Reklama

Sama ve 40

monika (St, 31. 10. 2007 - 19:10)

Tak já to mám taky nakombinovaný :-) . Ti metrákový se mi líbí. No a stejně jak Helena- nechci sportovce. Ovšem taky ne pecivála.
Evi, asi jsme na tom byly podobně. Ten druhej byl taky jak raketa. A slibotechna, ale skutek utek. Sex byl dobrej, ale já ho nechtěla jen na to. Taky jakoukoli byť jen sebemenší hádku omlouval tím, že "toho" má málo. Tak takový typy taky nemusím.

Eva (St, 31. 10. 2007 - 14:10)

Moniko, tak mě si ten druhej nechtěl hned vzít, ale o možnosti společného bydlení mluvil skoro už na 2. shůzce :-). Cblížili jsem se opravdu hodně, jenže poté to už bylo jen a jen o sexu, a i když ten byl super, tak abchom se viděli jednou do týdne a já trávila víkendy sama- to opravdu nemusím. A přitom mi líčil, jak pojedeme na dovču atd. jJnže hodně si vymýšlel, zjistila jsem, že ani nepracuje tam, kde měl atd...Velké zklamání, sice je mi přes 40, ale jen na sex chlapa nechci, takových můžu mít i více, ale toho opravdového, se kterým bych ráda trávila i volné víkendy, toho se mi nedostává a takový se špatně hledá. Jo,po 40 je opravdu menší výběr a chlapi jsou v tomto zvýhodněni. Jinak mimochodem- mně se líbí také ty sportovní typy, jak někdo psal přede mnou..:-)

HC (St, 31. 10. 2007 - 12:10)

Heleno, super kombinace lyže-kolo-sqush-bazén-brusle. Ještě mi tam chybí tenis. Tak takové mi můžeš posílat :-) Já zas nemusím tu kategorii mužů, kterou jsi popsala, ale na takové jsem ani při seznamování nenatrefila, podle profilů či mailů asi ani dál nedojdem. Ale je dobře, že se každému líbí něco jiného!

Moni (St, 31. 10. 2007 - 12:10)

Když chlap váží metrák, tak vypadá alespoň jako chlap a je to sexy (pokud teda neměří 150 cm!!!)a takový chlap NENÍ TLUSTÝ, ale zase záleží na "údržbě"...

Helena (St, 31. 10. 2007 - 12:10)

Pro někoho, kdo sport považuje za ztrátu času to zlý je :o) Nejsem tlustá ani úplný pecivál, ale takové ty typy lyže-kolo-squash-bazén-kolečkové brusle... a nic jiného, ty mě dost odpuzují. Stokrát radši uvítám muže chovatele-zahrádkáře-domácího kutila :o) Ale zase aby neměl metrák, že jo.

Teri (St, 31. 10. 2007 - 11:10)

No, když se zajímají o sport, není to ještě tak zlý...:)))

HC (St, 31. 10. 2007 - 11:10)

Heleno, mám podobné zkušenosti s "inzerátníky". V podstatě se to nikdy výrazněji dál nedostalo, abych mohla zjistit, že je lhář, zbabělec apod. Holt ani na jedné straně nepřeskočila jiskra. No abych nelhala, tak 2 se mi na pohled líbili, ale jim stačilo jedno setkání. Shodou okolností jsem je pak oba viděla, že si asi někoho našli a mě vždy přišlo že ta dívka nebyla nijak pěkná, zajímavá (soudě však jen z prvního pohledu), prostě mi vzhledově k nim neladila.

Helena (St, 31. 10. 2007 - 10:10)

Jsem taky pro nějaké setkání, mohlo by to být fajn! Pokud ho ale neuděláte v Ostravě :o( Já jsem z jižních Čech, ale na JM bych snad nějak dojela.
Jinak plně souhlasím s příspěvkem Klose, že si nám přiměření muži vybírají už radši mladší holky a ke všemu jsme silný ročník a tak těch chlapů je nedostatek. Mě osobně to dost s..e, že čím jsou chlapi starší, tím víc slintají po mladších a mladších.
S inzerátníky mám taky své zkušenosti, a to takové, že už to posledních několik měsíců ani nezkouším. Ne že bych narazila na nějaké podvodníky, lháře a asociály, ale - ti muži jsou strašně fyzicky nepřitažliví, netemperamentní, zajímají se jen o sport .... prostě jiskra nepřeskočila :o( Vyčítám si, že jsem asi moc náročná, já nevím.

Jana (St, 31. 10. 2007 - 10:10)

Holky, od 40 je to nej,nej a v sexu úplně nej. Láska na inzerát to ne, jen sex nebo kámošení. Někoho náhodou potkáte,bum!,bude tam oboustranná chemie a to je ono. Potkáte ho, až to nejmíň budete čekat. Taky jsem si myslela, že to není možné a je. Moc držím palečky Vám všem:-)

monika (St, 31. 10. 2007 - 10:10)

Evi, že ty sis začala s těma stejnejma dvěma jako já :-) ? I když...ten první nelhal, ale zas měl jinou chybu. No a ten druhej jak sama píšeš- velká láska, hned si mě chtěl vzít a na konec z něj vylezl lhář a zbabělec.
Jo a já jsem z jižní Moravy :-) .

