Reklama

JSOU CHLAPI JEŠTĚ VŮBEC CHLAPAMA??

Luky (Ne, 7. 10. 2007 - 09:10)

Jacomo,podívej se nahoru na téma,do kterého píšeš.V každém příspěvku někoho urážíš.Možná jednou budeš vděčný za kouli na noze,která se o tebe postará,až nebudeš moci to udělat sám.

dana (Ne, 7. 10. 2007 - 07:10)

Jacomo a kdo ti říká, že jsi inteligentní kluk?
maminka? Tak se jí zatím drž, to bude nejlepší,
třeba ti za pár let některé souvislosti docvaknou...a zas na těch 18-19, víc ti rozhodně nebude, to není tak špatnej plat, to máš pravdu :-). A vůbec, možná si to s maminkou
doma prober, nač si pořizovala tatínka...nebo ta není

Jacomo (Ne, 7. 10. 2007 - 01:10)

Anonymko většina holek není bohudík jako ty. Ty asi nejsi schopná sama vydělat příliš mnoho a proto prostě potřebuješ zajišťovatele. Nic jiného ti prostě nezbývá. Jsi prostě taková z nouze cnost. Jsi prostě taková koule na noze. Chlap, který s tebou skončí bude spíš oběť :-)
Ale nevidím důvod se tebou nebo jinýma prostitutkama zabývat. Normálních holek, které nepotřebují zajišťovatele, ale dají přednost normálnímu klukovi s normálním platem, jsou mraky, tak proč se trápit? :-)

Jacomo (Ne, 7. 10. 2007 - 01:10)

To Dana: A kolikpak by jsi chtěla aby ses mohla zamilovat? Kdo přihodí víc? :-)(učitelé a učitelky mají asi smůlu, jejich plat asi nestačí na auto a byt a požitky :-) Víš Yoriko nebyla taková zákeřná svině jako jsi ty, ale aspoň jsi se projevila. Víš spolužáci japonci a japonky byly takový až bezelstní lidé, velice slušní a zdvořilí k sobě navzájem. Většinou jejich zvykem není někoho pomlouvat nebo ponižovat. Ale to je pro tebe asi příliš neuvěřitelný a napochopitelný. Je to asi tvůj způsob s někým chodit jen pro dobrou historku a pak drbat. Oni jsou prostě zdvořilí, mají to v povaze a tahle vlastnost ti asi chybí, ale to už se asi nezmění. Nevím jak jinak to vysvětlit.
Jo a ještě anonymce: austrálie je mnohem bohatší než ČR, takže s tím odpadem bych byl opatrný :-) A navíc, nějak jsem si nevšimnul, že bych se někde sebechválil, to si vymýšlíš. Pokud si nezkousla to jaký názor měli na holky z "východu" tak to není moje chyba, ani můj názor, ale chyba těch holek, že si vytvořily takovou pověst. To se dá pak bohužel těžko vyvracet...

Návštěvník (Ne, 7. 10. 2007 - 01:10)

Jacomo,ty musíš být mlaďounký a nezkušeňoučký,viď?
Nu,uvidíme,jak dlouho ti tyto vize a náhledy zůstanou.Věř mi,je-li nouze a že ta finanční je potvora,žádná láska dlouho nevydrží a je nám geneticky dané-vidět muže v roli mužné,v roli zajišťovatele.Nouze vyvolává reakci nedostatku,který se nutně projeví na psychické stabilitě a v tu chvíli fyziologická přirozenost daná každému živému tvoru započne vrtat v mozečku s úžasnou urputností a ptáti se-je mi tohoto třeba,vždyť život je tak krátký....
Chlapi,muži,bohové,kde jste,huhu,je zde někdo????

