Reklama

Nikdo me nechce - PROC?

Ailie (Po, 14. 5. 2012 - 16:05)

Ahoj Aille já to před tím...Kamčo, to nebylo nic proti Tobě, každej je jinej. Na disco nechodím a nikdo by mě tam dobrovolně nedostal :-) Namalovaná nechodím, nemám to moc ráda, i když decentní make-up se ještě snese. Mám pocit, že bych se jakoby přetvařovala, že bych se vydávala za někoho, kdo nejsem. Kamarádky mi i říkají, že to nepotřebuju, ale je fakt, že na to by na tom něco být mohlo.

Kamča:::::::: (Po, 14. 5. 2012 - 14:05)

No, Jonáši, to bych taky...Ahoj Aille já to před tím tak nemyslela promin ale chodíš na disco? tak skus třeba kino a jinou kurturu.A chodíš namalovaná? a nosíš mejkap určitě to skus budu ti držet palce určitě se do tebe nákej kluk zamiluje uvidíš sama.

Ailie (Po, 14. 5. 2012 - 12:05)

Ailie na mě tedy vysíláš...No, Jonáši, to bych taky ráda věděla :-) Možná, že se těm, co se mi líbí, nelíbím já. A je fakt, že bych asi měla více chodit mezi lidi, nejvíce lidí potkávám ve škole, občas jdu s přáteli na pivo, nebo nějaká kulturní akce typu koncert, divadlo. Koníčky mě spíše drží doma, takže to není tak jednoduché.

Ailie (Po, 14. 5. 2012 - 11:05)

Ahoj.Podle toho co píšeš...Myslím, že právě nevysílání správných impulsů bude u mě tím problémem, je to spojené i s tou nesmělostí a strachem, který mám a vlastně ani nevím z čeho. Vždy v ten který okamžik mě úplně paralizuje a většinou se vůbec o nic nepokusím a zahraju to do autu.Naposled, k čemu jsem se zmohla byla smska, neúspěšná. S dotyčným jsme zůstali kamarády. Celkově je to ale složité, je to Polák a myslím, že ho k tomu vedly i jiné důvody, než jen, že bych se mu nelíbila.Diskotypa určitě nehledám, ani nepamatuju, kdy jsem naposled na nějaké diskotéce nebo zábavě byla :-)

Ailie (Po, 14. 5. 2012 - 11:05)

Já přítele svedla...Nic proti výstřihům, ale na to asi nemám povahu :-)

Vietnamský obch (So, 12. 5. 2012 - 13:05)

A nechtějí spíše Tvojí vagínu? Tento orgán je totiž velice žádaný a jde dobře na prodej. :D

Yossarian (So, 12. 5. 2012 - 12:05)

To je zajímavý, mně je přes padesát a všichni mně chtějí. Bezdomovci, ukrajinští dělnící, soused Jára i sexuální loudiči na Internetu.

Kamča:::::::: (So, 12. 5. 2012 - 11:05)

Ahoj.Podle toho co píšeš...Já to tak nemyslela.

... (So, 12. 5. 2012 - 00:05)

Můj miláček je úžasnej.

Mirek (Pá, 11. 5. 2012 - 21:05)

Ahoj, mám podobný problém....Ahoj.Podle toho co píšeš jsi zřejmě úplně normální dívka,která by chtěla někoho najít a jen prostě nemá štěstí.vůbec nic si s toho nedělej,mám taky podobný problém.Jde jenom o to,o jaký druh kluků jsi projevila zájem.Myslím tím že jsi mohla hledat v nesprávném okruhu lidí,kteří nemají stejnou potřebu jako ty.Tvoje nesmělost ti sice určitě příliš nepřidává,rozhodně to však není největší problém.Kluk kterému se budeš líbit a který bude mít zájem tě získat,přijde za tebou sám.Musíš ovšem také dát určitý impuls.Pozor však na kluka který ti bude tvrdit jak tě miluje a přitom nemyslí na nic jiného než tě dostat do postele.V takovém případě bys byla další v jeho řadě milenek.Po tom co tě využije,tě také s největší pravděpodobností opustí.Pak to může dost v srdci bolet,vím jak bolí neopětovaná láska.Zkus se proto zaměřit svým citem ale také rozumem a uvidíš že to přijde.Z vlastní zkušenosti mohu říct že na diskotékách a podobných zábavách rozhodně nikoho normálního nenajdeš.Ovšem za předpokladu že nehledáš nějaký"discotyp" se k terým ti vztah dlouho nevydrží,ale kluka který tě bude mít rád a bude věrný.Nevím jaké máš jinak možnosti k seznámení,určitě se nějaká vhodná najde.Zapoj také trochu svoje sebevědomí,ovšem ne přehnaně,a dej najevo co vlastně požaduješ.Rozhodně není vhodné poutat na sebe pozornost mužů hlubokým výstřihem,jak píše nade mnou Kamča,ani krátkou sukní.Muže kterého dostaneš na základě tohoto lehkého oblečení,nestojí vztahově za nic.Jde mu jenom o to si užít.Samozřejmě že sex je velice pozitivní činnost,ale pouze s člověkem na kterém ti záleží a kterého máš ráda.To by měl také on dodržovat a být věrný.Zkus si otom promluvit s někým komu důvěřuješ,protože více hlav víc vymyslí.Snaž se být trpělivá a mít otevřené oči.Asi by bylo lepší kluka "neuhánět",ale nechat tomu volný průběh.Pokud bude trochu dobré vůle z jeho strany určitě to půjde.Přeju hodně štěstí.

