Reklama

Seniorky na netu

zuzana (Ne, 22. 1. 2012 - 20:01)

Noooo,bolo...ja som sa ani neozyvala.U nas je take snezenie,chichi,tiez nadavam...
Ale pozdrav posielam do vsetkych stran,hlavne k vam,kamaratky moje!!!!

holky (Ne, 22. 1. 2012 - 07:01)

4krát něco píšu a nevzalo to už jsem doma , vím kdo to děla

čtenářka (Ne, 22. 1. 2012 - 06:01)

A co kybyste vy, pasivní,...Ahojky milé seniorky, pasívní jsme asi proto, tedy alespoň já, že vy asi máte CO a umíte TO,co prožíváte,předat zajímavým a milým způsobem psaní...

Iva (So, 21. 1. 2012 - 19:01)

Ahoj, holky moje :-)
Jančo, to se nedivím, že se toho bojíš, ale uvidíš, palečky budeme držet všichni a budeš brzo fit. Sníh a běžky na tebe počkají!
Nevím, jak kde u vás - u Hadul už aspoň trošku nasněžilo? Ale tady padalo včera i dnes celý den, a mám obavu, že v pondělí nevyjedeme ze dvora, sněhu je moc! My to máme trošku delší cestu od baráku kolem zahrady k silnici, to musíme odhazovat vždy vlastními silami :-(
No a muž stále není ve své kůži, pořád polehává, je mu zima, ani mu nechutná jíst, stále by spal. Tak nevím, co se z toho ještě vyklube.
V pátek měli přijet mladí, ale když jsem viděla, jaxe muž rychle omarodil, taxem jim dala vědět, a přijel jen synek. Aby malá přece jen něco nechytla. A vodák byl marodný taky, do toho opět řádilo to sbíjecí kladivo, čili prach všude, kašlali i ti, co nemocní nebyli :-( Včera i dneska jsem to asi 3x všechno stírala, ale stejně je všude binec, roznáší se to dál a dál.
Vodáci přijdou v úterý, pak až nakonec, až budou dány obklady, aby instalovali nový malý radiátorek na wc a žebřík do koupelny.
Bosorko, vždyť ty víš, co to obnáší, to jste měly štěstí, že jste s bábinkou přes to nejhorší mohly být u tety.
Astří - to by mě teda kleplo, kdybych byla dva dny v nemocnici, a pak dr. mi to přišel rozmlouvat. Vždyť do nemocnice člověk nepřijde o vlastní vůli, nějaký dr. tě tam přece musel doporučit. Ach jo, raděj od toho dál.
Tak moc nemaroďte, pokud budete muset ven, tak hlavně opatrně! Koukala jsem na předpověď počasí, čekají nás i nějaké velké mrazy, tak zima je už asi tu. No, ani nejsem ráda, ale nedá se nic dělat.
Zdravím všechny, mějte se pěkně a opatrujte se!

věrka (So, 21. 1. 2012 - 18:01)

děkujeme webmasterovi za mazání nevhodných příspěvků

astra (So, 21. 1. 2012 - 18:01)

Ahoj člověci, jen v rychlosti zdravím, dnes jsme měli být na oslavě trojích narozenin - tedy na jednom místě, ne na třech a místo toho jsem čekala dvě hodiny na chirurgii, až zase dají dohromady mého muže. Byla tam spousta lidí, jen za tu dobu přivezla rychlá tři zlomeniny, asi desetiletá holčička, na vozíku na dece ještě lyžařskou helmu a brýle a domů ji vezli se sádrou na noze.
Taxe mějte, ono to všechno nějak dopadne. Jančo, tobě jsem písla a držím palce s nohou, doufám, že když to bude v místním znecitlivění, bude to jednoduché. Mně šroubky z ruky vytahovali v celkové narkóze, už jsem se o tom zmiňovala -hladová, žíznivá, měla jsem přijít na řadu hned ráno, ale přivezli úraz, tak jsem si četla na posteli, před sebou už jen poslední tabletku na rychlé spaní a v poledne se objevil pan doktor v zeleném a pravil, že mně tu operaci jde vymluvit. Vysvětlil důvody, ohledně možného poškození nervu /jako kdyby ten nerv nebyla i moje noční můra/, zcela jsem ho chápala, ale jako první mě napadlo: co já jsem za ty dva dny mohla udělat práce na zahradě. No, nakonec to odložit nešlo, protože šrouby byla hodně nahoře a překážely. Nerv se naneštěstí nekonal. Radosti jsou různé.
Dejte na sebe, děvčata , pozor, Zuzanko, kdyby něco, pošli SOS, vyšleme lavinového psa - vlastně dva - pro tebe se soudkem a pro Mimušku s opečeným vuřtem. aa

