Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP8

Lucipera (St, 17. 12. 2008 - 23:12)

Paní Třeštíková je trochu napadána,že pro své dokumenty nedokumenty lidi zneužívá...viz. Marcela a smrt její dcery Ivany a taky zmíněný René.. prý vše hodně stylizuje.....no to je věc názoru a vlastně proč ne,nikdo kromě skryté kamery není schopen natočit s lidmi holou skutečnost.

A ty Pajko jsi tady pomohla tolika lidem,že bychom snad všichni snesli trochu tvého smutku a pesimismu,pokud by ti vypovídání se z toho pomohlo :-),
chystám se nafotit vánoční kostely,tu nádhernou mystickou atmosferu,páru od pusy modlících se lidi,neozdobené vánoční smrčky,ten chladnej prostor,kde se mi vždycky chce vykřiknout ... třeba tím zrovna tebe potěším, moc to uklidnuje...pošlu
Tedy Eviko,ty jsi dábel...smekám,týden před vánocema bych se k malování nedokopala ani kdybych tu měla ze špíny krápníky!

Alešku upila jsem ale na jaro se netěším,přehodnotila jsem už těšení se na to a na tamto,ukrajuje to ze života..snažím se od jistý doby žít zrovna dneska a těším se tak maximálně na zítřek do divadla a na pátek na Zuzku!!
Silvo :-)
Nelo :-)
Karolíno:-)
Renčo:-)
Hanko :-)

Dobrou noc,jdu dnes dřív spát...
Dnes jsem asi desetkrát zmokla..Praha byla s těma deštovýma provazama dokonale vánoční :-( brrrrr

Pajka (St, 17. 12. 2008 - 22:12)

Evi, Ty jsi drsná, ale chápu, mívám takové úlety taky. Na stará kolena i s tím Ibalginem a pocit uspokojení vždy :-)

Dobrou noc

Pajka (St, 17. 12. 2008 - 22:12)

Silvo, myslím, že budeš vědět, o co jde. Třeštíková ho točila jako sběrný dokument snad 20 let nebo dokonce 30? Recidivista, který ji nakonec ještě i okradl a o víkendu získala mezinárodní prestižní cenu. Neviděla jsem, ale četla, slyšela, musí to být zajímavý film, její dokumenty jsou hodně emotivní.

Renčo, taky vždycky jenom na kraji, co nejblíže východu...jak asi vypadá plátno z prostředku řady? :-)

Aleš (St, 17. 12. 2008 - 22:12)

Ten předchozí příspěvek mi našeptával sám ďábel....Tak ne, dámička je zdrobnělina dámy. Nic víc v tom nehledej, ale ty si spíš děláš prču, že?

evakrk (St, 17. 12. 2008 - 22:12)

Jsem cvok.
Mám naklizeno, napečíno a dnes jsem koupila barvu a od tří do teď malovala obývák. Mám půlku. Vykoupala jsem se, namazala mastí na bolest nohy a ruce, spolkla ibalgin a jdu hekat do postele. Ale výsledek stojí za to a při práci nemám čas na blbosti. Viděli jste někdo většího cvoka? Asi ne. Ale nic jsem si nepokydala, jen otřu futra a zásuvky a je to.Už se těším, až to budu mít hotový, zapálím svíčky a budu se kochat.
Pořád mám v záloze jednu masáž, paní rehabilitační onemocněla, ale jak domaluju, hned jí volám.
Tak babulky, jdu se odplazit do patra a spát.
Dobrou.

Aleš (St, 17. 12. 2008 - 22:12)

Jo, asi jo, přesně tak tak jsem to myslel!!! Silvo.......................................

Renča (St, 17. 12. 2008 - 21:12)

Jinak v kině sedím na kraji,jinak bych to nezvládla!

