Reklama

Lupenka

Jirka (Ne, 6. 7. 2003 - 11:07)

Ahoj. Má prosím Vás někdo zkušenost s léčbou lupénky pomocí ryb? Léčba má spočívat v tom že se leží ve vaně kde jsou malé rybičky, nevím jakého druhu a ty okusují šupinky. Nic bližšího zatím nevím. Ozvěte se .

Lucie (Pá, 4. 7. 2003 - 23:07)

myslím to upřímně Petře!možná to vyznělo divně, ale to je moje zkušenost.nechci vypadat jako nějakej radil.já to myslela dobře.

Petr32 (Čt, 3. 7. 2003 - 12:07)

Ano to jsou citrokapky. Priprav se na to ze je to desne hnusny :-)

Petr32 (Čt, 3. 7. 2003 - 12:07)

Jsi tak pozitivni jako kdyby to nebylo vubec uprimne

Lucie (St, 2. 7. 2003 - 23:07)

Síla?Jak to myslíš?

Jarda (St, 2. 7. 2003 - 18:07)

Ahoj. Zdravím všechny na stránkách doktorka.Právě jsem se prokousal všemi příspěvky o lupence.Je mi 40 a lupénku mám už asi 30 let. Doktoři mi většinoudost rychle pomůžou(kortikoidní masti atd.),ale lupenka se mirychle vrací. Tak jsem se rozhodl, že zkusím ten nejjednoduššírecept co jsem tu našel a to kvasnice. Také jste tu někdo psalo citro kapkách. V lékárně mají jen citrogrep kapky. Je to ono?Za čas napíšu jak se mi daří.Přeji všem mnoho štěstí.

Lukas-Kanada (Út, 1. 7. 2003 - 02:07)

Ahoj Petre.Bydlim v St.Catharines. Je to v Ontariu, u jezera Ontario. Asi 40 minut autem od Buffala (US) na sever a asi 100 km od Toronta (smerem na jih). Je tady docela prijemne a hlavne se citim blize k domovu, diky podobnemu pocasi a okolni prirode.Dej vedet, kdybys chtel prijet na navstevu!Jinak jsem se zase z anglickych lupenkarskych stranek dovedel, ze taky nekdy zabira pojidani "Brazilskych orechu". Ted nevim , jak se u nas jmenujou (PARA ?).Nevim. Jsou to ty s hrozne tvrdou skorapkou.Ted na me moje zena vykrikuje : At klidne prijedes, ze by se zase rada podivala v zime do Australie. Asi dneska pisu dost zmatene. Nevadi.Ja porad co nejvic chodim na slunko a jezdim na kole. A taky jsem porad jeste nesehnal praci.Ale musim rict, ze Kanadane nam mohou smele konkurovat v konzumaci alkoholu.(To mi taky silne pripomina domovinu!) Zrovna jsem absolvoval dvoudenni vecirek a na lupenku ted tak nejak kaslu.Mejte se hezky.Lukas

Peter Sydney (Po, 30. 6. 2003 - 17:06)

Ahoj Lucie(postrach ulice),musim rict ze jsi prvni od koho slysim,ze mu Dr. z Olomouce pomohla.Jen doufam,ze tohle nepsala primo pani doktorka nebo nejaky jeji znamej.Jsem rad,ze se Ti to zlepsilo a ze je to na dobre ceste.Jinak souhlasim s tim ze psychika dela hodne.Jinak supiny v hlave me primo serou musim napsat,ale to asi nas vsechny.Snazim se nedavat nic a kdyz jde do tuheho tak pouziju belolsalic.Pomuze na nekolik tydnu a pak znovu.Jinak jedna z mych chytrych knih rika promazat s olive oil.Nejlepsi je za studena lisovany.Pekne vmasirovat a parkrat zopakovat.Dbejte na to aby jste pouzivaly dobrej sampon,ne nejakej co hrozne vysusuje.Hezky den Vam vsem a verte ze den kdy se zbavime lupenky neni je v dohlednu.Ahoj Petr

Petr32 (Po, 30. 6. 2003 - 16:06)

No to je sila teda :-)

Lucie (Po, 30. 6. 2003 - 15:06)

