Reklama

hemeroidy

zachranka (Pá, 31. 5. 2002 - 12:05)

Doporučuji na hemoroidy a vůbec střevní problémy nový produkt Aloe Vera Gel. Je tvořen z 98% dužinou z aloe vera a je prodáván formou jakéhosi sirupu. Pročistí celý organismus dokonale, má nesmírné léčivé účinky a na hemoroidy je opravdu vynikající. Kdo má zájem o podrobnější infrmace, ať napíše na email: zachranka"centrum.cz

Jana Omelková (Út, 28. 5. 2002 - 16:05)

Ráda bych se dozvěděla něco o bezprostřední péči po operaci hemoroidů. Děkuji

Návštěvník (Pá, 10. 5. 2002 - 15:05)

Přípravky od firmy Energy můžete užívat společně s léky, protože působí na jiné rovnině - jde o bioinformační medicínu. Ohledně hemoroidů je vhodnější užívání ruticelitu než cytovitalu. je vhodne upravit i stravu. Zdravá strava je též největší prevencí - viz. http://www.doktorka.cz/run/nemoci/nemoc.asp?id=18

Návštěvník (St, 8. 5. 2002 - 23:05)

Srdecne Vas pozdravujem. Dostal som vyrobky od ENERGY na povzbudenie srdecnej cinnosti, uzivam uz dva tyzdne COROLEN a KING-KONG, mam hemoroidy (nekrvacajuce), uzivam mast CYTOVITAL, ale je trochu agresivnejsia, palivejsia, aleto nie je take momentalne podstatne. Mne sa jedna o to, ze uz dlhsie mam problemy so srdecnou cinnostou, zvyseny tep v klude 90-95 imp., tlak 85-95/140-155. Preto som navstivil psychotronika a uzivam podporne lieky. Ale teraz som musel ist zial internistovi, ten mi predpisal CONCOR 5, diagnoza-hyperkineticka cirkulacia. Moj dotaz: ci sa moze uzivat tento liek (1x denne tabletka)aj s Vasimi pripravkami (3x denne po kavovej lyzicke). Ci nie je to ovplyvnene vzajomne, i ked su na baze byliniek. A ci je to nebezpecna choroba, som muz 46 rocny. Praca predstavuje sedavejsie zamestnanie (programator na univerzite). Trochu sportujeme a aj vacsia zahrada nas utuzuje. Co sa tyka hemoroidov, uz stvrty tyzden uzivam tretiu mast, este taku tupu bolest kde-tam citim niekolko hodin. Asi ako dlho sa budem liecit a prevencia do buducna? Za odpoved Vam vopred dakujem.

Návštěvník (Čt, 25. 4. 2002 - 09:04)

Lze nějak obecně odlišit příznaky obyčejných hemoroidů a rakoviny konečníku, resp. tlustého střeva?

Návštěvník (Po, 22. 4. 2002 - 10:04)

Zdravím všechny, kteří mají problémy s hemeroidy. Žec je to věc nepříjemná, víme všichni. V loňském létě mi zemřela babička (rakovina tlustého střeva). V září jsem se tedy rozhodla podstoupit preventivně vyšetření tl. střeva - nic příjemného. Současně mi lékař navrhl, že mi odstraní hemeroidy "zaručenou metodou" - přístrojem HEMORAN. Bohužel ze 4 vnitřních hemeroidů mi 3 zůstaly. Zákrok nebyl příjemný, lékař také a již jsem tento zákrok nechtěla opakovat. Náhodou jsem potkala člověka a současně lékaře, který mi opět "zaručeně radil". Nicméně jsem poslechla a pomohlo!!! Konečně mám pokoj. Sice to stálo dost mé trpělivosti a úsilí, především dodržovat pravidelnost, ale stálo to za to. Pokud budete mít zájem, mohu předat podrobnosti, popř. kontakt.

