Reklama

JSOU CHLAPI JEŠTĚ VŮBEC CHLAPAMA??

Dáša Pokorná (Čt, 5. 7. 2012 - 23:07)

Bohužel,i po letech musím klást stejnou otázku,co se to děje na této planetě???Slavomíre,vůbec přeci nejde o "pravého muže",ale prostě a jen o čest mužství.Nechceme se stávat "mužatkami",avšak jsme k tomu nuceny.Prosím,ženy a děvčata,připojte své zkušenosti a poznatky.

Slavomir (St, 6. 6. 2012 - 20:06)

Veľká väčšina žien nechce "pravého" muža, pretože by pri ňom musela byť/žiť ako "pravá" žena, teda venovať sa deťom, mužovi, nechodiť do práce, poslúchať atď.
Emancipovaná žena a "pravý" muž ? To nejde k sebe!

nesmyslná očeká (St, 6. 6. 2012 - 16:06)

Za tímto hloupým názvem tématu se skrývá nereálné očekávání žen od vztahů i od mužů. Je to ovlivněné ženskými časopisy, romantickými seriály i nezralostí. Muži zdaleka tak nároční obráceně nejsou.

DoG (St, 6. 6. 2012 - 15:06)

Renda to ma samozrejme zarizene hezky, ale tohle se bezne nestava.
Je to tak, role se vymenuji, a vzajemne rozdilnost pohlavi se pohlcuje. A tak nas casto jiz nema co pritahovat. Z toho plyne pasivita partneru. Muze jiz nebavi ani sex, pac emancipovana zena rozhodne jako zena nepusobi (romanticka, zranitelna jak nekdo psal). Kolik z nas uz to dela s nechuti, nekdy dokonce manzelka musi "zaplatit" za sex (treba veceri) ;) Holt jednou budeme vsichni hermafroditi a hotovo ;)

Peter (St, 6. 6. 2012 - 15:06)

Já nechápu, proč by...Rendo, proc takovejch ženskejch není víc? Nemáš dvojče? :-)

Kamča:::::::: (Čt, 31. 5. 2012 - 12:05)

Já myslím že někteří ano.

Kamča:::::::: (Čt, 31. 5. 2012 - 12:05)

Já si myslím že těkteří ano.

Pája (Čt, 31. 5. 2012 - 12:05)

Já nechápu, proč by...Souhlas, mám to zaplať pánbůh také tak!

Renda (St, 30. 5. 2012 - 16:05)

Já nechápu, proč by synonymum pro ženskou mělo být: neschopná, nesamostatná, závislá. Schopná, samostatná a nezávislá = už neženská pro některé muže - proboha proč? Přece muž a žena nejsou spolu kvůli potřebám či závislostem? Já jsem teda s mužem proto, že je nám spolu dobře a vzájemně se obohacujeme a pořád si máme co říct, i v posteli. Jinak hmotně já nepotřebuju jeho a on nepotřebuje mě, my prostě chceme spolu být a cítíme to tak. A jsem tomu ráda, nesmírně. Fakt bych nechtěla řešit píčoviny typu co je a není ženské či mužské. Prostě když je potřeba něco udělat, udělá to ten kdo má čas anebo nejradši společně - a to i vaření i přezouvání gum. A jaká je to ve dvou sranda, že se řehtáme na celé parkoviště :-).

Renda (St, 30. 5. 2012 - 15:05)

Blbost - lidi nehledejme na sobe mouchy a mejme protejsek radi, jaky je...to je to co neumíme, porad chceme nekoho ci neco menit. Ja jsem rada, ze mam v priteli nej kamarada a jedineho partnera a milence. Jdem spolu dnes do posilky, pak se pomilujem, otevrem lahvinku bileho a uz se na to moc tesim....neresit kraviny. Packo a uzivejte obycejneho dne a chvil spolu.

carlos (St, 30. 5. 2012 - 13:05)

Ano, v dnešní době poměrně hodně "chlapů přestává být chlapama". Ovšem v mnoha případech to je vyvoláno spíše tlakem a novým životním stylem žen. Tyto zároveň chtějí být emancipovány, ale zároveň chtějí blbečka co by je obskakoval. To ale dohromady nejde. Další věcí škodící "přirozenému" chlapství jsou stohy návodů a nesmyslů v tzv "ženských" časopisech". Toto vše vyvolává nemístný tlak a převrací původní přirozené vztahy žena-muž. Naštěstí většina chlapů je ušetřena jejich obsahu alespoň ze svého pohledu.

