Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP8

zuzka (Pá, 12. 12. 2008 - 09:12)

Ahoj teď všem.
OLI ty určitě zase trpíš jako kůň, viď? Nasadilas nové léky a je ti asi blbě. Je zvláštní, že já když nasadila AD úplně poprvé, tak mi nijak zle nebylo, asi, že jsem vůbec nevěděla, že by mělo, věřila jsem, že mi pomohou a taky jo, akorát se mi chtělo spát a měla jsem sucho v puse.Tak držím palce.
DÁŠI tak 18. končíš, viď? Možná, že další rekvalifikace by mohla být pedagogická, co říkáš????Já na tom vánočním trhu ještě nebyla, vidím to až mezi svátky, za ruku s mužem.
PAJKO napsalas to přesně)))))
EVI sněží u vás? Tady jo, padají takoví ti "sedláci" mokré, velké vločky, co hned tají, ale atmosféra vánoční)))))
LUCKO mě je smutno, když nepíšeš((((((

Včera jsem se pěkně naštvala.Koupila jsem noviny s tv přehledem až do Sivestra a co mě nakrklo? že dávají Popelku v 18.40, což je doba večeře, to udělali už po několikáté, tak jsem sedla a napsala mail na Novu, že by mě zajímalo, kdo sestavuje program na Vánoce, že je to jistě člověk, který nemá rodinu a děti, jinak by věděl, že kolem 18. hodiny většina lidí večeří a rozbaluje dárky, proč to nedají dopoledne,brzké odpoledne nebo další dny a že díky nim opět Popelku neuvidíme!!!!! Jo ještě jsem napsala, že by to chtělo jen trochu přemýšlet! Domácí osazenstvo mi řeklo, že jim na Nově bude můj mail naprosto fuk....no asi jo.
Jinak jsme byli včera na velkém nákupu - všední den - lidí, jako by se blížil konec světa, tak jsem se zařekla, že rozhodně už tam do Vánoc nepáchnu, raději nakoupím postupně tady u nás....tak ahoj a hezký den všem))))

zuzka (Pá, 12. 12. 2008 - 09:12)

DITUŠKO čau, vím přesně jak se cítíš, teď mě napadlo jaká je výhoda těch velkých počítačů s monitorem, ty jen tak někdo neodnese... Hlavně, že máš kamarádky se kterými můžeš trávit aspoň nějaký čas. A to, že cítíš hořkost při pohledu na rodinky se ti nedivím, já si pamatuju, jak mě rozhodil v samoobsluze rozhovor mezi matkou a dcerou, co koupí k večeři protože to má táta rád a já se skoro zhroutila smutkem, že toto já už řešit nikdy nebudu a neuplynul ani rok a řešila jsem znovu, co koupit k večeři aby to "tátovi" chutnalo. Určitě už příští Vánoce budeš chodit po náměstí taky - opět šťastná....

Dituša (Pá, 12. 12. 2008 - 08:12)

Ahooj ,to je hnusné počasí,kdy něco napadne???

Silvi, nového nic, je v cizině-rodné vlasti,poslal před pár dny mail,kde mi vše znovu objasnuje a navrhuje alternativy,ale at ho prý nechá žít,když mě už nemilluje:-((.No je mi střídavě,kdo to zažil,bude vědět.Pocity hořkosti,smutku, zoufalství ,vzteku,nespravedlnosti se obměnují za pocity uvolnění,že vše přeci zvládnu...pak ale zas ty předešlé a nejvíc venku,na místech,kam jsme chodívali či jezdili spolu ,,a to je skoro všude . Když jdu na náměstí a tam vánoč.,atmosféra,všude rodiny spolu,cítím se tak šíleně a pomyšlím si hned svuj scénář,že je zrovna nekde asi s kamarádkou...nebo prostě že není s námi.
A jak padne večer a holky spí,nebaví nic,na tv chvíli bezduchapřítomně čučím,jen aby někdo mluvil jiný než děti:-).
Stolek prázdný,pc tam neleží ,tudíž ani možnost pokecat tady či mailem či si něco přečíst na seznamu.
CHYBÍTE MI,NEMÁM VAS ANI PROČTENÉ,jen prolítla.JE MI MOC SMUTNO.
jakoby nekdo umřel...

