Reklama

30 až 40 kilo dolů

Roxy (St, 8. 7. 2015 - 20:07)

Heli,ty jsi nezmar,normálně bych tě chtěla mít za sousedku aspoň bys mě denně nakopla a já s tebou makala,ale přesně o tom to je. Jíst méně a vše,ale více se hýbat.))Tano,kolik je ti roků? Mě je přes padesát a přesně jako ty,taky můžu skoro nejíst a váha se nepohne. No jo,dříve stačila jedna probeňděná nebo promilovaná noc a kila šly dolů...Ale pokud vydržíš,pohne se to určitě. Kolik vážíš a kolik chceš zhubnout? Mějte se))

Tana (St, 8. 7. 2015 - 07:07)

Mně se už pět týdnů váha nehnula, když si vzpomenu, jak se mi hublo v 17... Za půl roku byla z obézní holky "modelka", no a teď je to těžší.

Hela (Út, 7. 7. 2015 - 20:07)

Hermínko, tedy mně vločky nedělají průjem a jím je předem spařené v jogurtu, ted spíš v polotučném tvarohu. Jinak miluji kedlubny a nové zelí ale to mi ještě-nebo už neroste.Ty jez plátek masa a dušenou zeleninu. Maso potřebuješ, musí ti chybět bílkoviny a nehraj si. Já z toho měla víc než rok velkou anemii, ted zase málo krevních destiček. Bílkoviny jsou stavební kámen těla. Pak není železo, vitamín B12, a další. Tak jsem to zmákla masem, nic jiného nepomohlo. A tím tvarohem, maso stále dokola nemohu.

Hela (Út, 7. 7. 2015 - 20:07)

Hezky si to napsala Roxanice:-) Já o tobě říkala dceři, když si stěžovala na teplý bazén.No jinak furt dokola jahody a už je nechávám zčásti na záhonku.Hermí, tak to já mám pocit, že letos jsem teprve dotáhla zahradu ke zdárnému zvelebování. I když je to ještě tak na dva roky..Teda na víc, já totiž momentálně zlikvidovala kus trávníku a dělám obrovský další záhon:-)Chodím jen ráno a před polednem už parkuji doma a lítám kolem domu a zahrady. Mně asi opravdu pomohl ten pohyb, dávala jsem ho i v nemoci a tím se asi držím-letos je mi nejlépe ! Ale vrací se mi občasné povalování a lenost, to jsem mívala jako mladá. Líná kůže jsme byla. Snad neomládnu v tomhle. Teď se budu snažit najet na lepší papání, ale cpu se k jahodám třešněmi, zrají tři stromy po sobě..Tak nevím, jestli to dám.

Roxy (Út, 7. 7. 2015 - 15:07)

Ajajaj,zase nějaká šílená baba. No jo,jenom ona se svou maminkou. Není tu jiného člověka co by měl i jiné zájmy.Pokud jsi maldá holka,tak jehlice tě teprve čekají,ale je mi tě trošku líto,že si neumíš pokecat jako my. To nám jde docela dobře a opravdu nemáme zájem na tom cokoliv měnit.Opravdu nebydlíme v jeskyni jak si asi představuješ. Máme pěkné bydlení všichni ne jenom tvoje maminka. měj se )))

Hermína (Út, 7. 7. 2015 - 08:07)

Ahoj děvčata, už jsem nějak pozapomněla sem chodit, ale dlouho mi to chybělo. Já se v posledním čase nějak pořád plácám ve zdravotních problémech. Jsem vždycky překvapená když se zase objeví něco nového. Ale "daří se" paleta je opravdu pestrá. Nějak díky tomu ani nestíháme chodit na zahrádku a vím už jistě , že příští rok končíme. Ani já, ani můj přítel už to nějak nedáme.Našla jsem si i následovnici a ta je nadšená, tak přejde do dobrých rukou. Helo, obdivuji tě jak ty tvoje plantáže pořád zvládáš a moc ti to přeju.Mě nějak v poslední době prostě nic nechutná, nevařím každý den jako dřív. Ale tak nějak nevím co vlastně jíst. Po ovoci mi nebývá dobře, po syrové zelenině taky ne. Zvládnu leda tak dušenou.Vyhovovalo by mi suché pečivo, ale to jíst nechci, tak jsem taková bezradná. Vloček se bojím,kvůli projímavému účinku. Pokusím se si koupit pohankové. Ale s čím to jíst ? Samotné to asi nedám? A tak já zavilá dietářka se v tom plácám jak kdysi na začátku. No jo, to sem teda nenasadila moc veselou notu. Tak mě z toho dívky vyveďtě?? Na váhu raději nelezu.