Návštěvník (Út, 2. 4. 2002 - 13:04)

Mam potize jednou za cas vetsinou po zacpe nebo po ostrem jidle. Castecne asi pul az jeden centimetr mi vystupuje z konecniku a v tu dobu je pomerne bolestivy. Chtel bych informace zda existuje lecba drive nez navstivim lekare. Vice mene bych se chtel vyhnout operativnimu zakroku, tedy pokud neni nezbytny.

Schlauer (Po, 1. 4. 2002 - 10:04)

Vemte si dva velké lavory (nádoby)pro sedaci koupel. Do jedne horkou vodu, (jak jen snesete) a do druhe studenou (ledovou). Dodrzujte prsne predepsané casy!!!v horké vode 3 minuty a v ledove 20 - 30 sekund, ne déle!!! Tento proces zopakujte 5-8 krát zasebou a tuto proceduru ukoncte ledovou vodou.Dbejete na to aby obe vody mnely extrémni teploty. Kdyz to udelate vecer, rano nevite kde se problemy podely. Jakmile citite, ze jste se prochladil ucinte tuto proceduru uz preventivne a nepopznate problemy tohoto smeru. Toto Vám písi, ze svých zkuseností. Nazadr Emil

Návštěvník (Pá, 22. 3. 2002 - 22:03)

V posledni dobe trpim castymi zacpami a tezkym a bolestivym vyprazdnovanim. Pomaha mi proplachovani tlusteho streva obycejnou vodou. Nevim ale zda si jeste vice neskodim. Zda to nebude mit za nasledek ochabnuti cinnosti tlusteho streva nebo ohrozeni strevni mikroflory. Predem dekuji za vysvetleni.

Návštěvník (St, 6. 3. 2002 - 15:03)

pro pani,ktera je po operaci a vypadla ji gumka.ano mela byste jit co nejdrive k lekari.gumka,ktera vam vypadla je soucast operacniho zakroku a musi vam ji lekar opetovne nasadit.preji hodne zdravi lucie

JAR.HOLUBCOVA (Út, 5. 3. 2002 - 18:03)

DOBRÝ DEN.JSEM PO OPERACI HEMEROIDU.VČERA MĚ OPEROVALI A DNES PŘI STOLICIZE MĚ VYPADLA GUMIČKA. NA KONTROLU MÁMJÍT AŽ ZA MĚSÍC.CHTĚLA JSEM SE ZEPTATZDA NEMÁM JÍT RADŠI HNED.DĚKUJI.

Návštěvník (Út, 26. 2. 2002 - 23:02)

Podobné problémy mívám taky. Je-li to venku, je to spíše kožní záležitost a jde o kožní prasklinu. Nezdá se třeba ani tak velká, ale pálí příšerně. Z vlastní zkušenosti preferuji jednodušší řešení - dezinfekce velice zředěným octovým roztokem, dobře vysušit pak namazat. Princip je jednoduchý - co je mastné, není suché a tudíž nepraská. Doporučuji běžné prostředky - Aviril H se mi osvědčil nejlépe, v každém případě je nutno se vyhnout antibiotickým a hormonálním mastem.

Návštěvník (Út, 26. 2. 2002 - 18:02)

Dobry den. Je mozne si 'natrhnout' konecnik i bez hemeroidu ?Co se mi stalo .. Mam poslednich par dni tuhou stolici (ale zadna zacpa). Zatlacil jsem z plnych sil (to jsem asi nemel) a trochu jsem si asi konecnik poranil. Bolest asi jako kdyz vam pri zivani praskne ret.Ve stolici byla trocha krve, jasne cervene. Mimo vyprazdnovani krev zadna. Dnes se mi to stalo opet, ackoliv to bylo jiz temer v pohode co se tyce tuhosti. Je zrejme, ze se to nemohlo uplne zahojit. Bolest podstatne mensi nez vcera, i mene krve. Znamena to, ze mam hemeroidy. nebo jsem jenom moc tlacil ?

