Reklama

operace páteřní ploténky

Jiřina (Ne, 11. 7. 2010 - 23:07)

Ahojky,nebudu unavovat...Ahoj,už nemůžu hrozná bolest,čekám výsledy z CT,ale to je stejně jedno,hrozně to bolí ať mi řeknou cokoli je to špatně...už nemůůůůžuuu pomóóóóc

Jiřina (Ne, 11. 7. 2010 - 23:07)

ja mam 5měsicu po...To je super a s těma bolesma ostrýma jako nůž má pracovat kdo?! Si děláš srandu ne,já sem takhle v hajzlu a to se hejbu jako kdyby mi nic nebylo,ale natolik se to zhoršuje,že je mi jasný,že to skončí a skončim podobně jako ležák...no v podobnym případě skončim jako feťák že???????????????????takový bolesti už rok a půl,že se zbláznim nenarovnám už nohu nemůžu sedět s dítětem u vody na dece nemůžu se ohnout...a ještě mám chodit do práce a dělat jakože nic????Tak rozumim dobrý...takže teď máte v sobě koluik tramalu? Asi takhle :D

Kateřina (Pá, 2. 7. 2010 - 10:07)

Ahojky, díky moc za info k...Dobrý den, Karvinou určitě doporučuji, já se odtamtud vrátila před dvěma týdny. Je mi 24 a byla jsem tam na pooperační rehab. s ploténkami a potíže jsou na 99% pryč a můžu se krásně hýbat. Hlavně moc dobře vaří,mají široký program na volný čas, všichni moc příjemní a ochotní. Takže jestli se přece jen rozhodnete tam jet, tak si pobyt moc užijte a ať je líp:-)

aloisie1931@sez (St, 30. 6. 2010 - 14:06)

Pro Dalibora.
Mám problémy...dobry den mela sem loni frakturu L3.jsem skoro rok doma,stale me to boli,a mravenci me nohy.mam pocit.jako bych stale nesla neco na zadech.na operaci to neni,nemohu v noci spat,hledam polohu jak usnout.dekuji

Radek (St, 30. 6. 2010 - 14:06)

Ahoj lidi,taky jsem měl...Pro Dalibora.
Mám problémy s plotýnkou a nerad bych řešil operaci.Mohu poprosit o kontakt na chiropraktika.Můj mail [email protected] Diky.

Ilča (Pá, 25. 6. 2010 - 09:06)

Ilčo,tak předně o... Ahojky, díky moc za info k lázním. Zkusím Karvinou, vypadá to dobře, slyšela jsem jen samou chválu. Hezký den všem a hlavně ať záda nebolí:)

Táňa (Čt, 24. 6. 2010 - 14:06)

Ahoj lidičky, jsem tady nová, mám dotaz manžel má 11.7. nastoupit do nemocnice k miniinvazivní dekompresi pravé plotýnky máte s tím někdo nějaké zkušenosti?

Jester (Čt, 24. 6. 2010 - 08:06)

Ahojky, chci se zeptat na jak...Ahoj, myslím že to Majka dobře napsala. Já za sebou nemám operaci, takže jsem byl na 21 dní. Po operaci byli většinou lidé na 28 dní. Za jednolůžák jsem si připlácel cca 3500Kč (ale myslím, že to záleží i na sezóně, podívej se na jejich stránky na přesnou cenu). Procedůry tak jak psala Majka. Určitě si tam zavolej a předem se domluv na termínu, jsou velice ochotní.
Nejlepší na celých lázních je bazén s vířivkou. Balzám na záda.
Jinak kdybys to chtěla nějak probrat, klidně napiš na jesterr(a)centrum.cz.
Měj se hezky.

Majka (Čt, 24. 6. 2010 - 08:06)

Ilčo,tak předně o lázních v Karviné najdeš vše na jejich stránkách. Cenu za jednolůžkový pokoj neznám,ale doplatit se dá,musíš to jen uvést v přihlášce.Je o ně velký zájem,tak aby ti ho rezervovali.Jinak lázně po operaci trvají 28 dní a můžou ti je prodloužit až o 2 týdny.To záleží na lékaři a na Tobě.Denně jsem měla 5-6 procedúr a v sobotu jednu nebo dvě.
Já jsem tam byla 28 dní,prodloužit jsem to nechtěla.
Ještě počítej s tím,že čekací doba je tak 3 měsíce.Dá se tam ale zavolat a domluvit se.
Měj se krásně.