... (So, 21. 1. 2012 - 17:01)

A co kybyste vy, pasivní,...nebo-li díky za podporu:-)

astra (So, 21. 1. 2012 - 17:01)

I mně je to líto, jakoby se...A co kybyste vy, pasivní, byly občas aktivní? Docela by to ostatní potěšilo.aa

taky čtoucí (So, 21. 1. 2012 - 14:01)

a sledující.... Stejně je to zajímavé, jaký je v tom rozdíl - příspěvky, psané v klidu a pohodě slušnou češtinou o běžném životě, a najednou ubohý příspěvek o ničem, špatně napsaný, pod nějakou šifrou, nic neříkající, jen blábol, z kterého si nevybereš ani srozumitelné slovo .... (mimochodem, ten ml. už se tady promenoval kdysi dávno).
Smutné, to máte děvčata pravdu...

čtenářka (So, 21. 1. 2012 - 12:01)

I mně je to líto, jakoby se schylovalo k rozpadu této pěkné diskuse. Nelly tu chybí a asi se už neobjeví a když teď je pryč na čas i Míša, jakoby padal na všechno stín... Co si bez vás, my, pasívní, jen počneme? Budete nám chybět.

Míša-čtoucí (So, 21. 1. 2012 - 10:01)

Děvčata, nenechte si zkazit vaše krásné povídání, tak jako se to povedlo škodičům na Panické poruše, byla by to velká škoda:-(

já, (So, 21. 1. 2012 - 10:01)

Zdravím děvčata , byla...jen čtoucí jsem taky smutná.alena

Magda (So, 21. 1. 2012 - 09:01)

Zdravím děvčata , byla dost nachlazena ale už jsem ok , jinak vás čtu , nějak to upada , já kdybych měla na toho tady číslo napíšu , Hadul tady taky lilo ale je tu dost sněhu , jak se dívam z okna je parada , jinak moc ven nechodím , Nelly jak nas čteš tak napiš , je to velice mě nepříjemné , proč , za co ,ani nevím , škoda , moc , děvčata mějte se Květko dofám že jsi ok , držím pěstě , tak dlouho nam to drželo , co?nevím zda si píšete nebo né , ale jsem z toho moc smutna , pá

Hadul (So, 21. 1. 2012 - 08:01)

Krásný den přeji.Včera u nás lilo,tak to je moje hlášení o sněhové výšce:-)Dneska svítí sluníčko,tak už konečně vystrčím nos a bude procházka.
Taky jsme včera byli s mužem nakupovat ve Freeportu.Žádný lidi,pusto a prázdno.Slevy parádní.Nakoupili jsme všechno,co jsme potřebovali a já si tam koupila za tři stovky tři svetříky.Paráda.
A teď jdu na ranní kafíčko.Tak pa.

mimi (Pá, 20. 1. 2012 - 21:01)

Ahoj, holky moje milé! Taky mě ty výlevy nějakého nemocného mozku otrávily, pak přejde chuť psát... díky webmasterovi, že ty pí....ny smazal! Meteo u nás je podobné jako v Pze, sníh je po deštích pryč a dneska se odpoledne ukázalo slunko, hned bylo líp!
Nestihla jsem napsat Míše a popřát cestování bez nehody!!!tak se budu těšit, že se ozve z Phy. Jo a Míšo, ta tvoje pohádka byla skvělá!!!Když Pánbůh naděloval básnická střívka, šla jsi určitě nejmíň 2x!!:-)
Ivo, dík za zimní foto, u nás zdaleka nebylo tolik sněhu! a doufám, že tvůj muž neomarodil, no ale nebylo by divu-musí být i fyzicky hodně unavený a to jak koukám ještě jste s prací na baráčku neskončili!!!
Jančo, držím palce, aby ten zákrok nebolel, ale nohu určitě šetři!!!a ta osteoporoza není nic pěkného, lyžovačku musíš odložit!!!abys nepřišla znovu k úrazu:-(. Pilates jsem nikdu necvičila, jen jogu, a zkoušela jsem tai-či. To byla prima, ale jsem na tom podobně jako Dagmar, nepamatuji si cviky-musím tu souhru pohybů cvičit dle někoho..
Zuzko, taky jsem zvědavá, jestli tu sněhovou nadílku vyfotíš a přepošleš!!!hlavně se neudři při tom odklízení a nezapadni :-)).
Zítra jsme pozváni na oslavu svátku a narozenin mojí sestry, scházíme se celá rodina, moc se těším! Jak potom má člověk držet dietu, když jsou pořád nějaké akce, každý měsíc nejméně jedna:-).
Nelly a její psaní mi taky moc chybí, snad se jí daří dobře a oběma pejsinkám taky!
Ještě jdu kouknout na maily, mám co prohlížet, zase se mi nějak nashromáždily!
Přeji všem pohodový zbytek večer a pěkný víkend!papa M.

