Reklama

30 až 40 kilo dolů

Hermína (Ne, 8. 6. 2014 - 20:06)

Milá Roxy, co dodat ??? Hodně síly vám oběma a aby každá minuta, kterou spolu ještě prožije byl hóóódně dlouhá. Jenom ti přeju sílu tu maminku nedržet, jenom jí s láskou vyprovázej.Nezapomínej jí hladit. Potřeba doteku blízkého člověka je neuvěřitelně nezbytná. Pohlaď jí i za nás, prosím.

Roxy (Ne, 8. 6. 2014 - 19:06)

Holky díky za podporu.Dnes jsem u ní zase byla,ale byla jsem skoro celou návštěvu na chodbě,bylo jí špatně,šlo to horem i spodem. Zítra za ní zase jedu....))Heli ty blbečky tady na diskuzi ignoruj. Já se jima vůbec nezabývám,jako by tu nebyli.Prostě je přeskočím a basta.Škoda času trávit s nima....Jo a na toho býka si dej fakt pozor. Viděla jsem to v televizi,no a je to kolos.)))Milko,děkuji za pěkná slova a máš pravdu,užít si ji co to jde,ale když chodím do práce,tak je to strašně daleko,ale nějak to zvládnu....holky Hermínko a Bleško a ostatní mějte se a užívejte si krásných letních dnů....))

Hela (Ne, 8. 6. 2014 - 07:06)

Roxy, jak píše Milka..Trávit s maminkou čas a nezapomínej žádát o injekce na bolesti.Doktoři se bojí dávat víc morfia bez požádání pacienta a nebo příbuzných by dávky byly nedostačující.Vím to z Jipky i Ara. Je to kvůli případné žalobě.Přeji ti sílu a je mi to líto.Milko zdravím a Hermínku také. Mně se pár dní při nakouknutí moc psát nechtělo. Vždy mi vzalo elán pár blbců co sem lezou.Já také chodím a obdivuji krásy,ale houby letos nesbírám. Do lesa se ted bojím. V okolí se už skoro týden zdržuje uprchlý býk a nikdo netučí, kde. Já mám les vedle farmy kde je spousta dobytka, takže tam ted moc nelezu. Je prý hodně nebezpečný.Ale chodím jinam a hodně se držím na zahradě...Přeji všem krásnou neděli a Roxy tu sílu.

Milka (Ne, 8. 6. 2014 - 04:06)

Milá Roxynka, najdôležitejšie je, aby si strávila s mamou čo najviac času, ktorý vám ešte zostáva. Každého z nás to čaká, záleži len na tom, akým spôsobom. Už Tvoja prítomnosť jej to v mnohom uľahčí a dnes sú už lieky, ktoré zmiernia bolesť, žiaľ na to, čo prežívaš pomôže iba čas. Myslím na Teba a želám vám obom hodne síl, aby ste čas, prežili čo naintenzivnejšie v láske a vzájomnom porozumení.

Roxy (So, 7. 6. 2014 - 20:06)

Ahojte holky)))Vůbec nemám čas tu s vámi pokecat,te´d jsem nebyla tři dny na netu a tak vůbec nevím která bije.)))S mojí maminkou je to tak strašně vážné,že vážnější už to nemůže být. Otevřeli ji a zašili,protože to co viděli i jim bralo dech.Takže si dovedete představit co teď prožíváme.Já ji stále navštěvuji je na jipce a pustí mě k ní kdykoliv.Dojíždím za ní do Olomouce přes 60km jednu cestu,ale jak můžu tak jedu.Milko mělas pravdu,to nejhorší mě teprve čeká....Tak pa a jak budu mít náladu,tak se zase zapojím,,,,,pa

Milka (So, 7. 6. 2014 - 12:06)

Hermínka, pozrela som sa aj na net a viem si predstaviť, ako Ti bolo príjemne. Ja som dnes znova bola v hore a našla som 6 krásnych dubákov, suchohríby, posedela som pod krásnym košatým dubom. Tak nech je celý deň tak nádherný - to želám vám všetkým. Helenka, nebola si nazrieť v hore?

