Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP8

zuzka (Ne, 14. 12. 2008 - 17:12)

Nelo 11))))
teď už je dobře, naštěstí...

Nela (Ne, 14. 12. 2008 - 16:12)

Zuzi,kolik roků má Fanda?Ataka mě dnes pronásleduje od rána.Vdycky na chvilku a pak klid.Možná dozvuk úplku,možná počasí??Kdo ví:-))Hlavně,že je po !!

zuzka (Ne, 14. 12. 2008 - 16:12)

čauky odpoledne, tak oslava za námi, Fanda nakonec uspokojen dary)))) a dortem. Po obědě jsme se sesedli k tv, jelikož nám děda na dvd chtěl ukázat nějaká fota a na mě zčista jasna hupla ataka, proč? vůbec nechápu, vše bylo v klidu a pohodě, naštěstí přešla zhruba po pěti minutách ani to nikdo nepoznal, ale do teď mě úplně hoří obličej a mám takový to vnitřní chvění už fakt nevím co?! to už bude jako do konce žití??????
Jinak Evi,Pajko díky za Fandu)))))
Hanko mě křesílka nepřišla...ten recept je svou jednoduchostí přímo lákavej, že bych přece jen?????

Nela (Ne, 14. 12. 2008 - 14:12)

Duchmery to se muselo pejskovi hodně ulevit co?To nemohl ani baštit vid´?
Karolinko,tak to je na zabití:-))Asi bych reagovala stejně.
Evi co zvířátka,už máš dárky?Včera jsme koupili Mii uzel na hraní a kvičící dýni.Ta bude zase řádit:-))

Nela (Ne, 14. 12. 2008 - 14:12)

Ahoj všem!
Tak jsem se konečně dostala k psaní.Ráno spala do 10 jako Šípková Růža a pak oběd,nazdobit perníčky,umýt chodby a ostříhat MII drápky,no a konečně zase s vámi:-))
Hani křesílka došla-krása!!
Silvi užij si to s vnučkou:-))
Dituš tož co nového?
Dimuš jak doma???
Pajko jehněčí-mnam,mnam:-))
Evi taky mám slabost na svíčky.:-))
Zuzi,Jituš,Alešci,Oli,Luci,Leni........:-))))))

Hanka 1 (Ne, 14. 12. 2008 - 14:12)

Dávám typ na rychlé dětmi oblíbené cukroví ,možná znáte?
1Hera
1 tvaroh
25Dkg hladké mouky
uděláme těsto,necháme odpočinout v lednici,
vykrajujeme menší tvary ,horké obalíme v moučk.cukru s vanilkou,můžeme plnit i marmeládou,rychlé ,u nás oblíbené

Hanka 1 (Ne, 14. 12. 2008 - 11:12)

ahoj všem,tak ráno jsem se vzbudila brzy a nasnídala a usnula a vzbudila v 11h.,hm,tělo to asi chtělo.A jelikož spala i Naty ,bylo tu ticho,takže ted už je na čase ,abych šla něco dělat,no co asi Náta chce jít péct cukroví,jí to moc baví.S agorou tak nějak,jak kdy,odpoledne přijede Toník,a včera jsem byla odvézt zakázku a moc se líbila,tak jsem ráda,poslala jsem fota Pajce ,Nele a ostatním,ale nevím zda došlo Zuzko,jo?
Silvi užij si cácorky
Evikrk ty jsi dobráááááááááááááááááááá
Zuzko ty také
Páji,Jiří a spol hezkou neděli.

Pajka (Ne, 14. 12. 2008 - 11:12)

Probíhám jen.

Lucko, opožděně hodně zdraví a všeho pěkného.

Reny, krásné fotky, kochám se, ale úplně cítím, jak mně by tam nebylo dobře. Přicucla bych se ke skále a museli by mě odtrhnout...možná s kolem, koloběžkou nebo aspoň vozíkem se supermarketu bych prošla :-)

Jiři, přeju celé rodině, ať jste fit. Aktivity Šárky nejen, že pomohou potřebným, ale odpoutají její myšlenky od sebe samé.

Evikrk, jsi šikulka. Úplně ten ječák slyším a mám to podobně, dle úrovně vnitřního napětí se jednou zasměju, jindy trpím. Ohňostroj jsem už neviděla ani nepamatuju, jak se znám, fotila bych ho. Taky žasnu, že Tvůj jídelníček působí tak blahodárně na Tvou postavu, dobře spaluješ tam u vás na horách. Dnes na Tebe myslím, peču jehněčí kýtu, moje premiéra s jehněčím, tož uvidíme :)

Zuzko, pozdravuj Fandu i z moravské doliny. Kdybych byla blíž, pohladila bych mu dětskou dušičku něčím malým milým...

