Reklama

Nevěra přítele - jak ji poznat?

wende (Út, 6. 1. 2009 - 20:01)

nisa: Mrknout po jinym chlapovi, to nejni jen tak..mam ho rada. Ale tyhle veci me opravdu vadi.. Vzdycky me na chvili presvedci, dokud se zase neco neobjevi..Ve skrytu duse doufam, ze tak dobry herec nemuze byt nikdo, ale je fakt, ze sama jsem v jeho pritomnosti zazila okamziky, kdy naprosto okamzite a s prehledem na nekoho vypalil perfektni lez a vubec to s nim nepohlo..Taky bych chtela, aby to bylo v pohode, abych se nemusela stresovat..ale vzdycky pak zas neco prijde.. A rict mu, ze jsem se mu hrabala v mobilu? Jeste nejsem blazen...

wende (Út, 6. 1. 2009 - 20:01)

A proč na léčení? :)

nisa (Út, 6. 1. 2009 - 12:01)

ty snad kamosovi rikas lasko nebo , ze je na hovno, ze je u nej jeho holka? normalne mu rekni, zes to nevydrzela a ten tel mu vzala a koukla..nebo proste rekni,ze si nekde slysela, ze...a at ti to vysvetli...asi chcete oba neco jinyho.mrkni po jinym chlapovi jinak se zblaznis :)

an (Po, 5. 1. 2009 - 16:01)

wende:Máš tři možnosti : Přihlásit se na léčení, skočit z mostu nebo se s ním rozejít.

wende (Po, 5. 1. 2009 - 15:01)

Ahoj. Jsme s přítelem něco přes půl roku, prakticky na tom hezkém začátku, kdy si dva lidi mají všímat povětšinou jen sami sebe navzájem. Bohužel to tak vůbec necítím. Téměř neustále se trápím a dost často některé věci nasvědčují tomu, že mě přítel dokonce podvádí. Když vyjádřím jakoukoli pochybnost, samozřejmě zapírá a dokonce se naštve, že jsem strašně žárlivá apod. Jenže už jsem to nevydržela a využila jsem chvilky, kdy u sebe neměl telefon a koukla se.. vím, že se to nemá dělat, ale fakt jsem už byla zoufalá z mého strašného pocitu.. Bylo tam pár zpráv, u kterých jsem se zarazila.. Mapř. to, že ho jedna kamarádka oslovuje "lásko" a další píše, že je to zabitý, pže u něj budu, to jsem přešla, pže to nic nedokazuje a může to bejt pracovní.. ale vím, že pro jednu má slabost a vypráví pořád, jaká je hodná a skvělá, od té tam bylo pár zpráv typu "taky na Tebe myslím" apod. Nevím, jestli jsem si to třeba nevyložila špatně a nebo mám moc velkou fantazii, člověk přecijen začíná u sebe. Ale vzhledem k jeho minulosti (fakt hodně holek jen tak na noc i pravidelných milenek všude kolem), jeho povolání (filmař) a kecům jeho kamarádů na mě, si jím a tím, že mě nepodvádí, nejsem jistá. Je fakt, že kamarádek, se kterýma chodí furt někam večer na kafe je víc než kamarádů, což mi vysvětluje tak, že je prostě "jinej" a rozumí si víc se ženskýma.. A hrozně hezky se k nim chová a neustále nějaký kecičky, jako by si dělal zadní vrátka.. Nevím co s tím, miluju ho a strašně mě to trápí.. Několikrát jsem pomýšlela, že mě to za to nestojí, takhle se trápit, ale je to fakt brzo a mám ho ráda, tak to nejde skončit...

Jsem tu (So, 17. 11. 2012 - 16:11)

jo,já si s ním psala maili,do ted vlastně dělá,že sem nepíše,ale já jsem ho poznala velmi brzy.Jsem jako na něho hodně nazlobená,měla jsem jet dnes na pohřeb,ale manžel večer přijel a dnes po obědě jel a tchýně at zůstanu doma a něco mu zase napeču sebou,že tam stačí,když bude jeden z nás.Tak terno,já šla včera na melír abych měla pěkné vlasy a nakonec jsem stejně nejela.Chtěla jsem se na zpáteční cestě za ním stavit a hlavně si promluvit z očí do očí,aby už opravdu dal pokoj,ale nepojedem,manžel co přijede,tak si vezme věci a se šéfem hned jedou nazpátek.Jo,nikomu nevěřit a už vůbec ne,když se znáte jenom po mailech.Ale řeknu Vám,zklamání to bylo stejně velké,právě proto,že ty maili byly hezké,nikdy žádný problém.