Renča (St, 17. 12. 2008 - 21:12)

Silvi,to já jsem v kině pořád. Chodíme partička 1O lidí,já jsem "kulturní referentka",hlídám,co budou dávat,koupím lístky a pak jen všem SMS,kdy se jde. Film René byl od Třeštíkové,dokument udělaný tak stejně,jako měla Manželské etudy,běželo to v telce. Mapovala příběh kluka od jeho 15 let,kdy poprvé spáchal testný čin. Sledovala ho celkem 20 let. Bylo to úžasné,vřele doporučuji. Dostala za to něco jako Oskara za dokument. V kině zima jak v Rusku!

Jitka B. (St, 17. 12. 2008 - 21:12)

Dobrý večer všem.
Nechci psát o sobě, protože mi není nejlíp. Tak si alespoň zahraju na informátora.
René je dokument Heleny Třeštíkové. Osobně jsem ho neviděla, ale asi bude zajímavý.
http://kultura.idnes.cz/dokument-heleny-trestikove-rene-ziskal-evropskeho-oscara-pn4-/filmvideo.asp?c=A081021_103739_filmvideo_jaz

Silva (St, 17. 12. 2008 - 21:12)

Neli ahoj!!

Silva (St, 17. 12. 2008 - 21:12)

Hani, já přes den píši jen někdy o víkendu, když mám počítač puštěný a občas nakouknu.
Ve všední den jen někdy o polední pauze nakouknu anebo ráno, než začnu dělat. Zuby neopravuji ale dělám a to jsi mě rozesmála,věř, že zubní laboranti se nahoní většinou víc jak doktoři.Už za totáče, kdy si válela velká část národa šunky, dělali jsme absurdně tuto práci na normy.

Pajko, smutná nálada zase přejde, bude líp.
Mě vždycky připadlo období kolem vánoc takové smutné, ne nadarmo hodně lidí páchá v tomto údobí sebevraždy.

Alešku, vůbec si z tebe nedělám legraci, jen tě chci "vtáhnout" a nevím jaký dotaz ti položit abych nebyla za zvědavku.
Já mám Silvestra daleko raději než vánoce.Nikde není psáno, že se musíš smát , až se za břicho popadáš. Ale vždy mám slavnostní náladu a dojme mě , že jeden rok končí, nový začíná, půlnoční ohňostroj mi vhání slzy do očí. A jít v deset spát,to by mě bylo líto. Ale každý to cítíme jinak.

Renčo, film René? To jsem vůbec neslyšela. To je teď nějaký nový "hit"?Napiš o čem to je? Kde jsou ty doby, kdy jsem byla v kině vařená pečená.Už mě to tak neláká.

Jo Alešku, naše babička říkala dámičky povětrným ženštinám!Tak jak jsi to myslel?:-)

Jdu se dívat na top magazín, na tu televizní drbnu!!
Dobrou! S.

Hanka 1 (St, 17. 12. 2008 - 20:12)

Renčo brrrrrrrrrrrrrr šílený,píšou všude,že je ted hrozně sebevražd,mráz mi běhá po zádech

Silvi promin čtu tě ,ale vážně mi to uniklo,takže ty jsi zubařka,to snad ne?Píšeš celkem hodně přes den,tak mi to nešlo s tou medicínou dohromady soudě podle doktorů v rodině u nás,kteří tedy přes den ani náhodou čas nemají,takže spíš to typuju na nějakou zubní laborantku,ale i tak se skoro bojím
Zubař je někdo,kdo ve mně vyvolává hrůzu,a skutečně si se zubama užívám

Aleši za mlada jsme jezdila parta i s dětma na hory a bylo to fajn.Ale také ty oslavy na povel nemusím,takže posledních 15let klídek a myslím,že nás je dost a mimo to tenhle rok se nedařilo,takže ho i ráda zaspím

Pajka (St, 17. 12. 2008 - 18:12)

Lucko, asi se vyskytuju relativně málo. Mám smutnou náladu a když to tu nemůžu pokropit optimismem, tak raději mlčím... a odpožděně přeju vše nejmilejší k svátku...

