Reklama

Lupenka

jana/22/ (So, 7. 6. 2003 - 12:06)

Ještě pro LENKU:A můžu se zeptat , jak dlouho ty citrokapky bereš.Já už měsíc beru 2x denně asi 10 kapek a zatím se mi to zlepšilo jen na tváři. Koupila jsem si k tomu i citrogrep krém, a myslím, že taky docela pomáhá.ten pangamin zkusím taky, uvidíme co to udělá.Už jsem ho jednou zkoušela samostatně,ale nic moc.

jana/22/ (So, 7. 6. 2003 - 12:06)

--- LOGOUTUS::Tak v tom ti naprosto fandím, přece se nebudeme schovávat a pařit se ve vedru jen kvůli tomu, že lidi čučijou!!! AŤ si trhnou. Stejně jim do toho nic není.Mám to sice i na tváři,ale NASCHVÁL ¨JSEM si dneska stáhla vlasy dozadu, ať to každej vidí, že se za sebe nestydím. Vždyť jinak jsem pohledná holka, tak co!A vy všichni se nepoŤte v těch vedrech. Nebuďte hloupí.

jana/22/ (So, 7. 6. 2003 - 12:06)

PRO LENKU:Můžeš mi napsat víc o té firmě z Pardubic a o tom výrobku? Já totiž přímo v Pardubicích bydlím.Díky

Simona (So, 7. 6. 2003 - 00:06)

Pro Verku (i ostatni):Nejlepsi asi bude se zeptat odbornika.Navrhuji, aby jsi vzala Citrokapky (s pribalovym letackem) ke svemu lekari a s nim zkonzultovala, zda pri kojeni muzes kapky uzivat. Jinak mam obrovskou radost, ze jsem mohla "pomoci" ostatnim tu potvurku dostat pod kontrolu.Me osobne se rok stara lozicka naprosto ztratila a kuze vypada uplne normalne, jen z kolenou se to ztraci zelvim tempem.Jsou to sice malinkate flicky,ale netouzim po nich ;-)Vyzkousim kapky v kombinaci s pangaminem.Mej te se hezky.

Věra (Pá, 6. 6. 2003 - 20:06)

Nevíte někdo náhodou, jestli nevadí užívání citrokapek při kojení? Manžel je alergik, nerada bych mimčo osypaný vyrážkou. Jinak jsem si ty kapičky taky koupila, ale s ohledem na to kojení se je bojím používat. Lékárnice říkala, že citro grep je i mast, nezkoušel jste to někdo?

Tina (Čt, 5. 6. 2003 - 15:06)

Díky pěti lahvím AV gelu se tetě uklidnila velmi aktivní lupénka (růžověla a pomalu začala zasychat). Teď je to naše chodící reklama v paneláku, kde bydlí.

Viera (St, 4. 6. 2003 - 17:06)

Ďakujem Jarke za informácie!

Lenka (St, 4. 6. 2003 - 10:06)

Ahoj, chci se taky přidat trošku do diskuze. I já jsem začala s citrogrep kapkama a navíc ještě užívám pangamin - pivovarský kvasnice. Účinek je zatím překvapivě nádherný, až se mi tomu ani nechce věřit. Bledne to!! I v hlavě se mi to pomaloučku ztrácí a tak si můžu dát někdy i vlasy z čela. Jandův přípravek jsem používala, ale jediný výsledek, který se dostavil, bylo nevypratelně hnědé oblečení a strašný smrad. Mnohem víc mi pomáhá obyčejné tělové mléko s ichthamolem tj. I-care kosmetika od Bopharmy Pardubice. Jinak vás všechny moc zdravím, a užívejte si teď sluníčka a pohody.

Simona (Út, 3. 6. 2003 - 22:06)

