Reklama

Seniorky na netu

Květa (Pá, 24. 12. 2010 - 00:12)

Všem Vám přeju už dnes krásný večer a hezké svátky a podle Bosorky si namíchejme koktejl porozumnění a užívejme celý rok.
Byli jsme z večera na vánočním zpívání, venku pod rostlým vánočním stromem, bylo to moc hezké. Naše dědina má 1600 obyvatel a tři pěvecké sbory, mimo kostelního. Tak jsem dnešní odpoledne docela procourala, ale výčitky nemám. Salát nachystaný, kapr naložený a polévku dělá spolubydlící. Musím po pochválit, snaží se. Některá tu píšete o včerejších nákupech, tu se nedalo ani dostat ke košíkům.
Děvčata při večerním přípitku si na Vás všechny vzpomenu a poděkuju za to, že jste. K.

bosorka (Čt, 23. 12. 2010 - 23:12)

Krásný večer, někomu už jenom do ouška potichu dobrou noc, abych nebudila spáče.
Tak jsem se k vám konečně dopracovala, to myslím obrazně. Zítra je Štědrý den, tak ať vám přinese pohodu a klid. Namíchejte si koktejl porozumění, štěstí, lásky a je na každém z nás, co si do něj přimícháme. Ten můj bude mít letos trpkou příchuť, ale věřím, že zase jednou bude lépe. I tak budu na vás všechny myslet, budu s vámi. Děkuji vám za vaše přátelství Bosorka.

Lída (Čt, 23. 12. 2010 - 20:12)

Dobrý večer děvčata. Chci vám všem popřát radostané vánoce, pokoj a dobrou vůli v novém roce.
Děkuji za mailíky, přáníčka, přílohy, fotky, prostě za všechno, co mi posíláte. Nemám to jednoduché, abych byla ve stálém kontaktu s váma, ale mám radost z toho, co si můžu místy přečíst, jak žijete a kolikrát se s chutí i zasměju co si tady dočtu. Jednu zkušenost předávám - na opary opravdicky platí líh, mi pomohla i domácí slivovice.
Ještě jednou vám přeji, ať to světlo štěstí vám prozáří celý příští rok. L.

Mardagma (Čt, 23. 12. 2010 - 19:12)

Zdravím a přeji všem i touto cestou co nejkrásnější vánoce. Poslala jsem vám vánoční pozdrav, nejsem si jistá, zda jsem na něhoho nezapomněla, zda mám všechny adresy, tak těm děvčatům, co pozdrav nedostaly, alespoň takto. Jo a vánoční procházka Prahou byla prima, svařáček, horká medovinka, klobáska s chlebíčkem a bramboráčky se zelím. No zkrátka už slavím !!!!
Jo Zuzanko, napiš, zda jsi ten pozdrav dostala, u tebe si nikdy nejsem jistá, zda to dostáváš.

ivana (Čt, 23. 12. 2010 - 18:12)

Všechny vás zdravím a také přeji krásné vánoce.Vše připraveno tak zítra bude jen vaření a pohoda.Manžel dojde jen nabít mlaďochům mobily a nějakou maličkost jsem přikoupila.Žádnou starost si nedělám, oni mají představy o botách za 2.500 mikiny za 1600 atd.Pamatuji si,že když jsem dostala ve 12 letech Robinsonku tak jsem jí za večer přečetla.Dneska by ohrnuli pysky.Děvčata nehubujte na manžele.Mého rozboleli všechny klouby a já poprvé za 41 let slyším,že se nemůže moc hýbat, a chodí celý přiohnutý.A najednou jsem dostala takový strach,aby to bylo jen z nastuzení.Vařím mu grog, a tancuji kolem něj jako nikdy.Užijte si klidu a co se nestihne teď tak se to udělá mezi svátky.Tak pa pa

Grešlička (Čt, 23. 12. 2010 - 18:12)

Tak přeji všem hezký poslední večer před Vánoci.
Jančo, já jsem říkala, že už s těmi nepravostmi musíme přestat, a do nového roku bez problémů, a ty se toho děvče nedržíš.Ale to je asi jenom moje zbožné přání, nic s tím neuděláme, jen se s tím poprat.

A protože zítra už asi nebude moc času na psaní či čtení, přeji Vám všem klidné Vánoce !!!!!!

Marie (Čt, 23. 12. 2010 - 12:12)

Milé děvčátka na této diskuzi!
Přeji vám všem pěkné prožití svátků vánočních a v novém roce hodně pevné zdraví???.
A pak taky štěstí, spokojenost a vše, co si do nového roku každá přejete.

Vaše občasná čtenářka a ještě menší pisatelka Marie

Nelly (Čt, 23. 12. 2010 - 11:12)

Všechny vás zdravím a hlásím, že jsem zpátky z Hradce. Vidím všechno v mlze, tak si jdu na chvíli lehnout a počkám,až se mi oko trochu projasní. Potom napíši a přečtu si vás.
Mějte se a zatím.......

