Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP8

zuzka (Po, 8. 12. 2008 - 10:12)

Ahoj AHOJ, tos navštívila nějaké magory, či co to bylo?!!! Zavolej si do Horní Palaty, Praha 5, je to sice denní stacionář, ale je tam spousta psychoterapeutů, jistě se tě někdo ujme, telefon najdeš na netu.
PAJKO,HANKO,NELO))))))

Ahoj (Po, 8. 12. 2008 - 09:12)

jsem panikářka a mám klaustrofobii, můj stav se zhoršuje nenápadně, ale jistě. V poslední době (čtvrťák vejšky)je to neúnosné, vyhbám se všemu možnému. Byla jsem u dvou terapeutů, psychiatr a psycholog řekli, že to hraju, že se mi nechce chodit do školy a pracovat, že tyto obtíže jsou problémy rozmazlených paniček, které chtějí, aby za ně okolí zařizovalo. Naprosto jsem se zhoutila. Prosím vás všechny o tipy na dobré doktory- Praha, Brno. V praze bydlím, v Brně studuju veterinu. Děkuji

Hanka 1 (Po, 8. 12. 2008 - 09:12)

Ahoj všem,holky zase hezky zpocená ach jo,ale co se dá dělat.Má práce,že nevím co dřív,,,,,,,,,,,,
okna mám jich jak naděláno,mám metodu žhaves,širokou stěrku a Clin,jsou vakuová,ale u mně Vánoce nejsou o uklidu a ani nebudou,uklízí se průběžně
Napsala jsem Ježíškovi jestli by mi nedal dáreček a neposla agoru do háje ,ale jestli mě vyslyší to nevím,ahoj jdu kmitat

Nela (Po, 8. 12. 2008 - 09:12)

Pajko dík!!!Byl prkno,ale švihák vid´?

Pajka (Po, 8. 12. 2008 - 09:12)

Oli, máš...jsem chtěla napsat

Nela (Po, 8. 12. 2008 - 09:12)

Ahoj holky a Alešové!
Jak se dnes daří?
Tady leze sluníčko!
Já to letos taky nějak nezvládám s úklidem a můžu vám říct,že je mi to fuk.Jindy bych leštila a smýčila,ale jestli je to těma práškama,nebo zdechlobou,nevím:-))Když se to tak vezme tak uklízíme celý rok a abychom se dřely před svátky a ještě pekly???A do toho ty naše PP,depky,fobie??Na jednoho člověka až moc!!!Tož holky klííííííííííd.
Dimuško ahoj!!
Silvi,já bych se taky bála jet s malým drobečkem do Egypta.Nedávno ale byl pořad o cestování do takovýchto zemí a ten lékař tvrdil,že když lidé dodržují určité zásady,tak je riziko minimální.To stejně neovlivníš,když budou chtít,tak stejně pojedou že?Tak se tím tak netrap a spoléhej na jejich zodpovědnost.:-))
Tak zatím ahoj a já jdu nakoupit a uvařit oběd.Už to mám jako nějaký rituál:-((((

Pajka (Po, 8. 12. 2008 - 09:12)

Myslela jsem už před týdnem na to, že se Bára vrací z lázní, asi dohání resty v práci i předvánočním domově.
Okna - byla super v panelaku, hotovo raz dva. Ted jednak obrovská opravdu moc plus dveře k tomu, asi by se vyplatilo někomu to zadat. Mně ale víc než okna dávají zabrat záclony a závěsy a mám tendenci je vůbec nemít anebo jen mini dekoračně. Na okna už mám osvědčený rychlovkový systém. Myslím, že bych je tento týden mohla i zmáknout...

Taky bych vynechala zimní dovolenou v teplém pásmu s malým dítětem. Už letadlo je mikroklimatem jisté riziko a teplotní přechody dají určitě taky zabrat.

Kratinu jsem viděla chvilku, blbě vidím, tak jsem nezaregistrovala šminky. Mně se jeho prkenný projev líbil, nechápala jsem proč, až mi to seplo - připomínal mi totiž strašně profesora Higginse z My fair lady, který tančil podobně prkenně a byl sexy :-)

Oli, má recht, agora je sviňka. Známý terén má své plusy, že člověk zná únikové trasy, neznámý, že člověka nikdo nezná a to si teda myslím, že nemám sociální fobii. Jen mě od počátku určitě děsí, že ataku chytím před lidmi, i když o tom nepřemýšlím, je to tak.

zuzka (Po, 8. 12. 2008 - 08:12)

Jo Silvo, ještě jsem ti chtěla napsat, že já osobně bych s tak malým děckem do Egypta nejela i dospělí tam chytnou srágoru, natož tak malé dítě a navíc pro malé děti vůbec není dobré jet v zimě na týden k moři - kvůli aklimatizaci. Jestli chtějí jet za každou cenu a ještě k tomu s dítětem tak raději na Kanáry.Ale i tak je to pro malé dítě docela záhul.

