Reklama

Seniorky na netu

Anna (So, 28. 1. 2012 - 20:01)

Ahoj holky, zatím jsem nepřispívala, ale teď mi to nedá. Když jsem byla mladá a něco se mi nelíbilo, tak jsem šla jinam - podrobnosti zatím rozepisovat nebudu, ale časem jsem zjistila, že utíkat někam jinam není řešení- časem opět někdo či něco přijde, co pohodičku naruší. Nevím stále, jak vždy problémy správně řešit, ale osobně jsem si přísahala, že už žádné útěky. Takže já, i když jsem zde dosud nepřipívala, tak sem to tady ráda četla a chci zde být i nadále. Budu tedy, jak mi to čas dovolí - hlídám dceři dvě malé treperendy, ráda cestuji a zahradničím - tady čas od času přispívat a když se vrátí staré vypravěčky či přibudou nové, budu ráda. Anča

věrka (So, 28. 1. 2012 - 19:01)

Děvčata zatím je čistý vzduch tak pište.

mimi (So, 28. 1. 2012 - 19:01)

Přišla jsem aspoň pozdravit,jsem na tom jako většina z nás- sednu k pc a první co udělám, kouknu na doktorku na naše stránky....a je mi z toho všeho smutno. Grešličko, taky ti to nedá, viď?
Alčo, dobrý tip, ale škoda, že to nevysílají v lepším čase! :-). Jano, ignorace moc nepomohla, nám děvčatům už se to prostě přestalo líbit, jinde máme klid a jedeme dál... ale stejně je mi líto, že tolika lidičkám chybíme. Taxe mějte všichni pohodově a já sem stejně občas zabrousím, pište i vy ostatní a ono se to tady opět rozjede!!papa M.

grešlička (So, 28. 1. 2012 - 07:01)

ááááá chudinka je tady, už se mi docela stejskalo....

Alčo, to vysílají asi moc pozdě, já když večer pustím ČR 2, tak tam je nějaká politická debata, kdybych čekala, tak usnu taky. Ale už jsem slyšela, že to je fajn pořad.
Venku mrzne, asi 13 pod nulou, ale je sedm hodin, a rozednívá se pěkně znatelně, už se nám blíží jaro !!!!

Alča (Pá, 27. 1. 2012 - 23:01)

také rády posloucháte noční mikroforum na českém rozhlase 2!?Dnes vysílal Jan Cimický a měl jako hosta Zdenka Mahlera,já jsem se na to tak těšila,že jsem při tom poslouchání uvařila na zítra guláš,protože jsem měla strach,že bych při poslouchání v posteli usnula.To jsem blázen,co?!hihihihi

Jana (Pá, 27. 1. 2012 - 22:01)

Milé ženy,nejen tady jsem četla vaše životní příběhy.Na jiných webstránkách jsou taky diskuse, třeba ŠŤASTNÁ ŽENA, DÁMA, PROŽENY atd.Nebyl by problém přejít na jinou diskusi,ale mnoho příznivců,které tady máte by bylo zklamáno.Nejvíc by zklamání dolehlo na choromyslnou osobu,protože by jste jí zkazili ten správný požitek,jak se tu všichni vztekají.Podle mého je dobrá úplná IGNORACE.Jen ať se tady vyřádí a nikdo z vás to nekomentujte,až konečně přijde na to, že vás svou ubohostí nemůže rozházet. Mezitím dočasně můžete mít otevřenou diskusi na jiných stránkách.

grešličko (Pá, 27. 1. 2012 - 20:01)

on si teď myslí jak vyhrál a to mu nedopřejme.I když víme,že je to ženská.Nemocná a děsně blbá.

grešlička (Pá, 27. 1. 2012 - 20:01)

Věrko není, tvůj příspěvek to dokazuje....chichichi, jak by napsala Zuzka.

