Reklama

JSOU CHLAPI JEŠTĚ VŮBEC CHLAPAMA??

Jacomo (Ne, 7. 10. 2007 - 16:10)

Musíš to dano vynásobit dvěma :-)
Je fajn vědět, že většina holek je spíš jako D, samostatný a nerozmazlený....
Jinak Dano, kdybych k tomu přistupoval tvojí logikou, tak bych mohl vlastně také říct, že jsem si neuměl vybrat, když moje holka nemá víc jak já. Vidíš to jednostraně, vybírají si oba, nejenom holka. Dano já mám fakt dojem, že bys snad byla šťastná s nějakým slouhou co ti vysolí výplatu a bude tě mít jako ozdobu do společnosti. Takovej romantickej bankomat :-). V asii říkaj prostitutky takovejm chlapům "walking ATM" - chodící bankomat. A oni jsou ještě hrdí na to, že dokážou vše za holku zatáhnout. Všem ostatním lidem i těm prostitutkám jsou pro smích.
Hele já fakt nemám pocit nouze. Auto, byt, dovolená v asii, to snad není tak zlý ne?

Helča (Ne, 7. 10. 2007 - 16:10)

hele mony a ty kolik vyděláváš,že píšeš že víc jak manžel?A nedělá vám to problémy?

D (Ne, 7. 10. 2007 - 16:10)

ty anonymní česká holko, kolik vyděláváš ty, když si někoho vydržuješ?

dana (Ne, 7. 10. 2007 - 16:10)

No jo holky, tak to máte fajn, že jste spokojené. Já jsem trochu pesimista, moje kolegyně takhle 10 let pomáhala platit hypotéku, pak se jí přítel zamiloval a ona teď
sedí v 33 u maminky a hystericky hledá někoho,
kdo jí udělá dítě a o ten byt se tak může soudit...a není to jen jeden případ, co znám.

Mony (Ne, 7. 10. 2007 - 16:10)

D.k těm chybám....napsal přividělat,ale to je banalita,jsou lidé co se chytnou kraviny:-)
A pro anonymku:jsi pěkná kráva,takové jako ty končí s dětma na socialce:-)

Návštěvník (Ne, 7. 10. 2007 - 16:10)

My jsme český holky a nemáme potřebu vydržovat si chudáky!Hledáme muže na úrovni,nenajdeme-li,jsme radši samy.
Nemusíme se ohánět falešnými ideály,jako ta Japonka--víte co se k tomu rýmuje?
Prostě máme úroveň,čili za sebe necháváme platit a k tomu platu?
10 000 hypotéka,6000 splátka na auto,6000 poplatky za bydlení,energie,2000 min.telefony,sám si spočti,kolik by měl vydělávat Chlap,na přežití měsíce odhaduju dalších 10 000?

D (Ne, 7. 10. 2007 - 16:10)

Plně souhlasím s Jacomem. Některé holky by chtěly chlapa, který je bude živit a ony budou vydělávat jen na parádu. Takové budou asi dlouho hledat a nadávat, že chlapi nejsou chlapama. Viz Dana. Přece vydělává i jeho přítelkyně a o náklady se podělí rovným dílem, ne? Tak to aspoň chodí u nás doma. Byt jsme taky od nikoho nedostali, máme hypotéku a průměrné platy. Když člověk nerozhazuje, ještě ušetří na rekonstrukci i dovolenou. A žádné hrubky jsem u Jacoma nenašla, tak nevím, na co narážíš.

Mony (Ne, 7. 10. 2007 - 16:10)

copak je vztah o penězích?já mám větší příjem jak manžel,a nic na tom nemění,není tím chlapem?Dneska je jiná doba,než kdysi,kdy chlap živil rodinu a ženská seděla doma s dětma.

dana (Ne, 7. 10. 2007 - 16:10)

Píšeš že máš 17500 hrubého, to je asi 14 čistého...-7000 hypotéka + nejmíň 3 na inkaso+
řekněme 1000 auto, ...a tři ti zbude na jídlo...aha.Jak říkáš, holka si musí umět vybrat :-).

