Reklama

Kandaulismus z pohledu ženy

.. (Čt, 10. 3. 2011 - 23:03)

Diskuse clanky a fotky najdete na - kandaulista forum, amini se o to dobre staraj a mazou vsechny prudice, tak jen pro info...

a....s (Ne, 6. 3. 2011 - 17:03)

tak mi sme nasli fajn chlapika lepsie povedane manzelka si ho vybrala.A hned na prvom strenuti to vyslo celkom paradne. Boli spolu na hotelovej izbe az do rana. Spokojnost obojstranna.

Novacku (Pá, 4. 3. 2011 - 02:03)

ta tvoje se do elegantniho bohateho suverena zabouchne a budes mit po prdeli.
Nezahravej si s ohnem, moh by ses poradne spalit.

Nováček (Čt, 3. 3. 2011 - 21:03)

Mám dotaz. Už delší dobu manželce říkám, že by se mi líbilo, kdyby si někoho našla. Teď koketuje s jedním zákazníkem a ráda by s ním měla románek. Máte s tím někdo zkušenosti? Mám ji v tom podpořit? Hodně mě to vzrušuje, ale taky se bojím.

Je to majitel firmy, rozvedený, o generaci starší, než jsme my, sportovec, jezdí velkým terénním autem, asi by ji mohl občas vzít na exotickou dovolenou atd. Ale nejde o prachy. Spíš o sebevědomí, které z něho vyzařuje, a galantnost.

JARKO (So, 26. 2. 2011 - 08:02)

zabiju tě :) za ten sloh :) a to nejsem tvůj manžel :) a nejsi prisata :) ani k cizimu penisu :) Ale jako forek dobrý :)

JARKA (So, 26. 2. 2011 - 08:02)

No mne vzrusuje teda jako fakt vzrusuje ze jakoby teda mozna mne to manzel dovolil jako teda s nekym jinym to delat teda nevim jestli by dovolil ale jako kdybych mohla s nekym jinym tak asi se by libilo ale jako nevim teda s nekym jinym co by manzel reknul kdybych jako s nekym jinym sla a mela phhlavni styk mozna jeste jenom vykourit by bylo lepsi a vzal by to??Nevim teda jako jestli by to vzal jen o tom premejslim teda jako chtelo by semi i aspon oral jezdit rtama(s cervenou rtenkou)prisata na jinyho penisa jako teda jinyho chlapa nez je manzel teda aspon to ale nevim jestli i tohle by manzel dokazal uvidet co mam delat mam to jako zkusit sama??!!Mu torict??!!No to nevim co by reknul aby mne nakonec nevyhodil co mam jako delat??!!Mam touhy aqby mne takhle videl a sem z toho hodne mokra kdyz na tohle myslim ale porad si rikam snesl by tohle uvidet??!!Sem zoufala nekdy i jako dost hodne z ty touhy a nevim co rict?Vi naka jina jak na to??!Aby mne nezabil??!!

Jana (So, 26. 2. 2011 - 00:02)

Nejsi sama, Hanko :-)

hani (Čt, 24. 2. 2011 - 18:02)

No mě celkem dost vzrušuje představa,jak si to manžel rozdává s jinou ženou

Pavel, Praha (Čt, 24. 2. 2011 - 09:02)

Priznam se, ze "trpim" take lehci formou kandaulismu. Predstava, ze se ma mila nekde zapomene, me dostava do transu :). Nicmene, ze zkusenosti vim, ze svolna k tomuto je velice mala cast zen, ostatne, stejne jako muzu.

U prvni partnerky sem mel tendence, ji do vseho nutit, vzdyt je to pro ni vlastne vyhra, ona svolila a takto sme zili. Rozesli sme se sice kvuli necemu jinemu, ale ziskal jsem urcite zkusenosti a ta nejsilnejsi je, ze nikdy nechci nechat vyhrat vlastni sexualitu nad uvazovanim. Se soucasnou pritelkyni sme se sice o takovych vecech bavili, ale tam jsem pochopil, ze pro ni by to nebyla prijemna cesta a tudiz jsem od toho zcela upustil a zijeme bezny vztah.

Nicmene to ve me v koute samnozrejme drima. Proto, kdyby se zde nasla zenska, ktera by rada neco takoveho prozila, idealne zena kandaulisty. Ozvete se mi. Nebudu sem davat email, at to nevypada jako seznamka, ale napiste sem.... muzeme debatovat, rad o tehle vzrusivych tematech osobne pohovorim a uvidime co dal :)

Hezky den

IVO (Út, 22. 2. 2011 - 14:02)

moja manzelka ma tiez milenca na obcasny sex
ale ziadne ponizovanie tam neni ani nic podobne.Jednoducho raz za cas si s nim vyrazi ja otom viem a nas spolocny zivot to nijako neohrozuje.

