Reklama

Nevěra přítele - jak ji poznat?

Návštěvník (Čt, 8. 1. 2009 - 12:01)

To je jedno zda tam byla nespokojenost, jak chlapovi hrkne v koulích, tak spokojenost nespokojenost vše jde stranou.

Návštěvník (Čt, 8. 1. 2009 - 00:01)

to uz je prece jedno, wende, jak to bylo. uz jsou od sebe, a to je pro miso podstatne.

wende (Čt, 8. 1. 2009 - 00:01)

Míšo a ve vašem vztahu bylo předtím vše v pořádku? Nebyla tam z něčí strany nějaká nespokojenost?

Návštěvník (St, 7. 1. 2009 - 22:01)

Cau Miso, fandim ti, jak jsi to vyresila! Je dobre, ze jsi to tak rozsekla, nic jineho se snad ani delat nema, nebo ano? Mame snad trpet? Cekat? Doufat? Nekdo holt ma tu silu to udelat, nekdo ceka jak blazen, ze ten druhy opet prijde ke svym smyslum......blbost.

Jana (St, 7. 1. 2009 - 21:01)

A co když přehnaně paranoidní nejsi? Je něco jiného jednorázový úlet a dlouhodobé úmyslné podváděni ... Každopádně bych si ho hlídala a dávala si pozor, nepřecházela bych to jen tak, že se nic neděje. Jak říkám, takové sms si jen tak kamarádi nepíší.

wende (St, 7. 1. 2009 - 20:01)

to Mony: Přesně tak, není to jisté na 100%.. co když to opravdu nic neznamená, co když je to pravda co říká a o čem mě přesvědčuje, co když jsem přehnaně paranoidní? Takový otázky si asi každá položí, pokud se něco takovýho stane.. A přítel říká, jak vás miluje a zahraje to dokonce tak, že jsem mu tím ublížila..

Mony (St, 7. 1. 2009 - 16:01)

Pavlo ono je těžké odejít od někoho kvůli něčemu co není 100% jisté!Já přešla partnerovu nevěru,natrápila jsem se,ale jsem ráda že jsme spolu zůstali dál,není to tak lehké někoho koho miluješ opustit jak mávnutím proutku.

Pavla (St, 7. 1. 2009 - 16:01)

Nejlepší je kamarádka. Našla v mobilu přítele sms od jedné jeho "kamarádky" ať ji prý už neotravuje, že je pod jeho úroveň atd ...

Ptala se ho na to, zapíral, prý ji dohazoval nějakému kamarádovi ble, ble, ble a aby se jí zbavil, tak jí hned v ten okamžik požádal o ruku a ona přijala (chtěla se už vdávat). Další den šli koupit prstýnek.

Když jsem se jí ptala, jestli se těší na svatbu, tak mi odpověděla, že neví, jestli ji podváděl... a že svatbu může kdykoli zrušit... takže radost žádná.

Tak mi připadne, že některé holky to nemají v hlavě v pořádku, bych mu dala kopačky, kdo by věřil že ve 30 někoho někomu dohazuje ze svého mobilu. Svatba bude za měsíc, jsem zvědavá jak dlouho jim to vydrží...

SOS (St, 7. 1. 2009 - 15:01)

Moje známá taky našla podobnou SMS a manžel jí řekl,že to píšou chlapi z práce,že si dělají legraci,dnes je rozvedená a její muž je s tou SMSkou.

Jana2 (St, 7. 1. 2009 - 15:01)

No tak kamarádka našla v podstatě to stejné, přítel se namíchl, říkal že je to sranda atd ... Po půl roce mu teprve nevěru odhalila, podváděl ji dlouho předtím než vůbec našla první sms.

Nebuďte slepé! Nikdo si takové sms ze srandy nepíše ...

pro Elischu (St, 7. 1. 2009 - 15:01)

Myslím, že je jasné, že je Vám nevěrný. Tyhle sms přeci nejde vysvětlit jiným způsobem. Rozejděte se s ním a nebo s ním buďte dál i za vědomí, že má jiné ženy...
Mohla byste si s tou jeho milenkou promluvit, že o všem víte...
E.K.