Roxy (Ne, 5. 7. 2015 - 17:07)

Heli,tak to nejsi sama co jí vločky a kočka šunku. Přesně tak je to i u nás. Já si namažu chleba s máslem a šunkou a skončí to tak,že já jím ten chleba s máslem a kočka tu šunku. Já kdybych dala kočce třeba jen obyčejnější salám,tak si toho ani nevšimne.Prostě si pěkně vybírá.)))Jo,tak jahody mám,ale už na mražáku už mi nerodí. Já fakt sladké mít nemusím,ale na nanukých v létě vždy ujíždím.Takže to je fakt problém.Udělám to podle tebe a zmrazím.Dík za recept.)))Je tu vedro k padnutí. Na teploměru mám 36 "C a tak šupnu do bazénu ovšem včera v něm bylo 29"C tak to se moc neosvěžím. MĚJTE SE)))

Hela (So, 4. 7. 2015 - 22:07)

Ahooj holkííí, Hermínka konečně píše a Roxy se omlouvám. Dlužím ti mailík, ale pořád jsem někde ...Já hlásím skoro dvě kilča navíc:-) Tak poprvé mám tolik jahod, že je rozdávám. Řadu dní jím jahody ve velkém, což zatím nevadilo. Ovšem našla jsem způsob:-) Polotučný tvaroh, líznutý zakysanou smetanou, poloviny malé čerstvé jahůdkové marmelády, našlehat a pokecat tím čerstvé jahody. Je toho jak pro regiment lidí, ovšem já to sbaštím a nemůžu se hýbat. Včera jsem večer byla tak plná, že jsem nemohla ani sedět. Tak jsem po 20-té hodině vzala sekačku, odpojila pojezd a posekala kus zahrady:-)A bylo po přežrání, ale váha jen nestoupla, neubyla však. Poprvé po mnoha letech se takto cpu sladkým a zatím se tomu řehním. Jak dojdou jahody, snad hodím trest a nebudu jíst. Roxy, jestli máš jahody, udělej si nanuk z toho, co píšu. Je to fakt mooc dobré a pokud to vezmeš místo jídla, snad to půjde. Tedy nedělej to jako já, každý den. Já z mé pitomosti nasázela tak hustý jahodník, že jsem už sebrala asi 30 kilo jahod a další zrají stále dokola.Hermínko, kup si mouku rýžovou a pohankovou. Pak nepotřebuješ žádnou disciplínu . Ty nahradí pšenici bez potíží. A odvodníš se lépe. Jinak já jsem ráda, že také souhlasíš, že stravování je nejlepší jednoduché. Jen tak člověk nezblbne a neuteče od toho. Navíc z hladu je člověk potom vděčný za vše. nemá brzy tolik chutě. Co teď hřeším, vidím sama co to dělá. Nacpu se sacharidy a po hodině ačkoli mám narvané břicho, dostanu hlad. Kdo chce se netrápit a hubnout, vyrušením většiny sacharidů a nasazením nízkosacharidové stravy si nejlépe pomůže i zdravotně. Já jsem toho za posledních už skoro 9 let důkazem.Holky, jak sem psali ti podivíni, to je prý těžce duševně nemocná ženská, pokud se někde objeví, pište v klidu dál, ono jí to přejde.Tak držte se v těchto tropech, ať nekolabujeme:-) Já teda venku jsem, ale také opatrně. Kvůli pejskovi, ten je starší, ale je na tom asi lépe, než loni. Jsem doma tři, já stařenka, starý Pan kočka a pesan. Tak na nás všechny dávám bacha. Díky tomu, žere můj kocour jen kvalitní šunku s nejvyšším obsahem masíčka. Já vločky, on šunku, tak to u nás chodí:-)

Roxy (So, 4. 7. 2015 - 20:07)

Taky jsem tu a zdravím vás spolubojovnice.))Tak u mě celkem dobrý,mám dvě kila dole,ale dnes jsem zhřešila nanukem.Ovšem zase jím málo ostatního,nemám v těch vedrech hlad,tak se jednou nepo....)))No a co vy? Kde jste?Hermínko bude to dobré,držím ti pěsti abys to dobře zvládla,ale ty jsi bojovnice a dáš to.)))Heli a ostatní ozvěte se,pokud nejste u moře...

