Reklama

Kdo bude prezident ČR?

pražák s nemili (Út, 23. 1. 2018 - 17:01)

má rád Zemana, dá hlas Drahošovi a tím umožní Zemanovi krásné žití v klidu na Vysočině.

Zeman je mě u prdele.. Ty to necháápeš - "kokot". Jáá chci především "klidné spokojené stáří" zajistit SOBĚ potažmo RODINĚ (a nejen stáří..) a nemám zájem na proměně pražského sídliště v druhé "Saint Denis", či jak se ty alžírské prdele kolem Lutécie jmenujou..
Já jsem "přičmoudlej slovan", ne "araboberber". Mě ani tak nevadějí "sui generis", ale prostě proto že vím, že "nésu Terminátor a tak na ně prostě nemám". No leda že bych třeba UVĚ5IL a KONVERTOVAL - v ALL či spíše v Mohameda.. (v All věřím.. opravdu je AKBAR !!)... ale to my křesťané můžeme jen "v dobré vůli", pokud to nbude opravdické.. a to u mě "rejpala" a "histerika"(jako historika.., někdo to tak vnímá..) prostě nejde ..
Takže - se jen "bráním", "využívám demokraticé prostředky" a "zkoumám volební programy".
Kdyby někdo nominoval Sládka.. tak už to sypu jemu.. (jenže Sládek je divnej..) Jo, Okamura - to by byl PREZIDENT.
Tak ho tam příště navrhněte Drací!! Bral bych i Klauna, mladého Klauna, Íčko.. u těhle je záruka, že se "nepoarabštěj" ale zůstanou "native czek mafos" :-) Taky Marek Benda by nebyl špatnej.. ale není o něm moc slyšet .. Nemá tu razanci..

opr. (Út, 23. 1. 2018 - 17:01)

Livouska

Lihouska ..

Kdo (Út, 23. 1. 2018 - 17:01)

má rád Zemana, dá hlas Drahošovi a tím umožní Zemanovi krásné žití v klidu na Vysočině.

ticho závisláci (Út, 23. 1. 2018 - 17:01)

Re: Odejmi voličům pivo a veškerý alkohol,cigára a Zemana a zamávej jim lístky na východ,kde vodka poteče proudem a pivo budou nosit hédonistky nahoře bez co se nechají od českých ožralců plácnout po zadku rukou s cigárem a pak jim poslat koresponďák,že jejich zpáteční cesta byla Moskovou a Pekingem zamítnuta a že bude venkov dosídlen Číňany a Rusy,pak bude pozdě se ptát, a co bezmoci,mají si kde hrát? Nemají,od mala jen chodí do hospod a vesnických putyk.

Docela vtipné ..
Jen mě přijde, že nějak zapomínáš na "Livouska"(kokota Myrka - jako nic proti, má zvláštní smysl pro humor) a jeho "(pseudo)knížecí voličskou základnu".
Ruku na srdce - straničtí soudruzi - chlastá Kníže.. Kubera hulí jak fabrika (a nejen on..) - ale nenajde odvahu se vzepřít a podepíše zákon .. u Feriho typuju, že hulí i chlastá, asociue mi "Karibik rum", ale možná se pletu a jen hulí..
To Bartoš musel nejan hulit.. - ale "smažit". Má to v ksichtu - je "vysmažený"(ty rysy..), bzť je zřejmě chytrý... - jako nic proti..

Ale proč to píšu - z posledních přízpěvků "proti drobnému zemanstvu" skoro jakoby křičí to, že je to de fakto "souboj" dvou táborů -
a) tradi a "toho špatného" řekněme - ovar-chlast-cíga (byť cíga viz Kubera a chlast viz Myrda K, geniální chemik .. ) KONTRA
b) moderního "pirátského" "abstnenčního" - teda pokud hulení, fučení či "jedeme v jedech" je možno brát za abstinenci..

truchomě to připadá,jakokdybyse do debaty vložil sám "velký suchar Masaryk", naučený však na "matroš vole".

a vlastní "Brusel dle vzoru prdel" a "synové okolních kontinentů" vlastně nikoho ani tak moc nezajímali.. (což je průser..)

Zkoro mě to připomíná hádku alkoholika s feťákem kdo "z nich je větší závislák, kdo je na tom hůř". (někteří vědí, jak ta zášť a pohrdání tm druhým "závislákem" může být hluboká.."Feťák" se vždy kouká na "alkoholika" z patra ..)

jenže - pokud vím - tabák je i v jointech, je de fakto základ ..
chlastaj i Áčkaři a vůbec našši "perspektivní suchý soudruzi, státem i vládou ideově (ne však skutkově..) cenění".