Návštěvník (Út, 26. 2. 2002 - 18:02)

Poradím přír. prostředek, o kterém vím, že pomohl od problému hemeroidů už mnoha lidem. Vžaduje to ale trpělivost a vytrvalost.

Návštěvník (Po, 4. 2. 2002 - 00:02)

Paní doktorko, kde a kdo provadí odstranění hemeroid laserem v Praze?

Návštěvník (Út, 29. 1. 2002 - 11:01)

Je mi 24. Asi před měsícem jsem zjistil, že když si utírám konečník po velké potřebě, je na toaletním papíru troška světlounké krve. Když jsem se podíval na konečník, zjistil jsem, že na něm mám malinké světlé výstupečky, vypadají asi jako afty, jsou na dvou místech na vnějšku. Bolesti při stolici nemívám, jen mě to znepokojuje. Poradíte nějakou mastičku? Mám s tím jít k doktorovi, nebo se nejdřív pouksit něco udělat sám? Díky!

Návštěvník (St, 23. 1. 2002 - 12:01)

Trapi me jedna vec a musim na to neustale myslet. Pred par dny jsem zjistila, ze po stolici mirne krvacim (ale pri stolici bolest nepocituji). Pak jsem se koukla a zjistila jsem, ze od konecniku pres hraz mam asi centimetrovou trhlinku a jeste jednu mensi a to je asi pricina meho stipani a svedeni .... jenze nevim co s tim :(. Prosiiim, pomozte mi nekdo!!!

Návštěvník (St, 23. 1. 2002 - 07:01)

Dobrý den,je to zhruba rok, co se mi poprvé začly dělat hemeroidy. Měl jsem je vždy vně, nikdy uvnitř, takže k léčbě mi postačilo zhruba 14 dnů, mast Aviril-H a odvar z dubové kůry. Zhruba po 4 měsících se mi to vrátilo. Léčil jsem stejným způsobem. Teď mám hemeroid uvnitř svěrače, tudíž odvar z dubové kůry (sedová koupel) nepomáhá. Můžete mi prosím poradit zda existuje nějaká mast s přísadou dubové kůry? Aviril H mi příliš nezabírá. Děkuji moc! Martin (24 let).

dagmara (Čt, 17. 1. 2002 - 10:01)

preji pekny den pane,me problemy s touto neprijemnou nemoci zacaly po porodu. leta mam problemy a az v roce 2001 jsem se rozhodla,ze podstoupim laserovou operaci.tuto operaci provadi laserova klinika v ostrave za ucasti velmi zkusenych odborniku vcetne prednosty igora janika.musim vas upozornit ze je to soukroma klinika tudiz je spoluucast s pojistovnou takze vam pojistovna cely zakrok nehradi.zakrok se provadi v celkove anestezii s jednodenni nemocnicnim rezimem.zakrok neboli az po narkoze jen malo,ale to dostanete tlumici injekci takze bolest je minimalni.po trech mesici jdete na kontrolu a melo by byt vsechno v poradku.musim ale podotknout,ze u mne tomu tak neni mamstale potize sice mensi ,ale jsou takze musim navstivit opet kliniku.vam preji brzke uzdraveni a pokud budete mit jeste nejaky dotaz muzete napsat rada vam pomohu v teto neprijemne nemoci. s pozdravem dagmara

Návštěvník (St, 16. 1. 2002 - 19:01)

Pro Dagmar.K léčbě hemoroidů domácí léky jsou různé, ale mohu ti doporučit nejíst kořeněné jídla,omezit alkohol i kafe, sedací koupele v dubové kůre,klysmata s heřmánkem, ne mydlová ! a vlažná, ani horká ani studená voda není u hemoroidů dobrá.Pozn. pri klysmatu používej tenší rourku a velice šetrně!Mast Factu je taky dobrá. S pozdravem Petr.

Reklama

Přidat komentář