Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Pavel (Pá, 23. 6. 2017 - 09:06)

Stalo se to někomu?
Ráno...To se mi nechce věřit, že by se někdo mohl při onanii pokadit.

Honza (Čt, 22. 6. 2017 - 17:06)

Stalo se to někomu?
Ráno mi bolelo břicho ale ne tak že potřebuji na velkou chtěl jsem onanovat tak jsem po chvilce jsem si chtěl ulevit jestli mi to pomůže tak jsem zatlačil slipy se naplnily a onanovat se mi vůbec nechtělo boule byla dost velká

Luboš (Út, 13. 6. 2017 - 09:06)

Luboši, slíbila jsem, že...Tak, především, Irenko, gratuluji ke zvládnutí maturity, není důležité jak, ale, hlavně, že jsi to zvládla.
A nyní držím palce, ať je to bez nehod, sám vím, co to je mít je ze stresu a špatného jídla.
Jsem rád, že Tě můj příspěvek posílil.

Natálie (Út, 13. 6. 2017 - 07:06)

Psosím poradte mi kde seženu pleny pro dospělí

Irena (Ne, 11. 6. 2017 - 17:06)

Nic si z toho nedělej,...Sabino, to máš pravdu, že to nemusí být jen z jídla. Já jsem to měla zcela jistě ze stresu. Mě to trápilo teď poslední měsíc a z jídla jsem to určitě neměla. Měla jsem stres z maturity. Poprvé se mi to stalo na Majálesu a to spustilo ty další nehody. Teď ten velký stres opadl, tak věřím, že to bude OK. Tobě taky přeji, aby se Ti tyto katastrofy vyhýbaly.

Irena (Ne, 11. 6. 2017 - 17:06)

Tak, především držím...Luboši, slíbila jsem, že dám vědět, jak jsem dopadla u maturity. Od čtvrtka to mám za sebou jasem ráda. Sice to bylo jen tak průměrné, ale pořád lepší než nejhorší. Tak ten stres teď opadl, tak určitě vymizí i tyto strašné ostudy. Měla jsem ještě jednu (právě v ten čtvrtek), ale přešla jsem na sukně, tak jsem mohla docela rychle zareagovat a dát se alespoň částečně do pořádku. Ještě jsem se v oněch místech naparfémovala, aby případný menší závan byl zneuralizován. Dal jsi mi sílu. Dík

Sabina (Ne, 11. 6. 2017 - 14:06)

No podělávám. Nevím,...Nic si z toho nedělej, prostě se to může stát a opravdu to nemusí být vždycky jen z jídla. Taky už jsem šla párkrát s nadílkou v gatích a můžu potvrdit, že ty další nehody víceméně odstartovala ta první, kdy mi to hodně zamávalo se sebevědomím.

to (Ne, 4. 6. 2017 - 21:06)

se mito stává , když to ma...ti furt dávají dolsin nebo už ses do plen zamiloval?

Eva (Ne, 4. 6. 2017 - 21:06)

Vod každýho auta by měly...Honzo, pochopitelně máme dva klíče, ale ten druhý je doma jako rezervní. Máš ale pravdu, mít ho s sebou, tak bych auto zamkla a metla bych na wc a snad bych to stihla.

Taky (Ne, 4. 6. 2017 - 11:06)

se mito stává , když to ma mě přijde , mám asi 2-3 minuty sehnat záchod . Jinak to mám v kalhotech , bývalá zdr.sesta -sousedka- mě přesvědčila , že mám nosit pleny. Tak je nosím , teď chodím po doktorech . Snad se to vyřeší ...možná.

Honza (Ne, 4. 6. 2017 - 11:06)

No podělávám. Nevím,...Vod každýho auta by měly existovat minimálně dva klíče. Tak ten druhej musíš mít u sebe ty.

Eva (Ne, 4. 6. 2017 - 09:06)

nos volné kalhoty, když se...No podělávám. Nevím, jestli se to dá takto říci, když se mi to stalo 3x. 2x to bylo z výpětí (když jsem končila vysokou a potom po náročném období v práci - cestou domů) a 1x - když jsem čekala na přítele v odemčeném autě a on měl klíčky u sebe. Tak doufám, že se mi to už nikdy nestane. Psychika umí udělat hodně a pak ať tady někdo netvrdí (viď Dominiku), že se člověk pokadí jenom z jídla. Člověk, který to tvrdí, o psychologii ví pramálo.

tak (So, 3. 6. 2017 - 16:06)

Všichni jste trapní, že...nos volné kalhoty, když se poděláváš a máš po starosti.

