Reklama

Nikdo me nechce - PROC?

littlehoney1 (Čt, 15. 3. 2012 - 11:03)

ahoj.mám podobný problem.myslim si ze som normalna pekna holka.chlapi po mne idu ale vzdy im ide iba o o to jedno.Zacinam byt uz z toho zufala pretoze by som chcela mat nikedy aj rodinu ale vypada to ze ju asi nikdy mat nebudem.Ziadny normalny chlap o mna zaujem nema.Ziarlim uz aj na kamosku s ktorou ked idem von tak po nej chlapi idu a nemyslim ze je odo mna krajsia alebo lepsia.Stale aj ked som mala vztahy tak ten chlap bol so mnou preto ze som pekná a boli to upln egoisti a pritom to boli chlapi ktorí mna tlacili do vztahu.Nechapem a uz stracam nadej ze vobec budem mat nejakeho partnera.

Aleš (Pá, 2. 3. 2012 - 18:03)

Zdravím Tě, Pavle. Teďka se mi po letech vrátila jedna milá slečna ze zahraničí, tahal jsem jí na rande, nosil jí kytky...všechno marné, napsala mi, že radši zůstaneme jenom kamarádi. Zažívám fakt strašné stavy, chvíli nenávidím sebe, pak zase lidi okolo. Asi se zavřu na pár měsíců doma, nemůžu už nikoho ani vidět!

Pavel (St, 29. 2. 2012 - 21:02)

To jsem přesně udělal....Aleši trápíš se protože se chceš trápit. Nemyslím to zle protože u mne je to stejné. Zákony evoluce přikázaly tvému mozku aby se přizpůsobil. Roky života ve smutku a neúspěchu způsobily že už jinak žít ani neumíš. Znát to z vlastní zkušenosti. Pokud se do tebe nějaká nezamiluje, jinak ten kruh sám nezničíš. I já jsem stále sám...

akakak4747 (Ne, 8. 1. 2012 - 21:01)

Rada bych slysela vas nazor...tak toto je případ přesně pro mně napiš mi email [email protected] a já ti dám tipi triky a navíc tě naučim ženské lsti apod...... budeš mít tolik napadníku az ti to poleze krkem ver mi. .)

Aleš (St, 21. 12. 2011 - 18:12)

Už jsem na světě delší...To jsem přesně udělal. Přemohl jsem se a oslovil tu nejkrásnější ženu ve svém okolí. Řekla mi, že je zadaná, a od té doby se zase akorát trápím.

x (Út, 13. 12. 2011 - 20:12)

Už jsem na světě delší čas:-) Tak mohu doporučit se přemoci a oslovit tu nejkrásnější ženu ve svém okolí. Podle vlastní zkušenosti vím dobře,jak přes veškeré obdivné pohledy,mají krásky potíž s navázáním vážného vztahu. Bývají ve skutečnosti osamělé, muži se jich bojí. Oslovují je jen na flirt..naopak taková žena si nepotřebuje nic dokazovat, je věrná a milá společnice.

Bob (Út, 13. 12. 2011 - 20:12)

Ahoj, sama to říkáš....A co už jsi udělal pro to, aby sis sebevědomí zvednul?Taky jsem měl malé sebevědomí, holku jsem neměl do 30 let a dodnes si někdy říkám, že z pohledu druhého musím někdy vypadat trapně. A po cca dvouleté práci na sobě jsem na jedné akci, kde bylo cca 30 úplně cizích lidí, dokázal předevšemi udělat dojem a pak "sbalit" tu, kterou jsem si vyhlédl a po letech musím konstatovat i dobře odhladl. Jde jen o to mít snahu na sobě pracovat. Pak se především nestranit kolektivu a hlavně nebát se po hlavě účastnit akcí, kde jsou úplně cizí lidé. To má i svoje výhody, neboť pokud si uřízneš nějakou ostudu, ty lidi nemusíš už nikdy potkat.I jenom obyčejným pozdravem "Dobrý den", pokud ho neřekneš ušlápnutě a pohraješ si s intonací, můžeš hned zaujmout. Doporučuji stránky www.qark.net (doufám, že stále fungují...), kde si každý, kdo chce na sobě pracovat, dokáže vybrat to, co mu nejlépe sedne.Nejhorší je být někde v koutě (teda pokud Ti ten současný stav nevyhovuje).Pochopitelně pokud nemáš práci tak od určitého věku je to dost velký handicap.

