Reklama

Kdo bude prezident ČR?

D (Pá, 19. 1. 2018 - 19:01)

Jestli Drahos tu vyzvu vedcu...Pokud jsi, milá Blondýno, opravdu z Londýna, jsi taky migrant.

Dr.Suchý (Pá, 19. 1. 2018 - 18:01)

https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/drahksef.jpg

Mirda K: Pyčo, doufám že toho spiťara vyřídíš hned v prvním kole.
Jura Dr: Kua Miro to bude smršť, že vyschne i poslanecká kantýna. Tuž chlope na ex!

Blondyna z Lond (Pá, 19. 1. 2018 - 17:01)

Jestli Drahos tu vyzvu vedcu k prijimani migrantu do CR skutecne podepsal, tak to je neco jako politicky rozsudek smrti. Se uz ani nedivim, ze se Drahouskovi nechce se Zemanem do debaty. To nebude debata, to bude vrazdeni nevinatek :-)

heletele (Pá, 19. 1. 2018 - 17:01)

ano, zvolte si toho uhlazeneho, slusneho Drahose, s falesnyma brejlema, a tisici tituly. Jen ten Vas bude dobre reprezentovat v zahranici, Merklerova bude nadsena, z toho globálne chápájiciho, aktivistickýho, ideologickýho, multikulturniho a zapadu otevřenýho presidenta. Professor Drahos ve výzvě akademiků:"Vyzýváme vás, abyste ve věci přijímání uprchlíků zohledňovali skutečné potřeby a možnosti, ne vrtkavé nálady veřejného mínění. Cizinci žijící v Evropě jsou vykreslováni jako pátá kolona, podvodníci a zločinci. Muslimové jsou házeni do jednoho pytle s teroristy,..." (dohledejte si)

báchammer (Pá, 19. 1. 2018 - 17:01)

já spíš něco k té oche--uli Drahošové. To je strašně agresivná bába. Drahoš drží v podstatě kušnu, a ona za něj pořádá tiskovku. Mám pocit že Drahoš by byl rád prezidentem, ale Drahošová je napůl šílená a ještě zase kálí na Zemana s tím, že Zeman kálí na Drahoše. Zeman zatím neřekl proti těm dvěma sarančatům ani píp!!! Bába nebude dělat hradního pejska, bude toho pytlíka postrkovat, strkat, ďoubat ke všemu, což jí vůbec jako první dámě nepřísluší a bude krafat. No to jsou móresy. To i ta Trumpová musí mlčet. Jenže Trump je chlap (i když hloupý)a nenechá ze sebe dělat svou ženou vola. Tady vidíte, jak s ním budou cloumat jeho kámoši... vždyť on se chystá obklopit kdekým, aby mu vytvářeli názory- jen si ho zvolte.

D (Pá, 19. 1. 2018 - 16:01)

Drahošův tým nenařkl Zemana ani z pedofilie, ani z dávné spolupráce s StB. Přitom minimálně jedna indicie na Zemanovu možnou pedofilii by se přímo nabízela, a tuto indicii poskytl relativně nedávno sám Zeman.

Pokud by nicméně Zeman nechtěl, aby podobná nařčení na adresu Drahoše nadále pracovala, musel by se od nich distancovat. Stejně jako od hrozeb zabitím, namířeným proti Drahošovi a jeho ženě.

Opravte mě někdo, pokud se mýlím, ale nedostalo se ke mně ještě žádné prohlášení Ovčáčka nebo Zemana, které by aspoň ty nejhorší sprosťárny vůči Drahošovi odsoudilo.

Z toho vyvozuji, že za jednotlivými z těchto sprosťáren buď stojí přímo Zemanův tým, nebo se - zcela minimálně - tyto sprosťárny Zemanovi hodí, a Zeman proto chce, aby Drahošovi i nadále škodily a otravovaly obecné ovzduší.

a proto si řík (Pá, 19. 1. 2018 - 16:01)

do politiky slušný člověk nepatří. Možná někde na vsi nebo v malém městě ale jinak nééééé.