Iva (Čt, 23. 12. 2010 - 11:12)

Nelly, mě ta moje polovička taky naštvala, včera skoro v půlnoci, kdy jsem ještě domývala pár kousků nádobí, potřebovala jsem stáhnout lustr a pár věcí ještě udělat. Noha mě už bolela, můžu "vyskočit" na židli a udělat to všechno sama, ale polovička za začala dívat na TV na naprostou nějakou blbinu, holt chlapi si s Vánoci pražádnou starost nedělají. Kdybych řekla, on by to určitě udělal a pomohl, ale já namísto toho jsem trochu více hlasitěji to nádobí pokládala a brečela nad tím. No, nejsem pitomec? Jsem, musím si to takhle napsat...Ale mě ještě čeká úklid u nás na chaloupkách, taxem propadla nějakému pesimismu, že to všechno nemůžu stačit, a už to bylo.
Dopoledne jsme udělali ve městě poslední nákup, no lidí bylo požehnaně, ale zvládlo se to, takže půlka kapra, vinné klobásy atd, atd...vše už je doma.
Naši mladí přijedou v neděli, kdyby bylo nejhůř, tak od pondělí už fungují obchody normálně, tak to snad proběhne vše v pořádku.
Včera jsem byla taky na skype s naším mladším, hlásil, že si koupil pěknou zimní bundu, po svátcích že budou výprodeje ještě větší. Tak jsem se vlastně zeptala, kde to vlastně jsou, protože to bylo vše narychlo a jen jsem věděla, že nějací příbuzní v Německu jsou. Tak jsem se až lekla, je to na severu až na úrovni Holandska, je to tedy pěkná dálka.
Děvčata, děkuji za všechny meilíky, přílohy a fotky, musím extra popřát Zuzance, protože všechno se mi od ní vrací, že to nejde doručit.
Tak přeju za hranice pohodové svátky, hodně pěkných chvilek s dcerkou - to je asi tvůj největší dárek pod stromeček, hlavně hodně zdraví pro vás všechny.
Přeju vše pěkné vám všem, i těm co se jen občas ozvou a myslí to s námi dobře :-)

Janča (Čt, 23. 12. 2010 - 10:12)

Holky moje, teď jsem se vrátila od neurologa - diagnoza polyneuropatie - reakce těch postižených nervů ještě před operací páteře. Zatím mám nějaký lék snižující práh bolesti, po NR musím na EMG (počítačové vyšetření funkčnosti nervů), pak se stanoví nějaký druh léčby. Tak mám pěkné vyhlídky. No nic, nebudu na to teď myslet, jdu zadělávat na vánočky. Manžel jel na nákup a bude dělat salát. To se mám, co? Ještě se na vás podívám. Ahoooj.

zuzana (Čt, 23. 12. 2010 - 10:12)

Kamaratky mile,to je pozdrav pre Vas,aj tie ktore sa pridaju len obcas k nam!
Skratka-pre ludi dobrej vole!!!
Dnes je u nas skaredo,sychravo,ale to nas predsa nemoze rozladit,chichi,uz sa tesime na darceky,nieeee?????
Clovecici,pekny den!!!!

zuzana (Čt, 23. 12. 2010 - 10:12)

Stol stedro prestrety,
plamienok sviecky blikoce,
pomyslene jagot prenasam na hviezdy,
tam kazdej posielam pozdrav s prianim
PEKNE A POZEHNANE VIANOCE!!!

Nelly (Čt, 23. 12. 2010 - 00:12)

Všechny vás zdravím a píši až takhle pozdě, protože teprve teď jsem trochu rozkoukaná.
Dnes to byl den, ani nevím, jak ho zhodnotit.Oko, to nestojí za nic, hned dopoledne mě naštvala moje polovička tak, že málem nastala SICÍLIE.Musela jsem se hodně,naprosto převelice ovládat, abych nakonec neskončila v cele předběžného zadržení.Ještě teď, když si na to vzpomenu, tak mi stoupne tlak nebo co to je a i to zatracené oko začne tím pádem vidět trochu líp.Takže, abych se potom trochu uklidnila, rozhodla jsem se, že upeču kachnu.Díky tomu naštvání padlo moje rozhodnutí ve chvíli, kdy vy jste moje milé, uswdaly k obědu. Ještě jsem v rychlosti prolétla recepty na netu a vše jsem si pojistila u naší Květy na Skype, protože jak je známo, Květa je přes vaření naprostá jednička.Musím říci, že kachna byla delikátní, úžasná.Pekla jsem ji čtyři hodiny a byla s klasikou, bramborový knedlík a červené zelí.Tak tahle část dne byla zase uklidňující a navíc nemusím zítra nic vařit.
Chvílemi jsem nahlédla a ztěží přečetla vaše dnešní příspěvky.Byla jsem v duchu s Míšou v divadle a nasávala tu vzrušující atmosféru všeho kolem.Taky jsem se vrátila do vzpomínek,ale pouze do těch pěkných a potom jsem si představovala večerní zasněženou krajinu, kterou jsem se s tebou Míšo vracela.A protože to tam znám, byla to nádherná cesta.
Zuzanko, tobě musím popřát krásné prožití vánočních svátků pouze cestou přes diskuzi, protože se mi od tebe vše vrací. Takže ti přeji klidné pohodové vánoce a hodně pěkných chvil s dcerou, kterou moc zdravím a přeji ji rovněž vše jen to dobré a nejlepší.
Aničko nezmámá, díky za hezké přání a i tobě přeji jen vše pěkné a vše jen dobré do dalšího roku.
No a zítra se zase ozvu asi odpoledne, podle toho jak na tom budu.
Mějte se všechny co nejlépe.

