Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP8

Luciper (Ne, 7. 12. 2008 - 19:12)

Evi ty si můžeš zápalit svíčky a nelezou ti do nich kočky?? Ta naše je asi blbá,pořád ohořívá!!!! :-)

Luciper (Ne, 7. 12. 2008 - 19:12)

Nelušo,taky bych si tam za 60 000 týdně šla hopsnout a je fakt,že Kratina vypadal už minulý týden jak vysloužilá kurva:-)))),nechtěla jsem ti ho hanit ale když už to někdo nakousl...a tančil jak ohnutý hrábě

ahooooooooj všem,jdu si přečíst co je u vás novýho
holky to byl blázinec..od čtvrtka jsem byla doma dohromady asi dvě hodiny a ted se jdu válet,kašlajíc na Vánoce a všudypřítomný bordel...tak za chvíli se ozvu

Dimuško,vyhlašuji tvůj mail s kočkou za nejlepší tohoto týdne..nahlas mě rozesmál!!

zuzka (Ne, 7. 12. 2008 - 19:12)

Jasně Dito, Eva má pravdu, on si snad neuvědomuje, že vše, co jste nabyli v manželství je vás obou...I když ty nevyděláváš nebo jsi vydělávala méně, to je fuk, akorát ten byt, jestli mu ho rodiče dali jako dar, tak je jeho - bohužel...

evakrk (Ne, 7. 12. 2008 - 19:12)

Tak jsem se vším sekla a než zalezu s knížkou do vany, jsem tu s vámi.
Dito ahooj. To ti jako chce prodat počítač , který je váš společný? Vždyť i v té firmě máš půlku. Já vím, že to máš hrozně těžký, to jen aby si panáček moc nevyskakoval. Moc na tebe myslím, i když ti to je prd platný.
Silvo, oken mám 13 velkých a pak ty menší, počkej počítám ...7. Takže vždycky na jeden zápřah patro a pak se cicmám dole. A těch dveří. Máš pravdu, jsem prdlá. Musím pořád něco dělat, nevydržím třeba v klidu u televize, nebo si vypít kafe a nic u toho nedělat. Aspoň pletení, nebo u toho kafe zjistím, že vadou kytky, támhle něco leží a už zas jedu jak motorová myš. Ale zas nesportuju jako ty, spíš jen tak po zahradě. Kdy si opravdu odpočnu, tak to je když je tak 28-29 venku, to je moje teplota, vyvalím se na zahradu a do večera se jen otáčím za sluncem. To vydržím bez práce a jen vrním. To kdyby vedle mě bylo nas...., což taky občas je, tak mě to je jedno. Je teplo a slunce, doba pro mě. Asi to občas přeháním, ale udržet barák společně s kočkama a psem v čistotě, navíc když se chodí do práce, je docela záhul. Jo a ještě s chlapem. Holky určitě pamatujou, jak vždycky po návratu odněkud doma chodím jak fakír na jehlách, protože je neuvěřitelný, co se dá za pár dní nakydat na podlahu.
Dobalila jsem balík mladejm, doufám, že v piřádku dojde. Zatím se ještě nikdy nic nerozbilo, budu tomu věřit.
Jdu se svalit do té vany, pak zapálím svíčky a bude zas pondělí. paráda, konečně si v práci sednu.

Nela (Ne, 7. 12. 2008 - 18:12)

Dituš já nemám slov.No snad ti ten laptop nějak vyřeší:-((
Sivi já vím že není žadný baleták,ale je sympaták určitě víc než Vydra nebo Schmitzer a tak to taky celou dobu myslím a že vydrží tak dlouho byl více-méně zázrak.On sám říkal,že neumí tančit.Obdivuji každého,kdo má tolik odvahy a trpělivosti jít do takové soutěže:-)))
Na koupališti jsme nebyli dva roky,jezdíme s mladýma do zatopeného lomu,kde je nádherně čistá voda a raci.
Jdu vyhnat brouky z hlavy a do pelíšku.Zítra:-)))

Hanka 1 (Ne, 7. 12. 2008 - 18:12)

Oli tam měla mladé o víkendu,tak byla samá práce ,psala jsem s ní sms
Dituško ten tvůj chlap ach jo,,,,,,,,,,,,,,,,,
ale třeba se vzpamatuje a tak at ti poč.tady nechá,to by nepřežil?
Silvi neboj to bude ok,přesně dětičky si maminky trošku zotročily,ta naše určitě.

