Reklama

Představuji si, že jsem malý chlapec a že si na mne celou váhou stoupla dospělá žena

Tomic (Čt, 24. 11. 2016 - 18:11)

Ano, staré housle, které...Andrejko jsi fakt docela zla hale :D to ti dela tak dobre ze bracha ma z tebe strach ze ho rozslapes nebo se ti libi jen mu dokazovat ze ty jsi doma ta kterou bude poslouchat a eelat vse co rekne?

Eva (Čt, 24. 11. 2016 - 17:11)

Ano, staré housle, které...Přiznala ses pak, že jsi to byla ty, kdo mu housle rozšlapal?

Andrea (Čt, 24. 11. 2016 - 16:11)

Andreo ty ses trosku...Ano, staré housle, které bratr objevil u našeho společného dědy na půdě, přitáhl je domů a čas od času na ně "hrál". Ne každý den, ale i tak to bylo dost otravné. Jednou, když jsem byla sama doma, tak jsem přes ně udělala krok (v teniskách, nechtěla jsem se poranit třískami), který je zničil k nepoznání. Ty trosky jsem pak doslova nasypala zpátky do futrálu. Když to pak bratr asi po týdnu objevil, tak brečel.

Tomic (Čt, 24. 11. 2016 - 06:11)

To myslím nebude nutné, má...Andreo ty ses trosku dominantní ze? :D ze ze se tak trosku vyzivas v tom aby te bratříček poslouchal a mela ho pod palcem a zaroven abY mel strach z toho co dokazes :D uz si nekdy prisla treba k vaznejsim cinum ze si neco realne doopravdy svou vahou schvalne znicila?

Torquemada (Čt, 24. 11. 2016 - 01:11)

Vzrušuje mne představa, že...Jsi nemocný, chci Ti pomoci!

Andrea (Čt, 24. 11. 2016 - 01:11)

Andreo to mas urcite pravdu...To myslím nebude nutné, má teď ze mě takový respekt/strach, že kdybych mu přikázala, ať líbá zem, po které jsem přešla, tak to udělá. Nicméně pokid by se zase začal chovat drze, tak on nebo aspoň jeho hračky opět přijdou do kontaktu s váhou mého těla. A tentokrát to pod ním možná bude i křupat :D

Tomic (St, 23. 11. 2016 - 22:11)

Tak snad si už bude...Andreo to mas urcite pravdu nemrl by si priste zas dovolovat mohla bys ho zaslapat .. a co takhle mu někdy spis něco rozslapat ze vzteku aby si taky nedovoloval to by taky mohlo fungovat nemyslíš?? Treba nějakou hračku

Andrea (St, 23. 11. 2016 - 21:11)

Andreo ty si teda hodna...Tak snad si už bude pamatovat, že prát se s velkýma holkama je nebezpečné :D

Tomic (St, 23. 11. 2016 - 20:11)

Měla jsem nohy přibližně...Andreo ty si teda hodna ségra :D co kdybys mu neco zlomila prece jenom 65 kg oproti jeho 25 to je drtiva sila

Andrea (St, 23. 11. 2016 - 16:11)

Měla jsem nohy přibližně mezi jeho pupkem a bradavkami.

J. K. (St, 23. 11. 2016 - 16:11)

Zrovna před týdnem jsem se,...Tomu nějak nerozumím. On dýchal břichem? Kdybys mu stála na hrudníku, tak je to jasné, ale stání na břiše mu přece v dýchání nebránilo.

Andrea (St, 23. 11. 2016 - 15:11)

Zrovna před týdnem jsem se, víceméně ze srandy, porvala se svým osmiletým nevlastním bratrem. Asi je jasné, že proti dospělé dvaadvacetileté ženě neměl šanci, takže hned ležel na zemi. Aby ho přešly takové hloupé nápady jako se prát s dospělými ženami, tak jsem mu chvilku postála na břiše. Nemohl dýchat, protože to by muselo jeho břicho zvednout mých 65 kg, což pochopitelně nedokázalo. Byl krásně zoufalý, bezmocný a vystrašený, že z něho udělám placku.

je to dávno (St, 23. 11. 2016 - 13:11)

Kolik vážila ta paní...Pamatuji si docela dobře, že na pohotovosti tomu lékaři říkala, že na mne stoupla celou váhou a že váží 74 kg a že má strach, aby mi něco neudělala. Ona byla v pase docela štíhlá, ale měla hodně silné stehna a velikou prdel. Když se koupala v plavkách, ty její tlusté stehna se přehlédnout nedaly.

rich (St, 23. 11. 2016 - 12:11)

Někdy v sedmdesátých...Kolik vážila ta paní kuchařka?

je to dávno (St, 23. 11. 2016 - 11:11)