Yarda (Út, 13. 12. 2011 - 09:12)

Alešku, co je to podle tebe...:-)

Aleš (Po, 12. 12. 2011 - 20:12)

Alešku, co je to podle tebe...Konkrétního zaměstnavatele bych nerad jmenoval, ale máme hodně nadprůměrné platy. Ještě nedávno jsem byl nezaměstnaný a to na atraktivitě opravdu moc nepřidá. Jde o to uživit případnou rodinu, ne? A tam se dobrá práce hodí.Ovšem s tím sebevědomím jsem na tom taky bídně. :-(

Yarda (Po, 12. 12. 2011 - 17:12)

Ahoj, taky by ráda přidala,...Ahoj, sama to říkáš. Tvoje tloušťka tvému okolí říká, že jsi líná/nemáš vůli/nejsi zdravá, atp...Není to vědomá reakce, ale věř, že na tom něco je. Nediv se jim.Já jsem zase ten případ jako několik jiných zde - nemám valné sebevědomí, holky to okamžitě a neomylně vycítí a jsem pro ně vzduch - a nepomůže mi ani vzdělání, ani smysl pro humor, ba ani peníze. Taky se jim vlastně nedivím. Jak vidíš, nejsi na tom zas tak špatně, stačí ti zavřít se do sklepa a dvaměsíce nežrat a jsi ok. S tím sebevědomím je to PODSTATNĚ složitější.

Beáta (Po, 12. 12. 2011 - 17:12)

Alešku, co je to podle tebe nadstandartní a prestižní práce?Jo, ji jinak jsem ředitelka jedné nadnárodní firmy, chceš mě?

Aleš (Po, 12. 12. 2011 - 16:12)

Zdravím všechny hledající. Dokument Generace Singles jsem konečně viděl, no moc chuti do života to člověku nedodá.Pokud jde o mě, tak jsem si našel nadstandardně placenou prestižní práci a co myslíte, chce mě někdo? Nechce. Jedna holka se mnou chodila asi týden a z ničeho nic mi zavolala, že se se mnou rozchází! Důvod vysvětlit nedokázala. Takže zase sám. :-(

Aleš (Čt, 17. 11. 2011 - 18:11)

V kinech se objevil dokument Generace Singles, co vy na to? Já jsem bohužel viděl jenom trailer. Nevím, jak zjistit, kde to dávají.

Květoslav (Pá, 16. 9. 2011 - 23:09)

Takový nepovedený vztah, s odstupem času si říkám, vůbec nic mi to nedalo, dojebalo mě to jak psa, strašně moc mě to změnilo, ale jenom k horšímu!!! Asi jo docela bych i nějaký vztach chtěl, ale rozhodně ne s kde kým.

Květoslav (Pá, 16. 9. 2011 - 22:09)

Lubomíre, myslel jsem to tak, že hokej je to, co mě strašně moc baví a pomáhá. O výsledky vůbec nejde, jde o to, že tam máme super kolektiv.