Ejakulat (St, 22. 12. 2010 - 22:12)

Ty +krávo babky na netu...Babky zkopírujte to a otevřete v novým vokně ok?

Ejakulat (St, 22. 12. 2010 - 22:12)

Ty +krávo babky na netu :-)No gud lajk tak tady vám něco posílám.
http://www.zvraceny.cz/video/34631-babka-v-akci/
Přeju veselé vánoce :-)

Zdravím (St, 22. 12. 2010 - 22:12)

všechna děvčátka z této diskuze/seniorky/,ba i některé hochy/například Karla/,přeji všem klidné a pohodové svátky Vánoční a do Nového roku hodně pohody a pevné zdraví.Náhodná přispěvatelka ze západních Čech.

zuzana (St, 22. 12. 2010 - 15:12)

Pozdrav a podakovanie za priania posielam do vsetkych svetovych stran!!!!!
Dobre ze ste kazali drzat prsty,tak drzim ,ze skoro zas nic nerobim,chichichi.
No ked je dcera doma,tak to akoby som nic nerobila,ona to tazsie a ja len varim,celkom sa mi to paci.
Tak vam dalej budem ofukovat boliestky,drzat prsty,no zaroven vam prajem dni bez zbytocnych starosti!!!

Johanka (St, 22. 12. 2010 - 09:12)

Taky vám všem děkuji za přáníčka, jste holky šikovné, Mardagma už vám vylíčila, jak to u nás klouže, přesně takhle "chytře" to dělají i tady u nás, smetou všechen posyp do stran a my si tady kloužem a nadáváme, kdo to vymyslel...
Jinak držím moc palečky Grešličce,Janče,Nelly, snad už vás nepřibude - taky ještě Magdě, ať je vám všem líp na ty vánoce. Těšila jsem se, že budou letos bílé, ale je tu dnes nula a zítra hlásí déšť, tak to asi dost sleze a bude břečka. Na Prostřeno taky koukám a hlavně jsem si mohla oči vykoukat na Malou Skálu a představovala jsem si vás tam.Je to tam moc krásné, ještě nikdy jsem tam nebyla. Ten pán byl opravdu pohodový a příjemný, někdy se tam (jako třeba teď) sejde parta, že už na první pohled poznám, že to budou sympaťáci, ale někdy - škoda mluvit. Jinak, jak píše Iva, taky si občas něco vytisknu, když se mi recept líbí. Ivo, naši mladí byli teď o víkendu v Německu, taky jsem měla nervy, ale malí svišťové mi na to nervování moc času nedaly. Moc ti držím palce, aby ty penízky doputovaly správně. No - umím si představit tu tvoji bezesnou noc... Doufám, že jste i ode mne dostaly přání k vánocům, ode dneška je muž doma, takže nevím, jak často se dostanu na počítač. Tak se mějte všechny dobře a už moc nepracujte ať na Štědrý večer neusnete moc brzy!

Iva (Út, 21. 12. 2010 - 22:12)

Však vím, proč Anička jmenovitě zmiňovala pořad Prostřeno a Malou Skálu. Koukala jsem taky, a to pořádně, jestli mi to nebude nějaké povědomé. Ale těch chatek a baráčků po stráních je tam hodně, ale ukazovali Boučkův statek, tak to jsem si připomněla, jak jsme tam měly sraz, pak Jizera a takový most přes řeku - no vrátila jsem se do loňského října a vzpomínala jsem na vás všechny a na naše setkání :-))) Na ten pořad Prostřeno koukám, někdy se tam člověk i něco přiučí nebo nějakou zajímavost si zapíšu.
Děvčata, to je pěkných příloh, za všechno moc děkuju, je to krásné. Bosorko, bodejť by ptáčkové byli u nás, když se ti krásní slétávají jen k tobě, u nás jen kos, vrabec a sýkorka, ale teď máme i strakapouda! Ale vyfotila jsi opravdu krasavce :-)
Jančo, od tebe došlo taky všechno a takový strom u přáníčka, to bude asi Šumava nebo že by to bylo tam u vás? A přeju, ať pan dr. ti něco vymyslí na ty nohy, je to určitě nepříjemné.
Taxe mějte pěkně, dobrou noc a ještě lepší jitro :-))

mimi (Út, 21. 12. 2010 - 20:12)

Zdravím a všem vám děkuji za mailíky, přílohy a přáníčka, jste moje sluníčka:-).
Nelly, nadále držíme palečky, Jančo, tobě taky a vám všem, které máte nějaké bolístky. Vánoce jsou přede dveřmi, tak ať vás nic nebolí, nepřehánějte to s úklidem a jinými aktivitami, však si zasloužíte klid a pohodu! Papa holčičky moje, jsem ráda, že vás mám!

Reklama

Přidat komentář