Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP8

Hanka 1 (Pá, 19. 12. 2008 - 15:12)

Holky tak tady tedy nesněží,prší a je nechutně vlezle.A černo.
Mio,,,,,,,,,,,jojo ,píšou to správně,já nemám klasickou pp,ale agoru a uzkostnou poruchu,ale holky ti určitě napíšou ,jak se cítí
Nelinko ahoj
Evčo ty už nech toho malování i když já bych potřebovala vzít obyvák,jídelnu a kuchyn,kdyby si extra neměla co dělat,ale bacha mám to otevřený až do střechy,takže nic moc,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Silvo a ty na AD piješ a nic?
Nelinko já osobně přes den usnu vyjímečně tak na půl hodky a to je tak 2x za rok

Mia (Pá, 19. 12. 2008 - 14:12)

po včerejší návštěvě psichiatra mi napsal antidepresiva a ani neřekl diagnózu...no napsal m Trittico, v příbalové informaci píšou, že je na úzkosti a panickou poruchu?
Jak se u Vás ta PP projevuje?

Silva (Pá, 19. 12. 2008 - 14:12)

Holky, tak mám ještě hoďku, než se začnu vychystávat. Kolegyně tady lítá a uklízí ordinaci a inspekčák, já jsem si labinu shrábla jen tak halabala.
Zuzko, já v podstatě jím jídlo taky skoro bez tuku a ještě jen ten bezlepkový chleba, co je jak veka a stejně jsem začala přibírat.Tak jsem si libovala a už mám zase "nožky"pěkně opleskané. A to už jsem byla "skoro" šlank baba, však jste viděly.Budu vám muset poslat nové fotky. Samozřejmě tam kde by bylo potřeba, se mi tuk neusadil, jak už to bývá.
Dituš zdravím a to ten tvůj ani nestráví vánoce s dětma? Tak to by byl u mě úplný hňup!!
Hani, máš pravdu, na jeden den jsem toho napsal román. A to jsi ještě nevěděla, že napíšu ještě jednou. Ale dva dny jsen moc nepsala a dnes večer už nic a zítra ani nevím jestli se dostanu, tak to máte dopředu.
A ten závěr jsem myslela úplně vážně. Já jsem o tom léčení zcela vážně uvažovala ale nemohla jsem se uvolnit z práce. Člověk má zkusit všechno proto aby se z toho dostal. Já moc nevěřím na trvalé vyléčení AD ale ani moc nevěřím psychologům. Ale za zkoušku by to stálo.
Román mám napsaný hned, píšu už strašně rychle a nad obsahem nepřemýšlím.

Eviku, dám si i za tebe ale jak jsi onehdá psala, mě starému píči, teď dělá poslední dobou to, že když sosnu vína, udělá se mi horko, stoupne to do hlavy a mé tělo to nelibě nese. Ale někdy to zase můžu vypít a nic. Tak to raději nepřeháním. A jak říkal Polívka v Dědictví-sednu a uvidím.
Stromek jsem letos poprve zakoupila umělý a basta.Kapra musíme čerstvého ale manžel vystojí frontu, přinese, vykuchá, naporcuje , tak proč né.
Obžerství nás čeká velké. Mám z toho úplně strach, nechci už být beztvará koule.Ale chuť k jídlu mám děsnou.Požeru na co přijdu.
Manžel taky straší, že po Novém roce to bude zajímavé, já o tom raději nepřemýšlím akorát mám strach aby kluk nepřišel třeba o práci. To by mě dostalo.
Neli, u těch našich dlouhánů to bude spíš tím, že chvíli trvá, než jim to od těch studených noh dojde do mozku. Tentokrát jsem se u něj totálně sekla s diagnózou, což se mi stává vyjímečně/fakt, jsem s tím pověstná/, typovala jsem to na ortopedickou záležitost.
Letos budu muset koupit nějakého toho žraloka, protože nás bude moc a aby ještě zbylo pro všechny na druhý den. Ale ty velký bahňáče moc nemiluji a kdoví jestli nejsou vyhonění hormóny.
Aleši, se mnou už nééééni.Já už mám úlety za sebou.A kdybys mě viděl, tak by jsi raději setrval ve své samotě i nadále. Já ti mezi svátkama pošlu nějakou tu fotku, bude čas. Aby jsi byl v obraze.)))
Pokaždé , když vyjíždíme autem, můj muž sprostě nadává, do zasranýho komoušskýho národa, který jen skuhrá a na ulici se pro samý auta ani nehneš, kdyby stál benzin sto korun za litr.Všichni si musí vozit zadky. To my chodíme pěšky do práce, já do Krpole a on až do americké domoviny na Kociánku, kde mají firmu.Né kvůli prachům ale zdraví. Akorát teď s těma zádama jezdíme autem.
A jak píše Nela-Koliště, Úvoz, děs. A ten nový tunel byl taky čert dlužen.