ivana (Pá, 20. 1. 2012 - 14:01)

Zdravím vás děvčata.Tady je počasí jako v dubnu.Ráno pršelo.Vzbudila jsem se a lilo jako z konve.Pak bylo zataženo a spadlo i něco sněhu.A teď svítí sluníčko jako v letě.Opravené paneláky se lesknou,jen září.Také mě vadí ten blbeček, co nemá žádnou vlastní myšlenku, a stále kopíruje jen samé hovadiny.Je jedno jestli je to muž nebo žena,ale úroveň nemá žádnou.Samozřejmě se baví když to čte,a možná ho to ještě více povzbudí,ale já to napsat musela.Vždy se najdou lidé,kteří nikam nezapadnou a jen škodí.A to je tento případ.Nelly si odpočine a snad se vrátí.Dobře ví,že rádi čteme její příspěvky a bylo nám s ní dobře.A každý si může myslet co chce.Není tady žádná diktatura.Čekám návštěvu tak se jdu připravit.A ty anonyme,máš možnost se tady na mě vyřádit.Já to totiž přeskakuji ,jak to vidím.Jsi poznat velice dobře.Tak pa pa děvčata a nenechte se otrávit.

dagmar (Pá, 20. 1. 2012 - 11:01)

Minuly jsme se s Johankou.Jen jsem si přečetla,že bude dělat svíčkovou,tak jsem dvě další kila přibrala :-).Takže plesat jako Hadul bych mohla jedině v sešpendlených prostěradlech,do róby bych se nenarvala.To je ten nepohyb,ach jo.d

dagmar (Pá, 20. 1. 2012 - 11:01)

Zdravím!Tak jsem sem nakoukla,abych zjistila jestli někde padal v noci sníh jako tady.A ono tohle,nechápu proč někdo vkládá neustále staré příspěvky.A nejen tady,i jinde.A vždycky se ještě najde chytrák,co okomentuje měsíc i více starý vsunutý příspěvek,navíc vytržený z kontextu.Nelly osobně neznám,ale to nic nemění na tom,že její názory mi jsou blízké a její příspěvky tady mi chybí.Připadá mi vnímavá,je inteligentní a její humor mě dokázal pobavit.A vážím si jí,což neznamená,že bych si nevážila ostatních tady-ráda sem nakukuju,čtu i píšu,jen mi vadí ty "vsuvky".
Tady ráno chumelilo jak o život.Večerní déšť se proměnil ve vločky,venku jsem ještě nebyla,ale doufám že to nebude moc klouzat.Jak se znám,tak bych hned letěla.Jančo,já na pilates jednu dobu chodívala,a líbilo se mi.I hezky tvaruje postavu.Ale bližší mi bylo tai-či,to jsem dělala několik roků.I když mi to moc nešlo.Nemám pohybovou paměť a vždycky musím mít nějakého cvičence před sebou,ale ty pohyby samy o sobě se mi líbily a i mi to dělalo dobře.No a teď jsem ráda,že jdu na procházku :-).Jančo,držím palce s tím šroubem.S prevítkem jsem byla na měření pro vložky do bot na míru,už jsem je dokonce vyzvedla.Ono i když se ty operace co měl zdařily,tak stále musí vložky nosit a pořád ho nohy při delším stání,nebo chůzi hodně bolí.Toho už se nejspíš nezbaví.Ale díky operacím se vyhne mnohem větším potížím v pozdějším věku.Stálo to za to,i když jsem to obrečela,když jsem ho viděla ty dny těsně po operacích v bolestech a celé měsíce pak chodil o berlích.Ale proč to píšu,taky mu pak z každé nohy vyndavali ambulantně železo a chce to opravdu klid.Tak tu nohu pak nech dostatečně odpočinout a na lyžování,nebo běžkování se radši zeptej Dr,ať si tam něco nepokazíš,byla by to škoda.
Doufám že Ivy muž je na tom líp a ona sama nic od něj nechytla.
A Johanka že se drží od viroz dál,Zuzana že nezapadla,Ala má trochu toho sněhul,stejně jako Mardagma.A Míša že si užívá narozky vnučky.Květě a jejím blízkým moc držím palce,doufám že se brzy ozve.
No a než jsem dopsala,je tu sluníčko,tak půjdu ven.Dokud je sníh,snad se nepřerazím.mějte se.d

