Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Honza (St, 11. 1. 2017 - 22:01)

Posrat se ve škole to už...No tak na gymplu už se vokázat vopravdu nemusí. Ale základka je asi eště pořád povinná.

Nebo že by kuli posrání šla na jinou základku? A jak to na tý nový základce zdůvodní, že chce jít k nim (teda spíš jak to zdůvodněj její rodiče)?

Roman (St, 11. 1. 2017 - 21:01)

Posrat se ve škole to už bych se tam neukázal.

Lukáš (St, 11. 1. 2017 - 16:01)

Taky jsem se ve škole...Gabčo, držím ti palce. Ale myslím, že v prvním případě to nebyla tvoje vina. Po ráně do břicha by se podělalo víc lidí. No a k tomu bazénu, já třeba mívám tyto problémy po velké fyzické námaze. Jestli jste měli náročné a vyčerpávající plavání, mohlo to být způsobené tím.

Gábina (Út, 10. 1. 2017 - 22:01)

A kdosi ještě poznamenal, že štěstí, že jsem se neposrala v tom bazénu.

Gábina (Út, 10. 1. 2017 - 22:01)

Taky jsem se ve škole dvakrát podělala. Poprvé v osmičce, v tělocviku. Byla jsem po nemoci, necvičila jsem. Stála jsem u stěny a začalo se mi chtít na velkou, ale myslela jsem si, že nějakých 15 nebo dvacet minut do zvonění vydržím. Učitelka byla přísná, tak jsem se styděla ji to říci. Možná bych vydržela, ale dostala jsem balonem do břicha a začala jsem nekontrolovatelně kadit do gatí.Tak si pamatuji, že jsem se přimáčkla k té stěně, aby to nebylo vidět. Učitelka se začala dívat, co tam smrdí a i se pak se i ptala, jestli se některá z nás nepo... Nepřiznala jsem se. Ale pak letěl balón opět na mě, a tak divným krokem jsem uhnula a to si všimla mé boule a fleku na zadku spolužačka z družstva které zrovna bylo na střídačce. Tak to šla nabonzovat učitelce. Ta mě posla domů se převlíct a vysprchovat. Zbytek osmičky a devítka to bylo pro mne peklo. Že bych měla nosit plíny, když to neudržím atd. A teď se mi to stalo v druháku na gymplu. Když jsme jeli z plavání, tak jsem si v autobuse uprdla,jenže jsem potom cítila, jak mi kalhoty těžknou, zastavit to už nešlo. Za chvíli to bylo cítit přes celý autobus a potom i vidět na mém pozadí, co se mi stalo, protože to nějak prosáklo a na světlých džínách hnědý flek byl dost vidět. A pak ještě přišla druhá várka, a za hlasitého doprovodu mi to vjelo do těch podělaných kalhotek. Naštěstí ty světlý džiny byly těsný, tak to ani moc nesjíždělo, ale k mému zděšení jsem zjistila, že hnědý flek mám i vpředu v rozkroku. Myslím, že ani jako malá, jsem nebyla takto zřízená. Jedna spolužačka ze základky se dostala taky na můj gympl, tak tam teď roztrubuje, že se permanentně podělávám. Tak do mě ryjou. Nazdar posraleno atd. Doma jsem to schytala pohlavkem, a že pokud se ještě jednou po..., tak že půjdu k doktorce. Tak snad ne. Držte mi palce.

Honza (Út, 10. 1. 2017 - 21:01)

Tak ve škole jsem měla dvě...No dyt' tady je dost místa, tak to klidně napiš, jak to spolužáci a spolužačky a vostatní lidi vzali, že ses posrala.

Valérie (Po, 9. 1. 2017 - 15:01)

Tak ve škole jsem měla dvě nehody a to v 9 třídě a pak ve třeťáku na učřilišti. Spolužáci a spolužákyně to vzali různě. Tak jako u všeho a doma taktéž, ale to je na dlouhé psaní

Jirka (Po, 9. 1. 2017 - 10:01)

Podělali jste se někdo ve škole? jak to brali spolužáci?

petr (Ne, 8. 1. 2017 - 02:01)

Ahoj , všechny vás zdravím , před chviličkou sem dorazil z hospody a docela dost se mi chtělo , normálně bych šel do parku do nějakýho křový , ale vystrkovat zadek v týhle zimě se mi faft nechtělo , tak jsem se vykadil do oblečení , do slipů . Šlo se mi sice trošku hůř , ale ty slipy to vydrželi a pobrali úplně všechno.Myslím že začnu nosit nějaké pleny na podobný akce . Pro jistotu.

Honza (So, 7. 1. 2017 - 22:01)

Mně se to stalo když jsem...A to tam nikde poblíž nebyl ani žádnej park s křovím? Nebo ňáká čerpací stanice, kde je taky hajzl?

