Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP8

Nela (So, 20. 12. 2008 - 14:12)

A pak vymaluje WC,chodbu,šatnu..................

evakrk (So, 20. 12. 2008 - 14:12)

Holky to bude vteřinová komedie. Koupelnu máme malou, tak jen přetřu strop, stejně se loupe.Po zdech jsou kachlíky. Než něco napíšete, jsem zpátky.

Nela (So, 20. 12. 2008 - 14:12)

Šoupni sem Hani recept na ten opl.dort jo?:-))
Ještě,že pro cukroví jede Pert v pondělí,jinak by ho taky sežrali:-))

Hanka 1 (So, 20. 12. 2008 - 14:12)

Neli já ji chápu,jsem také takový rapl

Nela (So, 20. 12. 2008 - 14:12)

Holky já se s té Evči picnu!!!Ona zase maluje:-))))

Hanka 1 (So, 20. 12. 2008 - 14:12)

Ahoj
Zuzi ,Lucko,hele manžel mi říká spadla ti na zem plechovka s vanilkovýma rohlíčkama a pes je všechny sežral,tak ne ten ubohý pes,ale tatínek s holkama a to já blbá je dělala ze 4 dávek,Náta zase ojedla polevu z perníčků,no to je rodinka,co?
A já jsem taky smutná,ted všichni vypadli tak si jdu pustit trocha klidné hudby a nějak relaxovat,ale jak ještě nevím,u mě jen prací,ničím jiným to neumím

Ten Bebe salám dobrý,také ho děláme a děláte holky rychlý oplatkový dort,Zuzko ten by chutnal F.chutná všem dětem ,moc a moc a moc

Lucipera (So, 20. 12. 2008 - 14:12)

Zuzi, ani jsi nenapsala,co ti včera povídala paní psycholožka(pořád vidím ten její profesionální trpělivej úsměv,jak tam stála ve dveřích a čekala, až se vykecáme))),praktickej nebo jinej doktor by se asi ozval hlasitěji !)

evakrk (So, 20. 12. 2008 - 14:12)

Zuzko, šklebím se tady, tys vážně píhala do trenclí špendlíky???
Mě nejde mačkat klávesnice, mám ji já čuně , plnou drobečků.
Tady krásně sněží, obývák mám meruňkovej, za oknama bílo, kurňa to je hezký. Vykartáčovala jsem zvířata, husgvarna mezitím usnul a řeže a řeže. Šoupla jse štrůdl do trouby.
Lucko, pro zdravý nehty jsem dala kance zevnitř, držkovku, hořčíček, vápníček a asi dám gročíček.
Zuzko, teď si opět zaťukáš na čelo, ale zbylo mě decánek barvy, tak jdu přetřít strop do koupelny.

Pajka (So, 20. 12. 2008 - 14:12)

Jenom se hlásím. Včera do noci firemní večírek, dnes jsem proběhla obchody (jen 3 hodiny :-), Silvi - omlouvám se, že jsem se divila Tvým pěti) a to jsem byla jen ve 4 obchodech, jak zapadnu do knihkupectví, ztrácím pojem o čase. Takže jsem se nedostala včera ani dnes na net, teď jsem v práci a doma mě bude čekat hladná pračka a konečně chci zabalit ty dárky! Přečtu si vás později, omluvte mě, že nereaguju... Krásnou sobotěnku...

Lucipera (So, 20. 12. 2008 - 14:12)

jo jo salám z Bebe sušenek,srala jsem se s tou hnědou hmotou,protože jsem neměla brejle a nepřečetla pořádně,že se tam má přidat i voda.... tak mi to trvalo půl hodiny ale výsledek bude super!!
Zuzko what is těšení se na něco??
to pravé těšení,nepodmíněné strachem neznám už 30 let!!!

Lucipera (So, 20. 12. 2008 - 14:12)

Jo Silvi,nafot mi prosím vzpomínkový fota na moje rozpustilý mládí :-) na Karla Slabáka,kterýho jsi mi neprávem pohřbila a on se určitě těší pevnému zdraví..byl to kluk jako buk,..nafot mi okolí Jakuba a ten hotel,specielně druhé patro,ve kterém jsme s kamarádkou sedávaly a vykuřovaly..a za Slabákem jsem chodila někam blízko do pavlačového domu ale ten už komančové určitě zlikvidovali ..Děkuju,těším se

já půjdu fotit kostely o svátcích,než odjedeme běžkovat....ted nemám tu správnou náladu v tom shonu,všem pak pošlu
a doufám,že nasněží...
no jo Oli dneska nemůže psát..zapomněla jsem

zuzka (So, 20. 12. 2008 - 14:12)