Zdeno, jeden aktivní blb je horší než 10 diverzantů, to je známo už dávno. A máš pravdu, že ustupováním se těm blbům dává za pravdu a toho bohdá nebude....znáte to jak dál.

věrka (Pá, 27. 1. 2012 - 20:01)

Když tady nebudou dál seniorky,tak prdím na celou diskusi na doktorce.Je tady nuda.

astra (Pá, 27. 1. 2012 - 20:01)

Omyl, člověci. Nejde o zlo, s tím se dá bojovat, s blbostí méně. Vždyť se taky říká, že nejhorší srážka je srážka s blbcem.
Ty jejich výlevy jsou sice otravné, ale zas mě natolik se židle nezvedají, protože jsou strašně nudné.
Co taky po jejich IQ tyqe chtít, že.
Takže nelitujte nás, ale je.
Na jedné straně je od vás milé, že s námi cítíte, ale na straně druhé, co kdybyste sem občas písly i vy, čtoucí? Patent na psaní nemáme jen my.

Zuzanko,mrkni se do pošty. aa

Zdena (Pá, 27. 1. 2012 - 19:01)

Děvčata nevzdávejte to!! Zlu se nesmí ustupovat!! Pište prosím!! Tolik dobrých lidiček přece neumoří jeden blb!!
Držím palce,ať to překonáte

Iva (Pá, 27. 1. 2012 - 17:01)

Holky moje a všichni ostatní, naši příznivci/kyně...já taky tak. Mám oboje odkazy na liště vedle sebe, kliknu na tyhle i na ty nové :-)
A kdo píšete, že nemáte žádné radostné zprávy, že neumíte nic napsat? Já vždycky říkám - pište tak, jako bychom seděli spolu u kafe. Zlé zprávy i ty radostné, tak, jak to přináší život...

dagmar (Pá, 27. 1. 2012 - 17:01)

Zdravím!Taky mě to sem táhne,nakukuju sem i tam.A končím tady.Zatím se mějte-d

Ala (Pá, 27. 1. 2012 - 17:01)

Teprve teď jsem otevřela PC a kam myslíte, že mě to táhne? No přece sem! Amálko a vy ostatní, které občas napíšete kratičko, ale zato pochvalně, vždyť by nám bylo bez vás smutno.

člověk (Pá, 27. 1. 2012 - 16:01)

až pláče nad tím,jak bůh dovolí takové svini škodit dobrým lidem.A že ho nebloknou na stálo.

no vidíte (Pá, 27. 1. 2012 - 15:01)

jen si to přečtu a už se mě chce brečet,Míša by mě možná řekla"dej si panáčka",možná to i udělám.Díky.Alča

zuzana (Pá, 27. 1. 2012 - 14:01)

Tak priznam pravdu aj ja!!!Ano,tato stranka je moja koliska,v ktorej som nasla pochopenie,pohladenie a velky kus radosti,laskave slovo a mnohokrat dobru radu.
Je to vdaka dobrym ludom,ktori sa na tejto stranke schadzali a dokazali ma potesit aj na dialku,kedze sme sa nepoznali,ani sa este mnohe osobne nepozname,ale su to ludia s velkym a otvorenym srdieckom!!!
Preto viem pochopit vas,mile citatelky,ze vesele pribehy tu chybaju,ale nevahajte,napiste co ktoru trapi,alebo tesi!!!Mozno aj tymto sposobom dokazeme zvladnut to zlo/nechcem to inak nazvat/ale vyrazov na to by bolo.../a ukazat,ze medziludske vztahy stale dokazu fungovat!!!
Prajem vam vsetkym den plny pohody a tesim sa na nejaky dalsi prispevok!

Ale Alčo, (Pá, 27. 1. 2012 - 13:01)

to si jenom myslíš, a uvidíš, až to hodíš na obrazovku, jak ti to půjde. A optimistické taky nejsme vždycky, občas jsou chvíle , kdy by člověk radši někde zalezl, aby se neviděl a nekazil ostatním náladu.....tak si sem přijď zafňukat, my ti pofoukáme bebíčko a bude líp.

Hurááááááááá (Pá, 27. 1. 2012 - 13:01)

tak doufám,že tu diskuze neumře na úbytě.Já bych taky ráda psala,ale moje příspěvky by nebyly takové milé a optimistické.Díky.Alča

Beruška (Pá, 27. 1. 2012 - 09:01)

Ahoj holky,
a já to tady nevzdám a budu sem chodit,na truc tomu,co to tady zničil.Budu chodit sem i k Janče.Jsem ráda,že jsme svým klábosením potěšily i ty,co sem nepřispívaly.A budu tady psát a budu a ten škodič ať si trhne nohou.Basta fidli.

Reklama

Přidat komentář