Reklama

30 až 40 kilo dolů

Kikina (Út, 25. 3. 2008 - 12:03)

Ahoj po velikonocích. Já jsem dělala 2 pekáče nádivky a byla moc dobrá. Chci teď najet na tu 90-ti denní rozlišovací dietu. Psychicky jsem na tom už dobře, no a s mamkou to není nic moc. Napiš mejla, ale já sem svůj dávat nechci, tak, jak to uděláme ?

Nata (Út, 25. 3. 2008 - 10:03)

Ahojky Kikino tak jak jsi zvládla velikonoce?Já docela v pohodě. No a co mamka a ty jak jsi na tom psychicky? Doufám že dobře. No a co teď říkala jsi že po velikonocích se na to vrhneš tak co máš v plánu že jsem tak zvědavá.

Kikina (Čt, 20. 3. 2008 - 15:03)

Jo, klidně, ale budu až zítra. Pa

Nata (Čt, 20. 3. 2008 - 14:03)

Kikino tak mě napadlo jsme tady jen mi dvě akorát občas sem vleze nějaký rypák co kdyby jsme se přesunuli na email tam to bude v klidu a nikdo nás nebude kritizovat. Ale to je jen návrh.Záleží na tob jak budeš chtít.

Kikina (Čt, 20. 3. 2008 - 13:03)

Díky Nato. Mamka je už doma. Ale prodělala další operaci, kde zjistili, že se jedná o nádor slinivky břišní. Asi se dám na chlast. S tím hubnutím po Velikonocích to myslím vážně. Už nechci vypadat jako kýbl hoven. Všechno se mi teď se.. A nejhorší na tom je, že jíst mi chutná. Alespoň něco pozitivního.

Nata (Čt, 20. 3. 2008 - 13:03)

No to snad nemyslíš vážně ty se s toho snad nedostaneš, ale třeba to nebude tak horké jak to vypadá. Dneska už jsou doktoři machři a umějí si poradit s hodně věcma. A je mamka doma nebo v nemocnici. Psala jsi že už je to lepší. Tak budu držet všechny palečky aby to bylo ok. A ty prosím tě neblázni a buď v klidu .Mysli taky na sebe nebo se úplně zničíš, Já vím že je to hodně těžké mě by asi taky kleplo. Ale drž se bude zase odbře.Jo a máš pravdu v tom že teorii mám zmáknutou docela perfektně. Ale zatím mi to není nic platné. A taky doufám že s tím hubnutím nehodláš seknout. Možná by jsi se do toho měla zakousnout třeba by ti to pomohlo.

Kikina (Čt, 20. 3. 2008 - 13:03)

No, to jo. Vidím, že teorii bys taky mohla přednášet, jako já. Já teď nevím, co mám dělat. Včera jsem se dozvěděla, že mamka má zhoubný nádor, předtím říkali, že zhoubný není. Tak jsem na nervy zase. Nevím, jak to ustojím. Pa pa.

Nata (Čt, 20. 3. 2008 - 12:03)

Ahoj zdravím . Kikino tak po velikonocích jdeš na to tak já se přidám a opravdu se do toho už pustím.Už mě nebaví pořád sebou tahat ty zatracený kila. Taky už jsem si to srovnala v hlavě a vím že pokud se budeme snažit tak to jde. Nevím jestli jsem to už nepsala ale mám to vyzkoušené a vím že to funguje za měsíc pět kilo dole jen ta výdrž. Jíst pravidelně a menší porce. Ubrat na tucích a cukru a jde to. Hlavně si nic neodříkat a pokud mám na něco chuť tak si to dám ale jen kousek. Nebo si řeknu že si to dám za chvíli a ono mě to zatím přejde, jdu něco dělat, nebo si dám kousek ovoce nebo zeleniny a to mi stačí. Ale ono se to pořád kecá a skutek utek. No držím nám palečky aby jsme to zvládly,přece jsme šikovný holky. Nebo snad ne?

Tomáš (Út, 18. 3. 2008 - 16:03)

ahoj lidi,kdyby jste se zajímali o další možnost hubnutí, napište, rád Vám zkusím dobře poradit! sun.new"seznam.cz

Kikina (Út, 18. 3. 2008 - 11:03)

Ahoj všichni, obzvlášť Ondro. Děláš velkou chybu, že se straníš lidí. To bude jen horší. Z mojí zkušenosti mohu napsat, že pokud se třeba přihlásíš do nějakého hubnoucího klubu, je tam pak obrovská motivace. Já chodila třeba do klubu Diana a moc mi to pomáhalo.Pro t : jo, máš pravdu, ale co je ti do toho, kolik vážíme a že třeba nehubneme podle tvých představ ? Asi máš sám/sama nějaký problém, když jsi takhle zlý/zlá. Radši sem nelez.Nato, jak říkám, po Velikonocích na to tvrdě vlítnu. Už mám dost toho, že nemám co na sebe. Pa pa pa.

Nata (Po, 17. 3. 2008 - 12:03)

Ahoj Kikino tak jak je? Vítám tě Ondro. A máš nějakou představu jak by jsi chtěl hubnout? A tím že se budeš stranit lidí si moc nepomůžeš a možná to bude ještě horší. Pokus se chodit mezi lidi a mluv s nima třeba ti někdo dokáže pomoct už jen tím že bude s tebou. Držím palečky.

kuk (Po, 17. 3. 2008 - 07:03)

t jsi trapnej co si o sobě vůbec myslíš.Tak mi to nějak přijde že máš stejný problém a řešíš to tím že se druhejm posmíváš to ale není vůbec hezké :( no jo každý jsme nějaký.