Eva (Út, 30. 10. 2007 - 23:10)

mám také zkušenosti se seznamováním přes inzeráty na internetu:-) Schůzek za sebou spoustu, přesně jako píše Monika. A z toho množství se mi líbili také 2- 3, s těmi dvěma jsem si "začala" a nedopadlo to dobře- oba lhali a zejména ten poslední, který mi tak často a silně vyznával lásku, se projevil jako lhář a zbabělec. I přesto ale zkouším inzeráty dál, a to mi je už přes 40 :-). Asi jsem nenapravitelná optimistka :-), však Sluni už o mně něco ví:-).
Holky, já bych nějaký ten sraz klidně zorganizovala - střední Morava se hlásí, halóo, halóo:-)!

monika (Út, 30. 10. 2007 - 23:10)

Tak chlapů ze seznamky jsem viděla už asi 150 / a to nekecám/ a líbili se mi za poslední 3 roky jen dva.
Kočky nesnáším a o psa bych taky neměla čas se starat.

sluni (Út, 30. 10. 2007 - 20:10)

S tou reportáží na Nově... popravdě mě napadají mnohem horší konce :-) Ale nechci tady z toho dělat depresivní téma. A teď jdu vymyslet ten inzerát :-)

HC (Út, 30. 10. 2007 - 19:10)

Luno, to zní jako pohádka :-) Opravdu nám dáváš naději, dík.

HC (Út, 30. 10. 2007 - 19:10)

Kristin, samozřejmě že seznamky zkoušíme. Je mi to sice nepříjemné, není to ono, ale zkouším a výsledek - nedaří se. Jak jsem psala kdesi v prvním příspěvku, snažím se jakýmkoli situacím na seznámení vyjít vstříc, nesedět jen doma (obrazně řečeno) a nic. Je to opravdu i o tom štěstí.
Jakékoli zvíře mi dítě či chlapa nebo obojí nenahradí, nezalepí ty díry v mém životě. Navíc kočky moc nemusím, mockrát jsem zvažovala pejska, ale o toho bych se zas nedokázala postarat (myslím pravidelné venčení a tak díky práci či jiným povinnostem a aktivitám).
Sluni spíš navrhuji diskuzi tady či přes mail než na chatu. Něco Ti na mail písnu.

Luna (Út, 30. 10. 2007 - 19:10)

Sluni, seznamka je hodně o náhodě a o tom, nic moc od toho nečekat a dlouho neoddalovat setkání. Pak nejsi zklamaná. Já už jsem ani nepočítala, že bych někoho takhle mohla najít, brala jsem ji spíš na pokec s chlapama, úplně sama do konce života jsem být nechtěla, tak jsem si říkala, aspoň nějaká chvilková známost nebo přátelství by se mohlo najít. Ale v podstatě už jsem se těšila, až přestanu slýchat narážky od okolí, jestli si aspoň nechci sama pořídit dítě, a plánovala si, že si založím kočičí útulek a skončím v reportáži na Nově jako mrtvola ohlodaná vlastníma kočkama :-). Fakt.

A manžel to bral taky jako pokec na přestávky v práci. Sice byl sám, ale taky od seznamky víc nečekal.
Seznámili jsme se přes rande, kde se vyplňují profily. Podle profilu bychom se k sobě asi moc nehodili, ale na to jsem se vykašlala a domluvili jsme si kulečník. A nějak jsme se nedokázali rozejít domů. Kočkám jsem tradičně řekla, že jsem za dvě hodiny doma a přišla druhý den v poledne :-o.

Xy - já byla před tím, než jsem manžela potkala taky 3 roky sama a potkala jsem ho v 36.

xy (Út, 30. 10. 2007 - 18:10)

Ahoj..psala jsem do diskuze na téma .jak se odlepit od dna, nebo nějak tak..Bylo mi ted 35let,nemám děti a tři roky jsem sama..Úplně..S minulým jsem si plánovala budoucnost,děti atd..Myslela,že on taky..A nic..Měla bych tolik plánů,ale jak vidím kamarádky v mém věku s dětmi,cítím se divná a držím se při zemi..Vztah mi dost ublížil,vlastně poprvé v životě jsem takhle dlouho úplně sama..Neměla jsem prostě tři roky nikoho ani na večeři..Tak mě ten vztah dostal..Tak jsem hrozně ráda za tyhle diskuze,člověk aspon trochu uleví svému srdíčku a dušičce..

Jana (Út, 30. 10. 2007 - 18:10)

Holky, všem Vám držím palce, jsem ve Vašem věku, děti mám, manžela taky, ale věřte, že na obzoru (a kolem dokola) mám zase jiné problémy. Každý máme to "svoje". Přeji krásný večer.

sluni (Út, 30. 10. 2007 - 18:10)

Díky holky, takových příspěvků tu uvítáme víc :-)
Kočky si teď asi pořídit nemůžu, mám zvířátka, která by jim moc připomínala myšky :-)
Seznamky taky zkoušíme, ale zatím asi nemáme to štěstí :-(

Luna (Út, 30. 10. 2007 - 17:10)

Jej Kristin, zrovna jsem holkám tady chtěla napsat nějaké povzbuzení a tvůj příběh je úplně moje kopie. Až na to, že jsem se nestihla vdát a rozvést :-).
Taky mi je 37, manžel z internetové seznamky, se dvěma dětmi na víkendy, nalezený vloni :-). Jen ty kočičky už máme 3 (tu třetí už jsme si pořídili spolu, tedy ona si pořídila nás).

Reklama

Přidat komentář