Ahoj Lucko,muzes se jen tesit!!!! V laznich je prekrasne, hlavne pro ty, kteri miluji prirodu. Nevim, odkud presne pochazis, ale Jeseniky jsou nadherne hory, ktere te nikdy neprestanou nudit.Ja jsem byla osobne poprve v LL (Lipova Lazne) v roce 2001 a nemohla jsem se pak dockat, ze ubehne dlouuuuuuhatancky rok, abych tam mohla znovu. Uz to, ze jsem odjela z lazni naprosto cista.To navracene sebevedomi je k nezaplaceni.Jak uz nekdo psal na "Doktorce" personal je mily, ochotny a urcite si najdes spoustu pratel.Lipova ma i sve vebove stranky (www.lazne.cz).Podivej se na fotky.Ale ocenis to az na miste.Predem si muzes zarezervovat termin, popr. zazadat o podminky, za jakych chces byt ubytovana - samozrejme jen dle jejich moznosti, vse je mozne zjistit na internetu.Po prijezdu ti na recepci vysvetli.Nemusis mit obavy.Primo na recepci dostanes klice od sveho pokoje, zaplatis mistni poplatky ci doplatky za nadstandartni sluzby (jako je jednoluzkovy pokoj, TV na pokoji atd.- opet vse na internetu.) Pak se muzes jit ubytovat, zajit na obed do jidelny v lazenskem dome, ktery se jmenuje Moravanka.A pak ke vstupni prohlidce k lekarce. Nebo v jinem poradi, zalezi jen na tobe, v kolik prijedes, cim prijedes apod.V tzv. "Lecebnem dome", kde krom jineho i sesterna a ordinace lekaru, tak to bylo aspon za mych casu, ti opet vsechno vysvetli.Ktereho lekare budes mit, kde ti naplanuje procedury, atd. atd.Vubec se nemas ceho obavat.Spis naopak.Tes se a uzij si to. Lazne Lipova jsou malinke, dalo by se rict i rodinne.Nekonaji se tam zadne modni prehlidky jako napr. v Karlovych Varech. Ja osobne jsem tam vecne pobihala v tricku a kratasech nebo ve vetrovce a pohorkach na horach.Je dobre mit sebou mapu Jesenicka popripade nejakeho pruvodce-knizku.Vem si plavky,je tam moznost koupani v Losinach nebo na krytem bazene v Cervene Vode nebo v laznich Jesenik, ktery je kousinek od Lipove.Mas-li kolo, ber ho sebou!!!! Da se zaslat vlakem.Vlakova stanice je nedaleko.Nadherne okoli poskytuje moznost nejruznejsich vyletu, zamky, zriceniny, horske chaty, jeskyne.Mesto Jesenik, ktery je opravdu kousinek, je o neco vetsi a naskyta se zde i vetsi kulturni vyziti ;-). Zavidim Ti. Ja letos nemela moznost tam zajet a jen dostavem sms-ky od svych pratel, kteri tam ted jsou a chybi mi. Urcite si to misto oblibis.

Pepa (Út, 3. 6. 2003 - 20:06)

V Dolní Lipové jsem byl v r. 1995 a doteď na pobyt v těchto lázních vzpomínám rád. Setkal jsem se tam ze super lidma, jak s pacientama tak i zdravotním personálem. Šel jsem tam po 3týdnech strávených v nemocnici, kde mě dostali z nejhoršího. Po 4-týdenním pobytu jsem lázně opouštěl téměř "čistý". Po nějaké době se mi ale lupenka opět vrátila, takže žádné zázraky nečekej. I přesto na Lipovou vzpomínám jenom v dobrém.

Logoutus (Út, 3. 6. 2003 - 09:06)

ahoj, přidal jsem se k vám a už 14 dni piju Citrokapky a navíc si ložiska mažu Jandovým roztokem. Jdu na tu mršku lupenku z venku i zevnitř. Pozoruji, že zarudnutí trošku mizí, přesto ale mám daná místa hnědá od roztoku i po umytí, což v kraťasech nevypadá nic moc. Ale říkám si, ať si všichni trhnou, přece se nebudu pařit v kalhotách. Chtěl jsem se zeptat, nemáte někdo zkušenosti s Jandovým přípravkem, konkrétně, po jaké době mohu očekávat zlepšení? Čau Log

Věra (Po, 2. 6. 2003 - 22:06)

Tak jsem se koukala na tu mastičku na prdelku malýmu a složení je Calcii hydroxidi sol. 10,0 a synderman 40,0 nic jinýho. Dětská říkala, že to můžu používat dlouhodobě, neni v tom nic škodlivýho. Tak předpokládám, že to dospělýmu taky nic neudělá.Že bych si to taky zkusila plácnout na tělo? :)))

dr. Arťuchová (Po, 2. 6. 2003 - 22:06)

Od začátku roku 2001 pracuji v ČR s nemocnými lupenkou a tvrdím, že dnes je to jediná úspěšná metoda, která dokáže vyléčit 80% pacientů. Více o této metodě se můžete dovědět na http://sweb.cz/alael/. V medicíně není nic na 100%. Proto podepisuji smlouvu, kde se zavazuji nebrat žádný honorář od těch, kteří se po mých konzultacích úplně neuzdraví. Moje činnost je zaregistrována a povolena. Více než za 2 roky své práce v ČR jsem dostala první anonymní negativní vyjádření. Myslím, že tak dlouhé

Lucu (Po, 2. 6. 2003 - 19:06)

Ahojte chtěla bych se Vás zeptat jestli už tady někdo z Vás byl v lázních.Já tam totiž ještě nebyla a tak nevím co mám od toho očekávat.V zimě mi dala lupenka pěkně zabrat a ještě mi po ní zůstaly flíčky.A tak mi rodiče zajistili pobyt v Dolní Lipové.Prosím odepište někdo ,kdo víte jak už to tam chodí.Předem děkuji

Jarka (Po, 2. 6. 2003 - 15:06)

Toho čaje jsem pila asi 1 litr denně - půl litru ještě vlažného večer a zbytek ráno studený. Přeji Vám úspěch a dejte vědět.