Hermína (Pá, 6. 6. 2014 - 20:06)

Prožila jsem nádherný den. Byla jsem v tom zámeckém parku, chodíval tam i Antoním Dvořák, tak si dovedete představit jak nádherné,letité stromy tam rostou. Jsou tam i tři jezírka, jedno se jmenuje Rusalčino, traduje se, že u něj Rusalku napsal. Několikrát v roce se zde pořádají koncerty vážné hudby a celý park je nádherně nasvětlený.Je to Vysoká u Příbrami, koukněte se na nett, stojí to za to. A navíc v tom parku roste spousta hub, hřiby, křemenáče, špičníky lišky, ryzce. No paráda, ale letos ještě nic. Ale určitě si tam pojedu natrhat lipový květ. Bude ho tam spousta. Tak děvčata,pište, ať to tady trochu žije.

Milka (Pá, 6. 6. 2014 - 07:06)

Hermínka, niekedy ráno, si myslím, že ani nevstanem, ale keď sa trochu rozchodím a dám si niečo od bolesti a tiež som znova začala brať tu želatínu, tak idem. Keď už som v hore, zabúdam na všetky starosti a bolesti a keď sa ešte k tomu zadarí nejaký ten hríbik, srnka, alebo iné krásne stvorenie, tak ma to nabije energiou, že by som tancovala, ako víla. Žiaľ všade prebieha ťažba, urbárnici chcú rýchlo zbohatnúť a tak potom aj hora vyzará. Hlboko do lesov sa už neodvážim ísť sama, iba tak 3-5km.Keď som unavená naskočím a tátoša a dole kopcom som raz -dva. Želám Ti príjemne prežitý deň, bez bolesti a prirodzene, že aj všetkým holkám.

Hermína (Pá, 6. 6. 2014 - 06:06)

No Milko, to ti tiše závidím. To, že dokážeš dojet na kole do lesa a ještě hledat houby. Si dobrá , fakt.Já se dnes vypravuji k sestře. Bydlí na vesnici u zámeckého parku. Je tam krásná, stará dubová álej. A v celém parku je spousta stromů, které stojí za to obejmout.Snad se mi to podaří a bude na to čas.Přeju vám všem, sluníčkový den.

x (Čt, 5. 6. 2014 - 19:06)

mezi blbci se debil neztratí...zase kretén?

Milka (Čt, 5. 6. 2014 - 12:06)

želám vám krásny deň. Bola som dnes v hore na bicykli. Pekný výlet a ako bonus 3 pekné dubáky. Hermínka, veruže som viackrát pobjímala krásné, silné duby a ja sama neviem, ale inokedy sa vrátim domov zničená a teraz som úplne fit. Tak je asi predsa pravda, že nám stromy môžu dať zo svojej sily?? Už sa mi to viackrát ukázalo. Nech sa darí všetkým slušným ľuďom....

bleska (St, 4. 6. 2014 - 19:06)

Hermi a Milka ano souhlasim proc se nechovat slusne ke slusnejm lidem ano!!! vsak nas svet kam speje kdyz to clovek vidi ze vse kolem? souhlasim a podporuju Vas nazor!! holky diky za vše

Milka (St, 4. 6. 2014 - 19:06)

Lenka, to je paráda, aj Ty si živý dôkaz, že to ide aj bez rôznych drzhých preparátov. Hermínka a sadnúť na nejaký nízky stolček by sa nedalo? Je mnoho veľkých stromov aj v parku, v lese aj na sídlisku. Stojí to za to. Čo sa týka toho úsmevu, určite máš pravdu. Ťažko sa mračí na človeka, ktorý sa milo usmieva, zväčša je to tak, že normálny človek úsmev akosi automaticky opätuje, ale určite sú aj výnimky. Pokúsme sa to zmeniť a všímajme si reakcie ľudí. Krásny večer a sny.

