Reklama

30 až 40 kilo dolů

Iva (Čt, 17. 7. 2014 - 10:07)

Pane Bože,co se to tu děje? Je vůbec možné,že se může narodit i takový debil,který si píše sám se sebou? Škoda diskuze.

Lenisek (St, 16. 7. 2014 - 20:07)

Ahoj, také běžím tento běh na dlouho trať, běžím už půl roku a velice mě těší, že výsledky jsou znatelné. Má poradkyně z www.nutricentrum.cz se stala mou velkou oporou a velice mi pomáhá jak s hubnutím, tak i s psychikou a sebevědomím, cítím se stále čím dál líp a doufám, že to bude jen pokračovat. Co vy jak se vám daří v hubnutí? Kolik kilo už máte dole?

věra (Čt, 10. 7. 2014 - 12:07)

Ahoj, nezkoušeli jste někdo...Sblajzla jsem 4 pixly a spíš jsem přibrala

Jarka (Čt, 10. 7. 2014 - 10:07)

Ahoj, nezkoušeli jste někdo zelenou kávu? Má cenu do toho jít? http://green-coffee-plus.cz

Hermína (Út, 8. 7. 2014 - 20:07)

Taky jsem na příjmu, ale čekám až někdo dostane rozum, teda jestli ještě vůbec jde ??Všechny zdravím a přeju hezký léto. U nás už dva dny krásně prší. Včera to teda byla pořádná průtž, ale vsáklo se to.

bleska (Po, 7. 7. 2014 - 19:07)

ahoj vsechny zdravim ,vice to zde nekomentuji holky.

Roxy (Út, 17. 6. 2014 - 16:06)

Ahojte holky)))Jo,je tu pěkně veselo.Heli díky za podporu,potřebuji ji...))Jinak co se týče jídla jsem víc než vzorná. Vůbec nijak to teď neřeším a tím pádem nepřibírám,ono je to fakt v hlavě....Čím víc na to člověk myslí co sní a kolik a v jakou dobu,tak bych řekla,že je to horší,jako by na to tělo čekalo.)))Tak se opatrujte a odpočívejte,budou dovolené....pa

Hela (Po, 16. 6. 2014 - 19:06)

Nazdárek děvčátka, kde jste?:-) Koukám, je tu nějak "živo":-)Co dělá jídlo a vůbec, jsme vzorné? Roxy, jsi omluvená od psaní,ale myslíme na tebe a držíme palce.Hermínko, jak se daří tobě? Milka asi pracuje A NENÍ U NETU. Já dnes odchodila hned ráno svých pár denních kiláčků. Jídlo drřím,ale přidávám sacharidy-maličko. Protože jahody a třešně si ujít nedám. Jinak obojí mám stále skoro nezralé, u nás je kosa jako v dubnu.V sobotu budeme slavit letní slunovrat, tak jako správné čarodejnice si něco musíme i přát. A pište!!!!!

Jitka (Po, 16. 6. 2014 - 17:06)

Co to, to uz zase budou vanoce?

rada (Po, 16. 6. 2014 - 07:06)

[email protected] si zazdít svou diskusi.Písněte do redakce.

fanynka (Ne, 15. 6. 2014 - 21:06)

Ahoj všem,vyzkoušela jsem...Haničko, chemii si strč za tričko. Tady ženy bojují jinak a já jim moc fandím. 5 kilo za týden, vypovídá o všem. Jojo efekt. Holky, držte se, ..co dvě hodiny a málo a dávejte si pozor na to, co jíte. Jdete na to správně. A pohyb... denně. :-)

Hanka (Ne, 15. 6. 2014 - 21:06)

Ahoj všem,vyzkoušela jsem zelenou kává, a nic mi nepomohlo!!! Kila zůstala a peníze včudu. Narazila jsem však na opravdu účinný přípravek Super Fat Blocker. Už mám dole 5kg a to za jeden týden, s hubnutím pokračuju dál, tak jsem zvědavá kolik za 1 měsíc shodit. Holky, neutrácejte zbytečně za přípravky, které nejsou osvědčené, tento je zaručený, vyzkoušený a z přírodních výtažků, prostě žádná chemie. Našla jsem ho na této stránce http://www.fit-body.info/ určitě ho vyzkoušejte a napište kolik jste zhubli, Hanka

Hermína (Pá, 13. 6. 2014 - 20:06)

Tak jsem byla zase zapřažená do hlídání. Vnučka měla vysoké horečky z toho horka. Zítra mám volno a jsem moc ráda. Měla jsem to tu jako polní lazaret. Jen já jsem musela být fit a všechno obstarat.No nic, je to za mnou. Zítra pokud mi bude dobře si udělám výlet do Prahy.Tak si užívejte dny volna. A aby vám dobře bylo.

