Reklama

Kdo bude prezident ČR?

sdfg (Po, 15. 1. 2018 - 22:01)

Mám dojem,že v Drahošovi vytáhl Kalousek novýho Topolánka,který bude práskat vousama jak císař František Josef II. fráze,kterému budou vkládat do úst jeho rádcové a to bude patrně kalouskův Job protože jeho kariéra v TOP se chýlí ke konci...

proto (Po, 15. 1. 2018 - 22:01)

Každý si vybírá...anonymní D slintáš tady a bojíš se psát o brexitu. Tak to jo. Tak si tady povídej, sem do té žumpy zapadneš.

sdfg (Po, 15. 1. 2018 - 22:01)

Každý si vybírá...To teda jo.Filosofií se vyhrát nedá.Leda,že by byla státní. Clausewitzův ideální voják používá praktický rozum a neustpupí ani o šířku stopy,protože pak ho někdo má za úkol bodnout do zad a už vůbec nemá myslet na to jestli ta bitva má smysl.
Já mám dojem že ten sloup Mariánský s tím Felixem cum Schwarzenbergem na tom staroměstském nám. bude.

sdfg (Po, 15. 1. 2018 - 22:01)

Mynář jakožto kancléř prezidenta Zemana odmítal majetkové přiznání zveřejnit s tvrzením, že v zákoně údajně neuvádí, jakému úřadu ho má poslat. Poté, co mu to nařídil soud, nahrál přiznání do elektronického systému ministerstva spravedlnosti, a to 30. listopadu 2017, poslední den zákonem stavené lhůty. Podle deníku Mf DNES Mynář v roce 2017 vlastnil 125 pozemků, akcie firem Unipetrol a Pražská teplárenská, zhruba 13,5 milionu korun na bankovním účtu, přičemž 60 milionů půjčil svým firmám.

To nezní moc důvěryhodně.
Co když Mynář nebude moci pokračovat a Zemana tedy bude bez kancléře,protože se mu nebude dařit napadat,to ,že mu nepřiznali bezpečnostní prověrku?!
Dosadí pak Rusko nějakého svého věrného za kancléře?!

Kam (Po, 15. 1. 2018 - 22:01)

Každý si vybírá...se řadíš ty?

;-) (Po, 15. 1. 2018 - 22:01)

:)))) "Drahoš je prý...A hlavně pojeblý grafoman a za*írač diskusí.

D (Po, 15. 1. 2018 - 22:01)

Každý si vybírá bojiště, na které má.

Silní a bohatí bojují o národní trhy, investice, ekonomickou moc. Slabí a chudí bojují ve své fantazii o národní identitu, proti iluminátům, Sorosům, bruselským eurobyrokratům, neomarxistům, politkorektníkům, feministkám a džihádistům,

sdfg (Po, 15. 1. 2018 - 22:01)

:)))) "Drahoš je prý...Van der Belen je také prezidentem a je nedávno zvolený na 6 let,takže Rakušané jsou asi také gerontofilové,když si zvolili též ročník 1944?

Jinak mne trochu vadí,že marketingově se může stát prezidentem neznámý akademik,když má podporu miliardářů a marketérů a pravicových stran.
Co od toho asi čekají?!ŽE?

myslím, (Po, 15. 1. 2018 - 22:01)

Slyš, anonyme, tvrdé...anonymní D, že jen plácáš a od témat utíkáš jako malý harant.

:)))) (Po, 15. 1. 2018 - 22:01)

První Kalouskův kandidát...:)))) "Drahoš je prý zastánce uprchlíků a účastnil by se na sjezdu sudetských němců pokud by byl pozván."
A sdfg je gerontofil říznutý zoofilem.

D (Po, 15. 1. 2018 - 22:01)

že jen plácáš a ani...Slyš, anonyme, tvrdé slovo:

Zajímá mě, co mě zajímá, říkám, co říkám, a odpovídám, nač odpovídám.

Mně (Po, 15. 1. 2018 - 22:01)

Mne je divné,jak to,že do...je divné, že český občan neumí česky.

myslím, (Po, 15. 1. 2018 - 22:01)

Prostý a jednoduchý český...že jen plácáš a ani nevím, proč tě situace tady vzrušuje. Když se tě lidi ptali na brexit, utekl jsi jako malý harant. Tak si tady netřep hubu. Co si zvolíme, to si zvolíme. Tebe to zajímat nemusí.

sdfg (Po, 15. 1. 2018 - 22:01)

CV jiřího Drahoše je kariérní postup a postup v titulech.Nesporně vedec pars excelence.
Oporou v jeho kampaňi mu byla jeho žena,kterou poznal na plese a byla knihovnicí,dnes v důchodu se stará o vnoučata.
Takže kariérní vrchol být prezidentem?!
Od chemických a akademických funkcí prezidentem?!
Zřejmě jen jako antiZeman,aby jeho dosaditelé udělali na Hradě pořádek a vyvěsili tam ty trenky definitivně.