Hermína (St, 4. 6. 2014 - 18:06)

Tak dnes jsem měla takový vyřizovací den. Vešla jsem vždy s úsměvem, slušně poprosila a všichni byli milí a příjemní, vše šlo jako po drátku a povedlo se mi i skoro nemožné.Nezapomněla jsem poděkovat za laskavost a ochotu a odevšad jsem odcházela naprosto spokojená. Slušnost a úsměv dělají divy a nic to nestojí.Zkoušejte to taky, bude nám všem líp.Jen na tu zahrádku jsem se dnes nedostala a docela mě to chybí. Nešlo to všechno stihnout. Podle rady Milky, jsem přemýšlela, který strom bych mohla na naší zahradě objímat ?? Největší a nejstarší je třešeň. Má ale 3 silné větve, asi metr nad zemí? No nevymyslela jsem polohu či postoj, jak bych tu naší třešňuli mohla obejmout?? Ostatní stromy jsou na tom podobně. Tak mi asi nezbyde, než chodit na zálety k sousedovům ??Příjemný zbytek dne , dobrou náladu a sílu těm, kteří jí potřebují.

Lenka (St, 4. 6. 2014 - 17:06)

Dneska už koukám na fotky jaká jsem ještě tři roky zpátky byla macanda. Impulz přišel a já vydržela. Patnáct dole a držím si to pořád i když už jím všechno ale nastolila jsem doma rozumně zdravé stravov ání. Jenže jsem musela komplet vyměnit šatník. Takže vše šlo pryč. Něco mámě to lepší a to víc nošené na charitu. Mám o tři čísla menší velikost tak to opravdu nešlo nosit. Hrozná blbost je nejíst. Naopak. Jíst 5 - 6 krát denně a to pravidelně nešvindlovat. Určitě vynechat při hubnutí bílé pečivo ale nahradit ho celozrným. Zhubnete jen když budete jíst.A nezobat mezi tím. A když už tak zeleninu nebo se mi osvědčily při chutí na sladné rozinky. Holčičky jde to i když se vám přehoupne čtyřicítka. A stojí to za to.

Milka (St, 4. 6. 2014 - 15:06)

Milá jitka, žiaľ aj ja mám viac slabých dní, ako dobrých, ale vedome sa snažím prebiť zlo tým pozitívnym, aby som sa náhodou nezbláznila. Nemáme vojnu, máme strechu nad hlavou, nehladujeme, dostatok čistej vody a aj to zdravie ešte nie je najhoršie. Obzri sa okolo seba a uvidíš, ako sa máme dobre a aké sme bohaté, tak si vážme život a každý deň sa snažme prežiť čo najlepšie. Čo tam po hlupákoch, ktorých je okolo nás preveľa. Nedajme si od nich kaziť radosť zo života.....

Jitka (St, 4. 6. 2014 - 13:06)

Myslela jsem ze to napsal nejaky zamindrakovany chlap. Ale ze zenska to nechapu. Bleska zaslouzi obdiv. Milko z tebe by si mela Lenka vzit priklad jak jsi porad pozitivne naladena :-)

Jitka (St, 4. 6. 2014 - 13:06)

Myslela jsem ze to napsal nejaky zamindrakovany chlap. Ale ze zenska to nechapu. Bleska zaslouzi obdiv. Milko z tebe by si mela Lenka vzit priklad jak jsi porad pozitivne naladena :-)

Milka (St, 4. 6. 2014 - 12:06)

Dievčence, svet je krásny a voňavý. Kvitne lipa a je to moc príjemné posedenie a prechádzka. Zabudnete na všetko hlúpe a zostane vám iba sila vône a chuť čaju. Všetkým želám krásny deň a slnko v duši.....

Jitka (St, 4. 6. 2014 - 09:06)

Rada ctu tuto diskuzi a nechapu co je to za ubozaka co se takto chova. Potreboval by par lekci slusneho chovani.

Reklama

Přidat komentář