Silvi, jsi docela víkendově akční. 5 hodin na trzích, tos trhla rekord :-) Mám stejný názor i tip, co se Ditky týče. Odhaduju šťastný konec, atmosféra vánoc by tomu mohla přispět.

Všem přeju krásný a hlavně klidný zbytek neděle...

Silva (Ne, 14. 12. 2008 - 09:12)

Tedy Evi, čučím jak blázen, pečenou klobásu po ránu. A ty pořád myslíš jen na to žrádlo) Zase bramboráčky.Já se jen divím, že jsi pořád taková kočka a nemáš metrák. Nemáte tlouštku v genech že?
Já už jsem zase jen na opatrném zobání. Tak jak jsem vám psala ještě minulý měsíc, že mám těch 64 a můžu sníst co chci a nepřiberu ani deko, tak to už není pravda. Vydrželo to jen půl roku a už mám teď během měsíce čtyři kila nahoře.Počkej, jdu se zvážit.
Tak dnes po ránu "jen 67" takže je vidět, že už jsem začala svoji pažravost krotit.
Děkuji ti za tvůj perfektní popis, tak bych to snad neměla zvrznout.
Já mám hubu velkou a manžel ten obrovskou, tak to udělám do malého.
Čau a dík, jdu se oblékat. S.

evakrk (Ne, 14. 12. 2008 - 09:12)

Silvo, to byl asi ten špatnej den z dvaceti, teď bude 19 dobrých. Ale byla jsem nabalená, hučku na hlavě a ještě jak jsme stáli , tak asi blbej úhel od repráků a vedle mě ještě stály rozjetý ženský a ta jedna měla děsnej ječák. Normálně bych se šklebila, jak to ty ženský dobře se svařákem pojaly, chlapy nechali doma a pěkně se rozjely. Ale včera mě spíš lezly na nervy. Příští týden jsou trhy ve městě u nás, tak do toho půjdu znovu.
Koupila jsem si krásný svíčky, tak se těším na odpolední kafčo a jak si je zapálím.
Jdu ven, ahoooooooooj všem.

evakrk (Ne, 14. 12. 2008 - 09:12)

Ahoj z hor.
Upekla jsem si k snídani bílou klobásu s hořčicí a chlebem . Pak hekám na zažívání, co.
Zuzi, tak vyřiď gratulaci Fandoj od mne. Že na něj tady na horách myslím.
Silvo, já zapnu troubu tak na půl, asi 150, když leju těsto na plech. Takže chvilku ohřátá je, ale všechno od oka. A plech dávám vyšší. 42x35x4,5. Schválně jsem ho šla přeměřit. Na týhle buchtě není co zkazit, jdi do toho. Jestli chceš vyšší, klidně dej jako perník. Taky jsem to jednou dělala a je to stejně dobrý. Jen já mám nějakou malou hubu a pak ji musím moc otvírat.
Tady zas je taková tma, půjdu se trochu probrat ven, pozametám kolem baráku, přinesu brambory a udělám si ty bramboráky, co jsem nad nima včera slintala.
Pěknou neděli.

Silva (Ne, 14. 12. 2008 - 09:12)

Zuziku čau, to jsem ani nevěděla, že je dnes stříbrná neděle.
Dnes jsem vstala s velkou chutí do gruntování a to je poslední dobou nevídaný jev.Ale bohužel to nemůžu zúročit, protože si za chvíli jedeme pro vnučku.Ráno s ní půjdeme do Tesca na vláček, autíčko a helikoptéru a podívat se do Zverimexu na zvířátka a po obědě s ní pojedu procházkou do města, protože manžela pořád drží ten houser.
V Brně sychravo, hnusně. Tak vám pak večer písnu, jak ten den proběhl.
Oslava neva:-(, Fandy ještě čeká v životě moc oslav.Páčko!!

zuzka (Ne, 14. 12. 2008 - 09:12)

