Reklama

30 až 40 kilo dolů

každý se něčím (Pá, 1. 1. 2016 - 21:01)

Čau holky)))No tak já...a záleží na každém, za co utratí své peníze.

Lara (Pá, 1. 1. 2016 - 19:01)

Ahoj holky, jako každoročně jsem za prosinec 5kg nabrala. Takže zatím třetí den minimálně jím a pak asi najedu na rýžovou:)

Roxy (Pá, 1. 1. 2016 - 16:01)

Čau holky)))No tak já Heli nezhubla,jsem pořád stejná spíš tak o kilčo nebo i dvě mám více,ale vůbec mě to neštve. Hlavně zdraví a méně těch co se na nás snaží zbohatnout. Viz. nade mnou)))Holky,přeji vám zdraví dobré do konce života a nějaké malé prohřešky fakt neřešte. Život není o tom,má úplně jiné hodnoty.))))Zase by jsme se mohli slízt,co vy na to?)))

zuzana (Pá, 1. 1. 2016 - 14:01)

Zabývám se sestavováním jídelničku pro sacharidové vlny a sestavováním jídelničku pro redukční dietu na míru. V jídelníčku se snažím o pestrost potravin, dobrou chuť jídel a snažím se vyhovět přáním klienta. Jídelniček je včetně receptů a instrukcí. Cena je od 100,- za týden. Podrobnější informace: [email protected], nebo na FCB stránce mě najdete jako Zuzka Doležalová-dieta, jsou tam -názory a recenze lidí, kterým se povedlo díky mě zhubnout.

Hela (Po, 30. 11. 2015 - 21:11)

janulíno, taky občas kouknu a nic..Chodila jsem sem ráda zvláště v zimě. To je tma už zvečera:-) Možná už všechny zhubly. Ale s bleskou si momentálně píši a drží se dobře.Dala si za úkol od ted sundat dalších 10 kilo do 15.1.2016.

janulína (Po, 30. 11. 2015 - 19:11)

Kam jste se všichni poděli ? Ráda jsem Vás četla, toto tady byla prima parta

Bára (St, 12. 8. 2015 - 19:08)

Tak to jim držím pěsti,ale každý ví co má jíst,jen to nedodržuje. Takže si své rady fakt nechej. Nebo je napiš,ale zadara.

zuzana (St, 12. 8. 2015 - 15:08)

Zabývám se sestavováním jídelničku pro sacharidové vlny a sestavováním jídelničku pro redukční dietu na míru. V jídelníčku se snažím o pestrost potravin, dobrou chuť jídel a snažím se vyhovět přáním klienta. Jídelniček je včetně receptů a instrukcí. Cena je od 100,- za týden. Podrobnější informace: [email protected], nebo na FCB stránce mě najdete jako Zuzka Doležalová-dieta, jsou tam názory a recenze lidí, kterým se povedlo díky mě zhubnout.

Bara (Pá, 7. 8. 2015 - 15:08)

Piperina je organickou...1043 Kč? Si děláš prdel.....To si myslí, že jsou lidi debilní? Jediný debil je tu on, protože ani neví jak se jmenuje :)))

? (Pá, 7. 8. 2015 - 13:08)

Jedeš potvoro s tou reklamou?

Ondřej (Pá, 7. 8. 2015 - 09:08)

Proč si nekoupíš za 40.-...Piperina je organickou sloučeninou, která vyskytluje v černym pepře, zatím jeho akce není stejné jako jíst pepř, a můžete o tom přečíst v každé encyklopedií... Já jsem zhubl 6 kilo za 2 měsíců, samozřejmě jestli budete myslet že pouze pilulki vám pomohou, a budete pít 5 piv každý den, jíst tučné jídlo, sedět v křesle a se dívat na televizi to pravdou je že nezhubnete a nic vám nepomůže!

! (Pá, 7. 8. 2015 - 09:08)

A druhý den tě bude akorát pálit prdel!

Bara (Čt, 6. 8. 2015 - 22:08)

Kolik kilo zhubla jste berouc...Proč si nekoupíš za 40.- nakládaný zelený pepř? Když si k tomu dáš pár čili papriček a zapiješ to zeleným čajem, tak výsledek je stejný - 00 hov..

Pola (Čt, 6. 8. 2015 - 22:08)

Zkuste nejrychlejší a...Kolik kilo zhubla jste berouc ty tablety?? Pouze tablety nebo také cvičení a dieta????