Zuzko ten pocit nic nemuset je fantastický, škoda, že málokdy se mi naskytne. A stejně si to užívám chvíli a pak zase něco musím raději dělat.

Neli, ta operace tedy něco. Budu si muset jít něco nechat vyoperovat."-))))
Připomíná mi to , jak jsem onehdá luštila křížovku a vyšlo mi dokončení vtipu-
Ptá se pocestný babičky:"Nač máte tu pistoli?" "To kvůli znásilnění" "Ale já vás nechci znásilnit!" --"Mládenečku, budeš muset"
Tak pro dnešek končím a jdu se trochu předělat, abych tam byla nejkrásnější!!
:-)))))))))))))):-((((((((((((((((((

Nela (Pá, 19. 12. 2008 - 14:12)

Náhodou to je dobrý nápad myslím,že manžel nezklame a ty budeš jistější.A kočky si nech v záloze:-))

zuzka (Pá, 19. 12. 2008 - 14:12)

Hele Nelo a víš, že to není špatný nápad - kočky mám dvě, tak každou do jedné ruky, co???
No zatím jsem řekla manžovi, když se mě ptal, co chci k Ježovi, tak jsem řekla, že ty nordic hole - jestli mi je pořídí skutečně nevím, ale chtěla jsem teleskopické, abych je mohla uklidit do batohu až se budu blížit např. ke škole....)))

zuzka (Pá, 19. 12. 2008 - 14:12)

No Oli to se neboj, v životě jsem nedržela štětku v ruce, bála bych se kocourů, vůbec nechápu, že to Eva, ona i Lucka si sama maluje,jak to ty holky dokážou a ještě k tomu nenasviní - to je mi záhada, to děláte válečkem nebo štětkou???

olga (Pá, 19. 12. 2008 - 14:12)

Za chvilku bude zase počítač obsazený celý víkend, tak ještě všechny moc zdravím, a nepřežeňte to s činností, ať jste fit na Vánoce, ne abyste se všehny daly do malování jako Evakrk. Zuzko, to je fajn, že jste si s Luckou cestu užily.
Silvo, ty si taky užij, a hlavně ať ti manžel nelehne přes vánoce.
Nelo, zdravím i tebe, jakož i Aleše a Jitku, Hanku, Pajku a především Dituš.
Dituško, holka moje zlatá, není den, abych si na tebe nevzpomněla. Co říct, jenom že musíš válčit a přežít, ty tvoje dvě krásky jsou na tobě závislý.
Jinak dneska kroků 650, což je tzv. malý okruh okolo bloku. Jsem spokojená, ale radši to nechci říkat nahlas, protože když něco takovýho řeknu, něco se posere.
Žížala Whiskas nedostala, jenom zfackovala Minu a od rána chrápe na gauči. Pro starou neurotickou kočku, jako je ona, to musela bejt šoková noc. Ale snad si dá pozor a příště půjde večer domů, až na ni budu hulákat "Žížalo?" na celou vesnici.
ahooooj

Nela (Pá, 19. 12. 2008 - 14:12)

Tak aspon vodící kočku,ta se pak bude poflakovat po střechách a pak půjdete společně domů:-))

zuzka (Pá, 19. 12. 2008 - 13:12)

Jo a ještě - je to fakt úžasný nejít sama, holky už mě napadlo, zda bych si neměla pořídit vodícího psa,)))) ale to by bylo blbý, že by na mě ten chudák musel čekat před školou několik hodin, tak to jsem vymyslela nějakou pěknou zhovadilost, co?

zuzka (Pá, 19. 12. 2008 - 13:12)

Z tý diety od Cajhamlový by mě bolel žaludek. To je na bázi - téměř žádnej tuk. Jinak podvýživená jsem určitě taky)))))) A ty Evi umíš držťkovou?? Já ji v životě nedělala - jen mraženou.
Jestli mi psycholožka pomáhá - to nevím, zatím asi ne, když jsem na tom tak bídně, ale je fakt, že je dost moudrá, je vidět, že chápe a rozumí, umí dobře popostrčit, ale psychoterapie je běh na dlouhou trať...tam nelze očekávat výsledky nijak rychle.

evakrk (Pá, 19. 12. 2008 - 13:12)