Ahoj vespolek, tak už jsem vám ráno jednou psala, ale někam to zmizelo, což mě dost nakrklo, v podstatě jsem reagovala na Evika - podobně jako Silva, tak Silvo dík udělalas to za mě))))))
Já letos jak jezevec - žádné vánoční trhy, nic - furt zalezlá, jen škola, občas nákup a jinak jak línej Honza za pecí)))))
KAROLÍNO - poučení - mobil stále s sebou i manžel musí mít na ty poutě po Hypernově. Občas se stane, že manžel vezme můj batoh, kde je i můj mobil, takže jsem bez spojení, naštěstí mě vždy najde, ale poslední dobou pro jistotu dávám do kapsy, abych nedopadla jako ty - to by mě snad rovnou kleplo....
Nakonec oslava bude naprosto ubohá, všichni se omluvili, že nemají čas bla, bla, bla, přijde jen děda. Fanda nesmírně zklamanej, jak by ne, je to ještě dítě a nechápe, proč si příbuzní neudělaj čas, ale já to chápu, v týhle hektický době jsou lidi rádi za víkend, že si něco doma udělaj - hlavně teď před Vánoci...no tak aspoň bude mít každý větší kus dortu)))))
Jo a s Oli je mi to líto, nechápu to, že před tím brala leta AD a teď se do nich nějak nemůže vpravit, taky jsem už myslela, že by jí pomohla nějaká ústavní péče, protože toto je skutečně život na pendrek, ale nevím zda by do toho šla...
Tak holky a kluku - mějte se hezky v třetí adventní neděli, za komančů se říkalo stříbrná - pamatujete? a ahoj!

Silva (Ne, 14. 12. 2008 - 08:12)

Jo Evi, jestli ještě dnes dopoledne nakoukneš, tak přehlídla jsi nějak můj dotaz , jestli ta buchta se peče ve středně vyhřáté troubě delší dobu nebo se dá "naskočit" a pak trochu ztlumí.A taky jestli se peče v nižší vrstvě na větším plechu nebo jak perník-menší pekáč a větší vrstva.

Ptám se asi jak debil ale když už se s tím budu odpoledne šušnit, tak ať je výsledek zaručen.Dík!
Ještě jsem zapoměla pozdravovat Hanku a Jitku, z těch co pravidelně píší.

Silva (Ne, 14. 12. 2008 - 08:12)

Jo Eviku, pěkné zamyšlení.
Vidím, že my "babky" přechodový a předpřechodový jsme všechny stejné. U novoročního ohňostroje, kam každý rok chodíme , mám vždycky taky slzy na krajíčku.
Jinak jsem ,před AD,mohla dělat plačku profesionální. Teď si ani nevzpomenu, kdy jsem brečela, nějak se mi to bloklo a taky zaplať pánbůh, žádný pádný důvod není , který by to přerazil.Už jako děcko si pamatuji, ještě takové ty pohřby, kdy se chodilo z domu, po ulici jel kočár s rakví, tažený koni a za ním průvod a muzikanti. Vždycky když poprve bouchli do bubnu a začali hrát, tak mě vyhrkly slzy.A nebylo to za Franze Josefa ale ještě v sedmdesátých letech.
S těma chlapama pitomýma máš taky pravdu. Nechápu chlapa, který opustí výchovu svých dětí aby vychovával děti cizí.O těch starých páprdech ani nemluvím, jsou ve finále stejně za voly.Když třeba vidím toho Janečka, tak se musím smát.Dědek starej, holku jak obrázek a mladou, vždyť je to směšné.Ale je jistí aspoň prachy ale toho "obyč" dědka pak stejně kopnou do pr...anebo mu to dají sežrat. A taky se divím těm ženským, já bych nikdy táty děckám neodvedla, přísahám.
Evi, tak se drž, kruci, že ti ta svině nedá pokoj úplně, když dá mě?Tedy asi jen s těmi AD.A škoda, že Oloušek nevydržal, je to vše jen psychika, očekávání ale chápu ji.Kdybych byla v důchodu a byla v jeji situaci, určitě bych zkusila nějakou terapii v léčebně. Vždyť ještě není žádná stará babka, může mít před sebou i dvacet let a stálo by to za to něco zkusit. A ten její mušketýr by si doma chvíli vystačil.

Ditoušku náš, já mu to určitě věřím, že ti ještě nezahnul. Proč by ti to neřekl, když ti dokázal říct, že už tě nemá rád. Řekla bych , že hlavně neunesl problémy rodinného života, tvou PP, problémy s dětmi,vzdálenost od domoviny, po svobodě se mu zastesklo. Ale v tomto případě bych typovala, že až se "nadýchá čerstvého vzduchu" přileze ke křížku.To je můj typ.