TED SE ZVEDÁM U NAŠICH A JDU DOLU SE NACHYSTAT A kamoška mě s malou bere do Olympie, což doufám bez muže zvládnu,bez něj jsme tam byla jen 1.A všude ho tam vidím.
pa

Pajka (Čt, 11. 12. 2008 - 21:12)

Dáši, jsi šikulka, gratuluju a mám radost, že jsi v pohodě :-)

Dášenda (Čt, 11. 12. 2008 - 18:12)

AHOJ LIDI,

Tak mám za sebou druhou zkoušku z potravin a výživy ,ještě mě čeká z technologie a pak praktická a hotovo,mám další rekvalku:))to jsem zvědavá zda zas nějakou později ještě dám :))

ZUZKO,dobře jsi to vymyslela!!taxi a máš po nervech.To je dobře,dnes jsem u vás na Míráku pokoupila zvonečky s kometou z keramiky pro Aničku,aby měla dárečky pro paní učitelky.

Jsem dnešní večer netradičně sama,muž má firemní vánoční večírek a malou mám u babí,užívám si klidu,pouštím koledy ,balím dárečky a pálím svíčky,požírá prasecky čokoládu a ladím se do vánoční pohody:-))

mějte se prima !!!zdravím všechny přispěvatele.

Pajka (Čt, 11. 12. 2008 - 18:12)

Evikrk, brala bych ho, písnu na mail.

Ahoj, ahoj :-) Ještě jsem se na mail nedostala, vlastně ani na net dnes ne. Musím Ti říct, že být u takového týpka, tak jak by mi bylo nevím jak blbě, řekla bych mu, že se omlouvám, že jsem si spletla adresu, že na terapii je zralý právě on sám. Proboha co z něj mluvilo? Nechápu, jak se takoví lidé mohou živit léčbou lidské duše, když ji mají sami pokřivenou až hrůza. Hrůza! No, napíšu Ti nějaké tipy, škoda, že se neozývá i "xxx", která je z Brna a má manžela psychiatra. Ta by měla mít taky nějaké solidní info. Budeš v pořádku, Ahoj, neboj...

Dimka, už je určitě na Moravě a jásá, že přelet nad Evropou zvládla...

Zuzi, dobré řešení s taxíkem. Máme už své roky i život se s námi v mnohém nemazlil, je moudřejší si občas vydechnout a ušetřenou energii investovat tam, kde není zbytí. Rozhodně mi dáváš asi za pravdu, že naše labilita kolísá i s ročními obdobími, takže když bude doba krizovější, taxíkuj a když bude líp, projeď se MHD a je to. Horší by bylo, nemít svobodnou volbu, díky za ni. Přeju Ti, aby PP ani agora nezlobily, ale máš tak podobné příznaky, že nebude to také lahké, drahá... :-)

Nela (Čt, 11. 12. 2008 - 17:12)

Hani dnes jsem uklízela ve skle.Umyla nábytek v obýváku,utřela stoh CD a DVD,umyla lustry,květinkám listy,vyluxovala,utřela prach a zase vydrhla mikrovlnku.Se psem jsme šli na hodinovou procházku a pak jsem padla do křesla a čtu si.Ta Pajka mě tak vydráždila k práci:-)))
Dimuška by měla být doma!!!
Já si říkala,co je s tou Olinkou.
Karolínko jsi dobrá a at ti to vydrží!!
Jituš tož tak jo.
Evi křečíku já ne .Mám Lexík:-))

Hanka 1 (Čt, 11. 12. 2008 - 17:12)

Ahoj všem,
tak jsem právě odložila zakázku,ještě něco zítra doladím a hotovo.Jinak dnes tedy nic jiného zatím než práce a práce.
Karolino,,,,,,,,v tom případě jsi zázrak a moc ti to přeju
Neli,,,,,,,,,,,,co děláš?

