Reklama

hemeroidy

Peatris (Po, 26. 2. 2007 - 22:02)

Základem masti od Michala bude asi vepřové sádlo (základ všech mastiček našich babiček),olivový olej-jinak by to za pár dní vonělo asi trochu jinak ,a dál tam budou nějaké byliny,tipuji jitrocel(hojí rány)a asi ještě něco plus nějaký antioxidant.Myslím,že je to zcela neškodné může to trochu pomoci.Zvláště pomocí autosugesce.Samozřejmě to asi může vyvolat alergickou reakci(Andrea)

Michal (Po, 26. 2. 2007 - 22:02)

Jedná se o produkt, který je chraněn Úřadem průmyslového vlastnictví, ale zvlaštní tajemství v sobě neskryvá, tajemství spočíva v technologii vyroby tohoto přípravku, který je patentovaný neboli chraněn, aby nikdo jiný podobný vyrobek. Je to naprosto čistý bylinný extrakt v 100% tukovém zakladě ato v olivovém oleji nebo ve vepřovem sadle, bez jakychkoli konzervačních prostředků a vedlejších účinku a stoprocentně účinný na hemoroidy, zatím každý klient si vyléčil hemoroidy a to dokonce i tí, kteří měli nastoupit operaci. Nevím jaký poslední příspěvek jste četla, ale ja už takovým nedůvěřívcům asi nic nebudu posílat, protože ja mám dost svých klientů a přitom nemají skoro žadné zdravotní problémy, ale to to mají pro případnou potřebu, když příjdou k nějakému poranění. Pokud tomu přípravku nedůvěřujete, tak to třeba dejte někomu ať to skusí, ale pro mne je strata času se s Vámi takto vybavovat, protože je to jedinečný lék na hemoroidy,

Taris (Po, 26. 2. 2007 - 19:02)

Tak mi dnes došla ta zázračná mast na hemeroidy, ale nevím jestli jí mám vyzkoušet.Když si přečtu ten poslední příspěvek..

VZKAZ PRO MICHALA:
prosím, nemohl by jste mi prozradit alespoň jaké byliny a jaký masťový základ jste do masti použil? Jsem taky dost citlivá a alergická a nerada bych si podráždila konečník...

andrea (Po, 26. 2. 2007 - 13:02)

Jsem po operaci tlustého střeva a na záchod(na velkou) chodím tak 4-6 denně, tím pádem mám neustálý problém s bolavým konečníkem a hemeroidy. Vyzkoušela jsem už kde co, včetně Michalovy masti obsahující bylinný extrakt. Musím říct, že na moji žádost zareagoval neobvykle rychle, a během pár hodin jsem doma měla zdarma vzorek masti i oleje. V první chvíli mě jako chemika zarazil podivný zápach z obou lahviček (o nevábné zelené barvě ani nemluvím). Lahvičky nebyly nijak popsané (žádné složení..třeba jen částečné..nikdo nechce recept na tento zázrak, žádné datum výroby, spotřeby)..co když výrobek obsahuje něco na co by někdo mohl být škaredě alergicky). No ale nakonec jsem to všechno přešla, a abych nikomu nekřivdila, tak jsem začala mast používat. Z počátku jsem cítila jen slabé pálení a později svědění, pořád jsem se uklidňovala, že to k léčbě asi patří. Avšak po pár minutách (5-10), jsem dostala šílenou křeč do konečníku, můžu říct, že už jsem dlouho takovou bolest nezažila a to vydržím kde co (mám za sebou několik operací, velice rizikové těhotenství, krvavé průjmy spojené s bolestmi při ulcerozní kolititě kterou mám 10 let. Tak jsem honem valila pod sprchu a umyla se..a bylo po bolesti. Samozřejmě mi to nedalo (neboť Michal tady ty svoje výrobky velmi vychvaluje)a tak jsem celou proceduru po několika dnech zkusila znova...výsledek..stejný..bolest, sprcha.
Takže bohužel jsem podle Michalových slov(jak píše na těchto stránkách) asi první člověk, který je s jeho mastí nespokojen. No třeba jsem fakt jediná, ale třeba taky ne...

...../..... (Po, 26. 2. 2007 - 13:02)

My taky prozatim uspesne doma lecime hemeroidy.Koloidnim stribrem a nebo Svedske kapky.At verite nebo ne opravdu to pomaha.Na noc dame obklad na konecnik a do 3dnu mame bez problemu. Behem roku se problem objevi tak 2x a prozatim uspesne lecime.

Nevěřící Tomáš (Po, 26. 2. 2007 - 13:02)

Michale už tvůj mail napovídá, že nás šulíš .. Kdyby to bylo tak, jak píšeš, tak bys neměl čas sem psát ty svý hovadiny, protože by před tvými dveřmi byla kilometrová fronta lékárníků, doktorů a pacientů z celého světa.
Běž se živit nějak seriózněji.

