Reklama

Klubovna

Andy (Pá, 16. 11. 2007 - 14:11)

Kam: jen piš, piš, klidně si to přečtu až doma:))Jo, já vím, pořád mám pocit, že musím bojovat za svůj klid, lásku a mír:))Vím, že to Oskar nemyslí zle, to by mě ani nenapadlo, jen není idealista jako já, je prostě realista-moralista a to ke mně moc nepasuje:))Doufám a věřím, že na mě neutočíte, nejde o vás, ale o myšlenky, nebo o čem tu teda debatujem???Myšlenkama se mi snažíte sdělit, že život a lidi v něm jsou kurwy, já to vím, jen si tu myšlenku nepřipouštím...asi můj nekonečný problém...

Novicka (Pá, 16. 11. 2007 - 14:11)

obdivuju každého, kdo jde s kůží na trh, a umí si nést následky, takže i Andy. kdo mi ale nesedí je Oskar, nějaký úředníček, spapal oběd, ve dvě jde domů a možná by si dal i něco jiného, kdyby věděl, kde má Andy zdroj.

Ales Bares (Pá, 16. 11. 2007 - 14:11)

.....vidim jen same hodne a slusne lidi?Vsak pod bedry kazdy tu svou zmiji.....

Andy (Pá, 16. 11. 2007 - 14:11)

Jestli by mi to vadilo???Růži asi ne, pokud by to psal s dobrým úmyslem jako já! Nějak nemám potřebu něco ukrývat...ani před světem...nevím proč, asi z mého přesvědčení, že nedělám nic špatného:)Nebo možná dělám...dle našich zákonů, ale já to jako špatnou věc necítím...vyrábět si mastičky a poprdět z jointíka mi přijde jako jev zcela běžný, nemůžu za to, že k sobě ani k druhým nedokážou být lidé upřímní!

Kamélie (Pá, 16. 11. 2007 - 14:11)

Andy,mail mám již rozepsaný,ale dopíši ho pravděpodobně až po práci.:-))Je tu pěkný fičák..:-)Jen se musím Oskara Andy zastat!!Napsal to opět co si myslí a jak to cítí.Cítím to také podobně Jako Oskar.Pouze Tě poprosím,nevztahuj vše na sebe jako útok proti Tobě.Až si Oskarovi řádky přečteš vícekrát,či později,zjistíš pravý opak.Jinak Andy musím říct,jsi velká bojovnice..:-))

Andy (Pá, 16. 11. 2007 - 14:11)

Růženka: ten rozpor mých myšlenek pramení z emočních reakcí na vás...nejsem totiž emočně vyrovnaná:)))Bylo to myšleno tak, že jsem tu našla lidi, kteří mi rozumí a kteří mě dokonce i chápou:)) proto myšlenka...všude je někdo, kdo se mi aspoň trochu podobá:)Že Wandi???pak psal Oskar to, co psal, přijde mi jak kazetel, otec svatý...který mě, možná i s dobrým úmyslem varuje před světem a lidma v nich...a při této představě a myšlence se zrodila myšlenka č.2, proč není KAŽDÝ alespoň trochu jako já?Chaoz co??? Jo, ten ve mě dnešní svět vyvolává...!Proto se hážu do klidu a řeším jen sama sebe:))

Růženka (Pá, 16. 11. 2007 - 13:11)