Jiři, je fajn, že má dcera tolik zájmů.Já jsem člověk, kterému taky vyhovuje být neustále"v pohybu"Nesvědčí mě být moc doma a nebýt přímo donucena něco dělat. S cukrovím bych neměla trpělivost ani omylem.

Neli, tak to jsem dvě s tím cukrovím, mám taky napečeno jinde, od profesionálky a za slušný peníz, tak co bych se s tím smolila. Letos, jako první rok, se chystám porušit tradici a zakoupit stromek nějaký menší skládací, mají moc pěkné a jen několik větviček do vázy na provonění bytu.

Karolino, mě tedy připadlo, že ti ten Zoloft nějak moc brzy zabral, i když někdy se to opravdu stává.Tak poctivě ber , bude to dobré.
Tak jsem dnes dodržela tradici, román je na světě a pozdrav všem!! Lucko, proč nepíšeš? Je ti nějak blbě nebo na to kašleš?
Zuzko, co oslava?
Alešku a co ty?
Pajko:-)

evakrk (So, 13. 12. 2008 - 23:12)

Ahoj z hor.
Dokoukala jsem slavíka, snažila se usnout, ale nějak nemůžu zabrat.
Odpoledne jsme byli na vánočních trzích, nádherná atmosféra, ale jak už jsem jindy frajerka bezpepková, tak jak se blížil podvečerní ohňostroj a přibývalo lidí, tak jsem cítila i na sobě, jak se mě pomaloučku rozjíždí panika. Naštěstí začal za chvíli ohňostroj, byl nádherný, holky já bulela jak želva. nějak na mě dolehl letošní, ne zrovna dobrej rok a já ho celej prořvala. To už se mě dlouho nestalo . Že řvu na Silvestra o půlnoci, to je už klasika, vzpomínám na ty , co už nejsou, ale dnes jsem byla za plačku. Pěkně se mnou cvičí úplněk, PMS. Zítra už bude fajn, vím to, ale zrovna na dnešní den jsem se tak těšila, jak se cournu mezi stánky , dáme si teplou medovinu a pak kulový. Nejhorší ale teprve přišlo. Nedokážu odhadnout kolik lidí na náměstí bylo, ale strašně. Plné náměstí, přilehlé ulice. A jak dopadla poslednísvětlice, dav se dal do pohybu a nás to prostě neslo. Nikdy jsem nic podobnýho nezažila. Nechápala jsem ty lidi, přijdou na vánoční náměstí, pěkná atmosféra, celodenní program, úžasný vystoupení dětí, vánoční písničky a jakmile je konec, lidi zapomenou, že to bylo právě vánoční, teda hlavně plný klidu a pohody a ženou se jak stádo, aby byli první u aut a doma. Neumím si představit, kdyby se třeba něco stalo, co ten zpanikařený dav lidí dokáže udělat. Ale závěrem, i když mě bylo blbě, jsem ráda, že jsem šla, vydržela až do konce a potkala pár lidí, kteří se tam usmívali a těšili se z vánoc.
Dituš, na tebe jsem tam moc vzpomínala. Když jsem byla první vánoce sama, bylo to hrozně čerstvý a bála jsem se, jak to u stolu zvládnem. Co kluci ?, já abych nezačala třeba bulit a nezkazila jim večeři. Nakonec to byla krásná večeře nás tří, kluci nosili dárky od stromečku, mě napsali krásný přáníčko. Dodnes ho mám schovaný. Potkala jsem tam chlapa od nás , v létě zdrhnul od manželky k jiné, s kterou se tam vodil co by ženáč a táta dospívajících dětí za ruku. Tak jsem na něj koukala a říkala si, co to je za vola? Za čím se honí? Doma dům, klídek, děti odrostlé. Tahle slečna bude stopro chtít od stárnoucího vzteklýho chlapa děti a co si budem povídat, oni ti chlapci na to pak už nemaj nervy. První manželka se klidí s dětičkama z cesty, aby mohl v klidu odpočívat, připavovat se na tu úděsnou dřinu do zaměstnání a pak ty mladší anorektičky už ale nejsou takové.
Jojo, tak jsem chtěla napsat krátký hlášení z ohňostroje a pak tu zas rozebírám némravnej život.
A ještě jsem vystála frontu na bramborák, šíleně dlouhou, ale měla jsem děsnu chuť . Když jsem přišla na řadu, tak pán předemnou platil za jednu vycmrdlou nedopečenou placku 47 korun opilýmú prodejci, takže jsem pronesla něco hodně sprostýho a šla do vedlejší fronty, kde ty samé smažili místní dobrovolní hasiči a tam stál kramflek jak Brno 12 korun českých. Konečně jsem se dočkala.
Klíží se mi oči, jdu spát.
Psala jsem si s Oli, AD opět nesedla a tak po dohodě s lékařem nemá zas nic. CHoudě jedno.
Hezky se vyspěte a já odpadám.