Ondra (Ne, 16. 3. 2008 - 23:03)

Ahoj lidi pořebuju začít hubbnout již několikrát se mi to povedlo ale jojo efekt nezkamal ani jednou a ted už to začíná bejt extrém a potřebuju nějakej impuls radu prostě něco...:-) vážím 158 kg a měřim 176 cm je to hrozný vím to, je mi 20 sport mi neva jen ho nerad provozuji ve společnosti. Už se i vyhýbám nějakym setkánim s lidma se ktarýma jsem se neviděl např 2 roky a i nerad navazuju nový kontakt... takže už mi to přerostlo přes hlavu Pokud máte stejný problém nebo nějaký typy prosim ozvěte se Ondra(klaunek"seznam.cz)

t (So, 15. 3. 2008 - 12:03)

:)- bojim,bojim:-)))

:) (So, 15. 3. 2008 - 08:03)

jo a holky držím palce třeba se vám to povede a když ne tak alespoň byla snaha a svět se kvůli tomu taky nezboří

:) (So, 15. 3. 2008 - 08:03)

t a co tobě je do toho pokud o tom chce někdo jen kecat tak je to jen jeho věc a ty sem vůbec nemusíš líst pokud nemáš stejný problém tak tu stejně nemáš co dělat jenom prudit to umí každej a přitim o to nikdo nestojí tak drž hubu a starej se o sebe.

t (So, 15. 3. 2008 - 07:03)

občas se kouknu jak Vám jde hubnutí,absolutně u Vás nejde vidět pokrok,jen KECY,nikdy nezhubnete!!!!!

Nata (Pá, 14. 3. 2008 - 12:03)

No nakonec s tou nohou neměl nic hrozného jen si v práci natáhl vazy ale jak známo tak to pořádně bolí, už je to mnohem lepší. Dcera má prázdniny tak hospodaří spolu.Ale proti tvým starostem to není vůbec nic. No hlavně že to není zhoubné. Tak by jsi se mohla dát dohromady už i ty. Přestaň brát ty sajrajty a jdi se raději projít a to na hodně dlouho u mě to tak fungovalo. Chodila jsem třeba víc jak dvě hodiny a pořádně jsem si vyvětrala hlavu. Ne že by mi to vyřešilo starosti ale určitě to bylo lepší a taky se potom líp spí. Já vím ono se to kecá ale jde to, mám to vyzkoušené. A to jsem pořádný nervák a všechno strašně prožívám a hlavně myslím na to nejhorší a to mi taky moc nepřidá. Ale už jsem holt taková.No a co se hubnutí týče tak si stále moc nevěřím jen tak chvilkama a potom mě to zase přejde. Musím si to srovnat v hlavě a potom to půjde samo. Stejné to bylo s tím kouřením,prostě jsem najednou zjistila že to vůbec nepořebuju a už jsem si nezapálila půl roku a vůbec mi to nechybí. A jsem za to moc ráda. Tak si pořád říkám že s tím hubnutím to bude zrovna tak. Jen to trvá nějak dlouho. A kilča mi taky nějak naskákali. Kdysi jsme potřebovala zhubnout 30 kilo teď už je to 50.No jo je to hrůza tak uvidíme jak to půjde.

Kikina (Pá, 14. 3. 2008 - 10:03)

Ahoj Nato. Já jsem byla pryč služebně a asi teď ještě nějakou dobu budu. Snažím se to skloubit s mamkou, na víkendy si jí beru domů. Zdá se, že už je to lepší, zhoubné to není, to jsem se dozvěděla včera. A jelikož jsem měla samá jednání, brala jsem antidepresiva dvojnásobnou dávku, než mi doktorka napsala. A tak jsem se už i srovnala, a zase začínám ne jíst, ale žrát. Ale hlavně, že je mi dobře a už se neklepu. Teď začnu ubíral léky a váhu budu řešit až po Velikonocích.Nějak mi uniklo, co měl tvůj muž s nohou ? Dobře to dopadne, však jsme silný holky.

Nata (Pá, 14. 3. 2008 - 07:03)

Ahoj Kikino no to je dost že jsi se taky ozvala už jsem začala myslet na to nejhorší a to že jsem tu zůstala sama. No jo to asi dalo čekat že jakmile se dáš dohromady tak kilča půjdou nahoru ale ono se to zase srovná a začnou padat. Já jsem sice ještě moc nezhubla na kila ale mám dole nějaký ten centimetr. Ale taky to není nic moc, Jinak už si to začínám rovnat v hlavě a tak to jde zase o trochu lépe. Večer už jsme došla tak daleko že i když se mi stane že mě honí mlsná tak si nic nedám a ono to za chvíli přejde. A taky už se mi hodně dlouho nestalo že bych se přejedla. Jím sice všechno ale s mírou a tak je mi docela dobře po těle. Jen by to chtělo přidat na tom cvičení to mi ještě pořád tak úplně k srdci nepřirostlo. Tak se drž a koukej napsat ať tu nejsem sama.No a co mamka už je po operaci dobrá. Ten můj chlap už má tu nohu docela dobrou i když to ještě není ono ale už tolik nepajdá. Do práce půjde asi až po velikonocích.Tak se měj krásně pa N.

Reklama

Přidat komentář