Reklama

Nevěra přítele - jak ji poznat?

Zkušená (Pá, 16. 11. 2012 - 21:11)

Takové testování nemůže dopadnout jinak než špatně, nikomu bych to nedoporučila.
Myslím, že na nás v životě čeká i bez toho dostatek nástrah a není třeba jejich rejstřík rozšiřovat.
Po takových akcích přichází vždycky velké zklamání.

testování? (Pá, 16. 11. 2012 - 21:11)

Když bys chtěla, já bych...to bych raději nedělala, protože třeba by na nějaké flirtování mohl pozitivně reagovat, ale přitom sám by si nic nezačal - když je ten Kuba, jak říkáš.
Rukáv si přece utrhnout nenechá.

Pavla (Pá, 16. 11. 2012 - 21:11)

Když bys chtěla, já bych Ti ho klidně otestovala, myslím tu jeho věrnost. Víš, aby jsi zbytečně neztrácela drahocený čas. Rok je dlouhá doba a pak by jsi mohla toho litovat.

Ted (Pá, 16. 11. 2012 - 20:11)

To co píšeš o svém...jsem to tu napsala,to já nemůžu vědět,co bude za rok,třeba tu také budu plakat a napíšu,že mi byl nevěrný,ale ted mu prostě věřím a o sexu to samozdřejmě také je a to my jsme na stejné vlně.

nebuď naivní (Pá, 16. 11. 2012 - 20:11)

To co píšeš o svém Kubovi, je pro mnoho chlapů na prvním místě, rodina a vše kolem. Jenže do to té doby, dokud se neobjeví ženská výjimečných kvalit, taková sexuální bohyně a pak uvidíš, co se stane s tvým Kubou. :-D Tobě zůstanou jen oči pro pláč.

Ale jistě (Pá, 16. 11. 2012 - 20:11)

to ani já nemůžu vědět,co se stane za rok,nebo za deset let,jen mu prostě věřím,ale co se může stát,to nikdo z nás neví.Ale řešila bych to,až by se to stalo.Prostě mu věřím,ale jak se říká,nikdy neříkej nikdy.

tichá voda (Pá, 16. 11. 2012 - 20:11)

to je mazec,udržuje s vámi.....takový je i můj muž..a ejhle..časem se ukázalo, že nemyslí jen na rodinu, ženu (mě) a dětičky ...
..ale bohužel to nezvládnul v sobě ututlat sám..nepřiznal fyzickou nevěru, ale to jsem vlastně i ráda - někdy je pravda nanic..
..vzala jsem si z něho příklad, takže kdyby mi na něco přišel, tak taky nepřiznám - asi ani nos mezi očima - má co chtěl
Jen doufám, že až se zase příště zamiluje, tak se to zase nedozvím - ať už z jeho chování nebo od nějakého "dobrého přítele" :-(

Ale (Pá, 16. 11. 2012 - 20:11)

Tak takovýho " Kubu...on zase není,jak tu někdo napsal,tichá voda břehy mele-pozor na tohle přísloví já opravdu věřím.Manžela byste museli znát,těžko to takhle posuzovat,on to takoví Kuba opravdu je.On mi říká i věci,co třeba jiný chlap doma neříká,prostě jemu opravdu věřím,on na to jako není,pro něho je rodina úplně na prvním místě,ale to i pro mě,prostě nevím,jak bych ho sama popsala.Je to můj Kuba.

Lili (Pá, 16. 11. 2012 - 20:11)

Tak takovýho " Kubu " já měla za milence. Neřekla bys to do něj vůbec. Typický modelovský případ - skvělý otec, manžel, ferda mravenec-práce všeho druhu :-). Líbil se mi, bylo na něm něco co mě strašně přitahovalo. Jednou jsem na něj mrkla a bylo to hned. Byli jsme spolu přes rok.

Tak (Pá, 16. 11. 2012 - 14:11)

Je lepší se řídit heslem,...to je mazec,udržuje s vámi vztah a potajmu píše takové věci někomu jinému.No na svém chlapovi bych to poznala,tím jsem si jistá,ale on je takoví Kuba,že u něho ty obavy nemám vůbec.

Terka (Pá, 16. 11. 2012 - 14:11)

Je lepší se řídit heslem, co oči nevidí, to srdce nebolí...Můj přítel všechny smsky vymazává, ale našla jsem zprávy na FB, kde si psal s bývalkou o tom, jak jí miluje a že jí chce zpátky a ještě s dalšíma slečnama, se kterýma pravděpodobně něco měl, když už semnou chodil,zatímco se ke mně choval pozorně a nedal mi jediný důvod přemýšlet nad nevěrou... takže je opravdu někdy lepší nic nevědět...je zvláštní jak jsou některý chlapi sviňáci a že jsou ženský, který jsou mrchy a kazí vztahy :((

Biggi (Čt, 11. 10. 2012 - 23:10)

Sice prohlížení telefonu je dost hloupé,ale kolikrát jediný způsob, jak se dozvědět pravdu, ne každý řekne na rovinu, ano podvádím tě! Taky jsem si tím prošla a pokud bych neměla důkazy z jeho konverzace s dotyčnou, tak dodnes nic nevím. Přiznal to, až když sem mu řekla, že ve vím, že jsem mluvila i s ní a že mám zkopírovanou jejich konverzaci. Sám mi řekl, že by mi to jinak nepřiznal---

Valentína (Po, 8. 10. 2012 - 14:10)

Ja nie som za nejaké šmírovanie mobilu, meilov a iných osobných vecí. Vzťah musí byť založený na dôvere, to je pre mňa základ. Ak by som nadobudla pochybosti,určite sa priateľa spýtam priamo a nebudem chodiť okolo horúcej kaše. Neistota by ma zabila. Neveru neschvaľujem, sama ju nepraktikujem a v tomto verím aj priateľovi, koniec koncov rovnaký názor v tejto veci bol ten základný dôvod, prečo som si práve tohto muža vybrala. Stať sa však v živote môže všeličo, nikto netuší, aké úmysly život s nami má. To už by bolo potom o niečom inom, hoci si netrúfam radikalizovať svoje názory a reakcie.. je to prípad od prípadu.

Helena (Po, 8. 10. 2012 - 13:10)

Nevěra se u chlapa pozná...A co když se muž často dívá na filmy pro dospělé? :). Toho bych se určitě neřídila

anna (St, 3. 10. 2012 - 22:10)

Máš pravdu Iveta. Sissi, aj...No to je pěknný,nechávate se přítelem i mužem ponižovat.Jak si vás tem chlap může vážit a co nedůvšra .To jsou základní věci v soužití dvou lidí.Bez toho vztah nemůže fungovat.Je vidět jak jste najivní a hloupé.Takto hluboko klesnout .

M. (Čt, 16. 8. 2012 - 12:08)

Všichni ne! Já jsem čistý jak křišťálová voda! Jen mi to nikdo nevěří :-)

zena (Čt, 16. 8. 2012 - 11:08)

vsichni muzi podvadej !!

Slečna T (Čt, 16. 8. 2012 - 09:08)

asi máte pravdu,dokonce tedka,se mnou měl jet na barák kde stavime,a řekl mi že nejede,druhý den mu říkám že nám muže pomoct stěhovat že dostane za práci,a pivo že mu koupime atd,,a najednou jel,co si o tom mám myslet...

H (So, 4. 8. 2012 - 06:08)

Souhlasím s Carlosem. Najdi si pořádného kluka, ten tvůj evidentně není dost zralý.

Carlos (So, 4. 8. 2012 - 01:08)

najdi si někoho a neřeš takovýho křupana :-)

Reklama

Přidat komentář