Renča (St, 17. 12. 2008 - 18:12)

Pěkný večer všem,děkuji za pozdravení. Musím vám něco napsat. Holkám,jako dcerám se včera oběsil kamarád,byly jsme se dnes podívat na parte,ta starší tak brečela,je to hrozný. V sobotu by mu bylo 25 let. Tak máme takovou smutnou náladu. Je to strašný,takový mladý člověk. Ráno ještě vezl svoji holku do školy a po obědě ho otec našel v pokojíčku. Fuj,je mi hrozně,strašně takové věci prožívám. Jednou z věcí,které mi rozjely PP naplno bylo,že se min podzim tady poblíž zabily 4 děcka v autě,věk jako moje holky,bylo to strašné.Takové věci nemůžu....Televizní noviny jsou pro mě skoro celé tabu. Chtěla jsem dobalovat dárky,ale nějak není nálada. Večer jdu do kina na film René,taky žádná komedie. Tak se mějte krásně.

Nela (St, 17. 12. 2008 - 17:12)

Aleši ty estrády taky nesnáším,ale na pohádky bych mohla hledět pořád:-))A do Jara ro máme za pár vid´??:-)))
A my tě máme rády všechny víš!!!!!!!!!!!!!!!!:-))

Aleš (St, 17. 12. 2008 - 16:12)

Ahoj dámičky!
Na to, že vůbec nevím co je to panická porucha, se tady moje jméno objevuje často! Ale vy mě stejně máte za exota, co? Já vám to vidím na očích!..Hlavně rodačka Silva.
Na Silvéra se zabarikáduju doma a půjdu spát asi ve 22 hod., ačkoliv obvykle chodím na kutě kolem půlnoci. Nemám rád zábavu na povel. Ani na televizi se ten den nedívám... mám deprese z těch hrozných estrád a všeobecného veselí, protože to prostě už můj mozek nechápe.
Ještěže ta Lucka upila noci a můžu se těšit na Jaro...

Silva (St, 17. 12. 2008 - 15:12)

Oli, tak asi ti to fakt dělal ten Argofan. Aspoň vidíme, co je to všechno za sviňstvo, když to s námi na začátku tak cvičí. Tělo se brání ale po čase to vzdá. A to bych ještě chtěla vidět , co to udělá do budoucna s mozkem a játry. Vždyť to není ještě pořádně dlouhodobě vyzkoušeno. Přesto nelituji, že jsem to začala brát.Uvidím později.
Karolíno, chápu tě se spaním. Já když jsem začala Zoloft brát, tak mi asi druhý týden, když už to začalo tělo vnímat a naskočila hladina,vždycky ráno, když jsem se probudila, naskakovaly na zlomek vteřiny jakési obrazce před očima. Nevěděla jsem , jestli jsem na tu vteřinu zadřímla nebo je to za bděla. A to se mi stalo třeba destkrát po sobě , dokud jsem nevstala.Dokonce si pamatuji, že jsem se jednu sobotu probudila a nevydržela jsem ani ležet ani sedět ani se dívat na televizi ani chodit, hrůza. A to jsem se musela oblíct a nabalit všechny věci včetně jídla sebou a jet s celou familií na chatu. A to ještě v autě mívám ataky. Ale já jsem byal tak zdrchmaná, že jsem je ani neměla. Jen jsem seděla jak loutka.
Tak jsem si zavzpomínala a obdivuji sama sebe , že jsem to vydržela:-))Hrůza třepe kurníkem!!
Za deset minut je tady manžel, jdu si namastit pod kolenama a oblíct se. S.