Nelo určitě. Ale, kdybych aspoň byla líná třeba uvařit a upíct. Jenže mě to šíleně baví a je to pro ně relax. Vytáhnu prkýnko, začnu pěkně všechno krájet, cibulku na sádlo a už to voní celým barákem.
Včera jsem koukala na tu Cajthamlovou, tak jsem si říkala, že to není zas tak těžký, stravovat se zdravě. A taky jsem přišla na to, že jsem asi podvyživená. Jo, to bude tím.
zas sem někdo leze, musím končit.

evakrk (Pá, 19. 12. 2008 - 13:12)

Zuzko, pěkně si to vychutnej. Nikam nemuset.
A pomáhá ti ta psycholožka? Cítíš se pak líp?

Nela (Pá, 19. 12. 2008 - 13:12)

Evi,my bychom si hodně rozuměly přes to žrádo!!!

Nela (Pá, 19. 12. 2008 - 13:12)

Zuzi,flákala jsem se po městě a sháněla nějaké kozačky-nohačky-a nesehnala jsem zase nic.Na ta moje kopyta s vysokým nártem nic není a nebo hrůzy:-((

evakrk (Pá, 19. 12. 2008 - 13:12)

Jasně Aleši, na co čekáš. Já mám taky skorosnachu od Nely. A že to je pořádná dálka.
Zuzko, to se to vykračuje ve dvou. Já včera před Lidlem taky nějak neměla chuť jít sama a tak jsme šli s mužem a v tu chvíli ze mě všechno spadlo a bylo dobře.
Hanko, já jsem viděla na Aukru, kam se ceny stromečku vyšplhaly. Pěkná čuňárna.
Zuzko, nevěřila bys ty nervy ho sestavit. A aby se ještě točil. Hlavně, že na návodu je napsáno špičkou nahoru, jenže my návody nečtem. Jsme hrozně chytrý a pak vyšilujem.
Svítí sluníčko.
A do drogerky nejdu, to teda slibuju. Stačí, že si musím umýt auto. Při dnešní šikovnosti se snad nepřerazím o hadici. Zítra ráno pojedu vánočně nazdobit hrob, tak abych nejela takhle špinavým.
My už kapra máme. Naporcovanýho v mražáku. Abychom si nedělali bordel na Štědrý den.
Ježiš, mě se sbíhaj sliny. Já bych mohla řízek každý den. Dnes udělám kotel držkový, k tomu rozpeču v troubě rohlíky, mňam.

zuzka (Pá, 19. 12. 2008 - 13:12)

Samozřejmě, že ne poraženém, ale potaženém)))

Lidi mě je tak krásně, že nikam a nic nemusím))))))))

zuzka (Pá, 19. 12. 2008 - 13:12)

Aleši, no právě, to je jak v pohádce, přešel devatero hor, devatero řek a přišel do království poraženém černým florem, protože tam žila princezna, co byla šíleně smutná a tak se jí rozhodl rozveselit a když se mu to podařilo,tak ji dostal za ženu a půl království k tomu....
NELO čau, už jsem si říkala, kde jsi?
RENČO, tak sněží jo? Tak to se bude lyžovat - na Ramzové, na Miroslavi, v Lázních Lipová...vidíš, že nekecám, že to znám, a taky znám Křížový vrch a Rejvíz, Vodní tvrz, Novou Ves a Ranč Orel,jeskyně na Pomezí,Karlovu studánku a Praděd...A pak taky po cestě do Glukolasz je likerka - prodejna alkoholu za super ceny)))))A taky mají v Jeseníku úžasnej, ale fakt naprosto dokonalej chleba...

Nela (Pá, 19. 12. 2008 - 13:12)

Nejhorší je Koliště!Ještě,že to tam neznám a nebydlím tam,ale ty pláštěnky mají nějaké divné:-))

Nela (Pá, 19. 12. 2008 - 13:12)

Tak nasedni na oře a jed přes devatero,nebo sedmero hor :-))
Na Silvu si děláš zálusk??
Panáčci ve žlutém?V takovém nečase?To se divím!!!:-))

Aleš (Pá, 19. 12. 2008 - 13:12)

Nelo, ale Jitka je daleko...bydlí za devatero horami a devatero řekami...nebo sedmero???..teď nevím.
Škoda, že je Silva vdaná, ta bydlí ode mě asi dva kilometry:-)

Dneska je Brno plné panáčků ve žlutých pláštích, páč motoristi blbnou na kvadrát...

http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/doprava-v-centru-brna-houstne-20081219.html

Reklama

Přidat komentář