zuzka (Po, 8. 12. 2008 - 08:12)

ahoj po ránu
Lucko, toho Kratinu jsem rozmázla já. Já se na starr dance nedívám, to jsem jen náhodou přepla ve chvíli, kdy se tam ploužil a nevěřila jsem vlastním očím, jak vypadal....Přesně, jak jsi psala o baráku - já to mám i s bytem - uklidím nahoře, ale na dolejšek už nemám sil, takže se ten humus ze zdola okamžitě roznese i nahoru a opačně, je to boj s větrnými mlýny....
OLI ahoj))))))
No je fakt, že DUCHMERY nenapsala, jak to dopadlo s injekcí, které se tak bála.
A BÁRA - švihák lázeňský ani nenapsala závěrečné hodnocení pobytu v Jeseníkách.
MISS s mandlema vytrhli i chuť psát)))))
Jo a s těma oknama - máme jich 14 z toho 4 jsou špaletový, takže dvojnásob, kašlu na to, základ je mít hustý záclony, pak je to o.k. tak čágo bello))))))

olga (Po, 8. 12. 2008 - 07:12)

Ahoj všem po víkendu /včetně Alešů/,
jen podávám ranní hlášení, že žiju, ani jsem si pořádně nepřečetla všechny vaše příspěvky, za ty tři dny se toho strašně nahromadí a ani nějak nemám trpělivost vše řádně prostudovat.
Nicméně jsem zkonstatovala, že jste všichni , kromě několika výjimek, v předvánočním shonu a náladě, což se o mě říct nedá, letos mě Vánoce jaksi nechávají docela chladnou.
S tou úzkostí agorafobickou to popsala Pajka bezvadně, i Ditka, s tím se můžu ztotožnit, až na to, že mě právě nevadí vylejzat v okolí, které znám, naopak mě děsí neznámý prostředí. Ale každej to máme jinak.
Evikrk, tak sviňa se o tebe zase pokoušela? Ale nedala ses, to je dobře. A já letos na ty svoje okna zvysoka kašlu, mám jich 11, ale velikostí vydaj za 22, takže ať zůstanou tak jak jsou, nebudu si kvůli nim dělat vrásky.
Tak holky a Alešové vás všechny zdravím a doufám, že se zas ozve Duchmery, že už přežila i toho zubaře....
zatím ahooooj

Ales Bares (Po, 8. 12. 2008 - 00:12)

.....do we build our happiness upon unhappiness of others ?

Dimuska (Ne, 7. 12. 2008 - 23:12)

Myslela jsem, ze se tesim do prace konecne po celem roce tady :) Na ty 3 dny, vite? :) Ani to vstavani v 5 mi nevadi :))

Pa pa

Dimuska (Ne, 7. 12. 2008 - 23:12)

Ahoj vsem!

Jen ve zkratce, at vite, ze ziju, se hlasim :)

Luciperko, to jsem rada, ja jsem se u nej taky pekne rechtala nahlas, takze chapu :))

Ditusko, jasnacka! :) Ve ctvrtek! :) Uz se i tesim do prace! :))

Nelinko, zitra pisnu.. Vim, ze na tohle budu vzpominat a mam zkusenost, kterou by mi nikdo ani neprodal, ani nedal zadarmo.. Jen to neni tak jednoduche, jak se na prvni pohled zda byt.. Nekdo ma stesti, ja si vse musela vydrit, navic, kdyz pracujes na dluhy, je to o to horsi :/

Ale bude lepe! Verim v to...

Silvi, pis romany, ja Te rada ctu, navic ja take neumim psat kratce a vystizne, takze rozumim.. A s tim prdenim jsi me rozesmala :D

Tak dobrou noc maminky! :)

Hanka 1 (Ne, 7. 12. 2008 - 21:12)

Silvi známá tam byla s 1 ročním prckem,ale v nějakém hodně dobrém hotelu,prcek se koupal v krytém bazénu,ale jinak supr.Ale já bych osobně volila jinou zemi.
Ale pokud mladí budou chtít znáš to.Naši drahouškové byly s Chany v půl roce v Izraeli na 2 měsíce,doma jsme šíleli a oni pohoda,pak tam byli znovu,když jí byl rok a půl.A za dva roky až 3 natrvalo a co svedeme,vůbec nic.To bych snad raději jela do jiných krajů.
Dnes bylo tak hnusně no fuj tedy...................

Nela (Ne, 7. 12. 2008 - 20:12)

Sákryš baby vy mi chcete toho Kratinu oškaredit!!!Ale já to beru holky nezbedky:-))))A ještě vypadám jako sexuální dračice.Já se svou nadváhou a vráskama můžu jenom okukovat a slintat Silvi:-)))
Holky a stím úklidem to nepřehánějte!!!Stejně je za chvíli zase bordel:-))
Lucko a ty jsi taky pěkné číslo,ale za 60 000 bych to možná taky riskla:-))
Jsem ráda,že se tady řekne všechno na plnou papulku.
No a už jsem chtěla zavřít laptop a zase sedím a kecám a kecám a kecám!!!

