Reklama

Jsem tlustá, hnusná a k ničemu!

Šarka (Ne, 25. 12. 2011 - 22:12)

je mi 42 a mam taky takove stavy případam si tlusta a zbytečná a nemilovaná á v tom to asi je.Když je ženská milovaná a uznaváná přítelem manželem dětmi nebo někdy stači i v práci tak aby pocítila že tady pro někoho je tak potom sleví ve všem a cíti se dostatečně silná.Když však není tak každy muže tvrdit co chce stejně si bude připadat hnusná.Takže bud to pracuj na sobě protože ty to chceš a chceš byt hubéná pro sebe a nebo se smiř že žiješ s chlapem kteremu na tobě nezaleží protože kdyby mu na tobě zaleželo nenechal by tě trápit

Hela (Pá, 28. 10. 2011 - 18:10)

ha ha, ziju v USA a tady je...Jano, taky to tak dělám. Jsem starší než ty. Strava-její úprava navždy je 75 procent úspěchu a 25 dělá sport. Tak to uvádějí i doktoři.Půl hodinky denně jogging a jíst často. Ovšem samozřejmě navždycky opustit smažená jídla, uzeniny atd..Jinak to prostě nejde.Nakonec co se asi má jíst se píše všude.
Když ty jsi usrkávala raní čajík, já uklízela listi na zahradě:-)Měj se krásně a at se ti daří.

Jana (Pá, 28. 10. 2011 - 14:10)

ha ha, ziju v USA a tady je brzy rano, jeste je vsude zavreno, sedim doma u pc, ctu noviny a usrkavam caj, jako kazde ranko, preju hezky den!

Jana (Pá, 28. 10. 2011 - 14:10)

Vidim ze jsem neuvedla kolik mi je a jakou mam praci, ne neprosedim smenu v kancelari u pocitace, pracuju manualne, v kuchyni a mam take druhou smenu doma. Dale je mi 45, pocita se to k vyssimu veku? Jen bych rada podotkla, ze behani se jako rehole zda na prvnio pohled, ale po nejakem case se stava prijemnou soucasti zivota, ta pulhodinka denne take nikoho nezabije, nehlede na traveni casu venku na cerstvem vzduchu. Ale pokud se nekdo vylozene nechce hybat, pak je to tezke... Co se tyce jidla, take jsem se sice zezacatku citila blbe, clovek je zvykly se cpat cimkoli, a pak najednou zmena. Take v praci se malokdy najim, ale kdyz uz, tak si prinesu jidlo z domova z ukusuju pri delani neceho jineho, nez abych hladovela a pak doma vyklidila lednici. Je to tezke, kazdy si vyberme co nam vyhovuje. Ja tu odpovidam tem, kteri by se radi nadvahy zbavili a "nevedi" jak na to. Pokud tu nekdo ma nejaky jiny napad, jak shodit kila, prosim, jsem zvedava.

Iveta (Pá, 28. 10. 2011 - 12:10)

jemi 10 a vážím 60kg a měřím150cm jsem tlustá hnusná tlustoprdka a všichni mi to říkajíjenomže já musím furt žrátažrát já neumím držet dietu.mám spoustu kopečků sádla na pupku na vobrozkém pupku

martina (Čt, 27. 10. 2011 - 13:10)

166 cm a 73 kilo je obezita,...167 cm a 78 kg je nadváha- ne obezita!

tina-28 (Po, 24. 10. 2011 - 11:10)

Neumím si představit, že...Dobrý den, potřebujete poradit s redukcí Vaši váhy?Bez drastických diet a hladovění.Ráda Vám poradím.Ozvěte se:[email protected]

??? (Po, 24. 10. 2011 - 11:10)

Pokud někdo přibírá na...To sou zase kecy. V tom kbelíku už nic nekyne, jenom to nasává vodu.
Bože, do čeho jsi to dal duši.

