Reklama

30 až 40 kilo dolů

Milka (St, 19. 6. 2013 - 11:06)

Helenka, aj ja mám otvorené iba zavčas rána a v noci, cez deň iba pootvorené a stiahnuté žaluzie. Dnes som bola o 5 ráno už v hore a vyplatilo sa. Doniesla som dubáky a suchohríby a o 9-tej som už bola doma. Cítila som sa moc dobre a kilo je dole, ale aj to može byť iba strata vody. Helenka , ak možem poradiť, maj stále po ruke nejaké ovocie, alebo semená a vždy, keď dostaneš chuť si zapáliť, tak zamestnaj ústa a hlavne mysel. Najťažší je prvý mesiac, potom už budeš v pohode, keď nebudeš medzi fajčiarmi. Myslím na Teba a prajem pevné nervy, veď to, čím si si prešla, toto je malina. Neboj sa ak by si pribrala aj 5 kg, potom to zhodíš. Telo sa bráni ako vie, keď si mu vzala jeho drogu. Ty sa predsa nepoddáš...

Hela (Út, 27. 1. 2015 - 20:01)

Lidunko, jsem ráda, že si se ozvala. Já ztratila kontakty z lide.cz.Napiš mi na mail, jestli ho ještě máš. Můj pejsek má také potíže s klouby. Určitě napiš.Holky, všechny zdravím a hned jdu odpovědět na maily. Nebyla jsem ted moc na netu, takže mám resty. Jinak jak se vám všem vede? Zuzko, píšu:-)

Milka (Út, 18. 6. 2013 - 13:06)

Helenka, veru treba byť ostražitý. Ja som tak natrafila na jeseň, keď boli gaštany, ale aj tak so mala chvíľu, kým neušli, veľký strach. Teraz je to určite ešte nebezpečnejšie. Hermínka, pri takej zdravej strave, budeš ako rybička. Vonku je horúčava, tak si vegetim v synovej izbe, kam slnko nikdy nezasvieti a hrám sa na počítači. Bola som si dať robiť zuby, tak už znova budem hezká holka. Zajtra by som zavčas rána chcela ísť do hory, uvidíme. Roxy, Blška a ostatné holky z naši školky, želá hodne zdravia, aby ženám dobre bolo...

Hermína (Út, 18. 6. 2013 - 10:06)

Tak to tě Helo zklamu, já v těhle vedrech se tak akorát válím pod třešní. Nemohu dýchat a pořád otékám, už nevím jak se tý vody zbavit. Nic mi nezabírá???S trávou teda bojuju, ale zatím vede tráva.Co se týká úrody bude to letos fakt slabý. Na druhou stranu je to pozitivum, nebude co užďibovat. I když já jsem v poslední době vysazená na rajčata a dokážu jich sníst i kilo denně. Ty se zatím na záhonech drží, tak uvidíme jak to dopadne.

LIDUNKABU CZ (Ne, 25. 1. 2015 - 23:01)

Všechny moc zdravím, ale...HELENO ZLATÁ-JAK JE A CO PEJSEK?NÁŠ SALLI JE ŠPATNÝ-KLOUBY,OZVI SE MI LÍDA

Dalibor (Ne, 25. 1. 2015 - 07:01)

Zdravim.Jsem tady novej.Byl jsem asi deset let zavislej na alkohólu.Absolvoval jsem lecebnou kuru v Apolinaři.Nyni už třetim rokem abstinuju,nedam si ani nealko pivo,rumovou pralinku,proste nic.........Pisi,ze se chci podelit,poradit,popovidat si..........

Magda (Ne, 25. 1. 2015 - 04:01)

Veselé Vánoce a štastní noví rok ,hodně zdraví ,čistou mysl, vám co tu chodily, pěkně si povídali,o životě přejí , aby měli krásné Vánoce a rok lepší jak byl ,, u mě moc špatní , mějte se? ps, jak někdo píše at se podepíše,,,,,,,

Nena (So, 24. 1. 2015 - 23:01)

Všech,které zhubly hodně kg, bych se ráda zeptala,jestli neměly problémy s nadbytkem kůže.

