Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP8

Duchmery (So, 13. 12. 2008 - 16:12)

Děvčata díky za podporu, ale stejně si to musím užít jen já sama! Pejsek měl bohužel zánět v tlamě(?) nevíme z čeho, ale už je dobrej! Jinak jsem viděla že má Lucie svátek, takže to má i ta naše že? Tak vše nej..nej..., u nás snad je jediné přání že? Ať nás nechá ta potvora na pokoji! Tak hezký zbytek víkendu přeje M.

Silva (So, 13. 12. 2008 - 16:12)

Čau všichni. Tak jsem tady dva dny nebyla, včera jsem se trochu zdržela v práci a zapařila/mírně/, pak hlídat vnučku.Dnes jsem byla na veletrzích, manžel nešel, má housera. Nic významného jsem nezakoupila, jen nějakou kosmetiku. Byla jsem s máti a půl toho jsem se prohádali. Za prve, že jsem přijela o 8 minut později, nepomohlo vysvětlení, že Brno rozkopané, musela jsem jet objížďkou a potom mi neustále něco chtěla kupovat a já jsem nechtěla, protože vím, že má málo peněz a rozdala by poslední.Takže jsem přišla domů celá vykřičená a částečně i otrávená.A tak jsem se těšila a to je právě ono!

Lucko vše nej a plně s tebou souhlasím. Je sporné, jestli jsou ty děti na tom skutečně tak špatně a jsou nešťastné.Třeba jsou tam ti lidé ve svém jednoduchém způsobu života a bez panik šťastnější jak my.Kolikrát jsem v době svých největších hrůz záviděla i těm vozíčkářům, psychicky zdravým a se šťastným výrazem v obličeji.Já závidím každému jen duševní zdraví a pohodový přístup k životu. Od toho se odvíjí skoro všechno štěstí.

Zuzko, tak si to s tím Fandem pěkně užijte!
Dimuš, vítám tě doma a pak napiš, jak se vše vyvíjí!
Dituš. úplně tě chápu, snaž se to brát, pokud možno, sportovně. Musíš se držet kvůli holkám, ty si nezaslouží uslzené vánoce. Já vím, ono se to řekne!Ztratit chlapa může být nepříjemné ale stratit třeba děcko, tak to je děs. Potkalo tě naštěstí to menší zlo. Já si vždy říkám, jsou daleko horší věci.
Neli, jPajko , jak je u vás? Čechy sníh a na Moravě? Brno déšť a teplo.

Duchmery, zbytečně se nenervuj, uvidíš, že vše v pohodě zvládneš a pak si budeš vyčítat, že jsi si otrávila vánoce. Nestojí to fakt za ten strach.
Renča je velká cestovatelka, musím mrknout na ta fota.
Pozdrav i Dášendě, Hance, Alešovi, Jitce a nevím, kdo se tady ještě vyskytuje.To zjistím, až otočím list.
Tak zatím. Zítra zase náročno, opět hlídáme malou a to celý den, tak nevím, jestli bude ranní román.
A na tom výstavišti jsem strávila 5 hodin čistého času a jsem docela unavená. Naštěstí manžel i s houserem na zádech:-) to tady trochu zkulturnil, tak an všechno kašlu.

Nela (So, 13. 12. 2008 - 14:12)

Jsem tak unesena,že paráda mi utekla třikrát:-)))))))))))))))))))))))))))))

Nela (So, 13. 12. 2008 - 14:12)

Renčo tak jsem si to prohlídla přádně a všechno a jízda na slonovi mě dostala!!!To musela být paráda a ta údolí s obrovskou trávou a stromy obtočenými liánami no paráda.Tak tam bych mohla ale ti aligátoři a krokodýli brrrrr.A zasněžené vrcholy hor v jasné zeleni,to je o něčem jiném:))To je paráda,když je dobrá parta a očividně jste si to užívali!!

zuzka (So, 13. 12. 2008 - 14:12)

je Nelo, to je roztomilý s tím vaším pejskem)))To mi dali kočkám dárky jen jednou, bylo jim to totálně u pr..., takže jsme to už nezopakovali)))))
tak holky hezké pečení vám přeju, já si koupila tu vánoční vůni, taky připomíná pečené perníčky, takže mi to tu voní bez práce))))

Nela (So, 13. 12. 2008 - 14:12)