Michal (Pá, 23. 2. 2007 - 20:02)

Mirku poradím,vyrabím bylinný extrakt v oleji nebo v masti, který je stoprocentně úspěšný na léčení hemoroidů i když tomu nikdo nechce věřit, rád Ti pošlu vzorek na vyskoušení zdarma s tím, že mi to uhradíš dodatečně, když budeš s tím spokojen. Můžeš se na mne obratit na tel. č. 596744672, 608431916 nebo email: sulic"seznam.cz

Mirek (Pá, 23. 2. 2007 - 17:02)

Zdravím všechny účastníky diskuze, a přeji brzské uzdravení všem, kteří mají problémy stejně jako já. Potřeboval bych poradit, mám podezření na hemeroidy (podezření mám už déle, ale až teďka je to při hygieně hmatatelné), a nevím, co na to nejlépe použít. Za doktorem se mi nechce, ne že bych se styděl, ale od malička je nemám rád a vím jak to chodí, to má člověk drobný problém a hned ho pošlou za 5ti lékaři. Poradíte?

liba (Čt, 22. 2. 2007 - 20:02)

potrebovala bych poradit kde sezenu autopatickou lahvicku harmonie take na hemeroidy jinde nez na netu??? prosim o odpoved

Michal (Út, 20. 2. 2007 - 20:02)

Ja nic neprodavám,ale chci pomoci. Tí, kteří to vyskoušeli dnes nemají žadné problémy s hemoroidami. Léčebný účinek je zatím stoprocentní.

Skeptik (Út, 20. 2. 2007 - 18:02)

Hlavně je to praxe na mnoha webech, kde prodávají různé pochybné věci. Tam je to opravdu časté.

Michal (Po, 19. 2. 2007 - 13:02)

S mojí masti s bylinným extraktem asi za týden. Pošlu vzorek na vyskoušení zdarma.
Email: sulic"seznám.cz

Návštěvník (Po, 19. 2. 2007 - 12:02)

jak dlouho se hemeroidy léčí,děkuji Denisa

Ludvík (Ne, 18. 2. 2007 - 22:02)

Dobrý den. Tři roky jsem měl silné svědění konečníku, ale hemeroidy mi nikdy na mysl nepřišly, měl jsem pocit že to je "jen" nějaká vyrážka. Nedávno se mi tam objevila bulka a pomalu jsem zjišťoval co to je. Zřejmě ony hemeroidy. No u doktora jsem s tím nebyl. Zároveň jsem totiž našel stránky o autopatii, zakoupil lahvičku a knížku, no a hemeroidy jsou pryč. Ze dne na den. Takže doporučuji.

Doktorka (Út, 13. 2. 2007 - 16:02)

Janíčko, mohu TI poradit co ti okamžitě pomůže. Nasbirej trochu nebo radějí více jitrocelu kopinatého, pomlít to mlynkem na maso nebo pomačkat na kaši a to pak příložit na postížené místo, okamžitě přínese úlevu.

Janka (Út, 13. 2. 2007 - 14:02)

Prosim o radu. O vikendu jsem cestovala par hodin autobusem a v pondeli rano me zacal bolet konecnik. Primo u otvoru jsem si nasla bulku o velikosti cca hrasku. Okamzite jsem se zacala desit hemeroidu - do teto doby jsem o nich jen slysela (je mi 25). Jak si tady ctu vase prispevky, as jsem se bohuzel nemylila. Nicmene jine priznaky nemam - ani krvaceni, zacpa, nic.. Jsem vegetarian, tzn. jim prevazne ovoce, zeleninu, celozrnne produkty etc. Sla bych k doktorovi (celkem to boli), ale momentalne ziju v Recku, takze to neni tak jednoduche. Nemam chut jit tady k nejakemu felcarovi, ktery me posle jinam, a ten zase jinam...A vsem budu vypravet o svem zadku;-) Mohli byste mi tedy - vy zkusenejsi - doporucit nejaky domaci pripravek. Nebo neco, co sezenu i v zahranici? Dubova kura.. nevim nevim. A jak to dale probiha? To ta bulka sama od sebe zmizi??
Dekuji moc za radu, bohuzel se nemam koho jineho optat. Janka

Lukáš (Po, 12. 2. 2007 - 20:02)

Ja jsem z Ostravy a Michala znám, jen proto, že od nas z udržby ve Vítkovicích,chodí pro jeho mastičku všichní, co mají hemoroidy nebo paradentózu,dokonce má přezdívku Šuličovka podle jeho příjmení. Myslím, že je to již dva nebo tři léta, co je u nas na udržbě dobře znám. Divím se, že se ještě nikdo z nich nezapojil do diskuse, zřejmě, že ne každý má počítač nebo také se o takové diskuse zajímá.

Doktorka (Po, 12. 2. 2007 - 13:02)

Skoušeli jste někdo už tu Michlovu mast na hemoroidy? Že prý je dobrá. Ozvěte se jestli maté nějakou skušenost.

Jitka (Po, 12. 2. 2007 - 11:02)

Prosím o radu.Po porodu se mi udělali velice nepříjemné hemeroidy,zkoušela jsem je léčit jakousi mastí,ale výsledek se nedostavil.Mohli byste mi poradit,jakého lékaře vyhledat?Obvodního nebo je nějaký specialista na tyto problémy?

jana (Ne, 4. 2. 2007 - 13:02)

Stando,doporučuji ti Mladý ječmen a řasu Chlorellu.Vinikají na podporu myšlení obsahem vitamínů a taky výborný lék na střeva a jiné zažívací problémy.www.ways.cz

Reklama

Přidat komentář