Reklama

Klubovna

Niki (Po, 19. 11. 2007 - 11:11)

Zdravím všechny v pondělí:-)Koukám, jak si tu hezky povídáte:-)K tématu samoty bych chtěla říct, že mě taky nevyhovuje ve velké míře, pak mám pocit, jak kdyby nebylo nikoho, kdo by mě měl rád:-(Jinak ji využívám ke chvilce pro sebe, asi jako každá žena:-)Andy, ty jsi prostě hodně upřímná, viď?

Andy (Po, 19. 11. 2007 - 11:11)

Jo a ještě Eli: Eli, oplácí mi to tím, že si adoptoval a osvojil moji dceru, které jsem již při jejím narození slíbila, že ji otce, v pravém smyslu, najdu...Našla...je super táta a tím mi to všechno vrací :))Že se mi to zdá někdy málo, spíše automatické, je jenom můj problém...který řeším:(

Andy (Po, 19. 11. 2007 - 11:11)

Ahoj Darýsku:)Asi to tak bude působit, ale zrovna jsem dočetla další emajl od Oskara, mám pocit, že Oskar nečte, co mu píšu, že neposlouchá, co mu říkám...pořád si jede to svý kázání...já Oskare nechci slyšet, co dělám nebo nedělám dobře...neznáš mě, nemůžeš soudit, chtěla jsem jen pokecat...ale tobě rovnocenná debata koukám, činí potíže:(Nevadí...asi budeš opravdu nejlepší v mytí nádobí a malování zdí:))Každý máme vlohy na něco jiného:))Eli: chápu, že 30 let ve vztahu může někoho vysát, že teď si užívá své samoty, přesto...být sám...mi zní nějak trestuhodně:(Taky si užívám samoty, ale jen když chci, aby mě obklopila...jináč ji nesnáším... jsem prostě družící se typ...kdyby ještě fungovala žití v tlupách, chci být kápo a mít tu největší smečku:))Samozřejmě z členů mnou vybraných:))

Dary (Po, 19. 11. 2007 - 10:11)

Zdravím všechny v klubovně :-)) Tohle téma, které se tu objevilo - samota, její výhody a nevýhody - mne moc zajímá. Teoreticky jako psychologický problém, prakticky - protože sama jsem opravdu zřídka. Snad proto si samoty moc vážím a pokládám ji za příležitost "být sama sobě dobrým partnerem". Jsem sama moc ráda a užívám si to, kdykoli k tomu mám, bohužel zřídkavou, příležitost.Andy, mohu se zeptat, proč ses do Oskara tak pustila? Připadá mi, že trochu nespravedlivě. Ty jsi velmi, až sebezničujícím způsobem upřímná, Oskar je velmi zdrženlivý. Oba máte k tomu své důvody a jistě si i přes to, docela zajímavě povídate. Tak co tě kouslo :-)) Jinak tady je kráááááááásně, slunce, mrazík, jinovatka a zimní pohoda.

Eli (Po, 19. 11. 2007 - 10:11)

Andy, co se zas čertíš na Oskara ? On je , jaký je, ale je pravdou, že tebe a tvého přítele chápat nemůže. Ale určitě to myslí dobře.Tvůj přítel by si měl uvědomit, jakou oporu v tobě má. A doufám jen, že ti to nějak v dobrém oplácí.Já se spárovat dokázala, zrovna včera jsem při úklidu natrefila na svatební fotky. Docela jsem žasla, jakého ušáka jsem si to tenkrát vzala (bylo mu 23). Myslím, že za těch 30 let vztahu v páru jsem si to docela užila a ničeho nelituju.

Andy (Po, 19. 11. 2007 - 10:11)

Eli...věřím v osud, ale nemyslím si, že by nás záměrně uvrhoval v samotu...dal nám možnost spárovat se a někteří to prostě nedokázali:((Otázkou je jak to a proč???Ale na tu ať si každý odpoví sám!Oskare: u tebe asi odpověď znám...neumíš poslouchat, jenom kázat:(Čitelné z tvých emajlů...pořád to samé, ale nic konkrétního...pořád se opakuješ, jak mám zahodit křivdu, k čertu Oskare, nevím, jak ti lépe zdělit, že žádnou křivdu necítím...odprostila jsem se od nich a odpustila těm, kteří ji na mě spáchali:))Co se týče mého přítele, nechápeš...zřejmě ani chápat nemůžeš...ty ses prostě šťastně rozvedl, z vlastní volby a přesvědčení, takže nemůžeš vědět, jaké to je, když ti bylo sebráno a jak tě tak sleduju, asi ani nevíš, jaké to je, když někdo dává:(

Eli (Po, 19. 11. 2007 - 10:11)

Andy, já myslím, že to není trest, že je to osud. Já jsem si to tak vybrala a plně mi to vyhovuje. Soužití v páru jsem si myslím už užila do syta. Ta samota má ale taky něco do sebe. Někdy je to kouzelné, někdy nastoupí depky, tak se to dá řešit přáteli, atp. Oskare, taky mám psa, je to nejlepší kamarád a hodně si mě hlídá.