Denise (So, 24. 1. 2015 - 23:01)

Všechny moc zdravím, ale...Čau holky, já občas nakukuju a píše sem nějaký idiot nebo co a to člověka otráví. Není tady nějaký správce serveru nebo něco takovýho? Ať si magoři píšou na svý stránky a neotravujou.

Hela (St, 21. 1. 2015 - 08:01)

Všechny moc zdravím, ale jak vidím, nechodí sem nikdo:-) Zuzko, mail kopíruji a hned ti pošlu můj-prázdný..Spěchám a vypínám, odpoledne nebo večer se ozvu.Pokud chceš, napsat mi můžeš kdykoli, mail kontroluji občas v průběhu dne. Drž se holka:-)

Milka (Ne, 16. 6. 2013 - 10:06)

Hermínka, takto Ťa mám ráda aj Helu, keď ste veselé a uťahujeme si aj same zo seba. Ja som sa asi pred hodinou vrátila z lesa. Doniesla som konečne aj pár dubáčikov, suchohríby a muchotravky- ružovky. Začalo pršať, ale nie dlho. Veľmi dobre som sa cítila. Všetkým želám dobrú náladu, zdravie a slnko v duši.

a to jenom (Ne, 16. 6. 2013 - 08:06)

jsi zapomněla na všechny ty sladké navoněné řezíčky a pitominky. Ono je fakt lepší než čoko si dát JEDNOU za ČAS chleba se sádlem a cibulí. Dnes je takový výběr zeleniny a dobrá kuchařka ji dokáže připravit každý den jinak.A navíc zapomínáme na luštěniny. Sice se po nich pěkně prdí ale jsou opravdu zdravé. Taky je třeba zapomenout na zahuštěné omáčky - smetanu. A s tím pitným režimem? Ono vypít denně 3 - 4 LITRY tekutin - vody taky tělu moc neprospívá.Chce to přemýšlet už před nákupem, v obchodě se nenechat unést chutěmi a reklamou. Starat se o sebe a svoje zdraví je v rukou každého. Přemýšlet stále co dám do úst. No a samozřejmě pohyb. Nejlepší a nejzdravější je zcela obyčejná chůze. Ne jen kolem baráku, ale hezké výšlapy. Mých - 2o si už rok udržuji a také jsem se zbavila všech o 4 velikosti větších věcí ze šatníku. Velikost 40 mi stačí, dál už hubnout nechci. Přece jenom by měl manžel v postýlce za něco chytnout.

zuzka5 (Út, 20. 1. 2015 - 06:01)

Na knackebrot nebo křehký...Helo, děkuji moc za vyčerpávající odpověď. S tou hrstí - tak ana tom něco určitě bude, říkala mi to i známá, která se mj. zabývá kineziologií. Zhubla, moc jí to sluší a když jsem se jí ptala - tak jí co se vejde do hrsti :-) Důležité je i se nenervovat, když člověk podlehne (jako já v neděli kousku bábovky). Prostě jsem si řekla no a co, jede se dál :-)Během dopoledne se snažím hodně zavodnit, pít vodu,neslazené čaje apod. Nějaký ten pomeranč, mandarinku, prostě šťavnaté ovoce. V poledne maso, zelenina bez přílohy, odpoledne zeleninové saláty. Ale zkusím to tedy rozdělit do těch hrstiček :-). Jinak mi můžeš napsat i na mail [email protected] tam mi můžeš radit, aniž bychom to tu zahltily....takže ještě jednou děkuji za podporu Z.

Hermína (So, 15. 6. 2013 - 21:06)

Hele Jeruno, vím , že to myslíš dobře.Nevím jak dlouho nás tady čteš, ale Milka je podle svých možností, jedna z nejlepších. Musím se jí zastat. Jinak já jsem v péči obezitologa, řadu let. jen mě stále nutí do operací, bazíruje na jídelníčku a dovede mě tak akorát vynadat, když to není podle něj.Je pravda, že zhubnout větší počet kil, by potřebovalo odbornou podporu,ale kde jí hledat ?? To jen tak na okraj.A teď něco veselého :Co jsou to kalorie ??Kalorie jsou malé potvory, které nám v noci vlezou do skříně a přešívají nám věci, aby nám byly stále menší a menší....Mám těch malých potvor plný šatník !!!