Karel (So, 7. 1. 2017 - 19:01)

Stalo se někomu že se...Mně se to stalo když jsem šel z baru na Nový rok ráno. Byl jsem opilý a najednou se mně začalo chtít, nešlo to vydržet tak jsem se vykálel do kalhot.

Z honza (So, 7. 1. 2017 - 16:01)

Stalo se to někomu v posteli?

Mirek (Út, 3. 1. 2017 - 18:01)

Stalo se někomu že se pokadil po silvestru?

Honza (Čt, 29. 12. 2016 - 22:12)

A pak se mi to asi štyry roky na to na pásový lince stalo eště znova:

To jsem měl kulatý narozky (30). Byla neděle, byl jsem doma, ale večer jsem měl jít na noční (začátek ve 22:00). No a doma jsem přes den sežral dort, na voběd se ani nepamatuju, jestli jsem vůbec ňákej měl, to je jedno, ale pamatuju si, že k večeři jsem já vůl sežral rybu makrelu a pivo. Ňák mě ani na vteřinku nenapadlo, že by si to vzájemně nemuselo sednout (dort a makrela?), a už vůbec by mě nenapadlo, že když jsem tu makrelu sežral asi v šest večer, tak že se to projeví až asi v jedenác nebo vo půlnoci. Prostě jsem si myslel, že když se mi bude chtít srát, tak to bude třeba ve vosum, když jsem eště byl doma. Takže jsem nejdřiv v dobrý víře a nic zlýho netuše ňákou dobu makal na pásový lince, a když jsem cejtil, že na mě jde sraní, tak jsem řek part'ačce, aby mě vystřídala. Jenže vona ňák zrovna nemohla, protože taky asi někoho střídala a musela čekat, až ten někdo přijde. No tak jsem to pár minut zoufale držel, a když jsem se dočkal, že už jsem na ten hajzl šel, tak se přihodilo to, co se přihodit muselo - prostě mi dost dobře nešlo během chůze zatínat svaly v prdeli, abych tu sračku udržel v sobě, a navíc to vydržet asi 50 metrů chůze. Protože při chůzi se ty svaly v prdeli zase povolujou, že jo. No ale přesto jsem si v jednu chvíli začal myslet, že už to na ten hajzl stihnu. Jenže chyba lávky! Podle zákona schválnosti, když jsem byl už jenom pár metrů vod hajzlu, mi nadobro povolily svaly v prdeli a trochu jsem toho pustil do trenek a světlejch montérek. Tak jsem těch pár metrů už došel připosranej a zbytek hoven jsem pak už vysral na hajzlu. Pak jsem posraný trenky hodil do vodpadkovýho koše, natáh jsem si jenom ty montérky a šel jsem se vosprchovat. Pokud se pamatuju, tak kupodivu na těch světlejch montérkách na prdeli zvenčí ani nebylo nic vidět. Takže po vosprchování jsem si je zas navlík a šel jsem zas makat. Asi nikdo nic nepoznal. No a naštěstí už se mi znova srát nechtělo.

Ale je to dávná historie. A taky už tam dávno nepracuju. A v současnosti v současnym zaměstnání se ničeho takovýho už nebojim.

Ale i tak už dort a makrelu radši nežeru...

Honza (Čt, 29. 12. 2016 - 21:12)

Podrobnosti sou v tématu...Sorry, sorry, sorry, zpět, zpět, zpět!

Název tématu je "Kdy jste se naposledy počůrali?"

Datum je 19. 8. 2007 ve 13:47. Podepsanej jsem jako Posrálek.

Honza (Čt, 29. 12. 2016 - 21:12)

Honzo napiš podrobnostiPodrobnosti sou v tématu "Kdy jste se naposledy pokakali?" v příspěvku, kerej jsem napsal dne 19. 8. 2007 ve 13:47.

Jsem tam podepsanej jako Posrálek.

To se mi právě stalo na pásový lince.

Tak si to najdi a přečti.

Honza (Čt, 29. 12. 2016 - 20:12)

Protože se eště v noci...A nejsou ted' náhodou prázniny?

Iri (Čt, 29. 12. 2016 - 15:12)

Při střevních potížích...Protože se eště v noci někdy pomočím mám na noc velký pamprsky co mi ještě sou.Dneska ráno sem ale byl i pokakanej. Ani jsem nešel do školy.

Steve (St, 28. 12. 2016 - 23:12)

Při střevních potížích se to stane snadno .... Hlavně pak to pěkně nasere když se musí vše přeprat.

Mirek (St, 28. 12. 2016 - 22:12)

Honzo napiš podrobnosti

Reklama

Přidat komentář