Tak hlásím,že jsem se nepo...Konečně snad všechno nakoupeno a jenom zabalit a bude klid.Co nemáme malé děti,tak se těším akorát na psa jak dostane dárky.Vloni si je nanosila do pelíšku a pak chodila a každé návštěvě je nosila ukazovat.Jako malé děcko:-)).
M.je trubka trubkovatá:-((
Dášendo a Zuzko to bude mejdan co!!
Hani jdu taky péct perníčky.Moc se mi dnes nechce,ale ta vůně perníčků stojí za to:-))

Dášenda (So, 13. 12. 2008 - 13:12)

ZUZKO,na to kafčo určo zajdem do Phy jezdím hodně často,takže určitě e někdy domluvíme:))

Hanka 1 (So, 13. 12. 2008 - 13:12)

Zuzko to si člověk musí prožít ,aby pochopil jak je Dituš,a to M .asi neví

zuzka (So, 13. 12. 2008 - 13:12)

Dáši, tak škoda, myslela jsem, že cestou z mé zkoušky na tebe počkám před školou a dáme kafe na oslavu))))

M. je vidět, žes něco podobného nezažila, protože vůbec nechápeš jak to bolí a v té chvíli si můžeš strčit veškerou hrdost za klobouk. Nechápu proč opět hrubé výrazy, nota bene na adresu nešťastného člověka, dělá ti to radost?????

Dášenda (So, 13. 12. 2008 - 13:12)

Tak to ti Zuzko taky držím palce !!MY MÁME UKONČENÍ V PÍSNICI.Je to praktická zkouška všichni vaříme menu.

M. (So, 13. 12. 2008 - 12:12)

DITUŠ, česká mamžlství s cizinci se rozvádí ještě častěji, než když jsou oba z naší vlasti a to platí i jiných zemích. Jiný kraj, jiný mrav, jiné zvyky ...

Ty jsi trubka, on Tě už nemá rád a zahýbá Ti a Ty místo abys byla hrdá s tím, že si už nezaslouží Tvoji láskui, tak truchlíš. Vůbec si sebe nevážíš, že máš velkou lidskou hodotu, proč? Nebreč, vše přebolí a časem možná najdeš dětem českého strejdu a Tobě milého. Ještě horší je podle mě ta ekonomická situace, do které Vás tři holky ten bídák dostal:-(

Verča (So, 13. 12. 2008 - 12:12)

Ahoj hezkou sobotu.
Renčo fotky nádherný, závidím,strašně moc se chci do Nepálu podívat,plánujem to tak za 2roky, na příští rok Indii.Hory jsou úžasný,jen z těch fotek mi nabíjí strašnou energií.A to právě ležím v pelechu s nachlazením bléé.
Jinak jsem se rozhodla přerušit školu na půl roku,protože jaksi při práci prostě nestíhám se učit na zkoušky a zároven smolit bakalářku,takže na léto přruším, v klidu si jí začnu psát a vrátím se zpět do zimního semestru.
Duchmery operace proběhne v pořádku neboj.
Přeju vám klidnou sobotu,snad vyrazím na vánoční trhy taky.

Hanka 1 (So, 13. 12. 2008 - 12:12)

Ahoj všem no dnes to tedy spát nešlo vůbec ,děsnýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý
Je to tak vrátila se moje známá z Indie ,kde fakt bída a hodně velké rozdíly bohatý a chudý a říkala,jak jsou to užasní lidé,jak v pohodě,přijela zpět a měsíc se dávala dohromady.
No vánoční chaos fakt neprožívám,letos byl tak těžký rok pro naši rodinu,že nám všem je nějak divně a vlastně možná bychom Vánoce přeskočili,padne nostalgie ve třech rodinách bude chybět jeden u stolu a to je smutné.......................................
Snad nám alespon Ježíšek nadělí tu vnučku a zdravou,takže tak je u nás.....................
A jinak to chce klid,pustím si oddychovou hudbu a v pohodě uděláme s Nátou nějaké cukroví,ale v pohodě nás to baví,já si vyhraju s chaloupkama z perníku pro děti a basta,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Tak všem hewzký den

zuzka (So, 13. 12. 2008 - 11:12)

No jo, Lucie má dneska svátek))))))
Tys Luciperko nějaká moooooc zaměstnaná))))

Dášo ty to zvládneš, seš holka šikovná, budem si držet palce, já mám taky 18. zkoušku. Já v půl druhý a ty? V kolik a kde? V Londýnké?