Tak si říkám za 13 dní Vánoce a já nic,prostě nic,na cukroví jsem nesáhla,,,,,,,,,,,,nějak mi to nedochází ,ale vůbec...................................
Dimuš už letí ,,,,,,,,stejně je dobrá
Jitko já myslím,že se zase trápíš v práci zbytečně,hlavně,že tě má ráda holčička

Jitka B. (Čt, 11. 12. 2008 - 16:12)

Ahoj.
Nelo - Od Marušky budu mít první zprávu asi až někdy v dubnu, protože teprve v lednu začne chodit do školky. Mají tam školní rok na trimestry a kontakty jsou vždycky po skončení jednoho období ve škole.

zuzko - moje zážitky z práce by mohly být samostatnou diskuzí. Ale tady se mi o tom vážně psát nechce.

Karolina (Čt, 11. 12. 2008 - 15:12)

Ahojky všem,
hlásím, že také žiju :-). Je možný, aby už mi zabral ten Zoloft po pěti lécích. Dnes po atačce ani stopy, dokonce jsem v práci namasírovala 2 klienty a odvážila se do Teska. To jsem dobrá, co? :-)
Tak zatím páčko, jdu krotit divou zvěř (dvojčata)

Nela (Čt, 11. 12. 2008 - 14:12)

Tak Dimuška už letí!!!!

evakrk (Čt, 11. 12. 2008 - 13:12)

Chtěla jsem se zeptat, vás co znám, nepotřebujete někdo jedničkovej neurol? Mám nakřečkovanej a mě stačí už ten slabej. Ráda pošlu.
Jedu si nechat srovnat hřbet, ahoj.

zuzka (Čt, 11. 12. 2008 - 13:12)

AHOJ, ti, co se vyléčili na tento typ diskusí již nechodí, jelikož to nemají zapotřebí. Ale je tady mezi námi Lucka-Luciperka, která má pokoj nějakých dvacet let - to je náš "vzor", že se nám to taky třeba časem podaří)))))

Hanka 1 (Čt, 11. 12. 2008 - 12:12)

Ahoj všem,já jsem tak udřenáááááááááááááááá
Oli nejde internet ráno jsem s ní mluvila,šla si ještě lehnout,začala brát ta AD
Dimuško to bude ok,neboj
Ahoj,,,,,,šla bych k jinému lékaři,i když moje zkušenost s veterináři a již několika je děsivá,znám jen jednoho solidního,ostatní zlatokopové,takže tak,ale to tvého lékaře neopravnuje k tomu ,aby tě takto zpovídal,každopádně doktora změn,a vilu má dnes pomalu kde kdo ,ale na hypotéku,takže v tom nevidím žádné bohatství
Neli ano ,měla jsem trochu složité dětství,ale díky babi a dědovi do 11let nádherné,děda byl venkovský pan řídící učil a malíř,a díky nim i všechny další prázdniny a volné dny,a ještě jako holka na střední jsem chodila s dědou po Praze na výstavy atd.strašně ráda na to vzpomínám,bohužel druhého takové chlapa jsem v životě nepotkala,prý je každý nahraditelný,v tomhle nesouhlasím.
A tak ted pauza na oběd a pak šupky makat

Nela (Čt, 11. 12. 2008 - 12:12)

Ahoj tak to byl vůl jako stůl!!Jdi k někomu jinému a nenechej se rozhodit.Všichni nejsou takoví a vůbec co mu je potom,co dělají rodiče.Ptát se na zdravotní stav rodiny to jo,ale jinak to nemusí nikoho zajímat.

Ahoj (Čt, 11. 12. 2008 - 11:12)

ještě odpověd na to, jak doktoři poznali, že jsem namyšlená a z bohaté rodiny. Ono nejsme bohatí, jen táta jako soukromý veterinář z Prahy má vyšší příjmy než je obvyklé, ale např. vilu nemáme. Doktor se ptal na zaměstnání rodičů a sourozence. Popravdě jsem řekla, co kdo dělá a studuje. Jeho odpověď byla, že on memá ani desetinu plat, co můj otec, že nevím, co bych roupama dělala, co chci, když jsem byla dva roky v zahraničí (na studijní pobyt mě na rok zdarma poslala fakulta a další rok jsem pracovala v baru po večerech, abych to uhradila, o víkendu i uklízela, ale to nechtěl doktor psychiatrie slyšet). Začal vypočítávat, jak málo má,že nebyl nikdy tak dlouho v cizině jako já, všiml si, že mám sportovní budu se značkou a trvdil, že takovou on si nemůže koupit. To je moje první setkání s terapeuty. Brečela jsem dlouho.