Viera (Po, 2. 6. 2003 - 11:06)

Ahojte, reagujem na príspevok od Jarky, kde písala, že sa za mesiac vyliečila pitím čaju z koreňov pýru polního(u nás je to pýr plazivý - teda dúfam) a dostať ho aj v lekárni.Tak som sa na to dala. Budem celý mesiac piť ten čaj a dám Vám vedieť, či som dosiahla aspoň čiastkový úspech.Jarka, mohla by si napísať, ko?ko si ho vypila denne? Ja to zatia? skúšam pod?a návodu-1 lyžička na 2 dl. vody a za deň ho vypijem asi tak 1,5 l.Držme si palce!

Martina (Po, 2. 6. 2003 - 11:06)

Milí Lupínci! Tak se omlouvám, že dělám takový hrubky... :o( Opravdu jsem netušila, že se "synderman" píše s "ypsilon"! Nicméně nevadí nevadí, všichni jsme to pochopili. Docela mě od Lukáše přepkvapilo, že se jedná o udržovací mast, protože co ji používám (od loňského ledna) se mi lupenka ztráci a zlepšuje. Takže jsem myslela, že je to zázrak! Jinak složení opravdu neznám, to nemohu sloužit, ale podle mé doktorky ta mast žádné škodlivé látky neobsahuje. Ani já na sobě nepozoruju žádné změny, jako je například mutování z hormonů... :o) Ale konec srandy. S tím barvením má Eva pravdu, barvila jsem si vlasy černou barvou a trpěla jsem vždycky "jak pes". Takže jsem to vzdala a mám jen melír, kterej mě kůži "nekouše". Jinak milí zlatí, i mě psal pán z Mineral Cosmetics a když jsem mu napsala, jestli zná zákon o nevyžádané reklamě, tak prý zná a jeho "obesílání" prý nevyžádaná reklama není... Jo, a já jsem Panenka Maria Podsrpenská...

Lukáš z Ostravy (Po, 2. 6. 2003 - 09:06)

ahojte lupínkovédlouho sleduji diskuzi a pořád o ničem,obrovské prachy za pochybné masti a oleje,léčitele,ohromné naděje a zklamání,snad mě to vyjde, až teď mě něco zaujalo,příspěvek Evy a v něm : "jak může mladá holka chodit s fleky na obličeji to teda nechápu" no to je mazec,mladá dámo s fleky na obličeji,klidně si choď jak Ti libo,nejsi a nejsme lidé "horší" kategorie jenom proto že mám flek na lýtku a musím ho trapně maskovat,neposlouchej rady zakomplexovaných jedinců a klidně si vem na sebe kraťasy a tričko,lidé se podívají a přestanou,a stejně Tě budou hodnotit podle něčeho jiného tak pokud můžeš jít na sluníčko tak vyrazk masti urea je mast s močovinou-odtud název a slouží k odšupení,syndermann-označení složení masti a pro vhodnost se kombinuje s urea,dle zkušeností mnoha lidí výborná udržovací mastmějte se krásně a užívejte si hezkých dnů

Věra (So, 31. 5. 2003 - 08:05)

Na to, co psala Eva s tím odbarvováním musím reagovat. Pokud máte lupenku ve vlasech jako já, tak neodbarvujte ani si nebarvěte vlasy!!! Odbarvení způsobuje odmaštění a vlasy a kůže jsou pak víc přesušené, ale! může se to aplikovat jenom když máte zdravou pokožku!!!! takže já jsem si léta odbarvovala vlasy zesvětlovačem a co mám lupenku ve vlasech, tak jsem přestala. Dokážete si představit peroxid vodíku na svojí poškozený kůži? Docela utrpení to tam dát.Jo a ještě by mně zajímalo složení tý masti ureasynderman. Já kupuju malýmu Zdeněčkovi (mimčo) na prdelku pod plínky mastičku. Dělají mi jí na předpis a jsou tam dvě složky. Ta druhá je taky Synderman. 100 g masti vyjde na 57,50 Kč přesně :) Tak by mně zajímalo, co to je.S tou ureou bych tomu docela věřila, že to má léčebné účinky, snad jsem to někde i četla..

eva (Pá, 30. 5. 2003 - 19:05)

proboha, napsala jsem "psal", to je tedy fatální překlep :o))))), samozřejmě, že psala :o)

Reklama

Přidat komentář