A. (Po, 24. 10. 2011 - 10:10)

Pokud někdo přibírá na váze, logicky jí, co tělo není schopno zpracovat a ukládá se to ve formě tuku.Pokud chcete shodit, výrazně omezte veškeré pečivo.To nejvíce ovlivňuje přibírání na váze.V organizmu kyne a pak kyne celé tělo.Zkuste si do kýble s vodou dát chleba, housku, knedlíky , bagetu a pizzu.To samé se odehrává ve vašem těle.

Adéla (Ne, 23. 10. 2011 - 14:10)

Taky si myslím, že než se celý život honit kvůli nějaké váze, to bych se na to vyprdla. Nemám nadváhu, nesportuji a jím velmi různě a nezdravě.
Je to z větší části o genetice a věku.

Ivka (Ne, 23. 10. 2011 - 11:10)

Neumím si představit, že bych musela celý život každý den cvičit. Nenávidím sport! Ještě tak jednou týdně plavání, o víkendu procházky, v zimě běžky, to se mi líbí. Ale každý den, to tedy ani náhodou!
A pořád se omezovat v jídle, pořád dumat, jestli to, co jím, není náhodou moc tučné, moc sladké, moc nějaké, jíst jen zeleninu a nedat si kousek buchty, čokoládu, oslazené kafe nebo čaj, to si neumím vůbec představit. Samo, že se necpu bůčkem, klobásami a svíčkovou se šesti, snažím se jíst pestře, zeleninu a ovoce každý den, ale dám si klidně řízek, guláš,rajskou atd.
No, a mám nadváhu. Ale dokud nemám 100 kg a dokud jsem zdravá a pohyblivá, tak to neřeším. Nejsem typ, abych si neustále odpírala příjemné věci, nedokážu vzít na sebe nějakou doživotní řeholi.

Recept (Ne, 23. 10. 2011 - 11:10)

Jany je tak akorát pro ty který prosedí celou směnu v práci ale ty co jsou po celou dobu na nohách je to nemyslitelný.

Tom (Ne, 23. 10. 2011 - 11:10)

Jano, seš fakt dobrá, jak...Ono to zase není úplně tak jednoznačné a přímočaré, jak popisuje Jana. Obecně má kus pravdy, ale ne vždy to tak funguje. Zvláště u žen ve vyšším věku a s případnou genetickou zátěží. To je potom celoživotní dřina, kdy se už nikdy nesmí přestat. A člověk potom nedělá skoro nic jiného než se nutí do cvičení, přemýšlí co zase nesmí jíst ap.
A co se týká té pohody? Tam to vidím spíš naopak, první se zbavit stresů a potom může přijít i radost z hubnutí.
Když si představím ženskou, která dělá za pár korun stresující nebo vyčerpávající práci, bez možnosti se nějak v klidu a zdravě najíst, potom druhá směna doma, případně nějaké rodinné neshody, tak to je začarovaný kruh.

Lucrezia (Ne, 23. 10. 2011 - 05:10)

ja nevim, co vede lidi se...Jano, seš fakt dobrá, jak ses do toho hezky obula.
Já si neumím představit chodit běhat ráno před prací, nebo večer po práci. fakt ne, to bych padala na hubu.
Vyznávám spíše přirozený pohyb, než sport. pohyb musí dělat radost, neměla by to být řehole. Jinak je ta radost ze shozených kil zhořklá přemáháním a odříkáním. proč by se nedalo hubnout vesele , s chutí, s radostí? proč nenajít způsob, který nám vyhovuje a není to jen z musu? pak to může mít trvalejší účinek. Nějaké nucení do pohybu nemůže nikdy dlouho vydržet.

když jsem hubla, taky jsem sportovala, nutila se, přemáhala. Výsledky se dostavily, ale šťastná jsem nebyla. Páchala jsem na sobě násilí. Šla jsem proti své přirozenosti. Byla jsem nervozní, zhoršil se mi duševní stav. Raději mám tedy svou váhu, a dělám to, co je mi přirozené. za každou cenu mi ta hubenost nestojí.