Dituša (So, 13. 12. 2008 - 18:12)

M.o nevěře to není,to máme vyjasněno.zatím byli jen párkrát na kafe,ale i tak to se mnou cvičí,s kterou by ne.

Zdravím všechny narychlo a LUCCe vše nejjjjj.

Díky všem holkám a pa

Karolina (So, 13. 12. 2008 - 17:12)

Ahoj všem,
Lucko, také vše nej k svátku :-)
Musím Vám napsat, co se mi dnes přihodilo. Ráno jsem poprosila manžela, aby se mnou zajel do Průhonic na nákup, sama jsem se neodvážila, ráno se o mně pokoušela atačka.
Tak jsme naložili prcky do auta a vyrazili. Já jsem šla vybírat mámě hodinky a manžela jsem poprosila, aby se s prckama vyskytoval na dohled, kdyby náhodou.
No a co myslíte. Ztratili jsme se. 2 hodiny jsem lítala po Hypernově a hledala je, samozřejmě jsem se nastartovala, takže jsem lupla půl Xanaxu. Pak jsem šla na parkoviště k autu, říkala jsem si, že je snad napadne, že tam budu. Nenapadlo. Tak jsem zase prolítla Hypču, s aritmií, zpocená, rozklepaná. Pak manžu napadlo, že si od někoho půjčí mobil (svůj o víkendu zásadně nenosí) a zavolal.
Prý jsou v pohodě, prcci si hrajou v dětském koutku a kde prý jsem. No, chtěla jsem ho zabít.
Teď už se tomu směju, ale bylo mi ouvej, představa, že půjdu někam na stopa...brrr...to bych šla radši pěšky.
tak papa a hezký večer.

jiřina (So, 13. 12. 2008 - 17:12)

LUCINKO, taky Ti přeji jen vše nej, nej a ať máš víc příjemných dní, než těch špatných!!
Moc Vás všechny zdravím, už jsem v práci, takže nestíhám, doháním co se dá, samý problémy, ani po zdravotní stránce nic moc, zase se mi to zřejmě vrací, nechápu co je zase špatně. Do toho starší dcera v pondělí nastupuje do nemocnice se slepákem, jak jsem už kdysi psala, můj musí mít svatozář, že má s náma doma takovou trpělivost. Já klepíruju v podstatě už od srpna a myslela jsem, že tím operačním zákrokem to skončí, ale ....
Už mám toho hodně napečenýho, letos mě to obzvlášť baví, asi se tím odreagovávám, akorát nevím, kdo to bude jíst, protože dcery na to nejsou, mně stačí sem tam zobnout, takže budu asi rozdávat.
Šárinka jede zítra do Prahy na koncert, tak doufám, že se tam neztratí! Rozjela ve škole akci na podporu dětského domova a hodně ji to naplňuje, setkala se s kladnou odezvou ze strany vedení školy, takže má z toho velkou radost a vlastně se tím i dobíjí. Už se těší, až nakoupí dárečky a půjde to předat dětem. Má teď zas takový lepší týden, ona hodně píše články, které umisťuje na net, a přišel jí mejl od pořadatele těch stránek, že jeden z jejich článků je nejčtenější v konkurenci ostatních, takže jí pošlou finanční odměnu, tak tomu byla moc ráda.
Říkala mi, že když nemůže přes noc spát, tak ji napadají nejlepší témata, sedne k papíru a během čtvrt hoďky to má napsaný.
Tak snad jí ta povznesená nálada vydrží co nejdýl. Hlava se jí už teď tolik netočí, něco málo shodila, ale snad to bude zas dobrý.
Tak Vám přeji všem hezký večer a snad bude časem líp ...... Ahojky

Nela (So, 13. 12. 2008 - 16:12)

Jejda Lucko já přehlídla tvůj svátek!!Tak taky hodně zdraví,pevné nervy a trochu toho štěstí!!!
Silvi tady po sněhu ani památky!!
Perníčky upečené a tím letos končím,neb mám napečeno jinde a za prachy:-))

Reklama

Přidat komentář