Ta co dnes upij (So, 13. 12. 2008 - 11:12)

Jitule ale ty děti prý vůbec nejsou neštastné..pokud mají přijatelnou stravu..žijí si se ve svém světě a celý život o něčem sní a po něčem touží....
to je možná smysl všeho,ne?

no a my rozmlsaní
rozmazlení
co máme relativně všechno
máme taky paniky a deprese.....
(jak tady někomu vysvětlil úžasný psycholog :-)))))))))))) )

i když..........................

Nemám čas Vás přečíst,až v noci...pá

Jitka B. (So, 13. 12. 2008 - 11:12)

Ahoj.
Renčo - fotky jsem prohlédla a jsou nádherné. Tolik jsi toho tam viděla. Vidět slona, nosorožce a tygra takhle volně, to se mi asi nikdy nepodaří. A ten pohřeb, to musel být silný zážitek. Jen těch dětiček je mi líto. Vypadají tak zanedbaně. Všechny bych si vzala domů:-)

evakrk (So, 13. 12. 2008 - 10:12)

Ahoj z hor.
U nás taky jak zimě, bílo a sluníčko.
Renčo, vítej zpátky. Fotky jsem ještě něviděla. Jak bude chvilka, hned si je prohlídnu.
Holky, to byste nevěřily, ale já se dnes vykulila z postele v deset. V noci jsem zas strašila, nespala ani po prášku a tak jsem si ráno řekla, že ještě chvilku a bylo z toho 10 hodin. Ale bylo to fajn, chlap v práci, doma klídek, kočky občas jen nakoukly, jetli dejchám. Pohodička.
Jdu šoupnout kuře do trouby, vyluxuju a odploledne půjdu ven, když je tak hezky.
Nějak se nám ztenčily zásoby cukrovo, takže mě to nedalo a včera ještě upekla slepovaný, ale už jen z půl kila.
Tak babulky, jdu něco dělat.
Zuzi, hezkou oslavu. Večer chci jít na ohňostroj, tak už dnes asi nebudu.

Dášenda (So, 13. 12. 2008 - 10:12)

RENČO,to je dost ,že se taky ukážeš:))ládáš Nepál a jiné,to je vidět ,že jsi v pohodě!!!
MOC KRÁSNÝ FOTA A VYPADÁŠ VELICE ZDRAVĚ!!Měj se krásně.

ZUZI,u nás je to venku už velmi vánoční,míto pečení vypracovávám práci ke zkouškám a hledím na tu krásu venku,máme krásně bílou zahradu.
Mělas pravdu ,poslední výstřel padne 18.12.

Tak hezky oslavte synovy narozky a doufám ,že jsi už ok:))

zuzka (So, 13. 12. 2008 - 09:12)

Ahoj všem, tak koukám, že Silva porušila zavedený stereotyp a vynechala své sobotní "románové" psaní))))
Tady zataženo, pochmurno. Zapálila jsem aromalampu s vánoční vůníale nějak nic necítím, musím zvýšit koncentraci.
Zítra máme oslavu Fandových narozenin, sice je má až 22., ale slavíme to vždy dřív kvůli Vánocům, takže dnes dort /ten jediný, který umím z piškotů a smetany/...
Duchmery když se to se.. ,tak pořádně viď? Ale oběma mým dospělým dětem dolovali osmičky, dceři dokonce dvě najednou,také ležaté, sice to bolí, ale přežít se to dá.
Pajko,Eviku - s tím co teď prožívá Dita se nám vrací smutné vzpomínky, co? Ale zase jsme pro ni zářný příklad, že až vše přebolí bude lípe než před tím))))
Tak hezky pečte, uklízejte, nakupujte nebo se radši zašijte s dobrou knihou do křesla, zobejte co jste už napekly a užívejte předvánoční čas))))))pa všem!

Nela (So, 13. 12. 2008 - 09:12)

Ahoj všem!!
Duchmery co měl pejsek za operaci?A operace dopadne dobře:-))To jenom strach má velké oči:-))
Renco tak hory jsou krásné,ale na mě málo zeleně a vody:-))Každý máme rádi něco jiného vid´??
Jedeme na velký nákup a už mi hrčí ve střevech.To zase bude letecký den:-))Pak písnu jestli jsem se nepo....

Reklama

Přidat komentář