Jaroslav (Ne, 20. 2. 2011 - 23:02)

To Dana: Musíš být úžasná žena.. Kde se dá najít žena jako seš ty?
V dobrém závidím tvému muži...:)

. (Ne, 20. 2. 2011 - 07:02)

Nic, buďto by miklenec platil aloše nebo by se to hodilo na manžela, pak by to ovšem bylo zadarmo. Já však v dnešní tíživé době doporučuji první variantu.

ja (Ne, 20. 2. 2011 - 07:02)

holky, co by ste urobili ak by ste zostali tehotne od miklenca ?

Angel (So, 19. 2. 2011 - 17:02)

Parádní diskuse bohužel já sem o svojí přítelkyni, která moje podvádění přišel :(
Hledám tedy ženu které by tento styl života vyhovoval.

Jana (So, 19. 2. 2011 - 12:02)

Ano, jsou tu dvě věci - s kondomem to není úplně naostro - chybí tam jistý náboj a už naprosté vzrušení.
Bez prezervativu je tam samozřejmě jisté riziko.
Já hlasuju pro formulaci "když už - tak už".

Dana (So, 19. 2. 2011 - 11:02)

Pro Zdenu: Tak my jdeme většinou bez kondomu a než jsme začali tak milenec šel na vyšetření krve, na tom jsem trvala. Jinak jsem za tu dobu měla jeden zánět, je možný že se milenec někde zapoměl...ale to nevím. Jinak je to o.k. Jeho sperma mi i chutná takže jak jsem psala o těch kalhotkách tak ty potom přinesu manželovi a řeknu mu aby se podíval jak má vypadat semeno chlapa a kolik ho má být. Milenec jej má totiž opravu hodně. Jednou jsem nechala manžela aby k nim čichal.
Pro David: Taky je to pro mě lepší zážitek a mám z toho víc když cítím jak do mě stříká a teče ze mně jeho semeno.

David (So, 19. 2. 2011 - 11:02)

Pro Zdenu: Moje přítelkyně by chtěla určitě bez kondomu. Jednak kondomy nemá ráda a jednak je pro ní největší zážitek z celého sexu, právě když do ní proudí sperma..
Já osobně bych bral obě varianty. Kdyby se vrátila domů a kalhotky by měla mokré od semene, které z ní cestou vyteklo.. smotala by je do kuličky, poručila mi, abych otevřel pusu.. a kalhotky mi do ní nacpala.. krásná představa... Na durou stranu představa, že by se vrátila s použitým kondomem jako s dárkem od milence... a pak mě s ním ponožovala, také není k zahození..

Zdena (Čt, 17. 2. 2011 - 11:02)

Holky, a jak to děláte se spermatem toho milence (milenců) - prezervativ nebo bez? Nebojíte se problémů? Jak se na to dívá váš manžel?

á sorry (Út, 15. 2. 2011 - 14:02)

téma bylo myšleno právě tak, jak v poslední době reagujete, teď jsem koukl na první příspěvky pořádně, takže jsem tu dobře a rád se dozvím další zážitky žen - jejich pocity, právě proto, abych možná pak lépe pochopil tu svou. Jen dodávám, že některé příspěvky už jdou do cuckoldu, což už je za mou hranicí, nicméně i tady se rád dozvím něco nového, protože nikdo nikdy neví, kam až zajde. Např. já byl tak do 29 totálně žárlivej a podobné věci bych odsuzoval, no a dnes jsem tu a těším se, že to jednou zažiji. Takže dámy a pánové prosím nenechte se odradit těmi, kteří to prostě nepochopí, třeba stejně jednou skončí mezi námi:-)

já vám všem (Út, 15. 2. 2011 - 14:02)

dost závidím, podobnou úchylkou trpím, ale zatím jsme se ženou jen v teoretické rovině. I když ona po několika letech hovorů a navozování témat už přistoupila na to, že si někoho najde. Zatím ale nic, i když je atraktivní začínající 40nice:-), chlapi se kolem ní točí, ale ani já nechci, aby do toho šla na sílu, ale vybrala si někoho, kdo ji zaujme. Takže doufám.
No a na okraj, toto téma je super, ale myslím, že autor to myslel trošku jinak. Ale opakuji, že mě velmi zajímají názory žen kandaulistů a jejich zkušenosti, včetně jejich mužů i manželů.

Reklama

Přidat komentář