Zdar lidi, musím říct, že mně Dr. Artuchova pomohla!!!!!Měla jsem lupenku úplně po celém těle.Teď mám jen někde vidět jizvy (světle růžová místa, která také začínají mizet).Je to úžasný. Chce to ještě uvědomit si, jestli se před něčím neskrýváme, něčeho se nebojíme, nebo se před něčím neobrňujeme lupénkovým krunýřem!Psychika dělá divy!Potkala jsem jednoho Američana a díky němu jsem pochopila že se musím otevřít životu a ne se schovávat někde uvnitř se svýma obavama!Pak třeba nebudu už svůj lupenkový krunýř potřebovat!Nebát se života.Asi tak. Hodně štěstí a síly v boji! Lucie

Petr32 (Po, 30. 6. 2003 - 10:06)

No MJilosi zkus si dat kvasnice do coly :-) Asi hnedka vrhnes. Na supiny ve vlasech zkus normalne olej nech to tam chvilku vydusit a uvidis jak krasne pujdou dolu. Akorat to myti hlavy je pak peklo. Nebo si udelej hodne peny kdyz si myjes hlavu a az zmeknou cca po 10 minutach tak je normalne sloupnes nehtama.

tomas (Po, 30. 6. 2003 - 07:06)

Milosi,kazde rano vemu jedno baleni (kostku), hodim do 2dcl studene vody, necham asi 5 minut rozpustit, zamicham a s prestavkami popijim. Nekdy to snim jenom tak, bez vody, chvilku sice trvalo si zvyknout na onu chut ale ted uz v pohode. Hlavne aspon hodinu po poziti nejist!!!:)Lupku mam kratce, cca 1/2 roku (nehty + prirozeni:(((), i kdyz priznaky mam uz cca 5 let (ve vlasech). Ted je uz temer uplne pryc, nehty jsou v poradku a dole mam pouze malinko odlisnou barvu kuze:) a muzu jist cokoliv, kourim, piju pivo... proste zanechal jsem pokusy s dietama a zdravou vyzivou:)

Věra (Ne, 29. 6. 2003 - 11:06)

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, kdo máte lupču ve vlasech, co děláte, abyste si ty šupiny neškrábali. Já se toho zlozvyku nemůžu zbavit, dělám to podvědomně, ale už mě to fakt štve. Navíc si to rozškrábu často taky do krve. Jenže ty šupiny nejdou třeba kartáčkem dobře odšupit. Prostě dost drži.

Miloš (So, 28. 6. 2003 - 09:06)

Ahoj Tomáši jak to stím droždím myslíš jak to užíváš?,do čeho to dáváš voda-ďus-mléko-kola.Ještě bych se zeptal jak máš dlouho lupenku.Mňej se fajn Miloš.

Peter Sydney (Pá, 27. 6. 2003 - 16:06)

Zdravim Vas vsechny,minuly tyden jsem mluvil s kamaradem ktery podstoupil leceni lupenky v Olomouci u lekarky kterou vsichni zname.Lupenka se nepohla ani o vlasek,takze bohuzel.Penize nastesti dostal nazpet.Preju Vam vsem doma pekne leto,ja tu mam zimu.Lukasi ve kterem meste jsi?Jestli se muzu zeptat.Doufam,ze nekde u Aljasky:-))jestli jo tak priletim s udici a zajdem na salmony.Cau Petr

tomas (Pá, 27. 6. 2003 - 10:06)

Zingy: je to obycejne drozdi z kramu... ted jsem na cas vysadil, nejak mne zacalo nafukovat:)) ale vysledky jsou, takze az vyfucim, budu pokracovat:)

zingy to tomas (St, 25. 6. 2003 - 20:06)

nazdar tomasi, chtel jsem se zeptat, jestli jis normalni drozdi z prodejny nebo kupujes nejake specialni drozdi v lekarne? diky za odpoved a mej se pekne. zingy

Miloš (Po, 23. 6. 2003 - 16:06)

Skin kap je velice dobrí ale ta cena je poměrne vysoká mne pomohl a asi po 3letech prestal učinkovat tělo si na to prostě zviklo.

Miloš (Po, 23. 6. 2003 - 16:06)

Skin kap je velice dobrí ale ta cena je poměrne vysoká mne pomohl a asi po 3letech prestal učinkovat tělo si na to prostě zviklo.

Miloš (Po, 23. 6. 2003 - 16:06)

Skin kap je velice dobrí ale ta cena je poměrne vysoká mne pomohl a asi po 3letech prestal učinkovat tělo si na to prostě zviklo.

Reklama

Přidat komentář