Reklama

Klubovna

Eli (Po, 19. 11. 2007 - 15:11)

Koukám, se svými skušenostmi, asi jsem fakt už vážně stará. Chjo.

Eli (Po, 19. 11. 2007 - 15:11)

No Andy, to máš tak. Odmalička je vychovávají mámy. Pak se to ožení a stále to potřebuje mít od tebe uvařeno, vypráno, uklizeno, zařízeno. Máš to někdy jak malý děti. Ale jinak se snaží působit jako drsňáci, co mají ženu na lopatě. Je to pro ně pohodlnější a hlavně, dělá se to tak skoro ve všech vztazích, manželstvích.Nějak mi to teď blblo, omlouvám se za příspěvek 2x.

PROANDY (Po, 19. 11. 2007 - 15:11)

Dobrý pokus veršování!Nikdo už ti nazabráníaby slova zněla lehce.Co však dělat, když tvá hubanechce.

Andy (Po, 19. 11. 2007 - 15:11)

Eli: kdyby robůtek, co dělá, co má a zbytečně u toho neremcá...bylo by to fajn, no řekni...on dělá, co má, dle harmonagramu, který mu musím nadiktovat, směju se, když ho vyšlu nakoupit, potřebuje lísteček i na nákup:))Eli, když už takovou zkušenost máš, čím to???Nejsou schopny vidět věci kolem sebe, nejsou schopny sami myslet a vytvořit si názor, nebo se jim jen nechce, protože potkali někoho, kdo to všechno zmákne i za ně?

Eli (Po, 19. 11. 2007 - 15:11)

No konečněěěéééé, alespoň v něčem se mnou souhlasíš a uznáváš. Však my se pomalu k něčemu dobereme. Ale že ti to trvalo. Můj ex byl podobný tomu tvému. Tam půjdeš, tohle přineseš, tohle musíme udělat, tam pojedeme na dovolenou. A teď má vedle sebe to samé neštěstí, jako on sám a podle toho to taky vypadá.Ale Andy, dej bacha ! Aby jsi z tvého mladého neudělala takového malého robůtka.

Eli (Po, 19. 11. 2007 - 15:11)

No konečněěěéééé, alespoň v něčem se mnou souhlasíš a uznáváš. Však my se pomalu k něčemu dobereme. Ale že ti to trvalo. Můj ex byl podobný tomu tvému. Tam půjdeš, tohle přineseš, tohle musíme udělat, tam pojedeme na dovolenou. A teď má vedle sebe to samé neštěstí, jako on sám a podle toho to taky vypadá.Ale Andy, dej bacha ! Aby jsi z tvého mladého neudělala takového malého robůtka.

Andy (Po, 19. 11. 2007 - 15:11)

PROANDY :DNepovíš mi víc, ctiteli můj...jen se kouknu pod čepici, tak chvíli stůj, zajímá mě, kdo jsi a proč mě,skládáš basně na plotně?Jsi mi drahý, mám tě ráda...škoda jen, že nevidím...svého kamarádA:(

PROANDY (Po, 19. 11. 2007 - 15:11)

Andy ty se holka rouháš.Ten tvůj mladej není slouha.Když to cítíš - přes tu praxijsi má milá hloupá jaksi...

Andy (Po, 19. 11. 2007 - 15:11)

Eli, teď si mi úplně nahrála...za mojí praxe s lidmi jsem vyjistila, že chlapi opravdu raději trdýlka, co neumí do 10 počítat, aby měli pocit potřebnosti, naučnosti a vyšší post nejen v rodině, ale bohužel, to já nejsem...ani si na to nebudu hrát, i když spousta ženských mi to a věřím, že správně, radí...pak jsou hýčkány a chváleny...Asi je to tím, že jsem býk, možná i tím, že jsem zvyklá se o sebe starat, možná i tím, že jsem raději v rovině, než pod...ale u nás doma, máš pravdu, mladej už asi rezignoval, jsem prostě já ta hlava a jak on krásně říká, co řekne mamča, je svatý:))Víš, on je takovej typ, kterýmu dáš ráno rozvrh, kterého se bude držet a všechno co na něm je, bude zařízený a hotový...typický zaměstnanec...já jsem zase typický vůdce, šéf, co rozdává ty papírky s úkolama...v práci mi to nevadí, dokonce i baví, ale doma...nedíkažu vypustit z hlavy věci, které jsou zapotřebí...a očekávat, že se nesplní, páč nebyly na papírku...takhle si to usnadňuju, i když to vypadá, že si přidělávám starosti...jsem samostatná a soběstačná...dávám mu to i dost najevo, ale myslím, že už to dávno ví...Eli, nemůžu za to, že chlapi nemaj hlavu ani um dělat 3 věci najdenou, jako my ženy:))

PROANDY (Po, 19. 11. 2007 - 15:11)

Alešku Barešůpřed tebou já se netřesu.Tobě chybí basnický střevoa tudíš jsi něco jako dřevo.:-D

Dary (Po, 19. 11. 2007 - 15:11)

Ale, já jen žertovala bez smajlíka :-)) Jenže ten tvůj tajemný básnivý ctitel je asi muž, ne? Tak proč ne Oskar :-)), toho alespoň známe.To co říká Eli je stará a i v posmoderním globálním světe platná pravda. Když ve vztahu dvou jeden druhého dlouhý čas nepotřebuje, bývá konec blízko, ach jo.