Andy, ale kdyby si každý hleděl jen svého, tak by si mohla sice otevřeně mluvit, ale mluvila by si "jako do dubu" a to by tě nebavilo..Jinak máš stoprocentní pravdu, že lízt někomu druhému do života a říkat mu či přímo nakazovat, co má a nemá, aniž by o to ten druhý stál, je hodně protivné..Mne zaujal ten rozpor v těch myšlenkách...osobně též někdy žasnu, jak jsou si lidi podobní...jako kdyby mi mluvili z duše:-)... a ty si to napsala hezky "všude je někdo, kdo se mi aspoň trochu podobá:)) "...ale hned v dalším příspěvku si si povzdechla proč není každý alespoň trochu jako já???, což si též asi hodně z nás někdy pomyslilo...u tebe to bylo však přehození nálady během velmi krátkého okamžiku..to mne zaujalo:-)Jinak asi tady též nebude mnoho lidí, co chodí bonzovat a určitě plno lidí zde i nesouhlasí s nelegálností marihuany...ale co vím, tak existují i lidé, co mají v popisu práce projíždět různé weby a kontrolovat, zda někde neobjeví něco mimozákonného...myslím, že na to tě také chtěl upozornit Oskar... Já jsem ani neměla na mysli to, že tobě by mohl dělat někdo nějaké potíže, jako spíš, jak by se to mohlo dotknout tvého přítele, kdyby si tady přečetl vše, co o něm píšeš..Jen by mne zajímalo, zda tobě by nevadilo, kdyby někdo bez tvého vědomí o tobě napsal tolik identifikovatelných intimních informací??

Andy (Pá, 16. 11. 2007 - 13:11)

Oskar: nevím, o čem pořád mluvíš???Já nemám problém, to lidi mají problém!!!Cítím se spokojená, proto jsem otevřená a bez skrupulí, to vy si asi na něco hrajete!!Nemám v sobě Oskare křivdu, proč si to pořád myslíš??? Já věřím, že lidi jsou fajn, to vy mě přesvědčujete, že nejsou, tak kdo je ukřivděný??? Já umím odpouštět, necítím křivdu, cítím pohoršení nad vaším pohledem na realitu...já ji takovou prostě vidět nechci! Mně se nelíbí, tak žiju v souladu s přírodou, sama se sebou a těmi, co mě rozumí, chápou a nemají v úmyslu mi ublížit!!!Jo, jsem zabejčená...za to, jak mi pořád předhazujete, co všechno dělám špatně...vím, že nejsem dokonalá a jsem ráda, že alespoň o tom už vás nemusím přesvědčovat, ale taky vím, že jsem hodnej, milej a milující tvor, co neubližuje...narozdíl od jiných a asi i vás, když k tomu máte tak blízko:))No, nic, nechci se bavit o počasí, to už jsme probrali...budu se Kam tešit na poštu...díky:))

Oskar (Pá, 16. 11. 2007 - 13:11)