Hela (Po, 19. 1. 2015 - 18:01)

Na knackebrot nebo křehký chléb namazaný lehoučce čímkoli, dát list salátu, kolečko rajčete, kolečko i dvě vajíčka a podobně. Je to vysoké a to byl můj oběd. Ne dva plátky !nebo tam dám plátek dušených prsou z kuřete, navrším zeleninu a opět jeden. A hlad není, to se tělo naučí brzy. Také ví, že dostane za dvě hodky zas..Tím jsem vlastně přestala téměř jíst vařená jídla. Po roce jsem přišla o léky na tlak, na srdíčko...Prostě ted občas vezmu jen na bolest-mám páteř po těžkém úrazu.Nebo 3 dkg vloček v hrníčku zaliji vařící vodou a asi za hodinu dám do tvarohu, přidám nějaká zrníčka..Hlídej si, at jíš bílkoviny-tvaroh a maso...To je nutné.

Hela (Po, 19. 1. 2015 - 18:01)

Zuzko zdravím a jsem ráda, že jsi diskuzi opět vytáhla:-) Já zpočátku kdysi děsně hladověla, ale po 14 dnech byl žaludek smrsklý. Pak jsem jedla co se do hrsti vejde asi 5-6 krát denně. Záleží, kdy se jde spát a kdy vstává. Proto jsem psala na začátku, že si ze mně nemáš brát příklad:-) Hladověním jsem sundala okamžitě asi dvě velikosti a následně-to jsem hlad necítila, asi 41kilo během 5 měsíců..Nerada bych lhala, když si to tu nalistuješ asi 3 roky zpět, psala jsem hodně podrobně jak jsem to udělala a jakou stravu jsem měla. Samozřejmě argumenty, že nastane jojo efekt beru-on nastane vždycky ! Pokud se dotyčný vrátí k původní stravě a hlavně k původním porcím. Po zhubnutí se přidává přiměřeně a velmi pomalu asi rok. A zůstat na tom. Já časem přidala víc, protože jsem stále byla v pohodě a zase mám větší prsa, kabát mi nesedí..Takže jedu od Nového rióku nanovo. Potřebuji trvale sundat 4 kila, tak mám do konce března cíl 8 kilo. Ona se nejméně dvě totiž vrátí ihned, po zavední trošku lepší stravy. Jím opět 6 krát a maličko. Problém je, že za posledních asi 7-8 let jsem přidala hodně pohyb, mám spoustu práce i kolem domu, takže to malé jídlo mi dlouho nevydrží:-)Jednu radu mám a ta platí u každého stravování, silná vůle, pokud porušíš hned jet dál a nenervovat se. Nebrat v úvahu pitomosti, jako že celozrné pečivo se má...no to bych nezhubla nikdy. Maximálně kousek knackebrotu, jinak namočené v horké vodě vločky jke všemu. Denně 10 dkg, jsou to plné dva hrnky-po namočení. Ostatní přilohy jen zelenina. A máš váhu za chvíli dole. I někteří doktoři tvrdí, že mouka-sacharidy jsou viníkem obezity. Už končím, ale je toho moc..Nechci to tu zahlcovat:-)

zuzka5 (Po, 19. 1. 2015 - 09:01)

Dlouho tu nikdo nebyl :-), ale nevadí, držím se pořád :-) je to boj.....

Milka (So, 15. 6. 2013 - 07:06)

Helenka, ďakujem za podporu, snažim sa držať zubami, nechtami. Všetci tu dobre vieme o čom to je, iba že nie vždy máme dosť síl. Helenka, tí, čo priberajú, keď prestanú fajčiť, je to asi preto, že cigaretu nahradia sladkosťou. Keď tak neurobíš nemusela by si nejako zvlášť veľa pribrať. Tým, že si sa pustila aj do maľovania bytu, budeš výrazne cítiť ten rozdiel. Ja sama som fajčila od detstva a prestala som , keď som otehotnela a odvtedy so to aj skúsila, ale už mi to nechutí. Moc Ti fandím... Všetkým želám krásny deň.

Helo, (Pá, 14. 6. 2013 - 18:06)

tak jak jsi na tom,vydržela jsi stále nekouřit? Asi nejhorší ty první dny,no přiznám se,že bych to asi nevydržela.Člověk musí hodně chtít a pak by to teprve šlo.

Reklama

Přidat komentář