Hela (Pá, 10. 7. 2015 - 00:07)

Tano, zkus se podívat sem.http://www.bonella.cz/hubnuti-behem-tehotenstvi-a-po-porodu/hubnuti-v-tehotenstvi.htmlJinak všechny zdravím, utíkám spát:-) Zase jsem se tu zasekla, pozdě jsem pouštěla počítač. Ráno budu jako chcípáček a není to dobré na hlad.

Renata (Čt, 9. 7. 2015 - 16:07)

Samozřejmě,antidepresíva udělají své,na to pozor.

Renata (Čt, 9. 7. 2015 - 16:07)

Samozřejmě,antidepresíva udělají své,na to pozor.

Tana (Čt, 9. 7. 2015 - 14:07)

Ahoj, měřím 174 a vážím cca 101 kg, přibrala jsem minulý rok za 9 měsíců 30 kg, od té doby se mě váha drží, teď už 7 týden jím "dietněji", ale nemohu to moc omezovat, jelikož jsem opět těhotná, ráda bych při porodu, to jest v prosinci, měla 95 kg... Nikdy jsem nebyla hubená, pravdou je, že od narození do 17 let jsem byla obézní, pak se to střídalo, však to znáte, takže období těhotenství bych nazvala, obdobím návratu ke kořenům :) ale tlustá bejt nechci, má to samý nevýhody, než jsem ztloustla, tak jsem dost běhala, což teď nedělám. Myslím, že ani antidepresiva, co jsem musela brát po porodu, váze moc nepomohla, ale to mě napadlo až když jsem četla zde pár příspěvku, že to s tím může souviset, v tu chvíli mi to bylo jedno.

Hela (St, 8. 7. 2015 - 23:07)

Hermí, lítám a rozdávám, krmím špačky a třešní neubývá. Ani slon by to nedal:-)Dnes jsem vydržela ! Ale uvidíme, jak dál. V tvarohu spařené předem několik hodin vločky asi 4dkg a cukr mi pak nepadá. Zkus to, jde to na slano, sladko...Ale polotučný, odtučnělý je fajn, ovšem moc nezabere. Tvé bolavé nohy znám a vím, že s tím máš problém. Já naštěstí ne a jsem za to ráda. M= artrotické koleno je sice na pohled širší, ale vydrží i skákání. To udělal letitý pohyb. Ta chrupavka se obnovila. A užívala jsem rok Msm.Roxy, jen abych jako sousedka nechytla lenoru:-) Jak jsem sama a za plotem nikdo, nekecám a makám. Jo a zpívám si:-) Nebo pořád mluvím hlášky z filmů "jako že je to tvrdý jako šolverk " a podobně.Ted jsem v 20.30 šla na procházku. Asi to začnu dělat dokud je dlouho světlo.Tano vydrž a spíš se měř. Někdy hubneš na cm a na váze to není vidět.Tak at jsme krásné a štíhlé aspoň ve vlastních očích. On stejně u mně nikdo jiný nevidí, jak jsem mlaďoučká. Což je teda smutný:-)

Hermína (St, 8. 7. 2015 - 20:07)

Tak teda, myslím Helo, že tři stromy třešní, to fakt nedáš!! Tím tě nechci odradit, ale co je moc, to je moc.Já jsem letos snědla asi 2 třešně a hned mě bolelo břicho. To mám skoro po všem, ale tvaroh snáším moc dobře a jím ho často. Namydlím do něj všechny možný bylinky a je to bezva.Musím jíst jen málo, ale to mi pak padá cukr, tak se v tom motám. Ještě jsem neobjevila optimální složení stravy. Zelenina, pouze dušená, ale taky nic moc. Zítra si udělám krůtí plátek a cuketku. To bych mohla ustát.Pohyb je u mě problém, kvůli bolavým nohám, ale snad bude líp když se ochladilo. Roxy, si šikulka. Musím tě pochválit za ty -2 kilíčka. Dobrý sou. A určitě bude ještě líp. Tak se drž.Tano, chce se mi napsat "nefňukej veverko", s věkem jde všechno trochu víc ztuha. Ty si ještě mladá holka, půjde to, jen vydržať !! Jedna moje známá, zhubla teď během roku tak, že 5 dní v týdnu jí skoro všechno a dva dny má odlehčovací. To je jen zelenina, ovoce a jogurt. Musím podotknout, že se v práci fakt nadře a dokázala za rok takhle shodit 20 kilo. Tak vono to jde, jen to chce se do toho pustit. Což se mi zatím moc nedaří, ale co není může být.Tak děvčata, aby dobře bylo.

Reklama

Přidat komentář