sdfg (Po, 15. 1. 2018 - 21:01)

Führerprinzip navíc by spíše seděl na člověka bez vlastního názoru dosazeného jako loutka Kalouska a ne věčně ojíněného Zemana posedlého vlastními Bonmoti a netradičním výkladem ústavy ,nevyzpytatelného jezevce z vysočiny.
Kdo je lepší lodivod,ať rozhodne debata,protože víc už nejde svítit.

sdfg (Po, 15. 1. 2018 - 21:01)

První Kalouskův kandidát byl jakousi loutkou s muslimobijskou i čechobijskou genealogií...
Druhá patrně opět Kalouskův kandidát, bude asi logicky českobijcem a už ne muslimobijcem.
Proto máme volit Ilju Muromce?!
No já nevim.Asi se dám podat kdo bude naším příštím prasidentem...

Podle mně našim prasidentem byli ti v prvním kole,ale v druhém to už je prasident lobystů a marketinových firem ,které navrší víc špíny na toho druhého kandidáta.

Zeman je prý unfit pro výkon funkce.

Drahoš je prý zastánce uprchlíků a účastnil by se na sjezdu sudetských němců pokud by byl pozván.Kalousek je prý pro něj ministr financí,který držel slovo.

sdfg (Po, 15. 1. 2018 - 21:01)

Mne je divné,jak to,že do druhého kola postoupil právě Drahoš a ne třeba Fišer,nebo Hilšer.Money?!
Vždyť Drahoš má charisma slanečka v nálevu...

Maru (Po, 15. 1. 2018 - 20:01)

Německý federální dětský televizní kanál: Ode dneška budeme Boha nazývat Alláhem. Všechny děti jsou muslimové

Německo:
Na videu televizního pořadu z německého dětského federálního kanálu KIKA vysvětluje bílá Evropanka evropskému bílému dítěti, že ode dneška budou Boha nazývat Alláhem. Také mu říká, že všechny děti jsou muslimové a se smutkem podotkne, že ona ještě není muslimka.
Dále dítěti vypráví o Mohamedovi a Koránu a učí ho muslimskou modlitbu:
“Není jiného Boha než Alláha a Mohamed je jeho prorokem.”
_____
Člověku se těžko hledají slova, když vidí, čeho všeho jsou schopní globalisté, aby prosadili islamizaci Evropy.
Zdroj: https://politikstube.com/unglaublich-was-sich-das-zwangsfern…

D (Po, 15. 1. 2018 - 20:01)

Prostý a jednoduchý český lid je zhrzený svou okrajovostí v celoevropském i celosvětovém kontextu, a odmítá si to připustit.,

V osobě Miloše Zemana, reprezentujícího jej doma i navenek, na mezinárodních fórech, vnímá neohroženého českého chasníka se zdravým selským rozumem a kulema mezi nohama, nebojsu, maloslovanského vojvodu Miloše, krále Ječmínka, z Kolína to České země koudelníkova syna, vlastence uhněteného českými poměry, ztělesnění hluboce lidských i hezky českých chlapských zlozvyků, upřímného sprosťáka co na srdci, to na jazyku, chytrého chlapa, který myslí na lid, který se dovede lidu před cizáky zastat, který si neklade servítky, který propaguje všeslovanskou vzájemnost a bratrství s osvoboditelským ruským národem, hrdinu, který normálním lidem rozumí, který za ně bojuje, který je nenechává na holičkách, a který neustoupí kdejakým iluminátům, bruselníkům, musulmanům, neomarxistům, feministlkám, politkorektníkům, ba ani samotné babě Merkelové.

Naproti tomu Drahoš je pro ten samý prostý lid sterilní, prounijní, neemocionální, bez srdce, kývačsko-vítačský, ani ryba, ani rak, bez minulosti, bez státnických zkušeností, ochotný tančit, jak bude Brusel pískat, a zamořit zemi hordami musulmanů, zavést právo šaría, stavět tu mešity a minarety, a český národ na pokyny zvenčí úplně rozložit a zničit.

Že by podobné postoje prostého českého lidu nějak souvisely mimo jiné i s osudnou závislostí zdejší ekonomiky na západních investorech a odběratelích? Že by tento lid, takto objektivně zhrzen, hledal nějaké náhradní sebepotvrzení v rasismu, fašismu, slovenských multimiliardářích, korejsko-japonsko-moravských fašistech a prasácko-hulvátských prezidentech?

Možná - a možná jen částečně,

Waltr (Po, 15. 1. 2018 - 20:01)

Bas - krycí jméno...Drahoše se volit nechystám, ale rozhodně ne kvůli takovým "zprávám". Takových nařčení naseru kýbl. Šiřitelé dělají Zemanovi medvědí službu.

Reklama

Přidat komentář