Reklama

Je to deprese nebo poruseni zakona vesmiru?

Doporučuji knih (Ne, 28. 12. 2014 - 20:12)

Přiznání bývalého ředitele velké farmaceutické společnosti

John Virapen - Nežádoucí účinek: SMRT "Podplatil jsem jednoho švédského profesora, abych urychlil registraci léku Prozac ve Švédsku," říká John Virapen. Tato kniha vypráví pravdivý příběh o korupci, podplácení a podvodech. Napsal ji bývalý ředitel farmaceutického koncernu Eli Lilly & Company Dr. John Virapen, který zná interní praktiky a postupy používané ve farmaceutických gigantech. Za 35 let svého mezinárodního působení odpovídal za marketing několika léčiv. Všechna měla nežádoucí účinky. John Virapen šel s pravdou ven a předkládá vám knihu plnou malých tajemství, o kterých jste se vlastně nikdy neměli dozvědět.
http://gnosis9.net/obchod/?john-virapen,257

erika (St, 14. 3. 2007 - 19:03)

neznam cloveka na svete ktery by nemel problem-treba jen malicky.kazdeho vzivote neco trapi a snazi se na vse odpovedet,hledaji rady u druheho-ale pritom je to jen vypovidani aby se nam ulevilo atd... ale lidi radim vam a je to nejvetsi pravda jakou znam! Vsichni to nosime v sobe uvnitr-tu svoji odpoved jen ta cesta k ni je u nekoho delsi. taky jsem nato prisla a ciste nahodou. rika se ze mame osud dany ale uvedomte si ze ho muzeme z casti ridit sami. Tak vam vsem preji aby jste si tu cestu k nemu nasli.I po dlouhem nestesti a utrpeni ktere se neda v danou chvili vydruet, tak pak.....prijdou dny kdy si reknete ze to nebylo az tak zle. nedovolte aby vas zlo ovlivnilo. Takze preji jen a jen vse dobre a ta slzicka sem tam nevadi:) spis naopak:) :)))*E*

tenkrat v depre (Ne, 28. 5. 2006 - 21:05)

Jeste dodam, bohuzel sny o davnem milenci mam stale, vrati se mi jednou za mesic. Co nadelam.

tenkrat v depre (Ne, 28. 5. 2006 - 21:05)

Narazila jsem na svoje vlastni tema, na ktere jsem vlastne davno zapomnela, a tak mi to neda znovu nenapsat. Jsem ted uplne v poradku, podle me slo jak o hormonalni zmeny po narozeni detatka, tak o trapeni se a "vnitrni zlobu" (vystizny nazev). Nedokazala jsem se tenkrat vyrovnat s nekterymi zalezitostmi z detstvi, z nasi rodiny. Dnes jsem na tom vlastne celkem dost dobre. Nesla jsem k psychiatrovi, ani jsem nebrala antidepresiva. Myslim ze mi nejvice pomohl cerstvy vzduch, zacala jsem behat, plavat, proste byt aktivni. Doma neustale uklizela, starala se o rodinu, vyvarela. Chodim brzo spat a brzo vstavam. Velmi jednoduche a prece tak ucinne, ze? Doufam ze mi to takhle vydrazi, a dekuju vam, kteri jste mi napsali.

Kdo trpívá depr (Ne, 28. 5. 2006 - 11:05)

trápí se VNITŘNÍ ZLOBOU, mám s tím své zkušenosti. Nevím, ale tady je dobrá rada velmi drahá. Pokud někdo na sobě nechce zapracovat, ať se tedy trápí.

Věra (Pá, 17. 2. 2006 - 15:02)

Náhodou jsem otevřela tyhle stránkya hned mě to oslovilo,já prodělala 3interupce akdyž jsem pochopila/trochu/,jak to ve vesmíru chodí,tak jsem si to také vyčítala. pomohly mu až Rodiné konstelace.Tam se můžeš s nenarozeným miminkem rozloučit a vyřešit mnoho jiného.Já vím že je provádí pan Brázda,www.brazda-s.cz ale ten je dost drahý.Když budeš chtít,podle místa bydliště určitě někoho najdeš.