No a tihle poslední se nějak chytli Drahoše (asi že je ten "chemik", to oni chápou.. :-) ) a snažej se "Ovar boys" dokázat, jaké jsou "závilácké pivní/ovar nuly".

Draci "suchý" "jedaři" - vy to fakt nechápete .. tohle není "kolektivní adorace Ovara", tohle je spíše "zoufalý odpor proti Bruseli/záplavě bratry" a hledání někoho který do toho nepůjde "alespoň ne s najivní razancí". A to je Myloš... vždyť i on je "Brusel" - o tom žádná.. ale - SNESITELNÝ, je ekonom.. ví, kam až to "může zahustit" ("bratry") a chápe, že "kolegové v Bruselu spíš budou brát sobě rovného partnera a ne "kývací hlasovací automat".

No jinak ad ruské agentství.. - tak s tím už přece začal Klaun, ni? (aspoň dle Viwegha..)Ale co je na tom špatného?? - Zeměkoule je přeci tvořena i jinými zeměmi než USA .. navíc pro USA nemáme ani status Portorika, byť to musím amíkům nechat (asi pozůstatek "staré dobré Ameriky" - Amerika nezapomíná na přátele/helfry - třeba Thaiwan. Ale to už Rusko taky. Doba "zpitého vedení" byla "suchým"!!Putinem odstavena od válu.. Rusko teď drží své partnery .. viz Sýrie a Ukr ..) Rusko de fakto už zase jedná - podobně jako za cara či Stalina - "chlapsky americky". To spíš Obama/H.Clinton to táhli do "měkké zrady".

Takže Draci - ujasně te si, o čem se vlastně ve volbách (těchto..) hlasuje ..

Emil z Nemaňic (Út, 23. 1. 2018 - 17:01)

Blbovi se Zeman vlísal, již zásoby alkoholu pořizuje a na volební debaty se posilňuje,na vesnicích září v osum obrazovky,tetky,dědci okusují si nechty a tchýně ukojeně slastně puká,jak ojebe volbou Zemana zetě,vnuka.

Pepek ibn bin V (Út, 23. 1. 2018 - 17:01)

nemá vlastní názor, pokud...Děkuji za typický příklad voliče Zemana.Jalově dementně lživě pokroucené.

Hradní básník I (Út, 23. 1. 2018 - 17:01)

Ves kde neštěkl ani pes,tam zvolí Zemana,potřebují v hasičárně nový vrata.
V útrobách komunistické strany něco se hnulo,
střevo se tam pnulo a jako zdravici poslalo na hrad šaratici.
Střeva povolila,ze Zemana se hovno*etná nenávist vylila,
je plno hnědého v českých luzích a hájích,
musíme 5 LET počkat až se hnědá mládež v sr*čkách vydováďí.

Hlásí se tv Barandov a Echo Moskvy,již dávají prefabrikovaného Zemana v duelu se Zemanou,
Soukup se tam kroutí,nemůže rovně stát,v ruce svou fotku a tahák,je mu nadáváno Zemanem do novinářů,miliardářských tunelářů,ale jako zaměstnanec Echa Pekionu,musí držet půlky i v brutálním ostřelu,Zemanovy hovn*mety šlehají jak katuše,
3 roky obléhání Stalingradu hadr je,
Zemana čeká 5 let hradní perestrojka.
Soukromé se povolí jen soudruhům zpovzdálí,
státní tv zruší Barandov se povýší,
na hradní pěktu patolízalů a kurtizán hradního Bordelu,někdo má krávu bětku,Zeman má hradní Ovčáčka a štětku,kterou obtáhne celé česko,jak Beranidlem Dolly Buster všecko.

Drahoš (Út, 23. 1. 2018 - 17:01)

nemá vlastní názor, pokud mu jeho debilních 10 poradců neporadí. Celý život poslouchá svou lehce dementní manželku. Na každou situací čumí s otevřenou hubou.

Marlon Bradlo (Út, 23. 1. 2018 - 17:01)

Kdo volí Zemana,tomu bych na 3 měsíce nakázal pít vodu,když káže vodu a pije víno.
Kolik asi Zemanových voličů by to nepřežilo a kolik by v těřkých abstinenčních stavech odvezla záchranka.
Odejmi voličům pivo a veškerý alkohol,cigára a Zemana a zamávej jim lístky na východ,kde vodka poteče proudem a pivo budou nosit hédonistky nahoře bez co se nechají od českých ožralců plácnout po zadku rukou s cigárem a pak jim poslat koresponďák,že jejich zpáteční cesta byla Moskovou a Pekingem zamítnuta a že bude venkov dosídlen Číňany a Rusy,pak bude pozdě se ptát, a co bezmoci,mají si kde hrát? Nemají,od mala jen chodí do hospod a vesnických putyk.