Ahoj (Čt, 11. 12. 2008 - 11:12)

Pajko, poslala jsem Ti mail.
Děkuju vám všem za snahu povzbudit. Ještě mám otázku zda znáte někoho, kdo se úplně vyléčil z paniky nebo fobií?

Nela (Čt, 11. 12. 2008 - 11:12)

Zuzi jsem konečně zase člověk:-))

Dimuško,nemrzne,svítí sluníčko a čekají na tabe tvoje maminy,tak se nestrachuj a ŠTÁSTNÝ LET A HLADKÉ PŘISTÁNÍ!!!!

Dimuska (Čt, 11. 12. 2008 - 11:12)

Pekne dopoledne, tak ja uz sedim, jsme zbaleni, po 100 letech nacancana a uplne jako vymenena :))

Holky, moc Vam dekuji, me tak boli bricho, uplne mam strasny strach! Boze, zase dam tolik otcenasu, jako ani na Vanoce ne :)

Nelinko, letim do Brna :) Mam porad na mysli, ze spatne pristaneme, ze je vse zmrzle a ze to urcite neubrzdi, nebo pri vzletu, ze nevzletne, nebo neco :/ Se asi pokakam :D

Evokrk, ja jsem v Londyne byla, ale kdyz jsem tady byla pred tremi lety na prazdninach, ne ted. Odletame prave z Londynskeho Stanstedu, od Naseho mestecka je to hodinka cesty.

Holky, tak ja musim! Ja se asi sesypu, nebo nevim, co udelam, ale kdyby neco, tak jsem moc rada, ze jsem Vas poznala, bylo mi tady moc dobre a myslete na me v dobrem!

Pa pa pa pa paaaaaaaaaaaaaaaa... :(

zuzka (Čt, 11. 12. 2008 - 10:12)

Čau děcka, tak vás jen zdravím, koukám, že OLI dnes vynechala. Snad je ti Oloušku dobře!!!!!
SILVO k tomu taxíku, když si ho objednám přes internet, což jsem včera neudělala, tak mi to vyjde ještě levněji, ta škola je na Žižkově, takže z Vinohrad kousek, nevím kolik je to kiláků, ale divím se, že jsem na to nepřišla dřív, taxikář mi dokonce poradil, ať si objednám nějakou zlatou kartu, že mě to vyjde levněji i z telefonu, tak to udělám. Ne že bych teď jezdila jen taxíkem, ale docela se mi ulevilo, je to takový pocit jistoty, že když mi nebude nejlíp, tak se někam dostanu a nemusím se nervovat, jestli to zvládnu nebo ne. Manžel jezdí do práce každý den autem, ani by ho nenapadlo jet MHD, tak proč bych nemohla občas já, že jo???
NELO, tak jsi za krásnou???
PAJKO, taky bych potřebovala takový záchvat energie, abych tady na to vlítla, ale nějak zatím nic...Na ten mail počkám, až se ti bude chtít)))))
HANKO, to asi záleží jaký je u vás provoz, jestli si na ten řidičák troufneš. Já ho mám od 21 let, nikdy řízení nebyla má vášeň, ale byla jsem řidič z donucení - malé děti, manžel stále mimo, trval na tom, abych byla nezávislá. Ale druhý muž mě nikdy nenutil /ani do řízení ani do ničeho jiného - zaplať pánbůh/ tak jsem řídit přestala a už bych si ani netroufla - možná jen v krizi, když bych musela někomu zachránit život....
DIMUŠ - šťastný let a hladké přistání))))))
JITKO - tys tak tajemná, vždy jen něco naznačíš a nenapíšeš, docela by mě zajímaly zkušenosti a poznatky z tvé práce.
EVI))))) odpálila jsem ti prázdnej mail, stává se mi to často, tak na druhej pokus už tam je)))
LUCKO, co děláááááš????
Dito, Lenko, Jiřko, Aleš a na koho jsem zapomněla tak pardones - ahoooooj.))))))

Reklama

Přidat komentář