Zuzana (Čt, 16. 2. 2006 - 17:02)

chcela by som sa opytat ze ako by sa dalo pani Wahlgrenis poslat mail..mam dost vazny problem

Tereza (Út, 24. 5. 2005 - 20:05)

Je možné, že v souvislosti s narozením děťátka a starostí o ně s vámi do určité míry cvičí i hormony, ale může se u vás rozvíjet nějaká choroba atd. To ale na dálku těžko kdokoli pozná a posoudí, a už vůbec vám takto nikdo individuálně neporadí. Před několika lety jsem si prošla podobnými stavy a chtěla jsem všechno zvládnout sama, nechtěla jsem svými problémy nikoho obtěžovat. Trápila jsem se dlouho a zbytečně a dnes mohu říct, že to byla ta největší hloupost. Pokud chcete radu, nezůstávejte na to sama - je hodně lidí, kteří vám mohou pomoci: psycholog, psychiatr, homeopat, někdo blízký... záleží jen na vás, koho si vyberete. Při setkání dejte na svůj pocit z toho člověk, na osobní sympatie, zda vám "sedne". Snad nemusím zdůrazňovat, že ten člověk by měl být profesionál ve svém oboru a morálně na úrovni. Věřte, každý dělá v životě chyby, a pokud jste udělala ty, které popisujete, není to taková tragédie. Nic vám přece dnes nebrání být dobrou matkou svému dítěti, mít hezký vztah se svým manželem (pravda, i on má na tom svůj podíl). Z chyb se můžete poučit, už je ze svého života nevymažete, ale strávit jeho zbytek trýznivou sebelítostí a pocity viny je myslím ten horší způsob, jak se s nimi vyrovnat. Pořád máte přece možnost vytvořit ze svého života něco krásného - i kdyby to měla být například "jen" spokojená a šťastná žena v domácnosti. Věřte, že i vy máte ve vesmíru své místo, zasloužíte si lásku dostávat i dávat. Zkuste se zeptat, PROČ cítíte tak silnou lítost a vinu, co se za tím skrývá? Přeji vám, ať tohle období v životě šťastně překonáte a je z vás opět usměvavá a tvořivá žena!! Moc držím palce!!

Irena (Út, 24. 5. 2005 - 20:05)

Zákon Vesmíru je dle mě blbost, protože vezmi si jen zvěrstva páchaná za války. Ti lidé, pokud se vůbec lidmi dali nazvat, "Zákon vesmíru" porušovali denně tím nejhorším způsobem.Po válce žili pak v naprosté pohodě třeba až do devadesátky, aniž by je trápili nějaké výčitky svědomí.Něco jiného je porušování Řádu Vesmíru, ale to jsou záležitosti z oblasti kvantové fyziky a podobných oborů.Ty mají na naše zdraví obrovský vliv i v oblasti psychiky, ale to je na trochu delší povídání.

eva (Út, 24. 5. 2005 - 18:05)

Proč si vyčítáte minulost?Berte to jako zkušenost a byť byla trpká,tak se zamyslete nad tím,čím vám to prospělo pro současnost.Pro porušení vesmírného řádu nejsme navždy ztraceni-to je nesmysl,to by život pak neměl význam,ne?Jen si prožijem karmické následky svých činů a poučíme se.K psychiatrovi nechoďte,ten vám nepomůže.

katae (Út, 24. 5. 2005 - 17:05)

Každému člověku pomáhá něco jiného a myslím, že tyto stránky lidem v jejich trápení pomáhají.Navíc jsou spravované tak, že jakékoli hrubosti a vulgárnosti jsou do několika hodin smazávány a slušné lidi tam neotravují. To spíš tato diskuze má ve správcovství trhliny.