Zeman (Út, 23. 1. 2018 - 16:01)

Je trudomyslný,galaktický,juroďivý,panzemanistický,nejarý,hrubozrný,pan palivec politické debaty.
Ideální nepolitický politik pro prosťáčky.

Slave Tykvovitý (Út, 23. 1. 2018 - 16:01)

Zeman ,král všech zpiťarů,vidláků a bezmozků.

Zón poblijon (Út, 23. 1. 2018 - 16:01)

Prostě volte si věšáka na vlastní mindráky a budete mít o důvot víc mít vaše ameboidní sliznaté vyměšující intoxikované buňky zvané tělo a nervové zvratku se bránící zauzliny zvané mozek v nestálé klinické smrti,pročež ho asi volíte,aby jste ve vaší neznalosti zůstali a v jedové chýši zas viděli prd a pili první ligu a měli na co nadávat skrze zemana,věšáka vašich nadějí.

Ty vole (Út, 23. 1. 2018 - 16:01)

Stejně ale bude sexuelně...To všechno píše jeden stejný kokot

Zahradník (Út, 23. 1. 2018 - 16:01)

Náhodou, zombie/mumie jsou trvanlivé a když se dobře ozvučí .. :-)

Zato "Pamelu(Fikuse)" nasvěcovat nemusíš, ale vypadnez něj tak leda "leštěný prounijní polymorfní europrd".

Vsadím se, že i skutečné Zemanově múmii to bude myslet reálněji ..

Víš co v Praze (a zbytku ČR..) vědí o Drahošovi ?? - "vůbec nic". TEČKA.

Ischias Humerus (Út, 23. 1. 2018 - 16:01)

Zeman prostě chce umřít na hradě obklopen svými blízkými Ovčáčkem a Tejcem s Chovancem a a to je veškeré bratrstvo kočičí pracky nevyplevitelné z ČSSD.
Samozřejmě chce odpočívat v pokoji na slavíně a chce mít na pohřbu některé světové státníky a byznismany.
Stejně ale bude sexuelně frustrován a plný zloby a nenávisti k všem co ho v ČSSD zradili, zejména k Špidlovi a Sobotkovi....

Helmut von Sajr (Út, 23. 1. 2018 - 16:01)

Bohužel Zeman má nakročíno stát se prvním zombie prezidentem, který bude snad ještě po smrti dávat emulované projevy připravené KGB.Co když se ozve,přátelé posíláme k vám bratrské vojsko,ničeho se nebojte je to nutné a dočasné a až vojsko dojede ukáže se,že Zemana ho nezval,protože byl už týden po smrti a rozhovor byl emulovaný počítačovým hlasem z Kremlinu?!

VELIKÝ MILOŠ (Út, 23. 1. 2018 - 16:01)

opět během odpoledne u bookmakerů posílil. Začíná to vypadat dobře. Želé a migranti začnou dřepět, tam kde jsou.

Krocan von Thru (Út, 23. 1. 2018 - 16:01)

Teď vážně, to to má...A kdo se postará o jeho odkaz,když bude takto nejasně populistický, Zeman nám dluží vysvětlení a toho se patrně nedočká,již teď připomíná jeho tělesná schránka mimozemšťany s plechovou kastlí z filmu Četníci a mimozemšťané i s tím,že jede převážně na uhlovodíky a má plechové plíce a játra a ovládání těla připomíná loutkohru a dřevo.

Mareček zvaný P (Út, 23. 1. 2018 - 16:01)

Ramzan má zde již ustájené své koně, účel světí prostředky, homosexuály ale moc rád nemá, nemá rád vůbec opozici natož novináře a je také kamarád Putina.
Jsme v dobré společnosti zvolením Zemana ,který má pateně jako Kadyrov podobně real-politické názory třeba na tiberské mnichy?!

Kabyla (Út, 23. 1. 2018 - 16:01)

Teď vážně, to to má Zemana opravdu táhnout až do smrti a totálního fyzického a duševního vyčerpání?!

Tak prostě složí do roztrhání těla ..
Kdyby tvýho dědka nesežrali francouzští poradci, tak bys teď někde okopával ještě banány a jen se koukal.

Reklama

Přidat komentář