Silva (St, 17. 12. 2008 - 15:12)

Chvilka mi vyzbyla v práci,čekám na manžela a jedeme na středeční nákup, tak krátce písnu.Přečetla jsem si všechno, co jste napsaly ale protože je toho hodně, tak už jsem zapoměla, jak jsem chtěla na každou/dého/reagovat.
Zuzko,Neli, píšete , jak jsem akční ale já když jsem přečetla, co toho máte všichni napečeno a jak máte naklizeno, tak jsem slabčák.Do té akčnosti jsem hlavně natlačená.Nic z toho plánovaného nemůžu vynechat.Dnes si napsala tchýně přímo velenákup, aspoň tři velké kabely a manžel má toho housera, tak se prohnu. Budu to muset vynášet až do čtvrtého poschodí, jednu po druhé. A totéž mě čeká doma. Takže vyhlídky až do pr...
Večer padnu na hubu a už se asi ani k počítači nedostanu.A to ani nejsem moc ve své kůži.Asi zase počasí:-))))
Jak píše Zuzka, užívám si toho, jak se dá, že je mi relativně dobře ale vůbec nepočítám s tím, že mě to vydrží.Mám pocit, že když to budu brát dlouho, tak to po určité době přestane působit a když to vysadím, jak mi radí Dr., tak to mám za chvíli zpět.
Holky , já myslím, že tady to všeobecné bláznění je určitě vlivem vánoc. Víte jak my těžko neseme jakékoliv vykolejení.Už to naše tělo bije na poplach, co se děje , že je něco trochu jinak, stébýlko přes cestu mu bylo položeno.
Zuzko, ty jsi šikula, jak to zvládáš v té škole a jak jsi to geniálně:-)vymyslela s tou cestou.Musela jsem se smát, že pro tebe je výhoda cesta tramvají a hrozba chůze, pro mě naopak.A ta příhoda s cukrovím, je taky za všechny prachy.
Aleši, napiš častěji a kam se chystáš na Silvestra??
Zdravím i Renču a přeji ji, že zabrala psychoterapie. Říkají, že ta by měla vydržet dlouhodobě, narozdíl od AD, která většinou působí jen po dobu braní.
Neli, já bydlím až nahoře, takže mám výhodu, že mi na okna nikdo nevidí.Ale není problém, mám plastová, v ponděli na to hópnu a bude to hned.
Pajko, s tím Leošem jsi asi měla pravdu a já jsem stará skleróza.
Lucko, ty hrozně ponocuješ, to bych tedy nezvládla, já jsem ranní ptáče a večer odpadám.
Hani, já to zdravotnictví netutlu, několikrát jsem tady zmiňovala, že v něm dělám , dokonce že zuby a ty mě asi nečteš))
Jinak jsi pilník, jak pečeš o sto péro!!
Já se lekám, že budu po vánocích jak vepř a tak jsem si libovala, že jsem byla celkem šlank.
Tak jsem každému napsala něco , je to tedy hrozná slátanina, jak celé mé myšlení. Manžel je ze mě vždycky hotový, jak dokážu skákat z tématu na téma. Asociace mu asi nic neříká:-)))

Hanka 1 (St, 17. 12. 2008 - 15:12)

Zuzko neeeeeeeeee,normálně do plechovky na balkon,moje babi tam dávala i rybízovou marmeládu a dělala z nich podkovy,ta moje rodina je děsná,to jsou kyseliny
Zuzko nic si z toho nedělej Náta také v první třídě na jarmarku -školním koupila tři perníčky za 300,kč,které měla na obědy,jsou to naše snaživky astmatické

zuzka (St, 17. 12. 2008 - 14:12)

HANKO jsi moc hodná, ale recept na rohlíčky nepotřebuji - mám doma ty "školní" takže to letos přežijeme s nimi,když tak příští rok.))) Jen mi napiš, zda se ty herovo-tvarohové musí uchovávat v lednici????
NELO máš pravdu, na ten jeho nákup do smrti nezapomenu, mě málem omyli a on byl pyšný, jaký udělal bezva kauf))))))))))

Reklama

Přidat komentář