Johanka (Pá, 20. 1. 2012 - 10:01)

Je mi vždycky úzko z toho, když mám psát pro své milé kamarádky pod takové debility, které sem píšou lidi bez sebevědomí a s mindrákama. Acho jo, ale co nadělám. Tak vás moje milé kamarádky zdravím, jak už psala Mardagma - tady žádná zima není, sice trošku poprašek, ale dole mokro a po sněhu ani památky. Zuzi, představuji si, jak se tam prodíráš k těm tvým moriakům, ale taky doufám, že už je v zimě nemáš!! Ivko, to je nekonečné viď, ty úpravy. Ale budete to mít kráásné! Tak ať se mužíček co nejdřív uzdraví. Álo, dobře se čte, když je někdo spokojený. A moc ti to přeju! Hadul, ty naše holka usměvavá, užij si to na plese - hned bych šla s tebou, my jsme byli naposled plesat snad rok po svatbě, pak už nikdy. Jo ještě na maturitním plese našich dětí. A pak šmytec. Dagmar, to mi ani neříkej, že zase řádí střevní chřipajzna, já už nic nechci!! Stačilo! Ještě pořád kašlu, jsem zvědavá, jestli už to není na pořád. Zítra mi přijedou svištíci, budu dělat svíčkajdu, už jsem ji strašně dlouho nedělala. Mardagmo, z tebe mám taky mindrák. Už se zase něco učíš. Já vždycky když napíšete, že něco záslužného pro sebe děláte, okamžitě mám výčitky, že já nic. Ale já na to fakt nemám čas. Jančo, tobě moc a moc držím palce, aby to nebolelo, až ti to železo budou z nohy vytahovat, snad ten doktor ví, co dělá, když tě u toho neuspí. Pak napiš, jaké to bylo. Míša je tu kousek ode mně, tak jí aspoň mávám. Užijte si víkend bez bolístek a viróz, zase nakouknu, až mi to vyjde.

Janča (Pá, 20. 1. 2012 - 07:01)

Ahoj děvčata! Dnes je u nás superhnusně - plácá mokrý sníh, teplota asi 1-2 st. Včera jsem byla na dalším cvičení pilates, moc fajn. Už vím, že mi to dělá moc dobře. Kdo můžete, choďte. Ale ještě předtím jsem byla na kontrole u ortopeda, takže v pondělí jdu do špitálu na vyndavání jednoho šroubu u kolene, prý to dost spěchá. Zkoumal RTG snímek, nevím, co tam viděl, vlastně mi nic neřekl, jen že to musí co nejrychleji ven. Tak mi vlastně zkazil už naplánovaný běžkařský výlet na Šumavu, mělo to být někdy v Út-St. Nevím, co ten zákrok představuje, bude mi to dělat jen při místním umrtvení, ale každopádně šroub je ukotvený v kosti a v tom hřebu, co v kosti je. Tak asi hned druhý den nebudu poskakovat jakoby nic. A ještě ke všemu mě "vsunul" mezi pacienty objednané k operacím, taxe klidně může stát, že tam strávím celý den nebo mě pošle domů, že to nestihl a dá mi jiný termín. No jo, co dělat. Ještě mě potěšil zprávou, že mám prokázanou osteoporézu, jsem někde v té druhé horší polovině stupnice. Proto ta zlomenina. Takže mi napsal kýbl léků, je mi z toho špatně, jen to vidím. Přeji vám všem, ať vás tyhle problémy nepotkají a napíšu vám, jak v pondělí dopadnu.

Reklama

Přidat komentář