Silva (Ne, 7. 12. 2008 - 18:12)

Hani, dík, taky jsi mě trochu uklidnila. Já si myslím, že to děcko by se nemělo tak dlouho kojit. Pak může vzniknout vyloženě závislost, dokonce jsem to četla.Malá taky od mala nechtěla dudlík a já mám pocit, jestli místo něho nepoužívá snašiny prsa.Snacha je měla a má, moc pěkná a doufám, že chudák , po tom všem, je nebude mít taková, že bude moct kojit malé vodníky z mostu:-)Říkala, že ji pak musím zařídit plastiku, mám vazby.
S tím uspáváním je to tak, jak píšeš.Snacha říká, že s druhým děckem už to vše bude úplně jiné.

Neli, hotel Šipka koupil po revoluci, nový majitel, velice výhodně od restituenta.Něco o tom vím, nechci se ale o tom více šířit.
Těsně pod Trúbou měl manžel mé matky obrovskou zahradu.Na koupaliště jsem chodili, bylo ale staré a betónové, neokachličkované bazény. Teď opravené?
V té době plná Kopřivnice Kubánců,zaměstnaných v Tatře, kteří na mě , k nelibosti manžela, pohvízdávali.Tmavá , vlasy do pasu, asi jsem jim připomínala domovinu.

Aleši, dovedu si představit tu tvoji euforii v lese, zažívám taky, zvlášť v létě na kole.
Cyklostezku samozřejmě jezdím taky, i když nepatří k mým oblíbeným.
Po Staré Brno to ještě jde ale pak přes křižovatky, Komárov, kolem Olympie a smrduté čističky v Modřicích a pak ta nepříjemná krajina v Přízřenicích. Tam bych bydlet tedy nechtěla, i když domky tam jsou docela pěkné ale tady ty satelitní městečka mi připadají, jak paneláky naležato.A ty Rebešovice taky nic moc. Jel jsi někdy dál??Třeba do Vídně??:-)
Ryzího člověka si určitě vážíme všichni. Ale jsem už teď dost tolerantní a snažím se vše vnímat s nadhledem. Lidí nejsou na světě, aby byli ryzí, tolerance k chybám a schovívavost tě na stáří taky potká.Spokojím se už jen s trochu slušným člověkem, se kterým se dobře komunikuje.

Neli, musím ti taky kydnout na toho Kratinu, jak Zuzka. Nevím, proč ho tak chválili, u všech tanců byl vždycky děsně toporný. To snad i ten Schmitzer tam tajtrdlíkoval líp, nebo Vydra. Akorát toho zmalování jsem si nevšimla. Asi je to tím, že jsem nakoukla jen sem tam a ještě bez brýlí-půl dioptrie-které bych měla nosit na televizi a nenosím.
Tak já jdu do té vany.
Nějak dlouho se neozvala Lucka, Duchmery, Miss a o těch ostatních ani nemluvím.
Oli snad zítra ráno, čímž ji zdravím!!!

Dituša (Ne, 7. 12. 2008 - 18:12)

OLI klidně mužeš napsat,ahooj

Dituša (Ne, 7. 12. 2008 - 18:12)

Zuzko,jo bere,prý ho potřeboval i dřív s sebou radši denně,ale chtěl mi prý vyjít vstříc-to neřekl nikdy,až ted, ale ted mu na mně nezápeží,taže proč bxch měla mít jeho notebook,abych si o něm s někým povídala.
prý si hi mužu odkoupit za pár tisíc nebo mi koup novej,pokud mi dorazí někaé peníze z pojištění...mno.Tož tak.ted je pryč s kýmsi kdesi,takže mi ho nechal,horší je,že v pozítří odjíždí do rodné vlasti i s pc.:-((a mně je tu tak smutno,sice mám co na práci ,dycky jsme měla ,ale to není přeci život,co zábava a to,co dělt chci.Taky komuniovat.V tv moc pohody a zábavy nebývá,občas si na netu chci něco počíst nebo vyhledávat,kazdá rada či info dobré.Prostě necci ouplně zakrnět.
Hani,Silvo,DimusPajko dík...Dimus jedeš dom?:-))

