Reklama

Seniorky na netu

bosorka (St, 9. 7. 2008 - 00:07)

Sakra zase jsem zapomněla,ten nočník,tak teď už opravdu jdu.....pa dobrou,..

bosorka (Út, 8. 7. 2008 - 23:07)

Tak na druhý pokus: Dobrou noc a zítřek bez prudičů....

bosorka (Út, 8. 7. 2008 - 23:07)

Tak to zřejmě zase dnes zakončím, jsem totiž ten noční pták. Koukám jak se to dnes hezky rozjelo, dokonce i nová účastnice diskuse se ozvala, vítej. AS také nezahálel. Věřím, že své
problémy dokážeš zvládnout, záměrně nepíšu se vyřeší, ono se samo většinou nic nevyřeší. Jistě jsi v péči lékařů, kteří ti pomohou, držím palce.
Dnes jsme s Péťou pozorovali dalekohledem rodinku rehků, 5 capartů sedělo na plotě a rodiče pendlovali jak o život, jen aby tu drobotinu nakrmili. Letos jsem vyzkoušela jeden fígl, který jsem okoukla kdysi v Insbruku, do truhlíků za okna navrch na zeminu tam dávali polštáře mechu, truhlíky se tak nevysušují. A kosani nám létají na okna a kontrolují, co je pod mechem, ale nezlobím se na ně , že po nich musím uklízet. Ráda tu havěť pozoruji.
Zítra jedu za prací, mládě vezu k tetě do Zdic, tak se těšil, byl ochoten jít i brzy spát, když musí ráno časně vstávat. Babka by také měla zalehnout, ale mě to jde až tak po půlnoci.
Dobrou noc a zítřek bez prodičů v reálu i na netu přeje Bosorka.

AS (Út, 8. 7. 2008 - 20:07)

astro je to od tebe hezké,pomáhat dnes umí málokdo.Zkrátka se to nenosí.Mě jako nemocnému dávají v době pracovní neschopnosti výpověď z práce.Po 34 letech.A jinak moje zkušenost je taková,že mnoho mladých či mladších žen by mohlo seniorkám závidět.A když říkám závidět,tak myslím úplně všechno.Kdejaký pitomec,kterému ještě teče po bradě,tvrdí,ýe život je u konce ve čtyřiceti.Jak se ti blbečkové mýlí!Naopak.Myslím,že teprve v tomto věku si teprve člověk užije a uvědomí věci,které ho před tím míjely bez povšimnutí.Souhlasíte se mnou?

grešlička (Út, 8. 7. 2008 - 20:07)

Na mně čekají na chatu, kdo jde se mnou ?
Těším se na zítra, zatím ahoj, a pište, děti moje, pište.

astra (Út, 8. 7. 2008 - 20:07)

E.H. vítej, samozřejmě můžeš zůstat, dokud se ti tady bude líbit.
To "smím zůstat" mně, děvčata /a chlapci/, připomnělo básničku Ludvíka Aškenázyho, jistě ji znáte ze školy:

Člověk se narodí
a hned křičí.
Nikdo mu nerozumí,
ale všechny potěšil.
Tady jsem já, řve člověk,
přišel jsem žít.
Jsem tu dobře?
Narodil jsem se u dobrých lidí?
Ve slušném století?
Nevedu náhodou válku?
Je tady zrušeno otroctví?
Mám správnou barvu kůže?
Vhodný původ?
Smím dýchat?
Tak děkuji.

Ještě k těm minulým příspěvkům - miluji takové ty ředitele zeměkoule, kteří mají dojem, že jedině oni vědí, co je správné, t.j., co by měli ti druzí dělat.
Řekla bych, že jsou to často domácí tyrani, kteří - obrazně řečeno - musejí mít polévku na stole úderem dvanácté, ani o chvíli později, ale ani o chvíli dřív.
Tady na netu jaksi nechápou, že jsem dospělý a svéprávný člověk. Takže pokud budu kvokat /jejich oblíbené slovo, asi mají poněkud omezenou slovní zásobu/, tak prostě budu kvokat, protože chci.

ASi, máš nějaké starosti, se kterými bychom mohly pomoct nebo aspoň zlepšit náladu?
Míšoti tvoji puberťáci jsou kluci?

grešlička (Út, 8. 7. 2008 - 20:07)

EH, Eh, to se bude blbě psát, něco budem muset vymyslet ! Ale někdy to je i humor šibeniční, tak to ber potom taky, jinak je tu fajn.

E.H. (Út, 8. 7. 2008 - 20:07)

jasně jste to pochopili,jak jinak než seniorka a váš humor na svět je mi blízký,tak děkuji za přijetí a doufám,že se brzy zapojím do vaší bezva diskuse

grešlička (Út, 8. 7. 2008 - 20:07)

A jejda, tak to si ASi užíváš, já myslela, že už zařezáváš, a zatím tě to asi pěkně sbírá. A ty nechutné příspěvky jsou i na jiných diskuzích, to jsou takoví psací vandalové, všude se vecpou a škodí, pro normální lidi to je k nepochopení,tím spíš, že je tady rubrik, kde se můžeou vyřádit až až. Nic, jedině to přejít a nenechat se otrávit. Tak se opatruj, děvčata se ti určitě taky ozvou, a kdybys večer měl čas, víš kde nás najdeš.

grešlička (Út, 8. 7. 2008 - 20:07)

Jo když se daří, tak se daří - když NENAPSALA, tak asi holka, tak vítám seniorku !!!