Jacomo (Ne, 7. 10. 2007 - 01:10)

Jo tak to jsem čekal, hloupé nesamostatné gumy se ozvaly :-). 17500 není přece zas tak hrozně málo a řekl bych že mnoho lidí vydělává méně. Rozhodně spousta ženskejch, hlavně těch co si právě nejvíc stěžují na to že jim chlap nosí málo. Ale to je přece jedno. 17500 myslím na život a užívání si bohatě stačí. Co třeba lidí co pracují jako třeba automechanici nebo řemeslníci? Trochu jsem nepochopil proč ten anonym psal, že bych se s tím neměl smířit. Zajímalo by mě kolik má ona, že si tak stěžuje. Ta Japonka si mě nevydržovala, jen neočekávala a nepotřebovala chlapa jako zajišťovatele, ale jako rovnoceného partnera. Byla totiž narozdíl od vás samostatná a dospělá. Ale to vám českým holkám asi moc nevoní. Bylo to s ní vážné, chtěli jsme spolu zůstat, ale bohužel to nedopadlo, to se stává. A proč somrák? jsem samostatný a nepotřebuju somrovat a nepotřebuji aby mě někdo zajišťoval. Ona si jen nepřála abych za ní něco platil, urazilo by jí to. Mám pocit, že žárlíš. A kolik pak by jste očekávali aby váš kluk vydělával aby jste ho měly rády? Neříká se takovým ženským.....kurvy? :-)
Betyna je typická blbka, která prostě potřebuje zajišťovatele. Navíc já nepotřebuju aby mě někdo pořád chválil a povznášel, nevím jak na to přišla? Jako každej inteligentní kluk tak i já chci rovnocenou partnerku a né nějakou kouli na noze co si pořád stěžuje, že má málo...

dana (So, 6. 10. 2007 - 16:10)

Jacomo, já bych řekla, že holky si nestěžují na to, že by nebylo s kým jít do kina,
nebo do postele, ale na nedostatek partnerů pro perspektivní vztah, někoho, s kým by mohla
v budoucnu zahnízdit...a to je docela dost i o penězích a celém přístupu k nim..dobře,
teď vydělám víc než ty, ale až budu mít mimčo tak co?
Myslíš, že ta hodná Japonka by jen na vteřinu pomyslela mít tě na vážno? Houby,
ta má teď akorát dobrou historku pro kámošky, jak si pár měsíců vydržovala českého somráka...

Betyna (So, 6. 10. 2007 - 16:10)

Tak páníčkové po nás chtějí něhu,ženskost,ťuťuňuňu,prostě,abychom s nimi zacházely,jako s děťátky,nebo křehkým nákladem,neustále chválily a povznášely na duchu,nemají-li to,tak se jim snad ani nepostaví,ale ve sféře obživy by nás stavěli do rovnocenné úlohy,proberte se,mutanti!
Pro co jiného s vámi žijeme?-Pokud nejste opora psychická i finanční?
Dokážeme-li se zabezpečit-nepotřebujeme vás?
Volá-li tu někdo po ženskosti,tudíž,pánové,toto jsou zase vaše úlohy!

Návštěvník (So, 6. 10. 2007 - 16:10)

Jacomo,sebechvála páchne!A mnohdy zásadně!
Myslíš,že z týhle vejplaty si se svou partnerkou pořídíš napůl třeba auto,byt,že zbyde i na příjemnosti pro dušičku-takový to užívání si pro uspokojení?
Ano,další chlap,který bude do smrti opakovat,že byl v Austrálii,kde-mimochodem,nebyl schopen vyvrátit zcestné názory Australanů,kteří sami vzešli z pakáže,ve velké míře na onen kontinent zavezené,coby lidský odpad-trestanci,lidé prchající před zákonem....,nebyl si z nich vydřený,že?
Takže další chlap,který se smíří se 17500 KČ a neřeší to....Škoda,že nemám čas,dnes mám hádavou....