Někdy v sedmdesátých letech minulého století jsem jak malý kluk byl na pionýrském táboře. Po prázdniných jsem šel do třetí třídy, to si ještě dobře pamatuji. Měli jsme táborák a já jsem si na chvíli lehl na břicho koisek do stínu za ohněm, byly tam takévé keře či něco takového, protože mi bylo od ohně horko. Slyšel jsem šustění trávy, že ke mně někdo přichází, ale nevěnoval jsem tomu pozornost, myslel jsem, že mně musí i v tom stínu vidět, byla tam sice tma, ale trochu vidět bylo. Jenže ta žena, byla to táborová kuchařka, byla oslněna září ohně a tak mně nemohla vidět. Jak šla do křoví čurat, stoupla mi na záda jednou nohou a celou její vahou, jak přeze mne šla a nepřekročila mne, a já jsem zařval bolestí i překvapením, jelikož jsem neměl představu o tom, že jsou dospělí lidé tak těžcí. Ta její váha mne celkem šokovala, nečekal jsem, že dospělý člověk je tak hodně těžký. Ona se také polekala a hned, jestli mi něco není, že ona mne neviděla atd. Zvedla mne ze země do náruče a odnesla mně na ošetřovnu a hned poté se mnou jeli na pohotovost, kde mne zrentgenovali, zda nemám něco zlomeného. Naštěstí to byl "jen" zhmožděný hrudník.

lux (So, 12. 11. 2016 - 20:11)

....

Poprve.... (Po, 7. 11. 2016 - 08:11)

Poprve jsem ucítil váhu dospělé postavy, když mi moje teta sedla na klín v deseti letech. Seděl jsem jí na klíně a pak mi napadlo ji říci, aby si na můj klín sedla ona. Dodnes si pamatuji, jak byla teta neočekávaně těžká a jak mne ta její váha překvapila, když na mne dosedla celou váhou. Věděl jsem, že teta váží 58 kg, ale nedovedl jsem si představit, jaká je to ve skutečnosti váha. Proti mým třiceti kilům to bylo opravdu tehdy hodně.

lux (Ne, 6. 11. 2016 - 13:11)

Někdo nějakou novou příhodu?

jjjjj (So, 5. 11. 2016 - 10:11)

Když jsem měl asi sedm let, byl jsem poprve s mámou ve společné sauně. Nevím, jak teď, alena záčátku devadesátých let se u nás provozovala společná sauna, kde se saunovali muži, ženy i děti společně. Tehdy jsem také poprve v životě viděl úplně nahé dospělé lidi a jejich velká chlupatá přirození, jak pánská, tak i dámská mi mé dětské oči vyloženě vytlačovala z důlků. S mamkou jsme se sprchovali nazí a ve sprše byla taková dřevěná rohožka. Jak po ní nahá mamka chodila, bylo úplně cítit, jak se ty prkýnka pod její váhou silně prohýbaly, zatímco pode mnou se prkénko ani neprohnulo. A já měl zblízka před očima její chlupatý klín, velká ňadra a mohutná nahá stehna, z nichž každé bylo silné asi tak, jak můj dětský hrudníček. Mamka se otočila ke mně zády a požádala mně, abych jí umyl záda. Jak jsem mydlil žínkou její velký dospělý nahý zadek, který mi tehdy připadal jako vyloženě obrovský, i když byl běžně velký jako u každé jiné dospělé ženy, mamka udělala krůček dozadu a její velikou bosou patou mi na okamžik stoupla celou váhou na nohu. Bylo to na okamžik, mamka mne jen řekla "promiň, nechtěla jsem", ale i to stačilo, abych si uvědomil jak velká je váha úplně nahého dospělého člověka.

Jirka (Pá, 4. 11. 2016 - 23:11)

Já jsem něco takového zažil, asi v deseti letech mi dospělá žena šlápla na ruku. Bylo to ve školní družině, přezouval jsem se a přitom jsem se opřel jednou rukou o podlahu. Okolo šla naše učitelka a asi si mé ruky nevšimla a tak mi na ní stoupla. Ani si to neuvědomila, že mi stojí na ruce, možná myslela, že jen šlápla na nějakou pohozenou věc. Když jsem viděl její velkou nohu na mé ruce a pociťoval rostoucí tlak, tak jsem si teprve uvědomil, jak je dospělý člověk těžký. V okolním hluku mě asi ani neslyšela a tak se mi normálně po té ruce prošla, šlápla mi na ní celou svou váhou. Pamatuji si, že jednou říkala, že váží něco málo přes 60 kilo. Měl jsem štěstí, že měla na nohou měkké gumové pantofle, takže mi prsty příliš nezhmoždila.

Reklama

Přidat komentář