Jacomo (Ne, 7. 10. 2007 - 15:10)

Heleno, na čárky a spisovnou češtinu v diskuzi kašlu, to sem vůbec nepatří. Někteří lidé píší třeba ve zkratkách nebo bez diakritiky. A navíc to po sobě nekontroluji. Ostatně od ostatních příspěvků se v tomto ty moje příliš neliší :-) To, že jsi to po sobě 3x zkontrolovala a horko těžko vypotila 3 řádky neznamená, že máš vysoké vzdělání :-)
Vždy se všude najde nějaký hnidopich, co nemá co říct a zaměří se na pravopis. Ale tím samo nemyslím tebe :-)
P.S.
Myslím hrubého.
P.P.S.
Byl tento příspěvek celkem v pořádku z hlediska pravopisu? :-) Bojím se, že dostanu pětku :-)

Helena (Ne, 7. 10. 2007 - 15:10)

Jacomo, a těch 18 tisíc myslíš hrubého nebo čistého? To je dost rozdíl. Průměrný plat je 20 tis. HRUBÉHO. Jinak - tvoje čeština je dost hrozná, jestli máš dobré místo, buď rád, asi na tom s tím vzděláním nebudeš až tak dobře.

Jacomo (Ne, 7. 10. 2007 - 15:10)

A co příspěvky na děti, půjčky atd... A snad máš nebo máte na tu dobu trochu něco našetříno ne? Budeš se prostě muset trochu uskromnit :-). A mateřská taky není na věky. Manžel ti s péčí o dítě samo pomůže a později si můžeš i přividělat, spousta holek to tak dělá (ne z nouze, ale řekl bych, že příležitostná práce je docela příjemná změna a baví je to a mají z toho dobrej pocit). Z dvou platů se dá žít i užívat si. Dovča v Thailandu zas neni taková nouze, je to trochu lepší nouze než chorvatsko, ne? :-) Musíš si umět vybrat, ale to už je tvůj problém, za tvůj případnej špatnej výběr dobrý chlapi nemůžou :-).

dana (Ne, 7. 10. 2007 - 14:10)

Tak jo :-). Z dvou průměrných platů se dá žít
přesně jak říkáš...ale já a většina holek prostě chce mimčo i když ti to rovnou neřekne,
takže pak máš najednou z platu mateřskou a o poměrně náročný krček víc...takže takhle prostě
já počítám. Ty podobnou variantu neplánuješ?

Jacomo (Ne, 7. 10. 2007 - 14:10)

Jinak v Austrálii jsem samozřejmě pracoval a na školu a pobyt si vydělával a na zajištění víza jsem si půjčil od banky (peníze pouze pro zajištění, ne na útratu). Takže já fakt nechápu jak to počítáš. Když oba vydělají dohromady 36tis tak je to podle tebe nouze? Fakt nechápu tvoje účetnictví...

Jacomo (Ne, 7. 10. 2007 - 14:10)

Ale já nemám zámožný rodiče. Když oba s přítelkyní máme okolo 18 měsíčně, tak se dá pořídit auto a byt na hypotéku (7tis měsíčně). A jednou za rok jezdíme na měsíc do Thajska. Jak to asi podle tebe dělají třeba právě učitelé nebo lidé jejichž plat je i nižší a né proto že by dělali podřadnou práci. Trochu přemýšlej. Nebo třeba lidé na vozíku nebo jinak handycapovaní lidé co třeba taky nemají moc. Taky nemají zámožný rodiče. Pokud vím tak průměrný plat je asi kolem 20tis měsíčně a to zase není o tolik mnoho kolik mám já. Prosimtě kolik máš ty? 70tis? To se pak nedivím, že 20 nebo 17 ti připadá málo...

dana (Ne, 7. 10. 2007 - 14:10)

Jacomo, ono to skutečně není jen o penězích, ale celkově o osobnosti toho muže a o schopnosti a taky ochotě se postarat o rodinu...
Říkáš, že je ti 31 a žiješ s přítelkyní ve vlastním bytě...ani se mi nechce věřit...ale jestli
je to pravda plus kurzy v Austrálii...tak mi z toho vychází, že máš zámožné rodiče, kteří
se o tebe dobře postarali, což je štěstí, ale ne tvoje zásluha... kdybys byl nucen si ten byt obstarat sám, asi by to bylo horší a tvůj postoj k penězům by nebyl tak blahovolný...
Já sama taky dávám přednost zajímavé práci před tou jen pro peníze, ale v určitém okamžiku
očekávám od muže, že jako já se zapřu pro dítě na mnoho způsobů, tak i on se zapře
a vydělá....to je tak všechno :-).