Eva (So, 3. 6. 2017 - 14:06)

Snad se budete posrávat...Všichni jste trapní, že jste schopní se navážet do někoho, komu se to stalo a nadávat mu do úchylů. Jasně, vy chlapi se na to díváte jinak, protože vám když se to stane, tak to ve volných kalhotech schováte, ale pro nás ženský je to pořádná darda na psychiku, protože v upnutých kalhotech to prostě neschováš. A pak doma nadávky atd, tak se ženská někde musí vykecat, jak ji bylo strašně, když se pokadila. Ale chápu, že někde může být schovaný úchyl - spíš ale vyjímečně. A stát se malér může intelektuálce i uklízečce, tlusté i hubené. Střeva někdy si udělají bohužel co chtějí.

no (Ne, 28. 5. 2017 - 13:05)

Dobrý den.Je to už spoustu...vida, sestřenice už je tady :))

Honza (Ne, 28. 5. 2017 - 13:05)

Kdy jsem se naposledy vopravdu posral, si nevzpomenu, ale pamatuju si, kdy jsem se naposledy málem posral. To bylo v březenci - ten den, kdy máme vejplatu, takže desátýho. Ráno jsem ani nesnídal, jenom jsem se vysral, což já většinou potřebuju i bez snídaně. Pak jsem jel autem do práce. Po cestě jsem se stavil v jedný prodejně pro pelety na topení. To mohlo bejt tak hodinu po tom domácim vysrání. No a tam jsem cejtil, že potřebuju znova. To mi bylo divný, že bych už po hodině potřeboval znova, když jsem nic nežral. Ale byly to jenom takový zanedbatelný tlaky, takže jsem se tim nijak nevzrušoval. Naházel jsem do auta dvacet pytlů s peletama a vodjel jsem. Asi za tři minuty se mi začalo chtít znova. To jsem přijížděl k lesu, tak jsem začal uvažovat, jestli nemam v tom lese sjet na ňákou cestu na ňáký místo, na kerym bych ze silnice nebyl vidět, a tam se ve křoví vysrat. Jenže právě proto, že to nebyly žádný velký tlaky, tak zvítězila moje pohodlnost a lenost. Takže jsem jel furt. Když jsem z lesa vyjel, naplánoval jsem si, že se vyseru na benzince, kerá je vod toho lesa asi ani ne kilometr. Aby to prostě bylo v "kulturnim prostředí". Měl jsem za to, že na tý benzince sou dvě kabinky. Když jsem tam přijel, koukám, že tam je jenom jedna, kerá samozřejmě byla vobsazená. Ranní sraní se asi netýká jenom mě. No nic. Tak jsem zas vypad ven a šel jsem za tu benzinku. Tam je ňáká volná plocha vo rozloze fotbalovýho hřiště. Je to tam trochu zahloubený a sou tam křoviska, tráva, bahno a všeljakej bordel, kerej tam lidi-dobytkové vyhoděj. V tu chvíli se mi už chtělo srát brutálně - dobře mi tak, když jsem se nevysral v tom lese. Na jedný straně tý plochy byly ňáký lidi. Tak jsem šel na druhou stranu, kde nikdo nebyl. Tam jsem našel místečko ve křoví. Jak jsem si tam dřepnul na bobek, tak díky tomu, že to tam bylo asi půl metru do hloubky, mě nikdo vodnikud nemoh vidět. No a bylo to fakt vo hodně krátkej fous, protože hned jak jsem si sundal kalhoty, tak ze mě ty sračky začly lítat. Tak jsem tam strávil asi deset minut v nekulturnim prostředí, prdel jsem si votřel papírovejma kapesníkama, ale podstatný bylo, že jsem se neposral.

Každopádně si ale budu pamatovat, že když potřebuju srát, i třeba né ňák akutně, a támdle je les, tak se prostě vyseru v tom lese.

Daniel (Ne, 28. 5. 2017 - 11:05)

