Reklama

Kdo bude prezident ČR?

Nechápu (Ne, 21. 1. 2018 - 00:01)

Ty asi nejsi zrovna fanynkou...proč se na hranicích Schengenu nestřílí ostrými. Stačilo by to udělat 2x a zájem by velmi rychle ochladl. To navrhoval např. Wilders.

D (Ne, 21. 1. 2018 - 00:01)

Oni Evropu nejdou...S těmi Indiány je to sice pravda, nicméně ti v současné imigrační vlně příliš zastoupeni nejsou. Zato je v ní spousta etnik, které Evropané nejen nevyhladili, ale v konečných důsledcích naopak pozvedli.

A ještě co se týče genocidy Indiánů v dnešních USA - ta souvisela mimo jiné i s tím, jaký byl životní způsob Indiánů a jak reagovali na osídlování svých území bělochy. Američané, a mezi nimi jistě i lidé z Českých zemí, nemohli nechat obrovský kus severoamerického kontinentu ladem a neosídlený. Ano, mělo to tragické následky pro původní obyvatelstvo, ale s tím nic nenaděláme. Život je i krutý a nespravedlivý, a často v něm vítězí ti silnější a bohatší.

luci (So, 20. 1. 2018 - 23:01)

a) Oni jdou do Evropy za...Oni Evropu nejdou trestat,jdou za slibovaným blahobytem a to trestání z toho vyplyne samo.A mnohé světové končiny tu "civilizaci"ani nepostrádali,byla jim vnucena a tvrdě za ní zaplatily.Původní obyvatelé Ameriky kteří přežili genocidu jsou v rezervacích a nositelé civilizace jim ukradli jejich zem.Němcům se neustále připomíná genocida židů.O genocidě amerických indiánů se taktně mlčí.Politika je prostě politika.Jen když nám strýček Sam radí jak se máme chovat k Romům.

D (So, 20. 1. 2018 - 23:01)

Přemýšlej,komu prospěje...Ty asi nejsi zrovna fanynkou názoru, že migrace je komplexním socio-demografickým jevem, a má komplexní příčiny, komplexní strukturu a vývoj a komplexní důsledky. Ve tvém světě asi lze vykonspirovat i výbuch sopky. Nebo se mýlím?

luci (So, 20. 1. 2018 - 23:01)

A myšlenka???Přemýšlej,komu prospěje exodus milionů uprchlíků do Evropy a kdo jej proto svojí politikou vyprovokoval?

D (So, 20. 1. 2018 - 23:01)

Ti lidé nerozlišují jestli...a) Oni jdou do Evropy za lepším živoem, a nikoli proto, aby svou imigrací Evropu za něco trestali.

b) Nebýt kolonialismu, mnozí z těchto lidí by dodnes žili na úrovni doby kamenné. Kolonialismus sice bezprostředně neusiloval o kultivaci a celkové pozvednutí zámořských území, a mnohdy byl velmi krutý, drsný a vykořisťovatelský, nicméně to byla zároveň i jediná schůdná cesta, jak zahájit civilizaci mnohých světových končin.

Martina (So, 20. 1. 2018 - 23:01)

Ti lidé nerozlišují jestli...A myšlenka???

D (So, 20. 1. 2018 - 23:01)

Milé Déčko, tvá arogance...Jistě. Například antropolog Hrdlička, či Ježek, Werich, Voskovec, Lendl, Tříska, Matuška, Forman, Jágr a x dalších.

Martina (So, 20. 1. 2018 - 23:01)

Milé Déčko, nezklamalo jsi...Zdravím tě, Tony.
Nevím, čím jsem tě nezklamala - jak píšeš.
Jsem pravicově zaměřená, nikdy jsem se tím netajila. Takže zklamat tě nemohu.
Déčko má dobré názory, jen nám, patriotům, vadí jeho vyvyšování. Ale stejně je jen obyčejný Čech, tak proč se znervózňovat....

luci (So, 20. 1. 2018 - 23:01)

A taktéž do Itálie míří...Ti lidé nerozlišují jestli zrovna jejich zemi ždímali Němci,Francouzi,Angličané,Belgičané,Holanďané,Španělé,Portugalci,Italové.Oni se díky svinské politice těchto zemí dostali do bídy a "někdo "je nasměroval do Evropy jako do země zaslíbené.I přes štědrý sociální systém západoevropských zemí se jim nesplnilo co jim bylo "někým"slibováno.A z jejich rozčarování profitují verbíři teroristických organizací.