Tak jsem zde z oběda, měl jsem sekanou a šťouchané brambory a okurkový salát, dobrý to bylo.Kamélůie, Eli, Růženko, jo je to tak. Já si nemyslím, že zrovna my bychom chtěli Andy ubližovat, to bychom to tu do ní nehustili a rovnou něco podnikli.Andy, ano vše co ti tu píšu i ostatní, není proto, abychom ti ublížili, nějak tě naštvali, či dostali do depky. Já a i ostatní si myslíme, chytrá jsi na to dost, že by jsi mohla to naše mentorování vzít jako radu od starších a už znajících, že někteří, ne všichni lidé dovedou být hnusní. Možná také mají své problémy, ale každý je řeší jinak a tak můžou tobě hodně ublížit.Četl jsem ten mail, odpovím až večer a ještě o něm budu přemýšlet. Ale jedno ti musím říct, nejhorší je, když ti někdo něco říká(píše), že se akorát blokneš, naštveš a zabejčíš a jsi jako ukřivděná a začneš se chovat jako na truc. Co vy mě máte co pořád něco říkat, proč nejste takoví jako já? Prosím tebe to nechtěj, musíme být každý jiný, individuální, jinak by to fakt byla nuda a za chvíli by nebylo asi o čem psát.Já cítím, že jsi z toho všeho rozladěná, nebuď, jednou poznáš, že naše rady byly dobře míněné a asi to budeš říkat dalším, když uvidíš jaké dělají boty.Hele, já jsem tě mohl klidně vůbec neřešit, neseděla jsi mi svým chováním tady na doktorce v krizovkách. Ale přemýšlel jsem nad tebou a myslím, pokud začneš o sobě víc přemýšlet, nebudeš taková namyšlená, že to všechno jak to děláš je dobré, popřemýšlíš o věcech co ti říkáme, jestli na tom není něco pravdy, určitě dospěješ k tomu, že by mohl i tvůj život být lepší, než ho vidíš teď.Uznej, pořád se ti zdá jaký je ten svět na tebe zlý a že ty sem do nej nepatříš. Ale patříš a moc patříš, ale pootoč hlavu jinam a uvidíš úplně jiný a hezčí svět.Řekni mi proč já nevidím svět tak chmurně jako ty a to nemám ani čím si ho zlepšit, nehulím.Je to jen o tom nebýt zahleděná do sebe a do svých pocitů křivdy. Jestli by někdo potřeboval pomoci, jsi to ty sama. Ale na to sama nestačíš. Já bych být tebou zkusil kineziologa, aby odblokoval ty tvé bloky a že jich máš dost. Mluvíš o negaci druhých, ale ty máš také negaci, ale z jiné strany.Proč třeba neporozumíš nám, naší mluvě? Potom by jsi se cítila svobodnější a šťastnější. Jestli chceš někomu pomoci, nejvíc pro něj uděláš, když si sama dáš do pořádku svůj život a hlavně ty minuilé křivdy, které neustále dáváš na povrch.Měj se moc krásně a užívej víkend jen a jen v pohdodě a zajdi se někam podívat, jen tak pro radost a vnímej to krásné.Ahoj Oskar.P.S. Už jdu domů, takže hezký víkend všem.

Andy (Pá, 16. 11. 2007 - 13:11)

Kam: jak to myslíš, že lítám z názoru na druhý...vždyť já nemám na věc názor, teprve ho hledám....!

Andy (Pá, 16. 11. 2007 - 13:11)

Ale jinak nejsem negouš, jen díky vám přijímám krutou realitu...:(

Andy (Pá, 16. 11. 2007 - 13:11)

Kam: s tebou mám ještě debatu, kterou ještě nechci uzavřít, ale necháme ji na mejlu...dle vašich rad...!Ale jo Eli, dochází mi to, jen nevěřím, že by se někdo zabýval mým kouřením, když se na světě dějí daleko horší věci, ale je pravdou, že těm nevinným se nasazují pouta a těm vinným se předkládá účet...

Andy (Pá, 16. 11. 2007 - 13:11)

o.k. díky za připomínky:))Už vám nic neřeknu:))To máme krásné počasí, což???Dělám si prču...Růži: co si o tom máš myslet???Že by bylo strašně fajn, kdyby si každý uklízel před vlastním prahem, kdyby všichni žili svůj život a nestrpčovali ho jiným...kdyby si každý hleděl svého...mohla bych otevřeně mluvit!!!Asi tak, jsem totiž typ, co žije podle sebe a neomezuje druhé!!! Ani na ně nechodí bonzovat!!!

Kamélie (Pá, 16. 11. 2007 - 13:11)

Myslím si,že jsme tu Andy"sprdli"už dostatečně a ted bychom se mohli zaměřit na diskusy,co vy na to.Růženko,Andy ted,dle mého lítá z jenoho názoru na druhý,ale to se také ustálí.Zdá se, Andy,nakládáš si na své bedra daleko těžší břemena,než-li jsi,momentálně,schopna zvládnout,Trošku holka přibrzdi!!Zpomal,at se nám psychicky nesložíš.Zkus jen o všem více uvažovat,o slovech,které ti ti všichni píšeme a pak až reagovat.Oceňuji Tvoji upřímnost a otevřenost,ale...?!!O všem ti již psal Oskar,Eli a Růženka.Oskare,právě-šlo to z Tebe..:-))Žádné slohové cvičení.