Jirka (St, 30. 5. 2012 - 12:05)

Proberte se!Lítaj vám tu ta...Jó, ženy to je věc! Ovšem ty něžné slušné a nikoliv vypatlankyně zapasící v bahně čí v kleci. To jsou nány§ Ženský mám Vás rád!

Pája (Po, 16. 4. 2012 - 12:04)

Dobrý...To je fenomén doby a týká se, jak mužů, tak i žen.

Yarda (Ne, 15. 4. 2012 - 19:04)

Špatná zpráva pro...Hele, já teda nejsem ani zbohatlík, ani mi ještě nebylo padesát, ale nejsem si jist, jestli je to pro ně špatná zpráva. Až budou umírat, bude jim luxus tak jako tak k ničemu a zda budou stát o to, aby u toho někdo byl, to je také otázka. Já osbně bych raději umřel někde v ústraní a v klidu, nač se s tím tak důležitě roztahovat?

Ego maniac (Ne, 15. 4. 2012 - 17:04)

Špatná zpráva pro zbohatlíky, kterým v padesátce ego a rozbouřené hormony zavelely měnit manželku za mladý model. Jste si jistí, že váš majetek vydrží dalších 30 let? Že celou dobu vydrží útok vaší zlatokopky na vaši peněženku? Protože jestli ne, budete umírat sami, opuštění a nejspíš ve starobinci pro nemajetné

Yarda (Ne, 15. 4. 2012 - 15:04)

Jarine, neplácej. Jsi se...Milé Uf,
ve tvém výlevu jsem ani při nejlepší vůli bohužel nenašel ani náznak protiargumentace. Zato obsahuje nějaké nesouvislé výkřiky a minimálně jednu urážku - což je typické.
V textu, který se snaží o obecné uchopení reality, a z něhož je zřejmé, že bude nesnadné, ne-li nemožné najít viníka či příčinu toho všeho, mohou útok na sebe spatřovat jen určití lidé :-).
Ještě si to jednou přečti, eventálně se poraď s někým, kdo tomu rozumí a třeba se ti rozsvítí, člověk nikdy neví...

bobek (Ne, 15. 4. 2012 - 15:04)

tak se hlavě nežeň. A...jsem ženatý. A bez násilí z kterékoli strany. ale občas se mi po starém dobrém brutálním patriarchátu zasteskne...

bobek (Ne, 15. 4. 2012 - 14:04)

Jarine, neplácej. Jsi se...ono to násilí je kapitola sama pro sebe. Myslím, že občas je to jen projev chlapova zoufalství nad marnou snahou cokoliv ženě vyložit. Mluv na ni jak chceš, snaž se o co chceš, a ona si stejně bude mlet svou... Navíc s tou nesnesitelnou ženskou logikou, která je absolutně iracionální, je párové soužití na hraně nemožnosti.

Yarda (Ne, 15. 4. 2012 - 14:04)

To je zase téma... Co na tom nechápete? Chcete sociální stát? Chcete! Tak co si stěžujete?
Kdysi byl chlap jedinou šancí. Stejně jako pouze žena mohla přivést na svět děti, muž jediný dokázal rodinu uživit. Byla to zodpovědnost, o které se vědělo a která byla už sama o sobě definicí jeho nezastupitelného postavení v rodině a společnosti a tudíž zdrojem jeho sebevědomí. Tehdy muž, vědom si své důležitosti, se také podle toho choval. Zodpovědně, pánovitě, zkrátka mužně.
Dnes ženy muže -důsledně vzato- nepotřebují vůbec k ničemu. Technologický a společenský pokrok umožnil ženě, aby se slušně uživila sama, navíc má jistotu, že sociální stát ji nikdy nenechá na holičkách. Že by děti měly hlad zkrátka naprosto nehrozí. Ostatní je jen otázka úrovně luxusu. Dokonce i s tím otěhotněním se to dá zařídit, když na to přijde. Dámo, chce se rozvést? Stačí říct! Soudkyně se vynasnaží, abyste netrpěla nouzí. Už společné soužití s (tím hnusným) mužem je přece zásluhou, kterou je třeba odměnit! Muž má právo a povinnost platit. Ženě, dětem, i po rozvodu z vůle ženy. A to dokonce i v případě, že není otcem! Pokud jde o děti, těm přece nejlépe rozumí matka. Hnusné zvíře muž si může nechat zajít. A tak dále a tak dále.

Takže, milé dámy, máte samozřejmě pravdu, že dnešní muži jsou často nejistí, zženštilí a dětinští. Samozřejmě. LOGICKY.

Judita (Ne, 15. 4. 2012 - 00:04)

Ne a nikdy nebyli!Chlap chlapem?-to je jen iluze zasněných žen.Něco jako psychóza.

Reklama

Přidat komentář