Luciper (Ne, 7. 12. 2008 - 20:12)

Silvo jen piš piš,moc pěkně píšeš fakt a barák jsem několik let měla a už nikdy více...pořád mi vadilo,že nahoře je bordel,když dole uklidím a nebo obráceně ...sílu na celej dům naráz jsem nikdy neměla..13 oken Evikrk strašné!!!

evakrk (Ne, 7. 12. 2008 - 20:12)

Lucipéro čaves. Prý bude dámská jízda, jo? Už se těším.
Silvo, tu buchtu jsem psala já, tak až se zvednu, napíšu ti ji. Ale čekám ještě hovor od mladýho a to je vždycky na hrozně dlouho, ale napíšu. Ještě, že existuje internet, jak to ty lidi dřív vydrželi, když děti odešly do světa na zkušenou a neviděli se? Nevím.
Lucko, naše kočky si svíček nevšímaj. Ale ve čtvrtek mě ožraly zmrzlý maso na svíčkovou. I s igeliťákem.Bestie.
Jo Silvo, já bych s takhle malým dítětem rozhodně nejela, ale byli tam rodinky s ještě menšíma dětma a bez probmémů. Ale bála bych se hlavně Faraonovy pomsty, my dezinfikovali slivovicí, ale co ti prckové. Navíc bazén je v březnu studenej, moře se dalo, ale z toho ti prckové nic nemaj.Kdyby ale opravdu jeli, tak minimálně 4 hvězdičky, nejlépe 5.
už volaj, ahoj.

Silva (Ne, 7. 12. 2008 - 19:12)

Holky, já se taky musím naučit psát krátce, jsem tu jediná "spisovatelka", jinak to neumím.

Silva (Ne, 7. 12. 2008 - 19:12)

Lucko, to je dost, že jsi se ozvala. Tak jsem se musela zasmát a fakt mě štve, že jsem si nenavlékla brýl, abych taky zhlédla tu kurvu zmalovanou. Na dálku jsem viděla jen ten ohnutý topol.Ale jinak nic proti němu.
Lucko, ty jsi jak já, taky na to kašlu a jdu se válet.

Silva (Ne, 7. 12. 2008 - 19:12)

Evi, tak proto já bych už na stará kolena nechtěla barák, i když jsem po něm donedávna toužila a na důchod plánovala. Nejsem schopna udržet v pořádku ani náš byt, natož barák. Né, že by síly nestačily ale jaksi mě to přestalo bavit.Nevím, jestli je to pozůstatek bláznovství ale jaksi mě to nebaví.Udělám to nejnutnější a ven, ven.
Ty jsi byla letos v Egyptě. Považuješ za vhodné aby tam jeli mladí s děckem, kterému ještě nejsou 2 roky?
Syn se nám svěřil, že chce dát na vánoce snaše dárek, že všichni teď v zimě vyrazí na Hurgádu. Je to samozřejmě děsná pitomost a snažíme se mu to s manželem vymluvit.Manžel by tam nejel ani za prase. Jednak se Afriky štítí a pak nesnáší Araby.
Jo a v baráku, s tolikou zvířenou, včetně chlapa, se snad ani pořádek nedá udržet.

Hani, kéž by jsi měla pravdu.

Neli, když ty jsi na ty chlapi, tak to je těžký:-))A Kratina je docela fešák, i když už trochu"jetej".
Mě by to docela bavilo tam jít tancovat a ještě za ty prachy. Ale musím se s smát, když se tam vidím s tím svým "hrbem" a opleskanýma nožkama. Taktéž do výstřihu by nebylo co vložit. Mě by ty společenské tance moc nebavily ale je fakt, že ty ženské mají špičkové postavy. Základem ženské postavy je štíhlý pas a hezké držení těla. Pak nevadí i nějaké to kilko navíc.Ale oni jsou šlank. Obdivuji tu Batulkovou, už je taky dorostenka a jak výborně vypadá a tančí.Syn se s ní kdesi setkal v Praze na nějaké akci a říkal, že je děsně malá.
To jsem se zase rozkecala.

Zuzko, syn si pořídil byt taky za svobodna i když snacha taky přispěla 2 sty tisíci ale nedovedu si představit, že nedej bože, v případě rozvodu, by ji s malou vyhnal. To jen přes moji mrtvolu a on by to ani neudělal. Holt by se to muselo nějak vyřešit aby snacha měla taky byt a přes to by nejel vlak.
Tak snad se ten Ditin nezachová taky jak dobytek aby ji vyhnal s dvěma děckama.

Tu podlahu jsem opět nenaleštila, tak není to děsná lenost?

Jo, holky jak byla ta buchta, co tady kdosi psal, nemohu ji nalistovat. Zakoupila jsem suroviny-pamatuji si hrozinky, ořechy mám, kakao, skořice, prdopeč a co dál a jak postup?
Chtěla jsem dnes upéct ale lenora a neznalost mi znemožnily.
S.

Reklama

Přidat komentář