Hanka 1 (Ne, 7. 12. 2008 - 17:12)

Silvi naŠE MALÁ cHANY 20.11.JÍ BYLY 2 ROKY USÍNÁ PO 4 HODINOVÉM USPÁVÁNÍ MAMINKOU TJ.KOLEM 24H.,ŠÍLENÝ I PRO MAMINKU,KTERÁ UŽ JE HOTOVÁ,OBČAS SE ZADAŘÍ ZA 1,5H.,AŽ 2H.Je to vše tím,že od mala jí nechtěla dávat dudlík a ona usínala do 2 let kojením.Takže fakt šílený.Přes den jí spát nedává ,takže třeba usne v 17h.vzbudí se v 19h.No říkala,že s druhým dítětem to takhle nebude ani náhodou.Co se jídle týká,nenutit,ale spíše najet na pravidelnost,takhle malý člobrdík to zvládne se naučit snídat ,obědvat ,večeřet a mezi tím ovoce.Zlatý Toní,baští,kdy má,spí 1x denně,večer včas,je to vše jen o tom,jak se to dítě naučí,nic víc,ale vůbec neboj o svoji berušku.Já byla s Chany 4dny a poslední den,už šla bez diskuzí spát ve 20h.sice usnula za 1,5hod.,ale uspěch.Ráno se pěkně nasnídala.Já tohle u svých dětí neznala,spaly a baštily bez problémů.Ale vše se dá fakt naučit,ale když dítě nemá hlad ,nemá,ona mladá ještě kojí,nebo ne.Dnes je takový divný den,celé odpoledne jsme všichni nějak prolenošili,nic se nám nikomu nechce,hrůza.
Dituško ty se drž
Neli ty odpočívej
a ostatní ahoooooooooooooooooooj

Nela (Ne, 7. 12. 2008 - 16:12)

Jo Silvi a kamarádka kojila syna do tří let a jaký je to šikula a celkem zdravý kluk:-))

Nela (Ne, 7. 12. 2008 - 16:12)

Dimuško budeš mít na co vzpomínat celý život.Kdyby to za mých mladých časů šlo,taky bych tak jela za prací.
Darčo u mě je horor všechno,co není veselé tak to vem s rezervou a jdi do kina.:-))
Zuzko,Kratina byl nějaký tvrdý,ale zmalovaný jako ku... se mi nezdál:-))Ale to je můj názor.Možná samým opojením jsem to tak nevnímala:-))
Tady lije celý den.Fuj!!!
Přišla vám prasátka Kofola??

Aleš (Ne, 7. 12. 2008 - 16:12)

Ahoj holky a Alesi...:-)

Dneska jsem se odhodlal na výlet na kole a protože mám thermo oblečení, tak mi ani nebyla moc zima. Informace pro Silvu: jel jsem po cyklostezce kolem Svratky do Rebešovic. Tam jsem kdysi vojančil, ale teď tam je archiv zemského muzea(jak je všechno relativní).
Jitko, já jsem za ten čas, co jsem na světě zažil tolik lidské špíny, že už si o lidech nedělám iluze a vždycky mě překvapí, když se setkám s ryzím a upřímným člověkem. Pár jich znám a od ostatních si držím distanc...nevděk světem vládne!
Za chvíli začne důležitý basketbalový zápas mezi Žabinami a CSKA Moskva. Přímý přenos dávají na stránkách

http://www.bkzabiny.cz/

To kdyby někoho zajímalo, o čemž silně pochybuju.

Jitka B. (Ne, 7. 12. 2008 - 16:12)

Silvo - ráda bych psala, ale tady nemůžu.

Nela (Ne, 7. 12. 2008 - 16:12)

Tak jsem se nějak probrala,ale asi slupnu Lexoš,at´spím.
Silvi,to víš,že znám hotel Šipka na náměstí ve Štramberku.Celé náměstí je opravené a hotel moc pěkný.Jezdíme tam každý rok do jeskyně Šipka,arboreta,mladí na Trůbu-já ne bojím se výšek-sedím se psem v hospodě a popíjím nealko.Kopřivnice je taky už jiná,ale mě neláká.Jenom samé obchodáky a paneláky.Akorát koupaliště je velké a celkem bez lidí.
Taky se chci přidat k těm,co se věší na vozíky a kočárky,no a já myslela,že je to zádama a ono ne.
Nevím,co ještě psát,musím to poslat a dočíst.