Tony (Pá, 19. 1. 2018 - 16:01)

každýho kdo s ním...I tu na doktorce jsem se snaži být slušný a popálil jsem si prsty.

Teď oba dva tábory lijí kýble špíny a sračkomety střílí naplno. Nevím, ale slušného Drahoše si Kalousek omotá kolem prstu snadno.

D (Pá, 19. 1. 2018 - 16:01)

Sory jako za překlepy.Omlouvá tě naprosté zoufalství.

Zeman rozcupuje (Pá, 19. 1. 2018 - 15:01)

každýho kdo s ním nesouhlasí. Státník, natož prezident se musí chovat jinak. Takže nyní volba jako minule. Kníže nebo Zeman a teď Zeman nebo Drahoš. S úctou k panu Drahošovi, ale na post prezidenta se nehodí. Je až moc slušný, naopak Zeman je na druhé straně až moc neslušný. Takže babo raď.

Zoufalka (Pá, 19. 1. 2018 - 15:01)

Sory jako za překlepy.

Zoufalka (Pá, 19. 1. 2018 - 15:01)

Tak Drahoš si vyřádal otázky do debaty. Jistě si vyřádá i odpovědi. Zeman ho rozcupuje na stačky.

Jaromír Soukup (Pá, 19. 1. 2018 - 15:01)

vlezdoprdel Zemana.

vesničan (Pá, 19. 1. 2018 - 14:01)

jak příznivci zemana...Ale ještě zajimavější je, jak příznivce Zemana dokáží urážet ti ostatni. Ten "vykvět národa", Co nevidí dále jak na dva kroky. Bratři,pokud chceme přežít jako národ. volme Zemana!

sardanapal* (Pá, 19. 1. 2018 - 14:01)

jak příznivci zemana...Přečti si diskusi zpět a pak mudruj ...

TO JE ZAJÍMAVÉ (Pá, 19. 1. 2018 - 13:01)

jak příznivci zemana dokáží urážet ty ostatni. prohlédněte si věčně ožralého zemana a pak někoho osočujte ze sfetovaných kreatur.

IVAN (Pá, 19. 1. 2018 - 13:01)

On si snad někdo myslí,že by prezidentem mohla být třeba nějaká politička?
Ne,nemohla,protože by se tam prodrali ty nejodpornější postavy jako jsou političky ODS,zfetované,posedlé mocí,kreatury morálky.
PREZIDENTEM BUDE ZEMAN!

Ivan (Pá, 19. 1. 2018 - 13:01)

PREZIDENTEM BUDE ZEMAN!
Drahoš není nekvalitní člověk,možná je i v osobním životě kvalitnějším člověkem,ale není politik a pro svou funkci se se NEHODÍ!

Ivan (Pá, 19. 1. 2018 - 13:01)

Nevím jak kdo je schopen v dnešní době stanovit pravou správnou tradici,náboženství,právo.
Zeman je ale nadmíru zkušený jak v historii tak v politice,aby dokázal odmítnout extrémy a zbytek je na každém jednom člověku,žít dle svého a nebýt otravován z politiky přílišnými požadavky parciálních názorových proudů.

Ivan (Pá, 19. 1. 2018 - 13:01)

Proto si myslím, že pan prezident Zeman má v tomto případě plusový bod, protože obstál v tomto nepochopitelmém ataku a jeho vyzývatel Drahoš v této situaci nezůčastnil a proto není jasno zda by obstál.
Zde je vidět Zemanova zkušenost a síla charakteru a odolnost, kterou musí mít každý politik nadprůměrnou!
Pan Jiří Ovčáček je zdatný a přitom slušný rétor ,kterého hlava státu v minulosti neměla.Jakl s Hájkem nebyli dostatečně důstojní a neustále obelhávali občany.

Reklama

Přidat komentář