Ales Bares (Po, 19. 11. 2007 - 15:11)

.....v tech ocich nelze cist z mnoha duvodu;Proc sobectvi se zrict,proc ztratit tu pudu?

Andy (Po, 19. 11. 2007 - 14:11)

Dary, ještě ty začínej...:))Kdo je PROANDY zůstává záhadou...milou a tajemnou:))Já myslím, že Oskar by mi básně neskládal:(

Eli (Po, 19. 11. 2007 - 14:11)

Tak to teda Andy neděláš dobře, když si to radši děláš sama. Já to dělal taky tak, a po čase on zjistil, že ho vlastně nepotřebuju. A to chlapi nemají rádi. Musíš mu ukázat, že ho potřebuješ, chválit. Chlapi jsou ješitní a potřebují vědět, že mají doma křehkou květinku, o kterou musí pečovat. I když to tak někdy nevypadá. Ale musíš mu dát pocit, že ho potřebuješ a že bez něj by jsi si třeba neporadila s tím, nebo s oným a že bez něj by jsi byla v pr.. Vždyť to znáš sama. Tam byl myslím náš problém s mým mužem, byla jsem soběstačná, víc vydělávala a on to těžce nesl. Tak si našel křehotinku, která neumí nic, jen vařit a uklízet byt, a tímpádem ho strašně potřebuje a za všecko ho chválí. Jemu to zpočátku dělalo dobře, ale teď už říká, že ona je k ničemu a nepoužitelná. Ale to jsem trochu odbočila.

Dary (Po, 19. 11. 2007 - 14:11)

Hezkýýýýýý! Tak já nevím. Není Oskar PROANDY? Co myslíte?

PROANDY (Po, 19. 11. 2007 - 14:11)

Číst v ženských očích neumí pravý muž,v jejich labirintu by ztratil sama sebe.V bezmluvném vztahu je zima a duše zebekdyž neřekneš jsi mi milý, pojď ke mně už.

Andy (Po, 19. 11. 2007 - 14:11)

Pokud jsem se tě Oskare dotkla s přizdisráčem...PROMIŇ!!!Víš, že jsem huba upřímná...a tento výraz mě napadl jako první reakce na tvůj příspěvek:)

Andy (Po, 19. 11. 2007 - 14:11)

Eli: máš pravdu, v diskuzi s tebou jsem ve střehu, ale ne napjatá, beru tě s rezervou...ten můj je taky panna, ale spíše mlčí...nerad kritizuje, raději chválí...Eli, když jsem ho přivedla k nám, byl jak hromádka neštěstí, v jednou kuse jsem ho nacházela na hřbitově...byl na dně...nechala bys někoho takového vést domácnost a rodinu???Jsem vůdčí typ, nevadí mi být ředitel rodiny...dělám všechno´, ale někdy padám na držku a potřebuju se na chvíli opřít...jenže on raději uhne...mně to tak přijde, třeba jenom nemá sílu...víš, on sám je ze mě taky nešťastný, prý ani nepozná, kdy ještě můžu a kdy už je toho na mě moc, podle mě radši, aby to nemusel řešit...ale je pravdou, že své otěže beru jako svoji součást a prostě si neztěžuju, mížná kdybych začla, bude si toho více všímat...ale já si nechci ztěžovat, mám se dobře...chci, aby uměl číst i v mých očích, anichž bych musela cokoliv říkat:))Ale někde jsem slyšela, že to chlapi neumí, že jim musíš vyloženě říci nabo napsat, co po nich chceš...ale to mě zase vyčerpává, to než napíšu a řeknu, udělám si sama...

Dary (Po, 19. 11. 2007 - 14:11)

Soužití bytostného optimisty s pesimistou je náročné pro oba. Nejlépe si asi rozumí dva pesimisti, protože se společně mračí na svět a žádná špatná zpráva není dost, aby v jejich podání nemohla být ještě horší. Jediný způsob, jak přežije optimista s pesimistou je humor. I pesimisté se umí občas zasmát a jak pravil klasik: smát se znamená lépe věděti... No jo, holka, nemáš to lehké, zajména proto, že žiješ na malém městě. A prosím tě, copak ty potřebuješ někoho k řešení problémů? Vždyť tobě se jejich řešení tak líbí, že si, když nenastoupí, dovedš nějaký tu a tam i přimyslet, jenom z radosti, že ho zase úspěšně vyřešíš. A doufám, že to nepopřeš. Tak toho svého "negouše" trochu hýčkej. To bys koukala, jak to maj rádi :-))

Eli (Po, 19. 11. 2007 - 14:11)

Oskaré, já jsem taky ve znamení Panna. Proto asi ta kritika. Vím, že v komunikaci se mnou je Andy tak nějak vždy ve střehu.Andy, já trochu nechápu váš vztah s mladým. Píšeš, že jsi hlava rodiny ty a vůdčí typ. To znamená, že on je podpantoflák a musí se spolehnout on na tebe ? A ty na něj, moc né ? Nevím, ale já bych si takového chlapa vážit po čase moc nemohla.Trošku jsi to přehnala s tím přizdisráčem, Oskar na tebe přece nebyl zlý, myslím, že se ti snažil jen pomoci. A to jsi ty vidět nechtěla. To, že nemá babu, ještě neznamená, že je méněcennej, aby jsi mu musela nadávat a urážet ho.

Reklama

Přidat komentář