Silva (Ne, 7. 12. 2008 - 16:12)

Dáši, dík za odpověď. Docela mě zajímají osudy lidí, mě už dost blízkých.
Je fajn se ze všeho vypsat, poradit, srovnat.
Ano, to jsi řekla dobře, ono se to do té agorafobie rozvíjí. Začne to jen něčím a pak se přidávají místa, kde nás ta svině skřípla.
Měj se , řídíš to dobře!!

Silva (Ne, 7. 12. 2008 - 16:12)

Zuzi dík, moc pěkně jsi mi to napsal.Takové povzbuzení jsem potřebovala. Umíš psát moc pěkně, ráda si přečtu tvé příspěvky.

Jituš, napiš něco o nevstřícném postoji vedení školy. Docela by mě zajímal bordel v našem školství.

Jana Eyrova skončila, i slza ukápla, bylo to nejnovější zpracování,které jsem ještě neviděla, škoda , že jsem vzhlédla už jen kousek.Nevím, proč je mi ten příběh tak blízký, atmosféra starého domu, uprostřed slatin, láska?
Nebyla jsem v minulém životě já , ta Jana Eyrová?
Zatím jsem neudělala nic z toho, o čem jsem psala a táta už je zpět. Jen nahlídl do pokoje na mě a zakroutil hlavou.

Dášendavíc (Ne, 7. 12. 2008 - 16:12)

SILVI,mě pp vyprovokovalo asi víc faktorů najednou 1)vyčerpanost z malého nespavého dítěte,které jsem taky kojila 18 měs,trašně mě to vysávalo!
2)velké neshody s tchýní a moje nenávist k ní (není dobré někoho nenávidět,nakonec to ubližuje právě nám samým)
3)a ve finále to byl ošklivý zánět močáku,kdy mi hrozila i nemocnice a pak se to spustilo.ale naštěstí jsem e brzy léčila a nestačilo se to rozvinout do agorafobie,za což jsem vděčná,protože to musí být očistec...

Jitka B. (Ne, 7. 12. 2008 - 15:12)

Silvo - nejnáročnější na mé práci je nevstřícný postoj vedení školy. Musím se smát, jak hezky jsem to zaobalila:-)

zuzka (Ne, 7. 12. 2008 - 15:12)

Hned jak jsem to odpálila, jsem si uvědomila, že jsem si spletla Aleše Bareše - žijícího na druhé straně polokoule s Alešem nesnášejícího holuby, tak pardones))))
Silvo - já myslím, že je to naprosto normální, děti jsou natolik ještě vnímavé, že skutečně jedí jen to, co jejich tělo potřebuje, vždyť je spousta dětí, co odmítá maso, zeleninu nebo jogurty - protože asi cítí, že by jim nedelalo toto jídlo dobře. A navíc, četla jsem v knize Malý tyran, že pouze děti ve vyspělých zemích dělají cavyky s jídlem, berou to jako součást vzdoru, v rozvojových zemích, kde je jídla nedostatek nechutenství dětí naprosto neexistuje.A s tím kojením, já myslím, že je to dobou. Dřív matky spěchaly do práci, a proto děti brzy odstavily, navíc byly mladé, chtěly si ještě užívat života - tj. společnost, alkohol...proto taky ta krátká doba kojení, navíc propaganda tvrdila, že Sunar je pomalu zdravější než mateřské mléko. Teď je doba jiná matky většinou vybouřené, těšící se z mateřství a navíc myslím, že sami se kojení nechtějí vzdát, je to hlavně citové pouto mezi ní a dítětem. Jsem zvědavá, jak dlouho bych toho svého Benjamínka kojila, kdybych si nebyla zlomila nohu a nešla na deset dní do nemocnice, možná až do dnes /bude mu 11/))))). A s nespavostí dětí, ta období se střídají asi víc podnětů k vnímání oslabuje spánek - střídá se to, znám to od svých dětí.
Tak si nedělej starosti, babičko))))

Reklama

Přidat komentář