Jacomo (So, 6. 10. 2007 - 14:10)

Já jsem měl v životě vlastně jen jednu holku o které jsem mohl s jistotou říct, že po mě nikdy nic nebude chtít. Byla to ta japonka s kterou jsem chodil v austrálii. Její vzdělání a příjem vylučovaly jakoukoliv nesamostatnost. A přesto byla jemná, laskavá a nikdy si na nic nestěžovala. Byli jsme povahově hodně stejní. Jinak názory australanů na holky z bývalýho východního bloku nebyly mnohdy moc uctivý. Spíš mi přišlo, že je stavěj na úroveň čínských prostitutek...

Jacomo (So, 6. 10. 2007 - 13:10)

Myslím, že holky jako jsou štěpánka nebo noneta by normální inteligentní kluk ani snad nechtěl. Dobrejch chlapů je většina a většina z nich jsou normální inteligentní kluci co si vydělají normální peníze a dokážou se o sebe normálně postarat včetně mě :-). Ženská, která očekává, že jí chlap bude zajišťovat a nosit domů peníze je jednoduchá nesamostatná guma a služka, které prostě nezbyde než žebrat někde jinde u někoho jinýho. Nevím ale taková ženská snad nemá žádnou hrdost. Normální člověk se o sebe umí postarat a nepotřebuje nikoho na zajišťování a nošení peněz. Takovej chlap, kterej má takovou blbku musí bejt chudák. Já mám a vždy chci mít rovnocenou nezávislou partnerku. Beru 17500 hrubýho a už se mi kdysi stalo, že to holce přišlo málo, přitom sama nevydělala ani 12000. S takovou vždy hned končím, protože když člověk něco očekává tak také musí nabízet aspoň to samý a nebo si nestěžovat.

Noneta (Pá, 5. 10. 2007 - 23:10)

Holky,neblázněte a nerozčilujte se!
To,co byste chtěly po chlapech,to prostě není možný!Vesměs to jsou bábovky neschopné se o sebe postarat,krom jídla,piva,čumění na bednu a rychlýho sexu.Buď se s tím doma smíříte,budete předstírat nadšení pro těch pár korun,který vám přinese a zbytek hledejte někde mimo..časem,nebo občas většina z nás narazí,většinou úplně náhodou,na pořádnýho chlapáka,kterej nás aspoň na chvilku dokáže rozpálit svou spontánní chlapáckostí,nezatíženou soužitím a než ho prokoukneme..rýsuje se pomalu něco jinýho.A doma máte klid a nemusíte se dohadovat a ještě k tomu bezvýsledně.Ti naši burani zkrátka nechápou,jak nás ten jejich šmrnc a mužskost,kterou nás kdysi okouzlili fascinuje,po 2 letech soužití si většina z nich začne myslet,že chlapáctví obnáší vrazit ženský občas pár facek a rozčílit se nad studenou večeří.Nechme je bejt a užívejme si 1-2 týdně s nějakým zajdou.Snad ještě 3 generace potrvá,než se naši muži vzmuží,také doufáte?

Štěpánka. (Pá, 5. 10. 2007 - 17:10)

Jsou to dobytci.
Čekám čtvrtý dítě v pořadí s třetím chlapem,
ráda bych objevila další příčinu jejich bytí na Zemi.Jak tak pročítám příspěvky,už i v tom sexu začínají selhávat!?

Štěpánka. (Pá, 5. 10. 2007 - 17:10)

Jsou to dobytci.
Čekám čtvrtý dítě v pořadí s třetím chlapem,
ráda bych objevila další příčinu jejich bytí na Zemi.Jak tak pročítám příspěvky,už i v tom sexu začínají selhávat!?

Genderka (Pá, 5. 10. 2007 - 15:10)

Krásně řečeno-každý svým osobitým způsobem-
načež následuje osobité pochopení jednotlivých žen...
Nechci sejčkovat,ale nejsme tak vzdáleni od okamžiku,kdy ženy nutně převezmou i zbytek rolí doposud "zastávaných" muži a,vážení,toto nastane z nutnosti!