Elischa (St, 7. 1. 2009 - 14:01)

Ahojky, vidím, že nejsem jediná, která má jak přes kopírák stejné problémy! Jsem s přítelem 2 roky. Předním se semnou rozešel přítel kvůli jiné přítelkyni( chodili jsme spolu cca2 rok). A asi před 2 měsíci jsem našla v mobilu mého přítele sms od slečny se kterou pracuje,,brouci, teším se na tebe´´ samozdřejmě, že odpověď byla skoro stejná,,,ty mě taky´´!když jsem se ho na to ptala, tak se nafoukl a odmítal mi to rozumě vysvětlit jen, že je to sranda atd...Píšou si pořád a když se mého přítele zeptát co to znamená, řekne, že nic!Pořád mi tvrdí jak moc mě miluje.Nevím co mám dělat, protože mi na něm záleží a nechci zahodit 2 roky.co mám dělat???

Jana 2 (St, 7. 1. 2009 - 13:01)

Wende, pokud ho kamarádka oslovuje lásko, tak to je víc než kamarádka. Pokud píše že je blbé že u něj budeš ty, tak nebuď naivní, že je to pracovní. Po sms s oslovením lásko bych chtěla, aby mě partner na místě přesvědčil, že se o nic nejedná (musel by dotyčné přede mnou zavolat) nebo by byl konec. Nechtěla bych ze sebe dělat naivku, která je podváděna.

Já příteli věřím, nemám důvod nevěřit, že by mi během 4 let zalhal se nestalo nebo se jednalo o prkotiny. Kdybych mu nemohla věřit, tak bych s ním nezůstával, byl by to důvod k rozchodu.

jana (Út, 6. 1. 2009 - 23:01)

Wende,chapu Te az moc dobre...znam to ze sve zkusenosti a jsou to hrozne pocity,pokud Ti jednou nekdo zalze tak uz bude lhat vzdy,a z toho uz pak nejde ven...lhani je hrozna vec,od meho chlapa až,až,až.......moc.

Luna (Út, 6. 1. 2009 - 23:01)

Tak on sám ti napověděl. Pokud mu nevěříš, nemá to cenu. A sama jsi zjistila, že mu věřit nemůžeš. Lepší to ukončit dřív, pak to zase bude o tom, že si s ním strávila tolik a tolik času, že je to škoda, zvykneš si na něj...
Nevím, jestli lžou všichni. Možná v drobnostech. Ale v zásadních věcech by partner snad lhát neměl. A pokud jsou to lži (nevím v jakém směru), ze kterých je ti zle...
Ale chápu tě...po půl roce je ta zamilovanost největší. Radit odejdi je snadné. Ale odejít už tolik ne. Držím pěsti.

wende (Út, 6. 1. 2009 - 22:01)

A k tem lzim.. obcas se stava, ze se ho na neco zeptam a on to zapre.. ale kdyz chvili vyzvidam, tak treba na 3. uder z nej dostanu naprostej opak.. a pak je mi z toho zle.. kdybych se to opravdu nechtela dozvedet, zila bych v ty jeho lzi.. On namita, ze to dela pro me, abych nebyla smutna, nastvana atd.. ale je to samozrejme jeste horsi! Jak mu pak mam verit..

wende (Út, 6. 1. 2009 - 22:01)

Nabyla jsem pocitu, ze chlapi lzou vsichni :-)).. Něco v tom smyslu už jsem nadhodila..a shodli jsme se na tom, ze pokud mu neverim, nema to cenu.. vztah musi byt zalozen na duvere, o tom zadna.. Jak strasne rada bych mu verila!! Doufam, ze je tu aspon nekdo, kdo me chape.. :)

Luna (Út, 6. 1. 2009 - 22:01)

Wende a z jakých důvodů lže jiným a jak závažné jsou ty lži? Já si tedy myslím, že pokud někdo bere lež jako běžnou součást života, tak lže tedy nejspíš i tobě. Navedla jsi řeč na ty lži jiným lidem? Já bych tedy otevřeně řekla, že pokud bez mrknutí oka lže jiným, tak mám strach, že lže i mě a nevěřím mu. A sledovala reakci.
Ale s lhářem bych já osobně být nechtěla.

wende (Út, 6. 1. 2009 - 21:01)

Myslim, ze to bude brat jako naruseni duvery.. uz na to padla rec a razne mi naznacil, ze takhle se snad snizovat nebudu..ze to je fakt uz tragedie apod..

zuzka (Út, 6. 1. 2009 - 21:01)

to wende: tak mu nepovedz,ze si sa v nom hrabala,ale tak nejak sikovne zaved rec na temu nevera a tak a ze ci by si sa mohla pozriet do mobilu a ked ti dovoli je to v suchu ale ked sa bude vykrucat vies kolka bije... a tam uz nie je o com potom...

Reklama

Přidat komentář