Ilča (St, 23. 6. 2010 - 21:06)

Jsem taky z Brna, byl jsem v...Ahojky, chci se zeptat na jak dlouho jsi v lázních byl. Já jsem po operaci vyhřezlé plotýnky a co jsem se dívala, tak někde je to 21 a někde 28 dní. Ještě mě zajímá, jestli se dá v Karviné doplatit jednolůžkovej pokoj a kolik stojí. A kolik jsi měl za den procedůr? Díky a hezký večer.

marina (St, 23. 6. 2010 - 09:06)

vite,mam dennodenni bolesti,na RTG ruzne degenerativni změny,ale což pry je skoro normalní,to pry ma hodně lidi,lekařka mne řikala,že chodit mužu a že se nepočuravam,takže jsem skoro zdrava,ale že nemohu skoro nic zvedat,chodit a a ni dyl sedět a že mam bolesti,to nikoho nezajima. Já jen pro vysvětleni

pro Marinu (Út, 22. 6. 2010 - 19:06)

Bojíte se o zdraví nebo aby vám nevzali ČID ??? Pokud vám pomůže lékařská péče a zlepší váš zdravotní stav, je pak otázkou zda je správné pobírat ID, ale nechci soudit, neznám váš zdravotní stav.

marina (Út, 22. 6. 2010 - 08:06)

Prosim vas tady co mate již po operaci. Mam 3 roky po odstraněni utlaku nervoveho kořene a mam na to čid. nyni mam jit na přezkoumani zdravotniho stavu a bojim se aby mne ho nevzali. nevite jak to nyni je? Děkuji Marina

Majka (Po, 21. 6. 2010 - 18:06)

Ilčo, já byla v Karviné a bylo tam hodně mladých lidí.Mně je 47 a bylo tam fajn.Vše pod jednou střechou takže nezáleží na počasí.Třeboň je fajn,ale záleží kde dostaneš ubytování.Je to tam rozházené a je tam dost cizinců.

Jester (Po, 21. 6. 2010 - 18:06)

Ahoj Majko, mám jet v...Jsem taky z Brna, byl jsem v Karviné. Neboj se, bude tam spousta mladých lidí, víc než si myslíš. Holt výhřez ploténky je taková civilizační choroba. Hodně lidi doporučují také lázně Bohdaneč. Kdybys chtěla něco vědět ke Karviné, napiš, pokud budu vědět, odpovím.
P.S. Bylo mi 42, když jsem byl v lázních, takže už taky dědek? ;-)

Dalibor (Po, 21. 6. 2010 - 18:06)

Ahoj Majko, mám jet v...Ahoj lidi,taky jsem měl potíže s vyhřezlou plotýnkou,ale na štestí,jsem se díky šikovnému Panu chiropraktikovi operaci vyhnul,navíc mě naučil skvělé cviky na mou skoliozu krční páteře,která mě trápí mnoho let,dnes jsem za jeho pomoc velmi vděčný,pokud by někdo z vás,měl zájem o nauku opravdu účinných cviků,třeba i po operaci,napište na sebe kontakt,rád mu ho předám a on se vám ozve.Není to doktor,nemá žádnou ordinaci,licenci,jen dobrou vůli pomoct a po tom co jsem poznal i na jiných lidech,to opravdu s páteří umí.

Ilča (Po, 21. 6. 2010 - 16:06)

Ilčo,lázně jsou určitě...Ahoj Majko, mám jet v září, to už bude půl roku od operace. Jsem z Brna, ale na cestování mě nezáleží, co jsem se dívala, tak celkem dobře vypadá Třeboň, tak možná tam. Snad tam budou i mladší lidi, je mě čtyřicet a bojím se, aby tam nebyli jen důchodci.

Majka (Po, 21. 6. 2010 - 12:06)

Ilčo,lázně jsou určitě dobré.Nesmí se do nich jet ale moc brzo po operaci nejlépe tak po půl roce.A kde je to dobrý to záleží na tom od kud jsi a zda chceš cestovat přes celou republiku nebo chceš něco v místě bydliště.Je dobrá Třeboň, Karviná atd.Pokud chceš něco bližšího tak napiš.

Ilča (Po, 21. 6. 2010 - 10:06)

Zdravím všechny, prosím jaké máte zkušenosti s lázněma? Jsem po operaci plotýnek a mám jet do lázní, ale nikdy jsem v žádných nebyla,poraďte, kde je to dobrý. Díky a hezký den

Roman (So, 19. 6. 2010 - 22:06)

cau tak zatim porad funguju i kdyz jsem mel vyhrez 14mm dle ct citim teda porad ze to neni uplne ok ale zas delam strechy obcas nejaky opiat tak at se dari vsem jak me cau

Reklama

Přidat komentář