Růženka (Pá, 16. 11. 2007 - 12:11)

..všude je někdo, kdo se mi aspoň trochu podobá:)) ..proč není každý alespoň trochu jako já???Zajímavé. Co si mám o tom myslet Andy?:-)

Eli (Pá, 16. 11. 2007 - 12:11)

Andy, je snad jasný, že to je tvoje věc. Ale neměla jsi to pouštět do éteru, protože lidi jsou zlí, jak jsi jistě sama zjistila. On by si tě mohl třeba někdo pěkně vychutnat, což tobě asi moc nedochází.Oskar to určitě nemyslel zle, já taky ne. Je to moralista, a myslí to s tebou dobře, že jako, aby se to ta tvá otevřenost nevymstila. Myslím, že je za to až 12 let v lochu. Co by pak bylo s malou ? Myslela jsi i na tohle ? Neber to jako tvé omezování, zhul se třeba do němoty, nám je to u prdele (jedno). Ale musíš při tom také trošku myslet na následky, když o tom všude tak veřejně píšeš a ještě se s tím chlubíš. Sorry.

Andy (Pá, 16. 11. 2007 - 12:11)

Já tedy nechápu, proč lidi nežijí a nenechávaj žít...?Asi nejsou sami se sebou vyrovnaní, tak hledej jiné objekty, aby nemuseli řešit sami sebe!Doma mám vždy jen malé množství...trávu si pěstuju, kde, je mým tajemstvím:))Ne doma, ne u sebe, nejsem debil!Myslím, že policajti malé ryby něřeší...Myslím, že by si měl každý hledět svého a na světě by bylo veseleji...proč není každý alespoň trochu jako já???

Oskar (Pá, 16. 11. 2007 - 12:11)

Anonym, je kapitola sama pro sebe, toho bych neřešil!Kamelie i Eli, děkuji za pochvalu, ale to nebylo slohové cvičení, to šlo nějak ze mě ze vnitř. Já beru, že Andy je jaká je, ale ani se potom nedivím, že se proti ní lidé ozvou. Je to přeci jen chat, kde může každý a každý si to přečte, každý si udělá svůj názor a ne každý má pěkný.Jen mi někdy přijde tvé psaní Andy, tak trochu, promiň, ale dětinské, jako by jsi nevěděla, že spousty věcí co pustíš veřejně do éteru se budou obracet proti tobě.Copak ti to nedochází?? Tak sakra pořád tu říkáš lidem, že jsou omezenci, když něco napíšou jinak než chceš, ale nepřijde ti to také, nechci říct omezené, ale aspoň naivní .... co s tím vlastně chceš a hlavně, komu dokázat, jak ty jsi nad věcí a nikdo ti nic nemůže, když ti to nedokáže. Co by ti měli dokazovat? To přeci není problém, dneska jde určit, zda máš v sobě nějakou drogu a pokud jezdíš autem, tak je to na pováženou. Ono stačí, aby se na tebe někdo zaměřil, když už zjistí, že to chceš brát a hlásíš se k tomu otevřeně. Někde musíš mít zdroj. Pokud to pěstuješ doma, je to trestné, pokud to kupuješ, také, tak jak mi to tedy vysvětlíš? A držení této trávy také není dovolené(větší než menší množství) :)Ano jsi hrdinka, beru, ale trochu rozumu by neuškodilo, promiň.Co se týká malování, to je v poho.. to pro mě není problém a už se těším na výsledek.Už půjdu na oběd, tak vám přeji moc dobrou chuť :)

Andy (Pá, 16. 11. 2007 - 11:11)

Kdo říká???Jak může někdo za nás říct, kam patříme???Já patřím všude...všude je někdo, kdo se mi aspoň trochu podobá:))

Eli (Pá, 16. 11. 2007 - 11:11)

Anonyme, a co sem tedy lezeš ? Přesuň se prosím jinam ty.

Reklama

Přidat komentář