Hermína (So, 4. 7. 2015 - 16:07)

Tak ahoj děvčata. Už jsem tady nějaký čas nebyla, ale dneska jsem mile překvapená, že to snad ještě ožije ??Inspirovaly mě kofeinové zábaly a hned jak seženu Agar, tak to vyzkouším. Díky za nápad, Helo.Jinak od začátku roku, se tak nějak občas vyskytuji v nemocnici. V únoru mi několikrát měnili inzulím a já jsem díky tomu začala pekelně nabírat, snad je to i váha, ale hlavně voda. Otékám neskutečně, ale je to i problémem se srdcem? Což by se ,mělo snad v polovině července nějak řešit. Nastupuji na Homolku. Ráda bych do té doby, se zbavila té vody a postupě jsem dospěla (už po několikáté) , že na vině je lepek !!!Jen mi nějak chybí ta ukázněnost a síla se s tím poprat. Vcelku mě vaše přízpěvky dost nakoply a doufám, že se z toho do rána zase nevyzpím?!Tak díky za inspiraci, Helo. Roxy držím palce, to dáme, co říkáš ?? Blešku, nekonečně obdivuju, jaké si není líná připravovat laskominy a to, že udržela váhu na uzdě, má hluboká poklona. Někdo se tu ptal na Kurdilip, měla jsem, ale žádný oslnivý úspěch se nekonal. Třeba byla chyba ve mě?? Tano, myslím, že Kořínková je dobrá cesta, ale v jednoduchosti je krása, tak bych dala přednost stravování podle Heli.Tak se tu mějte všechny krásně a doufám, že prázdniny vás v psaní neodradí. Tak aby dobře bylo.

Tana (St, 1. 7. 2015 - 05:07)

ahoj, tak si čtu všechny příspěvky odzadu, zatím jsem v roce 2010, takže nevím, co se teď tady aktuálně děje, já potřebuju zhubnout 30 kg, už držím pátý nebo šestý týden Kořínkovou, mám o pět kilo méně. Občas to vyleze o dvě kila nahoru. Momentálně nesportuju. Je tady někdo ze starý skupiny? Dana, Riki, Tlouštice, Lucie a tak?

Roxy (Čt, 4. 6. 2015 - 20:06)

Přesně tak Heli.Já sportovala denně a to tak do 40 ti let. Jenže pak přišla ta nemoc a se sportem vyl útrum a kilečka se hnala nahoru.))Neboj maso jím denně,jen dnes jsem neměla na něj chuť. Zítra si beru do práce špagety s vepř. masem na houbách. K tomu tu řepu.Víš já si stejně myslím,že u mě to dělaly hlavně ty polévky. Já je mám ráda a to všechny. )))Díky za rady jsi moc hodná.Měj se pa

Hela (Čt, 4. 6. 2015 - 18:06)

Roxy, tak držím palce. Ale nezapomínej na maso a bílkoviny všeobecně. Bez nich nebudeš hubnout.Jídelníček máš dobrý, přidej plátek masíčka.Roxy, osobně tvrdím a mám to vyzkoušené, že pohyb dělá tak 10%úspěchu. Vše ostatní je jídlo. Já to tak mám. Zpočátku jsem jen ležela a seděla, byla jsem nemocná. taky jsem šetřila energi.ted, co mám pohybu moc, nezhubnu skoro nic. Posílí svaly, to je fajn. Ale víc se musí jíst. Trvale hladovět s pohybem nejde. Tak se nestresuj. Má dcera běhé téměř každý den 15 km. Myslíš, že za ten rok tím zhubla? Vůbec, musela předělat jídlo. Běžela ted dva maratony a pokaždé jsem se dívala. Co tam bylo břichatých mužů a kulatých žen. Někdy se na půlmaraton podíve, stačí na start. Uvidíš sama a uvědomíš si, že aby udělali těch 21km v termínu, musí stále trénovat. Proč nejsou tedy všichni hubeňoučký?:-) Jídlo prostě vede. Máš pohybu dost, navíc zvykat na mnoho sportu není dobré. Pak jednou nebude člověk moct-vzhledem k věku a bude okamžitě tučňák.