Jana (So, 22. 10. 2011 - 23:10)

ja nevim, co vede lidi se neustale ptat, jak shodit nadvahu. Copak se to uz neomlelo milionkrat, ze je potreba cvicit a omezit tucna jidla? Ja sama mela nadvahu, po diteti. Jak to slo, obula jsem sportovni boty, sortky a vyrazila ven, nejdriv ostroou chuzi a pozdeji behanim zacala zvladat 5 km. Zadne vymluvy. Kdyz se musi rano vstavat do prace, behani se da provozovat vecer, nebo naopak, vstat v 5-6 rano a zabehat si, pred praci. Ono se to zda strasne tezke, ale jen tak poprve, podruhe, pak uz je jde o zvyk. Postupne pribrat dalsi aktivity jako kolo, brusleni, posilovnu, ta je moc dulezita a tak 3x tydne je bezva. Proste se zacit hybat a to denne, nebo 6 dni v tydnu. Necekat vysledky za den nebo tyden, ono to vetsinou trva 3 mesice nez se neco zacne rysovat. Dle neprejidat se, jist domacvi jidla, salaty, mlecne napoje s ovocem apod. Nejist na noc, nejpozdeji v 6 vecer, pak uz jen treba salatek se syrem na noc, pokud kruci v brise. Je to velka zmena, ale da se to prezit. Ja sama jsem si na tuhle reholi zvykla, a kolikrat si dam peknyho dorta nebo snim celou cokoladu, a pak zase zpatky ke zdravemu stylu. Jo, je to odrikani, a pekne, ale pak kdyz se podivam do zrcadla tak to opravdu stoji a to. Prstante se ptat co delat s nadvahou a sup ven, jeste dnes. A to nemluvim o dusevni pohode, ta se pomalu dostavi taky, a od takove pohody uz je jen krucek k ruznym napadum na to jak se posunout dopredu... Jak se venovat konickum, jak zlepsit praci, jak treba acit podnikat. Pak uz se vam zacne i venovat okoli a pripadny zajimavy a pohledny partner! verte ze to jde, ale neni to zadarmo, jako vsechno na svete. Drzim palce.

(So, 22. 10. 2011 - 21:10)

ale já to nepsala proto, že...mám stejné názory a životní postoje jako ty orchie. Také jsem sama, ale nevnímám to jako špatné. Ty bys snad vedle sebe chtěla nějakého zakomplexovaného chlapa, co si raději vezme blbku-která se o něj bude starat a plodit děti? Já tedy NE..Pokud nepotkám muže který za něco stojí a nebojí se soběstačných a udržovaných žen, tak sama ráda zůstanu. Jenže tací se tu moc nenacházejí;-)

tomik rapper (So, 22. 10. 2011 - 17:10)

ahoj muze mi tu nekdo pomoci s moji vahou?
mam 80kg a chtel bych zhubnout tech 20kg
je mi 15let
PROSIM VAS POMOCTE

tomik rapper (So, 22. 10. 2011 - 17:10)

ahoj muze mi tu nekdo pomoci s moji vahou?
mam 80kg a chtel bych zhubnout tech 20kg
je mi 15let

tina-28 (Pá, 21. 10. 2011 - 12:10)

Už lezu sama sobě na nervy!...Milá Karolíno,četla jsem Váš příspěvek, a chtěla jsem Vám říct,že jestli opravdu stojíte o změnu, která bude trvalá tak se mi ozvěte:[email protected]

orchie (So, 15. 10. 2011 - 18:10)

ale já to nepsala proto, že bych upozorňovala na to, že jsem kdovíjak chytrá, když mám vysokou...ale proto, že nejsem zase tak blbá,abych musela být sama...ale to je jedno :-D

Reklama

Přidat komentář