AS (Út, 8. 7. 2008 - 20:07)

Zdravím tě grešličko,
určitě si o tom,co se děje,napíšeme.Já jsem od dubna ještě v pracovní neschopnosti.Takže nic moc.A když jsem četl příspěvky,tak mi přijde,že sem lezou lidé z naprosto zničených diskusí

grešlička (Út, 8. 7. 2008 - 19:07)

Jejda, zatím naskočily další příspěvky, tak vítám nováčka, ať už je to holka nebo kluk, tady naštěstí výbavičku nenakupujem předem, takže se barvou přizpůsobíme !

grešlička (Út, 8. 7. 2008 - 19:07)

Vítej ASi, tak to nejsi sám, kdo jen stojí a zírá,co to s ním osud provádí za kejkle. Ale jednou jsme dole jednou nahoře, jako v té písničce. Vydržať, říká Bosorka !
A zíráš na příspěvky, viď, a to jsme si přály, aby se zapojilo více seniorů !!!!!
No nic, bude to dobré, neboj, a piš.

AS (Út, 8. 7. 2008 - 19:07)

Já jsem tady taky delší dobu nebyl,ale seniorky zde mají rády milou a příjemnou společnost.Myslím,že ti brzo nějaká odpoví.

E.H. (Út, 8. 7. 2008 - 19:07)

no a to mi teda úplně uniklo,že to hlavní jsem nenapsala,ale dík za úvod

AS (Út, 8. 7. 2008 - 19:07)

Nechceš třeba napsat,jestli jsi kluk nebo děvče?

E.H. (Út, 8. 7. 2008 - 19:07)

já Vás zdravím a musím konstatovat,že se mi tu líbí,můžu zůstat?

AS (Út, 8. 7. 2008 - 19:07)

Děvčata zdravím vás.Jsem nějak bez nálady,život se mi ubírá nějakým jiným směrem,než bych si přál.Ale možná je to tak dobře.
Dívám se na to,kdo všechno sem přispívá.To tedy opravdu zírám.
S psaním se polepším,slibuju

bosorka (Út, 8. 7. 2008 - 15:07)

Ahoj a hezké přeháňkové odpoledne.
Tak vidíte jak je dobré, když někdo nahodí téma, hned je o čem psát. Já jsem byla mojí matkou učena co jak a kdy dělat, tak se to musí!!! Byla jsem otrokem rodiny a domácnosti, potom jsem zjistila, že lidé , kteří si dokážou udělat čas na sebe, děti i na úkor trochy toho zanedbání sterility v bytě, žijí daleko spokojenější a plnější život. Nedokázala bych žít na hnojišti, ale určitě nevstávám s prachovkou a vysavačem v ruce. Áť si každý udělá mínění jaké chce, nežiju proto, abych čekala na hodnocení okolí, raději okolo sebe šířím veselou a příjemnou atmosféru, snad se mi to i někdy daří. Tak milé dívky, nevím jastli nenazvat naši diskusi Seniorky od plotny na netu, ale to už by snad bylo moc. Máme přeci i spoustu jiných zájmů a kdyby jsme mohly dělat jenom to co nás baví, měly v domácnostech šikovné hochy, kteří by se starali o naši spokojenost, tak jak jsme to celý život dělali my, tak asi dnes můžeme psát o něčem jiném, zajímavějším. A tak přeji hezký zbytek dne Bosorka.

grešlička (Út, 8. 7. 2008 - 10:07)

Tato rubrika byla založena právě proto, abychom si měly kde povídat o všem možném. Každý ať si nejdřív přečte úvodní zakládající příspěvek a podle toho se chová. Je dost jiných rubrik, takže každý si může vybrat pro sebe tu pravou a jinde ať neobtěžuje.Nám se taky možná leckteré nelíbí, připadají nám nevkusné a o ničem, ale nelezu tam a neprudím.
Jinak ta paní ze 7.7. má sice asi doma naklizeno, ale nějak si vyluxovala i část mozku, obsahující smysl pro humor a slušnost, protože tahat sem kecy o páchnoucích seniorech - to slušní lidé nedělají.
Johan je primitiv, tam je to bez komentáře, ale Richardovi to napsala hezky už Astra, a já jen dodávám : my jsme s tím urážením nezačaly,ale převedly jsme to na humornou stránku, a ty o nás můžeš psát něco teprve tehdy, až budeš vědět, co která z náš už v životě dokázala, možná že by ses divil.A jestli máš ještě matku, dej jí svůj příspěvek přečíst.

Reklama

Přidat komentář