Reklama

Kdo bude prezident ČR?

sardanapal* (St, 17. 1. 2018 - 18:01)

Ukrajinská sextremista...Ano ty mrdko !
A když bude kámošit i s Trumpem , tak se to zcela dozajista vyrovná , štěkno ...

Googlerka (St, 17. 1. 2018 - 18:01)

Ukrajinská sextremista Angelina Diash zaútočila na volební místnost v Praze během hlasování stávajícího prezidenta Miloše Zemana.

Sextremista vykřikl "Zeman - Putinova děvka", stejná slova pravdy byla napsána na holé hrudi. Zeman je nejjasnějším zástupcem kremelského bordelu na stejném místě s takovými zkušenými politickými prostitutkami, jako jsou Donald Trump, Gerhard Schröder, Pedro Agramunt, Sarah Wagenkneht, Silvio Berlusconi, Igor Dodon a Marie Le Pen.

FEMEN Movement varuje české občany, že hlasováním za stále opilou prostitutku Zeman hlasují za svého kupce z Kremlu Vladimíra Putina.

https://femen.org/femen-sextremist-has-attacked-milos-zeman-in-prague/

Ty se starej o (St, 17. 1. 2018 - 18:01)

To je možné. Takže...I když je etablovaný. Máš tam už tolik šmejdů, že Bobíci nejsou schopní zvládnout běžnou kriminalitu. To u nás nemáme.

Hmm (St, 17. 1. 2018 - 17:01)

To je možné. Takže...Hrabě CONSTANTIN KINSKÝ pro MAFRA 2016
Privatizaci tehdy paradoxně provedla levicová vláda Miloše Zemana…

Osobně si myslím, že pan Zeman byl jedním z nejlepších premiérů, které jsme tu měli...

sardanapal* (St, 17. 1. 2018 - 17:01)

Já jsem celý život v...A nebo těm dvěma napište , teď před volbami třeba něco odsypou , když se to zveřejnění ;-)

sardanapal* (St, 17. 1. 2018 - 17:01)

Já jsem celý život v...Smutný , ale trochu mimo tuhle diskusi ...

Já jsem dopadl (St, 17. 1. 2018 - 17:01)

Já jsem celý život v zaměstnání musel chodit ve štěrku a po neschůdných cestách a přitom jsem musel nosit polobotky žádnou speciální obuv. Za celou dobu více jak 40 roků jsem měl zlomeninu kotniku a nesčetně výronů. Teď na stará kolena když jsem dovršil 70 let jsem měl jet z důvodů bolesti nohou prvně v životě na lázeňskou lečbu. Všechna vyšetření jsem absolvoval s doporučením, ale přepočítal jsem se když nějaká frcinka která mě ani v životě neviděla jediným škrtnutím pera dokáže vás vyléčit? Šetří se hlavně na lidech ale je zajímavé, že jezdí na léčení lidé kteří mají jediný zájem, jak v lázních zahejbat a aby se to neprovalilo. Je mě jasné, že na tyto funkce v pojišťovnách se dosazují střeva která by se jako lékařky neuživily. Teď už věřím kolik takových udřených kobyl u nás je a sedí a jen lidem škodí!

Kdo to bude? (St, 17. 1. 2018 - 15:01)

Tak milí přátelé,

minulý týden jsem dostal na žádost o lázeňskou komplexní péči (vše hradí zdravotní pojišťovna) odpověď, že se tato ZAMÍTÁ podle nařízení předpisů a vyhlášek, atd. Jednalo se o lázně Luhačovice, protože snad ještě tam jsou jen čeští občané. A včera jsem se dočetl v tisku, že lázně Luhačovice a Jáchymov poslaly na účet presidentského kandidáta Drahoše 1,3 milionu korun!!!??? No to je snad zlý sen??? Na péči pro nemocné lidi nejsou peníze a na politické sponzoringy a kšefty JSOU??? Tak asi tady začíná být aktuální, že pokud jsi v důchodovém věku, tak už nemáš na nic právo a vlastně jsi tady na obtíž!!! Zatím se loučím a přeberte si to jak chcete, ale já jsem osobně tímto postupem lázní absolutně ZHNUSEN!!! Vážení přátelé, nelenil jsem a chtěl jsem si

ověřit, zda nejde o novinářskou kachnu nebo o hoax a našel jsem si transparentní účet J.Drahoše, kde jsem našel platbu ze dne 8.6.2017 , Lázně Jáchymov poslaly na účet 650 000,- a Lázně Luhačovice

tentýž den také částku 650 000,-.

To je zajímavé ne? Mnoho let jsem také jezdil na komplexní léčbu do Mariánek, ale nyní už lázně nedostávám, zřejmě musím pochopit, že se v lázeňství "musí šetřit". Jak je možné sponzorovat kandidáta na úřad prezidenta z peněz daňových poplatníků, potažmo finančních prostředků VZP, kterých je prý nedostatek

D (St, 17. 1. 2018 - 06:01)

Tony, neurážej Déčko...To je možné. Takže vlastně Zeman konzistentně chtěl 3 a více debat, a pokud s ním Drahoš nebude chtít debatovat tři a více krát, nýbrž jenom dvakrát, Zeman s ním nebude debatovat vůbec, a jako důvod přes Ovčáčka uvede Drahošovu "zbabělost". To se u Zemanových skalních voličů nepochybně chytí.