Olga (Út, 24. 5. 2005 - 16:05)

Irena: Teď jsem na ty stránky koukala. Je to fakt hlína! To někdo myslí vážně? A je na svobodě? :-)))

Irena (Út, 24. 5. 2005 - 16:05)

Doporučené stránky http://www.wahlgrenis.wz.cz/budou mít určitě úroveň, protože jejich autorka byla prý v "minulém" životě norský spisovatel, nositel Nobelovy ceny Bjornstjerne Bjornson.Pak nechápu, že ve své odpovědně stran chřipky uvádí např. toto: Slyšel jsi, Alexi, něco o tom, že chřipka léčená trvá sedm dní a neléčená týden? Na inkarnaci nositele Nobelovy ceny je to docela slušný úlet, protože toto rčení se používá vždy pouze ve spojitosti s rýmou.

Woland (Út, 24. 5. 2005 - 14:05)

Ahoj, psychiatrii ne, napisou ti nejake prasky a s pricinou neudelaji nic. Sikovny psycholog te pomoci rozhovoru muze dovest k nejakemu tvemmu vlastnimu "rozhreseni". Prasky pouze tehdy, pokud bys vyslovene nebyla schopna fungovat. W

vdepresi (Út, 24. 5. 2005 - 13:05)

Diky, diky moc.

katae (Út, 24. 5. 2005 - 10:05)

Zkus mrknout na stránky http://www.wahlgrenis.wz.cz/, tam možná najdeš odpověď dřív než tady.

Dona (Út, 24. 5. 2005 - 07:05)

Jsi v depresi,nedělej teď žádná důležitá rozhodnutí a určitě s tím něco dělej.Objednej se k psychiatrovi a s ním všechno prober.V tomhle ti rodina pomoci nemůže.Měla jsem před léty ten samý problém a motala se v tom sama,trvalo to 3 roky.

vdepresi (Út, 24. 5. 2005 - 05:05)

Mam hrozne, neunosne stavy pocitu viny, kdyz zacnu probirat svoji minulost. Citim bolest pro vsechny kterym jsem ublizila, ktere jsem opustila, kterym jsem nepomohla, vim ze kazdy normalni clovek ktery vyzraje a je premyslivy, tak pri bilancovani dojde k podobnym pocitum, ale ja nevim, jestli u mne to neni trochu moc... Napriklad kdyz jsem byla hodne mlada, tak jsem otehotnela, a sla jsem na interrupci (nana pitoma, ale kdyz vsichni doma mi radili si "nezkazit zivot"), ted mam miminko, a kazdy den placu nad tim ktere jsem zabila, jake asi melo oci, jak mu asi bylo, kdyz ho hodili do odpadkoveho kose... Paneboze ja se snad z toho zblaznim!!! Nic neni platne blaboleni vsech okolo me ze jsem udelala to prave. Nekde jsem cetla, ze pokud nekdo porusi zakon vesmiru, tak je navzdy ztraceny, a je to asi fakt, to je presne to jak se citim. Taky jsem jednou milovala tak strasne, ze jsem ho radeji opustila, asi proto ze jsem se bala abych se nespalila. Ted mam sny plne sveho davneho milence, jak se na me diva, jak me hleda, jak hledam ja jeho, a pak se probudim vedle sveho manzela, pripadam si jako kdybych byla neverna, i kdyz to muze nekomu pripadat blbost, je to uz tak davno. Taky me nekdo tolik miloval, a ja se mu odvdecila tim ze jsem na nej byla hnusna, proste je tohleto vsechno v norme??? Skoro nemuzu nekdy dychat i ted kdyz to pisu, tak mam slzy v ocich, proc jsem tak precitlivela? Bohuzel neznam nikoho kdo by me proste jenom vyslechl misto aby mi vysvetloval, ze to prejde, ze to jsou hormony atd.

Reklama

Přidat komentář