Andy (Po, 19. 11. 2007 - 10:11)

Zajímavé...Já nechci být ani nikdy zůstat sama:(Myslím, že je to trest....trest za naše chování a možná i myšlení...nikdo nemá být sám...proto jsme tvořeny do páru...zkuste to s Eli spárovat:))Ale chápu, že pes je taky dobrej, řekla bych nejlepší kamarád...asi proto máme 4:))

Oskar (Po, 19. 11. 2007 - 10:11)

Eli, ale ono to není vždy tak špatné být sám, má to i své klady i když někdy je smutno, ale poslední dobou jsem spokojenej a mám pořád kolem sebe nějaké známé a dobré lidi, takže spokojenost :)

Oskar (Po, 19. 11. 2007 - 09:11)

Nejsem samotář, jen samotnej, šťastně rozvedenej, takže, co si nadrobím, to si také uklidím, ale aspoň mi do toho nikdo nekecá a dělám to pro sebe, nemám rád žít v bordelu. Možná jsem asi zvláštní, ale mám rád být v pěkném bytě a tak to pořád zlepšuji a inivuji, jak se dá. Prostě já se nenudím a jsem spokojenej. Jo, ale nejsem sám, mám fenku nalezence. Pes je dobrý kamarád, tak fakt se zase necítím být sám a když, tak zajdu za kamarádkou, nebo zalezu na net a je pohoda :o)

Eli (Po, 19. 11. 2007 - 09:11)

Ahoj, já ještě zdaleka uklizeno vše nemám. Malovalo se 9 místností a jsem na to uklízení sama. Nezranila jsem se, ale léčím si rány z únavy a vyčerpání.Oskaré, sám si vařím, sám si peru, že se na to nevys.. ? Já taky, já taky.

Andy (Po, 19. 11. 2007 - 09:11)

Oskar: nějak postrádám v tvém psaní ženu...ani neuklízela po malování...Oskare, ty jsi samotář???

Andy (Po, 19. 11. 2007 - 09:11)

Ahoj Eli:) Ty ses u uklízení poranila???Nebo si foukáš ego? A už máš všechno v gruntu???Já ještě zdaleka ne!!!

Oskar (Po, 19. 11. 2007 - 09:11)

Ahoj, zdravím také v novém týdnu. Ráno chladivé, sem tam namrzlé auta. No a víkend? No jak jinak, než že pracovní! Sundávání tapet v kuchyni, potom oprava prasklin, pak malování. Aby toho nebylo málo, přišel otec s tím, že mu nejde bojler na teplou vodu... šel jsem se na to podívat a zjistil, že už je špatný, tedy je potřeba výměna. Tak jsem dělal na střídačku malování a v mezičasech koupě a výměna bojleru. Sice jsem s tím nepočítal, ale zvládl jsem to vše celkem dobře. Nejhorší byl uklid po malování a zase tam vše nastěhovat zpět. Už musím jen doladit zbytek, to udělám dneska odpoledne a večer.Tak že víkend...paráda :o)

Eli (Po, 19. 11. 2007 - 08:11)

Ahoj, zdravím v novém týdnu. Víkend byl uklízecí, gruntovací. Takže si teď vsedě v práci hojím rány.

Andy (Po, 19. 11. 2007 - 08:11)

Zdravím v novém týdnu:))Počasí na pohodu, ani zima, ani teplo...prostě akundrát:))Víkend spíše pracovní a úklidovej, jaký byl ten váš???

Ales Bares to 0 (So, 17. 11. 2007 - 14:11)

.....nestacim je strikatani vycesavat.....

Andy (So, 17. 11. 2007 - 11:11)

Růženko, napsalas mi to moc hezky:))Přijímám všechny rizika a pokračuju..prostě to už z principu nevzdáme...

Růženka (So, 17. 11. 2007 - 10:11)

..Pravdu díš Aleši!Leč na tvé otázky říkám:"Samá voda"..:-)

Návštěvník (So, 17. 11. 2007 - 02:11)

Debile Richarde alas Alesi di uz do prdele se svejma basnickejma blabolama. Vem si prasky a mazej za Rachel.

Reklama

Přidat komentář