Reklama

Předčasná onanie u dětí

Karla (Pá, 24. 5. 2013 - 13:05)

můj syn onanuje asi od čtyřech let,začínal v leže na břichu s rukou pod sebou a za pár let už mačká klasicky klukovsky.

Vlaďka (Čt, 23. 5. 2013 - 18:05)

Můj kluk měl plíny na noc ještě v šesti letech,ale ani si tam nesáhnul.To nemá žádnou souvislost,to je příroda!Někdo začne dřív,někdo později.

Roman (Čt, 23. 5. 2013 - 15:05)

Nejde tu o puberťáky,ale o...Ani se není co divit,že na to kluci přijdou hodně brzo,dneska maj uplý plíny,pak uplý kalhotky...No,tak to objevěj,o nic nejde.

252 (Čt, 23. 5. 2013 - 13:05)

Nejde tu o puberťáky,ale o kluky kteří onanují klidně od 6. let.

Marika (St, 22. 5. 2013 - 15:05)

Ste uchili a kdyz deti toto...Co je na tom úchylného,když si kluk vyhoní penis a holka klitoris,podle mne je to normální.Pokud jsou puberťáci nadržení a takto se neuvolní,nemohou se pořádně soustředit,jsou roztěkaní a blbnou.

Dušan (Po, 20. 5. 2013 - 14:05)

Já také začal asi5 letý a nepřestal jsem i když byly kontroly a pod.

Tina (Po, 20. 5. 2013 - 10:05)

Ste uchili a kdyz deti toto...Jsi eunuch,nebo obřezaná,že Tě to přirozené tak pobuřuje?

Paz czudnoisti (So, 18. 5. 2013 - 23:05)

Ste uchili a kdyz deti toto budou dzelat tak budou taki uchili...wy jim to nesmyte powolit...trestat je musyte kdysz toto budou dzelat.

Eva (So, 18. 5. 2013 - 07:05)

Moje mladší dcera Lucie masturbuje už dva roky (od jedenácti) a je to čím dál intenzivnější.

Petr (So, 18. 5. 2013 - 04:05)

My jsme zvolili trochu...A nepřipedáš si jako úchylnej fotr? Hlídat mladýho jestli už cáká nebo ne? To ti tati příjde v poho? Mrskal sis vocas jako každej a to se u toho vaši koukali a podávali ti kapesníčký?? Přestań hlídat syna a věnuj se manželce ty při posranej rodičáčku

Mirek (Pá, 17. 5. 2013 - 08:05)

Já zvolila místo zákazů...My jsme zvolili trochu odlišný přístup. Samozřejmě klukovy radovánky v tomhle tolerujeme, má teď 12, onanuje tři roky, přičemž poslední rok a půl s ejakulací. Už když s tím začínal, tak se styděl a schovával, ale přes dveře bylo slyšet, jak onanuje a pak i jeho sténání a hekání, když měl vrchol. Normálně jsme si s ním o tom promluvili, ví o tom, že my to víme a úplně jsme v pohodě a podporujeme to a on je k nám teď sdílnější a taky se se spoustou věcí svěří. Takže máma už normálně kontroluje, jestli má večer připravené kapesníčky a já s ním před časem probíral různé možnosti, jak onanovat.

Danuše (Čt, 16. 5. 2013 - 11:05)

Já zvolila místo zákazů zcela benevolentní přístup, kluk si to dělal fakt hodně od malinka a kolem 11roku se už uměl skrýt,aby chycen nebyl.Takže onanuje pravidelně,vlastně od toho co to objevil.Dělám,že toevím,on je v pohodě, každý večer si v posteli zavzdychá, jak už to někdo zde psal a je klid.Takže rozhodně onanii u synů nezakazujte,naopak.