Hela (St, 11. 6. 2014 - 07:06)

myslet stále na to co sníst...Ano, před devíti lety jsem takto žila i uvažovala. Výsledkem nebyl pokles váhy a rozhodně ani pohodová mysl.Jíst po troškách a nehlídat co? To je cesta špatná, ovšem každý svého štěstí strůjce:-)Hlídám v hlavě nějak automaticky vše, co pozřu. 8 let jsem v BMI 22.9 - 24..Navíc nemusím tím pádem kupovat blbosti a jíst co mi nesvědčí. Pohybu mám víc než dost,ale ten jsem měla i jako tlustá !O zbavení se léků na tlak a mnoha dalších netřeba se zmiňovat.Neustále se vzdělávám co se stravování týče, vše zkouším sama na sobě-a teprve pak radím.Stal se pro mně z toho velký koníček. Lidi, kterí mne neviděli řadu let mně nepoznají. Protože naopak vypadám spokojeně a celkově lépe..Ale Nato, také jsem tvrdila co píšeš. Dokud jsem si nepřiznala,že to je zlá obrana .Byly to pouhé výmluvy. Razantně snížit a změnit stravu, najít svůj způsob a fungující hubnutí je jediná cesta. Pohyb je pouhý dodatek a zpevnění těla.

Nata (St, 11. 6. 2014 - 04:06)

myslet stále na to co sníst a co ne jestli přiberu je daleko horší, než jíst vše ovšem s mírou pravidelně a po malých dávkách. K tomu pohyb a hlavně klid žádný stres což je někdy nemožné. Tělo pak strádá možná na váze je méně ale vypadáme unaveně a bez pohody pořád se hlídáme je to v hlavě.

Hela (Út, 10. 6. 2014 - 22:06)

Roxy, neblázni:-) Vždyt jsme kámošky a každá si občas potřebujeme postěžovat, vylít srdíčko..Jen piš, třeba se ti trošičku uleví.Je mi tě moc líto, maminky samozřejmě také.Hermínko, já o té pšenici četla už dávno. Není to pšenice jako kdysi. Je to modifikované, uměle vytvořené něco, co nasytí a zabije. Byť až časem,ale ten popis těla u žráčů pšenice je velmi trefný.Holky, já mám nyní BMI rovných 23 ! Tedy chci ještě kousek dolů,ale přichází ovoce, jahody a třešně..Prostě něco zase z toho cukru v ovoci naberu. To je jasný:-)Ovšem ujít si to nedám,celý rok se těším na to,jak budu jíst přímo ze stromu-záhonu.Přidala jsem naschvál do nízkosacharidové diety oves.Pšenici rozhodně ne. Po nabušených dnech s náhlým nákladem sacharidů jsem přibrala 1kg,ale dám nic. Ale vrátím se na velmi omezený počet sacharidů, protože bez nich nemám hlad a nepadá mi cukr dolů. Ale až se nacpu ovocem:-)Jinak vám všem přeji hezké dny a hlavně disciplínu. Ta potom přináší pohodu a klídek, radost ze života a zdravé sebevědomí.Hermínko, prodává se mouka žitná, rýžová, kukuřičná, pohanková a další..Jsou dražší,ale vaření z nich pro jednoho člověka moc neubere. Chleba a pečivo z toho není tak lehké a nadýchané,ale to dříve ani nebývalo.Tak jen vydrž a zkoušej..

Hermína (Út, 10. 6. 2014 - 20:06)

Milá Roxy, když spí, nic jí nebolí a to je moc dobře. I tak jí povídej, je to zvláštní, ale všechno vnímá i když to vypadá jako nemožné. Takže vlastně je to takhle dobré i když to je relativní.....Z toho špatného, je to to lepší. A neboj, klidně piš. Potřebuješ oporu a my ti jí rády dáme. Jen tu sílu musíš najít sama v sobě, s tím ti pomoct nemůžem.

Roxy (Út, 10. 6. 2014 - 17:06)

Ahojte)))Tak já dnes byla venku pouze pověsit prádlo a v obchodě.Toť vše. Celý den mě bolí hlava,jsem ospalá a unavená.Jím jenom trošku oběda a pak jen meruňky,jahody,jablka a vůbec na nic jiného nemám chuť....))Holky díky za podporu,nechci si tu na této diskuzi stěžovat a zaplácávat ji svými problémy,jen vám napíši,že mamču v noci znovu operovali,teklo jí to do břicha ze střev a má strašně rozjetý zánět.Byla v umělém spánku a je na jipce....Špatné,že?

Hermína (Út, 10. 6. 2014 - 13:06)

Milá Helčo, mám úplně stejný plán. Dokonce jsem si objednala knihu " Život bez pšenice". Myslím si, že to je to nejlepší co bychom mohly pro sebe udělat. Bohužel, je to o tom rozhodnutí. Dřív bylo pečivo mnohem kvalitnější a bezpečnější, jenže s takovým druhem a kvalitou už se můžem setkat tak v rumunském Banátu. Dneska je to všechno šejdrem a tak bychom to fakt měli vyřadit všichni.Jenže otázka je hlavně čím to lze nahradit ?? To už tak jednoduché není??

Roxy (Po, 9. 6. 2014 - 19:06)

Hermínko,tak teď jsi mě dostala. Tak krásně jsi to napsala.Určitě ji za vás pohladím ,díky

Reklama

Přidat komentář