Dobrý den.Je to už spoustu let co se mi stala velice nepříjemná nehoda.kdy jsem neudržel své fyziologické funkce a...no,prostě jsem se podělal.Chci se s tím zde svěřit,protože mě tohle tajemství hrozně trápí.Na tuto stránku jsem narazil poměrně náhodně,když jsem hledal diskuzi o Jiřím Kájínkovi a do očí mě praštilo toto téma.No dobrá.Bylo to o prázdninách u mého strýčka na vesnici.Měl 2 děti,12tileteho syna a 14tiletou dceru.Mě bylo v té době 10 let.Byl horký,slunečný den uprostřed léta.Toho dne jsem snědl hodně zmrzliny a vypil hodně jablečného moštu.Celý den jsme si s bratrancem hráli na kovboje a indiány a běhali jsme semtam.Sestřenice si uvnitř chalupy četla jeden ze svých pitomých románů z červené knihovny.No tak,když přišel čas oběda teticka nás svolala ke stolu a k jídlu byla kachna se zelím a knedlíky.Už venku mi nebylo moc dobře a kručelo mi v břiše.Tak asi po snedenych dvou knedlíkach se stalo,že mě Šíleně začalo bolet břicho a já si chtěl s tímto tlakem pomoci malým prdickem.Jenže se stalo to nejhorší,co se stát mohlo.Začal jsem si nadělávat do slipu,následně kratasu a potom to tělo i z židle dolu.Nejhorší bylo,že to bylo i slyšet a všichni u stolu se zdesili.Bratranec i sestřenice se začali smát a strýc běžel kamsi ven.Já seděl jako opareny a nebyl jsem schopen jediného slova.Kuchyní už se šířil neuvěřitelný puch.Když se strýc vrátil držel v ruce ze zahrady utržený proutek.Když jsem viděl jeho nevrazivy pohled,věděl jsem,že je zle.Vyrazil ke mě,sedl si na židli vedle mě,vzal si mě ze židle,přehnul přes koleno,sundal nejdřív zašpíněne kratasy se zjevným flekem na zadku.Muselo se mu při tom pohledu udělat špatně.Cele slipy byli uspinene a s barvou zlutohnede.Začal me vyplácet a dal mi snad přes 60 ran.Nejhorší bylo,že se na vše dívali teta a sestřenice.Po zbytek dovolené jsem si musel koupit plenky a každý den je nosit a bylo to dobře,protože u večeře 3 dny po incidentu se mi to stalo znova.Už jsem byl,ale připravený.

co to blábolíš? (Ne, 28. 5. 2017 - 09:05)

Vím, že mne za tento můj...Tady nejde o nějakou nehodu, ale o tom, že se tady ukájejí honiči - úchylové v představách, jak jim leze hov-no do gatí. Očividně si ho honí nad vidinou boule na prd.eli, vzrušuje je pocit ponížení. A ještě k tomu je tady mistr "modrý trenkař", který ještě chce, aby se mu svěřily ženy, která se podělaly do modrých trenclí, co se nosily před 30ti lety na tělák.
A tomu říkáš norma?
Od tématu jsme očekávala spíš rady jak tomu předejít, že si lidi vymění názory na jídlo, toleranci k mléčným výrobkům, atd.
Ale je to tady samý úchyl.

Nedělej ze sebe blbla, sám víš, že podobných diskusí je spousta, a nyní v létě se máme na co těšit, zase všichni puberťáci budou před svými sestřenicemi přebalováni do plen....
Těhle zvrhlostí je tady jako naseto, a Dominik se vyjádřil přesně...no a ty - potrefená husa - jsi zakejhal, úchyle.

Luboš (Ne, 28. 5. 2017 - 08:05)

Snad se budete posrávat...Vím, že mne za tento můj příspěvek mnozí chválit nebudou, ale nedá mi to, abych na některé nezareagoval.
Tak, především to nadávání do úchylů. Tato diskuse je o tom, že se tu lidé svěřují s tak traumatizujícím zážitkem, jako je pokadit se. Toto je tabum, již od útlého dětství jsme učeni na nočníky, později na záchod, nehody se holt netrpí a pokud se někomu stane, je ostouzen, což je chyba. Jak zde v mnohých příspěvcích zaznělo, udržet to v sobě je někdy nad lidské síly a střeva si nedají v mnohých případech poručit. Další trauma je následná ostuda a posměch.
To, že se tady holky svěřily se svým zážitkem z nich ještě nedělá úchyly. Spíše bych za ně považoval ty, kteří na tyto stránky chodía pak sem píší hanlivé příspěvky, vy, kteří takto píšete, sáhněte si do svědomí, pod svícnem bývá často tma. Nechápu, proč sem vlastně chodíte, zvráceni jste vy a ne tady Eva a Irena.
A k Dominikovi, to, co píšeš je již hluboko jak se říká za čarou. Zřejmě patříš k těm zamindrákovaným a potřebuješ si to na někom vybít a tak zraňuješ.
A proč zde lidi píší? Ona sdělená bolest je poloviční bolest. Je to taková určitá katarze. Ono najít odvahu a jít jak se říká s kůží na trh dá také docela dost sebezapření.
Přeji všem, kterým se stane nehoda, ať se setkávají s tolerancí, nikdo neví, kdy jej to může postihnout.

hele hochu (Pá, 26. 5. 2017 - 21:05)

Ale pane,já bych jim to i...já jsem hubený a také se mi nějaká ta příhoda stala. není dobré soudit když nevíš.

Reklama

Přidat komentář