Kamča:::::::: (Pá, 11. 5. 2012 - 18:05)

Ahoj, mám podobný problém....Já přítele svedla hlubokím výstřihem zbralo to.

Ailie (Pá, 11. 5. 2012 - 14:05)

Ahoj, mám podobný problém. Myslím, že jsem vcelku normální holka, přesto o mne nikdy žádný kluk neprojevil zájem. Určitě mám problém s nesmělostí, ale pokud někoho znám trochu déle, dokážu se s ním normálně bavit. Mám takový pocit, že mě kluci berou jen jako kamarádku, se kterou si můžou popovídat, ale nenapadlo by je si se mnou něco začít. Také se mi trochu příčí chlapa "uhánět", párkrát jsem to zkusila, ale nikdy to nedošlo k pozitivnímu konci. Napadá Vás, co v tom může za problém? Vítám každé postřehy či rady.

Aleš (Ne, 6. 5. 2012 - 11:05)

Já bych stejně nechtěl ženskou, která mě posuzuje podle penisu.

Pavel (Ne, 6. 5. 2012 - 08:05)

O pornu to fakt není....Já jsem ale nikdy neřekl že mám malý penis nebo tak já jen reaguji na tu chujovinu co si napsal. Těch pár žen co jim vyhovuje velikost extrém (20 a více) představuje ani ne 1% obyvatel. Jen se akorát vytahují aby si o nich každý myslel jaké nejsou hvězdy, mne však přijdou takové rozhoďnožky nechutné. Většinou takové příspěvky píší puberťačky, internet jim poskytuje anonymitu a považují to za srandu. Pokud to nepíší puberťačky pak to píší nemocné ženy nebo duševně nevyrovnané. Vztah není jen o sexu, sex je jeho součástí ale ne alfou a omegou. Pokud si někdo myslí opak, pak je ten člověk nevyzrálý. Nebýt těchto lidí pak by ženy nenadávali na muže kurevníky a muži na ženy děvky.

ale houby (So, 5. 5. 2012 - 14:05)

Vítej do klubu.##Jinak...O pornu to fakt není. Podívej se na diskuse co ženy píšou, když jsou v anonymitě. Každá chce velkýho čuráka. Nebo aspoň min. 15 cm. Kdo má míň tak to má blby. S pornem to nemná co dělat. Tam jsou péra nad 20 čísel.

Aleš (So, 5. 5. 2012 - 08:05)

Hele, jsem kluk a mám to...Vítej do klubu.##Jinak souhlasím s Pavlem, nesmíte tolik koukat na porno. :-)

V.Kozlov@seznam (So, 5. 5. 2012 - 08:05)

Hele, jsem kluk a mám to stejně. Je mi 21. Jsem sympatický a pohledný, myslím si to já i moji známí. Bohužel nějak neumím navazovat vztahy a cítím se sám. Já nevím, asi je to výchovou.A. Praha

:-))) (Pá, 4. 5. 2012 - 22:05)

O normálních ženách...Zajdi na diskuse o malém penisu a uvidíš co ženy chtějí. A rozhodně se nejedná o puberťačky.

Pavel (Pá, 4. 5. 2012 - 22:05)

Pavle, nevím o jakých...O normálních ženách které mi prošly životem. Ne o pošahaných puberťačkách

Fról (Pá, 4. 5. 2012 - 21:05)

Pavle, nevím o jakých ženách mluvíš, ale jseš dost naivní.

Reklama

Přidat komentář