Reklama

Klubovna

Eli (Út, 20. 11. 2007 - 12:11)

Wando, máš pravdu, je to tak. A o přebrané kousky my přece zájem nemáme. Nebudu přece kvůli 18cm klobásy chovat celé prase. To se nevyplatí. Kolik je ti ? Jestli nechceš, nemusíš odpovídat. Andy, začínáš nějak nesnášet našeho jediného mužského klubáka. Nebo jsi na něj vysazená. A co já, já ti taky nesedím, a co ? Hlavně že se už vytratili ti úchylní a sprostí debilové, a že si tu docela slušně klábosíme.Oskare, umíš taky někdy napsat sprosté slovo ?

wanda (Út, 20. 11. 2007 - 12:11)

Andy jo, teď se dívám, ty jsi rychlík a já si ho nechám na doma :-). Oskara neřeš...to je jeho problém.

Andy (Út, 20. 11. 2007 - 12:11)

Wandi, kde mám dopísek...???Myslíš ten,na který jsem ti dlouze odepsala???

Andy (Út, 20. 11. 2007 - 11:11)

Oskare, vzbuď se!!! Je poledne!!!

Oskar (Út, 20. 11. 2007 - 11:11)

Jo a navíc si myslím, že jsme všichni zde slušní, i Andy a když jsme přišli, tak jsme popozdravili. Naskýtá se otázka... pokud už tu někdo je, už nemá důvod znovu zdravit...tak proto wanda šla rovnou k věci a ještě byla Dary oblíbená !? :-)

Andy (Út, 20. 11. 2007 - 11:11)

A je to jasný, díky Wandi, nestihla bych to napsat ani ne s minutovým, rozdílem...Oskare, už to vidíš...???A už to i chápeš???

Andy (Út, 20. 11. 2007 - 11:11)

Á Oskárek se zapšknul:))Oskare, jsi vedle jak ta jedle...Dary a Wanda mi jsou nejsympatičtější a nejoblíbenější...protože chápou a věcně argumentují, což ty neumíš!!!Nejsem Dary ani Wanda, holky, prosím, napište pánovi domýšlivému něco intelignetně chytrýho, ať ho konečně vyvedeme z omylu...prostě mi vadí, že kážeš...jen jsem postřehla, že nekážeš jenom mně, ale že je to tvá typická vlastnost...:((

wanda (Út, 20. 11. 2007 - 11:11)

Andy ahoj, máš tam dlouhý psaní a co se Eli týká, to není diplomacie, ale fakt :-).Je, teď se dívám, že píšeš, že mě Oskar pokáral

Oskar (Út, 20. 11. 2007 - 11:11)

Eli, to není šťourání...jen jsem byl zvědavej. Přeci musíš znát, že Panny jsou zvědavé:o)Jen tak mě zajímalo, kdo se skrývá pod tím znamením:)Jinak já tu narážím, špičkuji do wandy a ne do Wandy, což je rozdíl a je dost patrný.Zajímavé je a to jsem přesně věděl, když jsem to psal a psal jsem to záměrně, že se ozve a také se ozvala potrefená ....Protože pokud budu někoho kritizovat, špičkovat, je normální, že se ozve ten na koho to je, což byla wanda. No a ozve se její autorka. A hned je rozčílená z toho, že kritizuji, špičkuji na jiného, ještě prý kážu? Bodejť by ne, když se to týká přímo jí.Takže Andy, už buď originálnější. Dary je oblíbená tvá, ne wandy.A jestli tě můžu poprosit, neřeš mě co dělám, pokud se to netýká přímo tebe, děkuji.

Andy (Út, 20. 11. 2007 - 11:11)

Jsem asi taky starosvětská a s Dary velmi souhlasím!

Andy (Út, 20. 11. 2007 - 11:11)

Jinak Mony, nevím, někde se fláká, asi chce být sama nebo jinde...Sun má přeorganizaci v práci a jiný PC, kde se na DK moc nedostane:(Dary mastila do háku, jak právě napsala, mj. zdravím:))

Andy (Út, 20. 11. 2007 - 11:11)

Eli: Oskar mě nepotěšil, vadí mi jak Wandě káže, že má zdravit...snad každého věc, ne?? Nebo mu na tom enormně záleží, aby ho Wanda pozdravila???Dá se to říci i jinak, diplomaticky, ale Oskar káže jako na mši svaté:)) Už znám jednu jeho špatnou vlastnost:))Eli, Oskar po tobě nějak jede, což???No, proč ne...jste stejná věková hranice, stejné znamení a stejně naladěni na přeoraganizaci bytu...už dost společného, ne? Myslíš, že si tu už někdo někoho našel??? Myslím na Doktorce...jen tak...sympatickým psaním? Jo, pardo, jsem zase upřímná, co? Díky, za zatažení ručky...ta moje huba...Jo, v životě se mlže stát cokoliv, je pestrobarevný plný situací a událostí...miluju život Eli, i když se zrovna nechová, tak jak bych chtěla...ale ostatně, to já taky ne:))A ty nemilé události, prostě ustojim, jako vždycky:))