Mony (Ne, 7. 10. 2007 - 13:10)

No já bych trochu souhlasila s Jacomem,myslím si že ženské mají tendence si neustále stěžovat.....chtěly by dokonalé chlapy,ale nekouknou se na sebe.Já jsem vdaná 10let,a ženské kolem mě taky jen nadavají na chlapy,ale každý je nějaký,samozřejmě se najdou chlapi fakt takoví co příjdou z práce a jdou do hospody,a nedavájí prachy,atd...ale já se snažím hledat na manželovi jen dobré věci....a on na mě,a vycházíme spolu dobře.
Chlapi nejsou chlapama....ano někteří,ale to jsou ti ožralové....ale takového chlapa bych vykopla hned.

Jacomo (Ne, 7. 10. 2007 - 13:10)

Víš dano napadá mě pár zaměstnání, které nejsou zas tak dobře ohodnocený, jako třeba učitelé, nebo třeba na úřadech, řemeslící, automechanici atp...a přesto nemám pocit, že by jejich život byl nekvalitní a trpěly nedostatkem partnerů.
Třeba jako můj bratránek, automechanik, který má 2 děti a přesto to zvládají. Pak by třeba člověk mohl dělat opičí práci za přepážkou ve vodafonu nebo různých zasilatelských službách jako třeba DHL, nebo bankách, kde vám stačí základní vzdělání a zaškolení a přesto máte nad 20, protože tyto firmy jsou poměrně bohatý a "trochu" vás nadhodnotěj. Takže dano pokud poměřuješ lidi pouze výší platu tak se ti to nemusí vyplatit a zjistíš, že žiješ s gumou co umí jen dobře vyplňovat faktury a objednávky :-).

Jacomo (Ne, 7. 10. 2007 - 12:10)

Nežiju s maminkou, ale s přítelkyní ve vlastním bytě :-) Moje máma se s tátou seznámili v 16 a jsou spolu do teď. Jeden čas když máma podnikala tak měla mnohem více než táta. Oni spolu nejsou ze zjištných důvodů. To snad v 16 ani nejde. Že jsem inteligentní je jen konstatování faktu. Ale nikde jsem nenapsal, že jsem tím nějak výjmečný. Většina lidí co znám jsou bohudík také inteligentí. No vystudoval jsem průmku celkem v pohodě a při takovejch těch IQ testech co jsem dělal při různých pohovorech jsem měl vždy tak nějak kolem 130. A v tom hodnocení se píše něco o nadprůměrné inteligenci :-). Ale jak ještě jenou říkám, takových lidí je mnoho a necítím se tím být nějak výjemčný mezi svými přáteli.
Takže dano jsi trochu vedle :-). Jo Luky a ty moje příspěvky jsou vždy reakcí na někoho. Já prostě nesouhlasím s tím, že chlapi nejsou chlapama, protože to samozřejmě není pravda. V mém okolí většina lidí tak 90% mají spokojený partnerství. No a pak se najde pár holek kterým se to nepovede a mají pocit, že všichni jsou špatní, protože díky jejich nesnášenlivý povaze, která by otrávila každýho normálního člověka, o ně nikdo nemá zájem. A tak místo toho aby hledaly chybu v sobě tak si vylévají zlost na diskuzích.
P.S. Je mi 31 let dano :-)

Thomas (Ne, 7. 10. 2007 - 11:10)

:-)))))))))))))....víte pravda je někde uprostřed. V situaci, kdy se lidí stává tupé schizoidní stádo(příznačné pro záp.civilizaci). Je pochopitelné, že se to odráží v partnerských vztazích. Prostě toho chceme od protějšků moc a leckdy to čeho nejsme sami schopni. Muži chtějí věčně nadržené služtičky a ženy zas prachaté romantiky:-)))))))))...Chce to kompromis a dívat se hlavně na to, jestli dotyčná nemá sklony býti luxusní kurvou za Vaše peníze, nebo naopak dotyčný navoněným hochštaplerem bez budoucnosti. Chlap je pořád chlapem.

Reklama

Přidat komentář