Jirka :)* (Pá, 16. 9. 2011 - 05:09)

Rada bych slysela vas nazor...Můj Sen... [email protected]

ženská (Čt, 15. 9. 2011 - 16:09)

Květoslave, chápu, o čem píšeš. Také jsem to měla dost podobné, neříkám, že bych nebyla hezká, ale zase můj problém je, že jsem dost velký introvert a když už o mě někdo projevil zájem, zkazila jsem svojí uzavřeností, co se dalo (chlapi si to vyložili většinou tak, že jsem nafoukaná - což jsem se dověděla později a dost mě to mrzelo). Také jsem dost cestovala a holt se už začala smiřovat s tím, že zůstanu sama, věnovala jsem se svým koníčkům, knihám a tak... No a před zhruba deseti lety jsem poznala svého nynějšího muže, fajn člověka, který měl o mně opravdový zájem a podvědomě cítil, jak to se mnou je. Nevzdával to a tak jsme spolu až doteď a ani jeden nelitujeme! Věřím, že na tebe někde také čeká ta pravá, vím, že to zní jako klišé, ale v mém případě se to tak stalo, v období a v momentě, kdy jsem to vůbec nečekala. Držím ti palce a raduj se ze života.

Lubomír (Čt, 15. 9. 2011 - 15:09)

Se mnou de na kafe tak jedna...Fakt strašný cos napsal.Asi nejhorší ty výsledky v hokeji. To by mě taky rozhodilo.Když se Ti tak líbila Arménie, tak zkus příští rok třeba Kazachstán. je to tam podobný.ČauLubomír

Květoslav (Čt, 15. 9. 2011 - 12:09)

Je dobrý to tu číst docela...Se mnou de na kafe tak jedna holka z 20ti už radši ani nikoho nezvu, vůbec mi to není příjemné furt poslouchat nějaké výmluvy. Říkám si jestli není kolikrát spíš chyba v té holce, kamarádka když se rozešla s přítelem tak zhubla snad 8 kilo není sní ted moc o ček pokecat, a že je neštastná je zní cítit v okolí 5ti metrů.

Květoslav (Čt, 15. 9. 2011 - 11:09)

Je dobrý to tu číst docela mi to zvedá seběvědomí. Mě taky nikdo nechce, ženské jsou na mě většinou dost protivné úplně bez zájmu, vůbec nevím proč, asi "ksicht??" no fešák zrovna nejsem, tak se snažím chodit aspon upraveně rifle a tričko bych na sebe nedal. A říkám si naco já vlastně tu ženskou potřebuju? Asi na nic??? Zamilovaný jsem byl jen jednou. Byl jsem štastný, pak mi jednoho dne ukradli moje vysněné auto, bylo to pro mě velká rána, člověk nemá náladu chodit na nějaké akce zvlášt, když se k tomu přidal stres ze zkoušek, bývalka mi po měsíci oznámila, že si uvědomila, že nejsem její tip, prý je se mnou nuda. No dobře, to bych eště pochopil, ale přečíst si nechcu tě vidět už nikdy a když jsem chtěl znát důvod, tak na mě vytáhla nechutné nesmysly co vůbec nebyly pravda, to se mě teda hodně dotklo. Fakt jsem nevěděl jestli jí mám jít vrazit, nebo si hodit mašlu, nakonec jsem udělal to nejhorší a neudělal nic. Kdybych ji dneska potkal tak jí asi minimálně plivnu do ksichtu. Aspon jsem kvůli teto zkušenosti přestal chlastat, neee že by nebyla příležitost, ale mám z toho ráno takový divné stavy úzkosti, že je mi k pláči a na mašlu. A pak se podívám na tabulku našeho hokejevého týmu, jak jsme kua zas předposlední, a říkám si "Borci to přece musíme trochu zabrat a nechat na ledě všecko!! :) :)" Mrknu na fotky, jak jsem byl stopem v Arménii a poznal strašně moc zajímavých super místních lidí a říkám si příští rok jedu zas někam. Lidi se mě ptají jestli se bojím, sám cestovat, říkám jim peníze nemám, takže mi nikdo nemá co ukrást, takže se nemám čeho bát. Známí se na mě sice dívají jako na eexota, ale když se jednou za půl roku s někým seznámím tak je aspoň o čem vyprávět.

Reklama

Přidat komentář