Lili (So, 17. 11. 2012 - 16:11)

Tak to je síla. Dneska se nelze divit už ničemu. Ale věřím že to tak je, zažila jsem něco podobného a nejhorší na tom je, když se ten člověk ještě tváří jako tvůj dobrý " kamarád " :-(

Já si (So, 17. 11. 2012 - 11:11)

Přesně tak. Kašli na...z toho vůbec nic nedělám,víš,tady je jeden člověk,ze kterého to všechno je,prostě se mi snaží za každou cenu ublížit.A email,nebo telefon bych mu nikdy nedala na svého manžela,to bych musela být padlá na hlavu.Jestli si myslí,že jsem nic nepochopila,tak to jsem pochopila hned,pak by vypisoval manželovi,co jsem udělala za neřest já.Jak vypadám a co o mě ví,tak to ví z mailu,když jsem si s ním psávala a tady dělá,že je to můj kámoš,nebo kamarádka,pcha,padlé na hlavu,tomu se akorát směji.Zákeřný,zlý člověk.

Lili (So, 17. 11. 2012 - 10:11)

Přesně tak. Kašli na každýho. Závist je tu na první pohled u někoho vidět. Já měla podobnou " kamarádku " která záviděla že já jsem spokojená, tak mě pomlouvala kde se dalo. Je přesně ten typ a i sama se tím chlubí, že žádný chlap jí neodolá. Mimochodem je sama, rozvedená a každej chlap s ní je max. rok - a to se s ním vídá jen na víkend...takže co dodat.

a za další (So, 17. 11. 2012 - 09:11)

jak tu Pavla napsala,at si to rozmyslím,že rok je dlouhý s někým žít abych byla v obraze hned,tak manžel vše dělá pro rodinu,živí ji,kupuje nám a vozí nám i z cest a to každý také nedělá.Je to od vás od někoho pouhá závist.A ten hlavní,je jak jsem četla dipák,ale to by nesměl mít co dočinění semnou,mě totiž nikdy nepřesvědčíš,já sebou nenechám manipulovat nikdy a nikým.

hele (So, 17. 11. 2012 - 09:11)

a s tím notebookem,tu mailovku opravdu nemá,ale jasně,že i tak bych váhala,jsou věci,které se prostě nedělají a vím,že tohle by na mě manžel nikdy nezkoušel.Já jsem taková trubka,že možná ano,ale jen z toho důvodu,abych si obhájila tu svoji pravdu,on by ani neodepsal,tím jsem si jistá.

ze srdce (So, 17. 11. 2012 - 08:11)

jsem se tomu zasmála.Jsi vedle,jako ta jedle.

on (Pá, 16. 11. 2012 - 23:11)

jezdí do zahraničí za práci,koupil si notebooka aby volal zdarma přes skype,jinak je antitalent na počítač.Má ho,aby si večer pustil film a hlavně to volání.Jsem si jistá,i kdyby to uměl,neozval by se,tak jako mě kdyby někdo cizí psal,tak bych nereagovala.

manžel (Pá, 16. 11. 2012 - 23:11)

Můžeme se s kontaktovat a...má notebooka,voláme si přes skype,ale email od nemá,on totiž vůbec na počítači neumí.Jsem si jistá,že by ti ani neodepsal a mě by to pak dal přečíst.

Lili (Pá, 16. 11. 2012 - 22:11)

No nevím Pavlo co tím sleduješ. Nezlob se na mě, ale tohle dokazování jak jsem dobrá nesnáším. Ta dotyčná napsala, že mu věří, klape jim to tak co chceš testovat???? Tohle mi rozum tedy nebere...pokud ti ovšem není tak 16, to by se pochopit ještě dalo.

Pavla (Pá, 16. 11. 2012 - 22:11)

Můžeme se s kontaktovat a ty by jsi mi sdělila jeho mail. Já bych mu psala jisté návrhy a ty by jsi doma sledovala jeho chování. Každou jeho odpověď bych ti přeposílala, aby jsi věděla jak se chová, ten tvůj Kuba.

už nemůžu moc p (Pá, 16. 11. 2012 - 22:11)

Zkusily bychom jestli ti...napiš jak to chceš udělat.věřím mu,že ti odolá.

Pavla (Pá, 16. 11. 2012 - 21:11)

Zkusily bychom jestli ti dokáže být vážně věrný. Taková malá prověrka. Protože když neodolá mně, neodolá kdykoliv jindy i jiné a to ty přece nechceš.

no (Pá, 16. 11. 2012 - 21:11)

Když bys chtěla, já bych...testovat nijak nehodlám,ale,jak jsi to myslela
?

Marek (Pá, 16. 11. 2012 - 21:11)

zeny máte pravdu, na mě se také domluvila, teď už bývalá manželka a také si mě nechala otestovat. Ta ženská byla strašně zkušená a ačkoliv jsem se zpočátku bránil, jak čert kříže, podlehl jsem, bohužel. Ach bože. :-(

Reklama

Přidat komentář