Francin (So, 25. 10. 2014 - 23:10)

Odmalička je to totálně...Máš pravdu gine.Všem matkám vo chtějí obřezat své syny bbych nechal obřezat jejich vulvy.Vždyť je mračí na celý život.Předkožka a uzdička mají tolik nervy.zakončení co malé a velké stydké pysky dohromady.Ony by si je uříznout nenechaly.Ale zblblé netem připraví syny o rozkoš.Radši by jim měly v pravý čas vydrží vysvětlit že ženy milují mazleni a ne jen tupé " buchary".

gin (Čt, 23. 10. 2014 - 02:10)

musel jsem se znovu podivat,...Odmalička je to totálně špatně. Může se potrhat špička a přirozená fimóza se změní ve fimózu patologickou. Průměrný věk, kdy je předkožka plně přetažitelná je až 10,4 roku. U někoho, jako třeba i u mě nebo u mého bráchy to šlo velice brzy u někoho je to však velice pozdě, až třeba v 18 a později. Teprve pak je vhodné uvažovat o operaci. Když jsem byl adolescent, tak se to dobře vědělo. Jenže nás zaplavily knížky z USA, kde je často hodně nesmyslů a někteří doktoři se toho drží. Více se lze dočíst na stránkách www.obrizka-chlapcu-cz0.cz

trapas (Čt, 23. 10. 2014 - 02:10)

musel jsem se znovu podivat, jestli jsem v kategorii "predcasna onanie u deti" :-) tedy k predkozce. Polovina doktoru je za to pretahovat uz odmalicka, druha polovina rika v zadnem pripade, pockat, ono se to uvolni samo. Muze to dopadnout tak i tak, fakt je ale ten, ze NEEXISTUJE odborna vetsina priklonena k jednomu ci druhemu postupu.

gin (St, 22. 10. 2014 - 22:10)

Takovýchto rad je plný...Co mi to podsouváš. Já u těch doktorů nepředpokládám, že dělají podvody ohledně zdravotního pojištění, jak to udělala ta doktorka s jejíž pomocí jsi zmrzačila svého syna a ještě tu radila jiným, že se takový podvádějící doktor občas vyskytne. To je čistě jen tvá blbost, že jsi to kvákala na internetu. U doktorů je to jako u všech jiných profesí. Někdo je poctivý a někdo je podvodník. Já si nemůžu dovolit na nějakého doktora jen tak ledabyle ukázat prstem. O té tvé to vím ( pokud tedy nejsi velmistr v internetovém trollingu) pouze z tvého nejapného internetového kvákání. Pokud vím o něčem nekalém, tak o tom na internetu ani neceknu a to i kdybych měl šest promilí v krvi.

omluva za tapet (St, 22. 10. 2014 - 21:10)

mimo původní téma, ale k tématu, které tu bylo diskutováno. Pouze jsem chtěla ukázat, že názor odborných lékařů je zcela jiný, než nám tu kdo podsouvá.

Jinak bych dávno s diskuzí skončila, neměla jsem co psát, důležité jsem sdělila. Nicméně ty nesmysly a hlavně útočnost mě vyprovokovaly, že jsem v diskuzi pokračovala.

gin (St, 22. 10. 2014 - 21:10)

z jedné internetové...Mnozí tito "odborníci" plácají nesmysly. Převážně ti doktoři na tom rejžují a někteří nemají ani ponětí o skutečné funkci předkožky podle nejnovějších lékařských výzkumů jak to mám na svých stránkách. Opak je pravdou, čím menší dítě, tím větší trauma. To se zaryje do nevědomích. O zrůdnosti traumat zarytých do nevědomí jsme se na fakultě učili. Kolikrát by psychiatrovi pomohlo, kdyby zjistil, zda pacient nebyl jako dítě obřezán a nepamatuje si to.

Jinak, to zase typuju na Hanu, kdo jiný by se vehementně držel tématu obřízky na tomto vlákně.

jiná odpověď (St, 22. 10. 2014 - 21:10)

Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud předkožka nejde přetáhnout 4-letému chlapečkovi, bylo by vhodné navštívit dětského chirurga - existují mastičky, které předkožku uvolní a pokud to nepomůže, obvykle se dělá malý chirurgický výkon. Hezký den
MUDr. Veronika Šabatová

. (St, 22. 10. 2014 - 21:10)

z jedné internetové...Takovýchto rad je plný internet, na poradně u lékaře.cz obvykle uvádí jméno odpovídajícího lékaře. Ale v podobném smyslu odpovídají lékaři i jinde.

Doporučuju s tím zajít na policii a nechat ty doktory zavřít?

Reklama

Přidat komentář