Tony (Út, 16. 1. 2018 - 23:01)

To, co jsem na jeho adresu napsal, je realita.

Fido (Út, 16. 1. 2018 - 23:01)

Hlavně že ty jsi ve svých...Tony, neurážej Déčko (přestože k němu taky mívám výhrady). On ani ten brexit dnes není jistý (viz vyjádření D.Tuska) a táhne se to jak Bídníci v sešitech.

Co se týká plánování prezidentských debat, tam mi připadá, že pozorovatelé přehlédli jemně ironický Zemanův šťouchanec, když řekl směrem k Drahošovi (ne že nechce větší počet debat), že "tři a více televizních vystoupení by už VAŠE diváky nudily. :-)

Milan (Út, 16. 1. 2018 - 23:01)

Cituji z PL:

"Na Pražském hradě by měla být osobnost se svými dobrými i špatnými vlastnostmi, charakter, člověk s jasnými názory, ten nejchytřejší z nás, ne loutka, podpantoflák a alibista!!! Zahraniční cesty pana Drahoše do SRN či Brazílie před rokem 1989 za hlubokého komunismu nutí k zamyšlení, jak to vlastně bylo. To, že se všichni Drahošovi soupeři spojili proti Zemanovi, ještě neznamená, že tak učiní jejich voliči. Více jak jeden milion Zemanových příznivců v prvním kole u voleb nebyl, a pokud ve druhém příjdou, tak není co řešit. Je třeba zvolit Zemana a já věřím, že ti, co tady vykřikují, že by v tom případě museli emigrovat, toto skutečně splní a naše země se trochu vyčistí."

dva velcí zem (Út, 16. 1. 2018 - 23:01)

Jo, Žižka byl taky zeman .. Sice ne z Vysočiny, ale z nějaké prdele v Jižních Čechách ..

mám radši kníža (Út, 16. 1. 2018 - 23:01)

Re: Tak co Miloši ... Dáš to, nebo to nedáš? :o)))

Dobrá zpáva - Moravec už začal lepit ..

Takže jestli Mylda do těch debat neexne, tak by to mohl dát.
(Mylda by měl vydržet 2-3 roky, než se přežene ten "Eurovítací uragán"). 2-3 velmi kritické roky.
Drahoš to prostě by byla "korektnost sama", tohle na Bruselmany neplatí ..

z Par Listů (Út, 16. 1. 2018 - 23:01)

vyjádření podnikatele a komunálního politika Z. Passera je naprosto přesné a proto Zeman vyhraje.

Zbyněk Passer, glosátor a politik na svém facebooku popsal proč je jedinou volbou Zeman. Před příštím prezidentem totiž stojí jedny z nejvážnějších úkolů tohoto tisíciletí, mnohem vážnější než Babiš, či Mynář. Před příštím prezidentem budou stát pro českou státnost dva podstatnější úkoly než zda jmenuje Babiše i v druhém, resp. třetím kole. Jmenovitě půjde o nepodpis nové podoby migračních evropských pravidel (Dublin IV) a Evropské sociální charty. Obě tyto normy mají jedno společné: Zbavit dosud vzdorující země V4 i posledních zbytků suverenity v otázkách národní bezpečnosti, migrace a řízení své sociální i daňové politiky. „Proč volím Zemana..-------------A přečti si to celé , tady to je , stojí to za to. ---------------------https://www.ivcrn.cz/milos-zeman-nelehka-ale-jedina-mozna-volba/
Zemana volí i podnikatelé a inteligenti.

Tony (Út, 16. 1. 2018 - 22:01)

Jen malí lidé se mají...Hlavně že ty jsi ve svých vlastních očích veliký. Po brexitu jsi zalezl jako krtek.

sdfg (Út, 16. 1. 2018 - 21:01)

Jen malí lidé se mají...Drahoše nikdo nezná,na tom se shodli i odborníci,témata hazard,drogy,daně,je nezajímá,pak z politického hlediska nemohou být buď příčetní a to je neomlouvá,nebo co hůř jsou příčetní,ale vidí jen svůj zisk a ne bolest a nezaviněnou chudbu systémovou ,který tento Kalousko-ODSácký zlodějský systém z řady lidí vytvořil.
Miloš je co?!Komu vadí?!Čím se znelíbil.Snad ne vyzáží...Že by přeci jen homofobové byli ti havlisti?!

D (Út, 16. 1. 2018 - 20:01)

Pokud jde o televizní duely Drahoš-Zeman, už to skoro vypadalo, že se týmy těch dvou nějak dohodnou. Nicméně Zemanova strana chaoticky mění svoje návrhy, a dnes večer to již vypadá velmi vachrlatě. Okolnosti nasvědčují tomu, že již je Zemanův aparát neschopen tam svého šéfa vyslat, že z toho chce vycouvat, a ještě vinit Drahošovu stranu, že to ona ty duely sama sabotuje.

názor (Út, 16. 1. 2018 - 20:01)

Ten Drahoš je mi hrozně nesympatický a něco na něm smrdí.

Mrd (Út, 16. 1. 2018 - 19:01)

škoda, že Topol nebude na...Mě mrdne.

Reklama

Přidat komentář