Tony (So, 20. 1. 2018 - 23:01)

A do Ameriky i ledaskam jinam...Milé Déčko, tvá arogance je neskutečná. Z Čechů odcházela do USA pouze náplava, jako i z jiných zemí. Podle toho USA vypadají. Není země s pokřivenější morálkou než USA.

D (So, 20. 1. 2018 - 23:01)

Vážený příteli,historie...Jinak též naprostý souhlas s tou poslední větou.

D (So, 20. 1. 2018 - 23:01)

Vážený příteli,historie...A do Ameriky i ledaskam jinam se samozřejmě stěhovali i Češi, aby tam dělali například otrokáře, dráby či klerikální utlačovatele.

A Češi též dováželi bavlnu z otrokářských plantáží Dixielandu, a okolnosti výroby této plodiny jim mnohdy vůbec nevadily.

Sorry, ale jedeme v tom až po uši s ostatními.

D (So, 20. 1. 2018 - 22:01)

Problém není ve...A taktéž do Itálie míří řada lidí i z oblastí, které nikdy nepatřily Itálii, do Španělska řada lidí i z oblastí, které nikdy nebyly španělské, a z Turecka přes Balkán do Německa nebo Švédska řada lidí i z oblastí, které nikdy nebyly ani německé, ani švédské.

Takže tvrzení, že cokoli se v dané souvislosti žvejká, je spravedlivým trestem koloniálním metropolím za jejich předchozí imperialistické panování, je i z tohoto hlediska zásahem "těsně vedle".

luci (So, 20. 1. 2018 - 22:01)

Na tom něco je. Nicméně ze...Vážený příteli,historie nezná kdyby.Naší geografickou polohou je dáno,že moře nemáme.Západní mocnosti včetně USA se kolonialisticky chovaly.Z kolonií vyvážely nejen suroviny,ale i otroky,zvláště do Ameriky na plantáže,kde ti lidé jen za jídlo dřeli.Ryzí kolonialismus nahradil neokolonialismus.Takže za hrozbu džihádu mečem,může celá Evropa poděkovat jim.Jenže zrovna tak jako bezohledný nadnárodní kapitál je bez hranic,tak i terorismus.Takže jsme pochopitelně na jedné lodi.

Tony (So, 20. 1. 2018 - 22:01)

Milé Déčko, nezklamalo jsi mne, jako mne ani vůbec nezklamala Martina. Ona ví proč.

D (So, 20. 1. 2018 - 22:01)

Problém není ve...Na tom něco je. Nicméně ze západoevropského kolonialismu měla prospěch i střední Evropa, jednalo se o přirozený jev, a kolonialisticky se chovalo dokonce i naše Rakousko-Uhersko na Balkáně. A kdyby byly České země u Atlantiku, patrně by i Češi v určité fázi historie měli své vlastní zámořské kolonie. Dívat se na to proto tak, že naši západoevropští spojenci byli kdysi zlí, zatímco my jsme byli hodní, a všechny problémy s imigrací, evropským islamismem a terorismem si proto musí vyřešit jedině Západ, je dost pokrytecké. Zejména když současně chceme přístup na jejich trhy nebo jejich dotace.

luci (So, 20. 1. 2018 - 21:01)

Řada z těch lidí, kteří...Problém není ve víře.Víra v jakékoliv bohy je,byla a bude zneužívána.Problém je v ekonomice,ovoce svého koloniálního panování a následného neokolonialismu hlavně nadnárodních korporací,teď západ sklízí.

D (So, 20. 1. 2018 - 21:01)

Nevysiluj se zbytečně,...Některým jistě ne. Ale člověk si některé věci potřebuje řádně srovnat třebas i sám pro sebe.

D (So, 20. 1. 2018 - 21:01)

Co ty jsi za z...a?Ch8pu tě, milá dámo.

Mimochodem, co udělal třeba zrovna takový Zeman pro ochranu evropských hodnot před údajnou "muslimskou invazí"? Tedy s výjimkou svého jistě geniálního návrhu na zřízení mezinárodních protiteroristických jednotek pod egidou RB OSN?

Jenom samé kecy na pofoukání malých poraněných českých dušiček.

Jinak východoevropskou výjimkou, která potvrzuje pravidlo, je jistě ukrajinský programátor Pavlo Lapšin, který se dostal na stáž do Británie, aby tam pak v zápalu boje proti muslimské invazi a islamizaci v místě svého působení stražil bomby na muslimy, a zezadu ubodal nožem 82-letého dědečka Mohammeda Saleema. Nyní si za to v politkorektně islamizované Británii statečně kroutí svůj doživotní trest odnění svobody, s možností podmínečného propuštění nejdříve po 40 letech. Prvních 4 a půl roku už má za sebou.

Reklama

Přidat komentář