Dary (Út, 20. 11. 2007 - 11:11)

Zdravím všechny klubovnice a klubovníky, dnes nestíhám, ale nedalo mi to očkem nenahlédnout :-))Eli, Wanda to napsala i za mne. Já jsem asi poněkud starosvětská, ale dala jsem svému muži slib, stejně jako on mně. A ten slib mne zavázal, protože jsem ho chtěla a chci dodržet. Slib zněl, že s ním budu v dobrém i ve zlém, že při něm budu stát i když se změní on, nebo já, nebo náš vztah. Asi jsme měli tu pověstnou kapičku štěstí, vydrželo nám to. Zdá se mi, že se manželství dnes rozpadají příliš snadno, při prvním životním úderu, při ztrátě fyzické přitažlivosti, protože je málo nebo hodně peněz, protože byl ten druhý nevěrný... Myslím však, že pokud mají oba manželé jen trochu snahu spolu vydržet, nemusí se hned rozvádět. Máš pravdu, že o tobě a tvém manželství nevím nic, ano, dedukovala jsem, že tě tvůj zklamal do té míry, že jsi na muže zanevřela obecně. Jestli jsem se tě dotkla, omlouvám se. Ale zdálo se mi, že Andy potřebuje spíš povzbudit, aby se snažila svůj vztah udržet, ne za každou cenu samozřejmě, ale pro dobré stránky, které jejich vztah má, jen ona je momentálně neschopná je vidět.Wando, moc tě zdravím a ráda přidávám že jsi též má oblíbená :-))Tak se tu holky i Oskare mějte krásně, moc ráda bych si s vámi povídala o životě, ale jdu ho pracovně žít :-( Pěkný den

Eli (Út, 20. 11. 2007 - 11:11)

Andy, ještě jedna rada. Nerozebírej tu tvojí intimní záležitost. Každýmu je do toho hovno. Je jasný, že když dva jsou spolu nějaký pátek, že jsou sehraní. Kdyby to neuměl, nebyli byste spolu 5 let. To je snad každýmu jasný.A nevím, nikdy neříkej nikdy, když píšeš: "prostě to ustojím, jako vždycky všecko..." V životě se může stát cokoliv, proto je tak pestrý a máme ho rádi.

Eli (Út, 20. 11. 2007 - 11:11)

Andy, na tu RozporAndy jsem nereagovala, protože jsem hned věděla, jak to myslíš. Ona to špatně pochopila.Jinak nějak dnes nevidím, že by Oskar kázal jako Rudý Právo... Čím tě dnes Oskar potěšil, že jsem tak smělá ? Kde je Dary, Mony, Sun ?

Andy (Út, 20. 11. 2007 - 11:11)

Eli,já vím, že jsem na to mladá, ale je to má svobodná volba, nechci si zatěžovat svědomí ani vědomí mé dcery...prostě to ustojím, jako vždycky všecko...není to tak hrozný, jen psychicky náročný...a pokud na mě pořád čeká princ, určitě mě najde...

Andy (Út, 20. 11. 2007 - 11:11)

Ahoj Wandi, Oskar zase káže jako Rudý Právo...zrovna ti píšu, ať se stavíš a ty už tu vysedáváš:))Jsi super diplomat, umíš potěšit jako málokdo...že Eli???

Andy (Út, 20. 11. 2007 - 11:11)

Rozpory Andy:Trochu jsme se nepochopili...můj mladej je dobrý milenec...umí to...a já se sním miluju, protože něco cítím...asi ne lásku, ale postelovou náklonnost určitě...jsem sehraní...jinak sex bez lásky není pro mě...všeobecně...mám pak k sobě výhrady a hnusí se mi i ten, co ho do mě strkal...myšleno všeobecně, nikoli na mladýho:))Už si rozumíme?

Eli (Út, 20. 11. 2007 - 11:11)

Oskare, já jsem tak asi v první polovině znamení, proč ? Jinak jsem holka ze západu a je mi 47. A ty začínáš nějak šťourat, ale mně to nevadí. Jednou jsem četla o Panně, že si vybírá pro život pouze jednoho partnera a toho miluje celý život.

Eli (Út, 20. 11. 2007 - 10:11)

To Wanda: moc krásně jsi to napsala, úplně mi mluvíš z duše. Děkuji ti za to. Víš, řeknu taky jedno přísloví : "Za každým úspěšným mužem vždy stojí úspěšná žena." Něco na tom pravdy je.Je fakt, že nejsem žádná chudinka, a za druhé jsem asi hodně náročná, co se výběru partnera týká. A na té genetice něco bude, holt to byl kvalitní materiál. Ale bohužel i pro tu druhou křehuli, která si šla dost tvrdě za svým. Dost při ní sešel a zdá se mi i nějak hloupější. Jakoby s ní zakrněl. Asi osud, nebo co. Oba synové jsou trochu dost hodně za vodou. Jeden má po světě asi 6 firem (majitel, ředitel, jednatel), a druhý syn dělá v managementu bankovnictví. Tu knížku si asi koupím, díky.

Reklama

Přidat komentář