Roxy (Čt, 4. 6. 2015 - 16:06)

Heli já vím že zhubla 50 kg,to mi psala a jídlo ofocené mi taky posílala. Teda řeknu ti,pěkně si podstrojují,že? Ale všechno dietní a jak se říká,jí se očima.))Já se držím,jen s tím pohybem je to horší. Když sloužím jsem 12 hodin na nohou a pokud mám mezi tím volno,tak uvařit pro mou drahou polovičku,vyprat,nebo nakoupit však to znáš a taky teď v těch vedrech dost trpím,revma se mi docela rozjelo a dnes vůbec nemůžu došlápnout na nohy a dělá mi problémy dojít na zahrdu pro suché prádlo.)))Takže pokud jsem jeden den doma,fakt nestíhám a ani mi to zdraví nedovolí,takže u mě fakt jenom ta stravaJím podle tvých rad,pěkně vločky s jogurtem na snídani i k večeři a jinak dopol. ovoce odpol. kefír nebo zelenina a na oběd byly na sucho pečené nové na česneku brambory,volské oko a salát z červ. řepy. Bez polévky.)))Takže held nemám a cítím se zatím hodně dobře...Měj se pa

Hela (St, 3. 6. 2015 - 22:06)

Roxy, tu váhu bleška musí napsat sama. Ale snad mohu říct, že má dole z té původní 50kilo ! Ted jí delší dobu váha neklesá, to se stává. Hlavně asi dva roky si jí drží a to je umění, to jistě víš. Poslala mi fotky jídel a papá si skvěle. To já mám problém, jsem líná jídlo chystat. Měla bych chodit k blešce na stravování:-)

Hela (St, 3. 6. 2015 - 22:06)

Roxy, samozřejmě. Tvaroh ředím jogurtem, nebo mlékem, vodou..Jinak by byl ten tužší s vločkami dost nepoživatelný. Taky piju vodu. A dík za chválu v mailu, já tě chtěla jen podpořit:-)Tak brunetka? Joo? Já jsem byla od narození bloncka !Měla jsem skoro bílé vlasy, dnes je přibarvuji-zesvětluji trochu.Tak pošli také fotku.katko, jak víš, že jsi zakyselená? Já nato mám proužky na měření Ph v moči. Kyselá dávno nejsem. Před 2 roky jsem byla.Pila jsem ráno vodu s citronem a hned se to upravilo. Moc se nedej zlákat na drahé přípravky. já to řeším s doktorem, musím udržovat správné Ph kvůli tvorbě kamenů. Ten jednoznačně řekl citron.Ten je zdravý, levný a dostupný. Nebo si nech Ph změřit u doktora, poslal by tě na krev. V krvi by to být nemělo, od toho máme játra a ledviny !Začni dietou-to není omezení stravy. To kdysi špatně někdo přeložil. Dieta je změna stravování.A k tomu pij ráno vodu s citronem. Můžeš klidně pít jen z půlky a druhou si dát večer. Pokud citron dojde, lžička jedlé sody do vody zabírá stoprocentně a není to nezdravé. Také to potvrdil můj mudr. sleduje mně kvůli šutrům v ledvině-už je nemám. Cokoli podobného někomu radím, je to ověřené a mnou vyzkoušené. Nikdy neradím nic, co jsem jen někde slyšela.

Roxy (St, 3. 6. 2015 - 20:06)

Heli díky hned si to nachystám na ráno. Jen se chci zeptat,můžu ten tvaroh nahradit třeba jogurtem? Jako někdy.Jinak tvaroh mám moc ráda.Jasně že nebudu ty kila tahat s sebou. Musím zhubnout,nesluší mi hadry. Fakt se snažím,jen dnes jsem málo pila,což napravím. Jinak piju čistou vodu,ta je v těchto horkých dnech nejlepší...))Bleško taky zdravím a napiš kolik teď vážíš ty. Hermínce,Milce a ostatním taky posílám pozdrav.Ozvěte se....))