Luci ty děláš ten salám z bebe sušenek???? To já jen tak pofňukávám....po ztraceném mládí, ideálech a těšení se na to, co mi přinese Ježíšek a budoucnost, teď už vím, že nic moc - oba))))

Lucipera (So, 20. 12. 2008 - 14:12)

Dito,nemůžeš jít s holkama k mamince? Ne na stálo ale jen na tohle psychovánoční období?? Bylo by to i pro ně lepší,být v davu....
ahooj Zuzka,co smutníš..lepší už nic v našem životě nebude,tak ber co dává ted a myslím,že docela dost!
představ si sebe za 10,15,20 let ..ouha ouha :-( a hned si povyskočíš..
dělám tedy patlám nepečený cukroví..nebaví mě to moc

Evi Nelo Miss :-)

zuzka (So, 20. 12. 2008 - 13:12)

Jo, DITO ještě k J.,že stůně - to je to podvědomí, děti jasně cítí, že se něco děje a stůňou, protože si myslí, že když budou nemocné, tak se rodiče nerozejdou - je to neuvědomělé, ale je to tak. Dcera nikdy v životě tolik nestonala, jako v době rozchodu s mým ex, měla jednu spálovou anginu za druhou, ale samozřejmě, když jsem to muži říkala, tak tvrdil, že si to vymýšlím, jen proto, abych donutila, aby u mě zůstal.
A ještě rada mé prababičky - když nechceš, aby ti manžel chodil za jinou, máš mu do jedněch jeho spoďár napíchat špendlíky, aby se mu nepostavil. Prej je to kouzlo - zkoušela jsem to, ale nějak to nefungovalo))))

zuzka (So, 20. 12. 2008 - 13:12)

Holky, mě je taky nějak divně smutno. Asi, že momentálně nemám v hlavě školu a mám čas přemýšlet. Když se mě Fanda asi po sto pátý ptá, zda se těším na Vánoce, tak mu říkám, že jasně, ale vlastně je mi to fuk. Chybí mi to dětské těšení, ten předvánoční shon a i snad i to šůrování doma, který jsem jako dítě nenáviděla, ale bylo v tom napjetí a očekávání a to se ze mně totálně vytratilo. Je to asi normální. Vím, jak mě jako dítě překvapovalo, že děda s babi se ani neradovali z dárků, stejně jako po letech moji rodiče a teď už jsem na tom stejně i já. Snažili jsme se s Fandou zpívat koledy, ale je to pro mě už spíš jen povinnost a ne taková ta radost s jakou jsem učila koledy ty starší děti, když byly malé.
DITO, chápu jak smutníš, vím, že je to hrozný a bude to ještě trvat nějaký čas obvzlášť teď před těmi Vánoci je to k zbláznění(((((((((
Já taky snad půjdu něco srovnávat nebo uklízet, abych se činností zaměstnala....

Nela (So, 20. 12. 2008 - 13:12)

Dituli tak aspon napiš!!!!!!!!!!!

evakrk (So, 20. 12. 2008 - 13:12)

Dito, hrozně ráda bych pomohla, ale ono není jak. Kdo to zažil, ví, že tady pomůže jen čas. Nejhorší bude do konce roku. Jestli se opravdu odstěhuje, bude ti smutno, ale pak, když vyházíš všechno co ti ho bude připomínat, přestěhuješ nábytek, otočíš postel třeba jen čelem tam, kde jste měli záda, tohle všechno pomůže. Pomalounku, pomalounku, ale půjde to.
Musím jít luxovat, lepí se mě pořád něco na nohy, to nesnáším.

Hanka 1 (So, 20. 12. 2008 - 13:12)

Ahoj všem a všem,tady hnusně poprchává fouká,prostě užasný ,tak pozitivní počasí,hlava jako střep alergie a nějaký splín ,ale nechci to tu rozepisovat.

Ditunko ,klid ,který meil je tvůj ,mám v to hrozný zmatek,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Nelinko ahoj ty flámo,jedna,,,,,,,,,,,,,,,,,
Missočka ahoj ,tak to je fajn,že je ti fajn
Ostatním ahooooooooooooooooooooooooj

Nela (So, 20. 12. 2008 - 13:12)

Dituš posílám ti mailem tel.číslo a zavolej mi!!!

Dituša (So, 20. 12. 2008 - 12:12)

pro slzy nevidím,nemužu už ani jíst ani dychat...jsem uplně zoufalá.nezvládám to

Reklama

Přidat komentář