Mary (Pá, 5. 10. 2007 - 13:10)

To Petr1331:
:))) No dobrá, dobrá, tak jsem tvůj ironický dovětek o mučení špatně pochopila, no. Spletla jsem se, tak promiň. Ale ty jsi téže tak trošku mimo mísu. Asi těm ženám až tak do hlavinky nevidíš. Vždyť přece to, že mi vadí souložení se spící ženou a vnímám to jako zneužití, neznamená, že jsem zamindrákovaná a nevím co ještě, jak jsi o mě napsal "vedle".... A o vzhledu se klidně bavit můžeme, s tímto tématem problémy nemám :)))

Myslím, že z mužů rozhodně zamindrákovaná nejsem, a abych se vrátila k tématu této diskuse: většina chlapů chlapama jsou a doufám, že zůstanou!!... i když každý svým osobitým způsobem :)))

Adam (Pá, 5. 10. 2007 - 12:10)

Mužské a ženské role v tomto technicky vyvinutém období začínají splývat. Takže si začínáme pomalu všímat , že chlapy (síla, hrdost, čest, odvaha,atd)téměř až na vyjímky nejsou a žena( laskavá, něžná, oddaná atd.)také už nejsou, opět na vyjímky, nejspíše, je to tím , že už to není potřeba.Ve dřívějších dobách potřeboval jeden druhého(muž+žena) byli na sobě často i závislí. Dnes to tak už není, proto ženy i muži neoplývají typickou charakteristikou. jestli je to dobře ,či špatně , to je otázka.

Petr1331 (Čt, 4. 10. 2007 - 22:10)

To Helena: kozel? možná, ale s nevinným úsměvem a velkým srdcem...:)))))))
To Deba: víš ty co? nehul tolik tý trávy, to se pak blbě čte:)))))
Sorry, ale mě to prostě nedalo. Ale ty to se svým smyslem pro humor pochopíš.

Jacomo (Čt, 4. 10. 2007 - 22:10)

Já sem také chodil se spolužačkou japonkou. Jmenovala se Yoriko. Bohužel jen asi 3 měsíce. Byla hodně bohatá a dost mě mrzelo, že to nevydrželo. Byla krásná, štíhlá, jemná a inteligentní, taková hodně ženská. A všechno za mě platila :-) To sem si fakt užíval. To tady spíš solim já :-(. Všimnul jsem si také, že spolužačky z Evropy hodně na asiatky žárlily :-). Asi cítily konkurenci :-). Jedna moje spolubydlící šla jednou někam kalit, aby sbalila nějakýho australana, jenomže chlápek dal přednost nějaký šikmoočce no a ta moje spolubydlící tý holce vůbec nemohla přijít na jméno a celou dobu pořád nadávala jak mu ta mrcha určitě v posteli udělá všechno atd..:-). Byla z toho chudák úplně na nervy :-).

Petr1331 (Čt, 4. 10. 2007 - 22:10)

To Mary:Hezky pěkně:)))) Jen se do toho opři co todá:))) Vidím že jsi pilně studovala i sousední téma. Víš Maruško, trochu se povznes nad uraženou ženskou ješitnost. Jak chlap řekne že nemá problém mít ženskou nedej bože víc, je hned fouňa. Víš, lido co mě znaj ví, že právě tohle já ndělám, jenže tady przentuju svůj názor a zkušenost. Je sranda jak přesně opačně jsi to pochopila. Ono je to s vámi těžký, Deba chce seběvědomýho a neuťáplýho, ty zas /přání otcem myšlnenky/ ve mě vydíš fouňu. Jo a víš "vo čem to je"? Právě o tom, že je chápu, pohladím, vyslechnu atd atd.O vzhledu se bavit nebudem, to bys zase nebrala a je to věc názoru. Každá čeká, že na ní bude chlap chtít vlítnout na prvním rande, a když je neklátí ani za měsíc, nechápou, co? No to že je musím mít nejdřív opravdu rád aby byl ten sex, i když už po nich toužím od začátku. Jsi vedle jak ta jedle Maruško, ale já se nezlobím, jsme lidé omylní, že?:)))))

Reklama

Přidat komentář