Sibumex15-SIBUT (St, 3. 6. 2015 - 01:06)

Zdravím všechny ,kteří mají problém shodit přebytečná kila do léta i tak celkově.Nabízím dovozový lék SIBUMEX 15 ,100ks/2700Kč 50ks/1600kč zde máte kvalitu za vyšší cenu (dovoz něco stojí)ale bez podvodu se 100%účinkem.Průměrné hubnutí je 12kg / měsíc samozřejmě nic není zadarmo.Budete se cítit někdy dobře jindy na prd záleží jak komu sednou.Musíte mít hlavně zdravé srdíčko i tlak.Nechte se raději prohlédnout u lékaře než začnete užívat!Samozřejmě na to máte nárok jako každý 1za rok na prohlídku zdarma. Kontakt:[email protected]

Hela (St, 3. 6. 2015 - 00:06)

bleško, děkujiiii:-) Ale to ty si dala váze na frak, já s tebou jen psala..Roxy, dvakrát mi spadl při psaní mailu internet. po letech koncem měsíce měním poskytovatele. Tak musím ten bordýlek s připojením a padáním vydržet. Zkusím to zítra znovu, zatím jen vyzkoušej do hrnečku nasypat vločky. Asi 5 dkg a zalít vroucí vodou. Druhý den, nebo za půlden je hrnek vrchovatý, vločky se dál nevaří. Ty si dej do tvarohu, množství podle chuti. Snídej to a svač. Můžeš zajíst kouskem ovoce, nebo zeleninu. Do oběda to úplně stačí,pak zdravý oběd bez mouky ! Maso a jiné bílkoviny, zelenina..To znáš. Brzy odpoledne můžeš ještě další mezi tím spařené vločky, ovšem tak 3dkg..s něčím. Večer kus ryby, masa, a zeleninu. Já někdy jím jen jablka. A kila půjdou dolů čím méně budeš jíst těch vloček:-)Ty jsou jediná "mouka", žádné pečivo..Lze je vyměnit za plátek knackebrotu, ale pak je víc hladu. Já ten tvaroh s vločkami solím lehce, přidám pár buráků-pokud jdu na tůru, jinak bych měla hlad. Když nikam nejdeš, ubírej a jinak přidávej. Vždy jíme podle práce a lenošení. Od ledna jsem vyhodila pšenici a zkouším tohle. Zatím se mi zdravotně daří lépe, jen ten tlak:-) Z mého vysokého tlaku, který jsem měla před operací ledviny, mi tohle stravování vrátilo tlak dolů. On po operaci dole byl, ale ted je tam stále, když je "nahoře", mám 105/62..taky ale 88/54. To jsem měla v šestnácti a omdlívala jsem:-) Tlak dole, tep 54 průměrně, cukr3.5, teplota 35,2..Tak jsem zpátky mladičká, tohle jsem měla jako sportovkyně a má to celá naše rodina dokud jsou mladí. nebo pokud se drží. Tak se Roxanice nelekni, až po 14 dnech začneš motat nožky. Jo a bez pšenice žádné otoky nejsou ! Koukej to dát a okamžitě zašni. nebudeš vážit z lenosti metrák a nosit velké hadříky po mně:-)

bleška (Út, 2. 6. 2015 - 19:06)

tak nazdárek děvčata,koukám že jsem zde akorát abych se zastala HELENKY která pomohla mně a jinejm jen obyčejným selským rozumem nic jineho cele roky u mně neplatilo,ani doktori,nic,jen tato Hela mne nastartovala a mit dole 50kilo za 2 roky spise za rok a rok uz se drzim jen tak je myslim krasne,takze Roxy ano poslechni Helu nic te to nebude stat,a je to ucine,holky zlate kdyt je to jasne jako od jakziva,pomuze disciplina,pevna vule a troska pohybu ja ho mam fakt trosku mit ho vic,jdu dolu rychleji,a kazdy u mne videl jen operaci bandaz apod,,,ja ne,,,nebot zadne operace nefunguje bez toho,si srovnat hlavu,a to je zaklad,jist jak po operaci,a jde to ale i mne to trvalo 20 let nez jsem se proste a jen ROZHODLA!! zdravim Helu,Roxy,Milka? Hermi? holky hlavu vzhuru proste

Reklama

Přidat komentář