Reklama

Nikdo me nechce - PROC?

Jana (Ne, 2. 12. 2012 - 05:12)

Zkoušel jsem už skoro...Aleši, zbytečně se ponižuješ, a sám sobě šlapeš po sebevědomí. Samozřejmě jsme každý jiný. Ale pokud o vztah a také rodinu a děti stojíš, tak pevně věřím, že partnerku nalezneš. Jen to zkrátka v Tvém případě trvá dlouho. Z Tvých příspěvků je poznat, že jsi inteligentní, citlivý, ale zřejmě si opravdu velmi málo věříš. Je pravda, že to nemusí dělat na ženy dobrý dojem; asi spousta žen preferuje chlapáka, sebevědomého, možná i trochu namistrovaného, prostě toho nej. Ale pak jsou podle mě ženy, které hledají naopak někoho skromného. Podle mě by jsi neměl ztrácet víru např. v ty seznamky.

Aleš (Ne, 2. 12. 2012 - 05:12)

Zkoušel jsi psychoterapii?...Zkoušel jsem už skoro všechno. Psychoterapii individuální, psychoterapii skupinovou, seznamky zadarmo, seznamky placené...děkuju, že se zajímáš, ale mně se asi pomoct nedá.

Jana (Ne, 2. 12. 2012 - 05:12)

Zkoušel jsi psychoterapii? Ať už individuální nebo skupinovou? Mohla by Ti určitě pomoct. Škoda, že nejsi blíž ;-), já jsem z jižní Moravy. Zašla bych s Tebou na pokec.

Aleš (Ne, 2. 12. 2012 - 04:12)

jak to? Máš pro to nějaké...Ahoj Jano, já už jsem tady do diskuse přispíval dřív. Nevím, co bych řekl. Bojuju s malým sebevědomím, asi je to na mě nějak vidět a zájem o mě je minimální. Jsem z Prahy.

Aleši, (Ne, 2. 12. 2012 - 04:12)

Mně bude brzo 38, nemám...jak to? Máš pro to nějaké vysvětlení? Odkud jsi? Z jakého města? Zdraví Tě Jana.

Aleš (Ne, 2. 12. 2012 - 04:12)

Mně bude brzo 38, nemám partnerku ani děti a skončil jsem na antidepresivech. Nevím, co dělám špatně, ale nejsem schopen si najít nikoho. :-(

Milan (Ne, 11. 11. 2012 - 22:11)

Záleží od povahy - když vidí psychopatku nebo egocentričku, tak utečou.:D

Kája (Ne, 11. 11. 2012 - 20:11)

Kačko nechtějí s tebou ani spát?

Radim (Ne, 11. 11. 2012 - 16:11)

Jsi asi moc dokonalá, příliš hezká. Chlapi se takových bojí. Hezkou ženskou si musí chlap více hlídat a to dá zabrat. Nehledě na to, že to zabírá spoustu času. Já bych se asi také bál, mít Tě za partnerku. :-D

Kacka (Ne, 11. 11. 2012 - 15:11)

Ani já ne. Chlap, pokud už......na zapade ziju uz pet let a je to stejne. Nekdy jeste horsi. Po prvni az druhe schuzce se uz nikdy neozvou. Nejdriv same superlativy - uzasna, jina, inteligentni, skvela spolecnice bla bla bla ..a potom nic. Jeden se nechal slyset, ze jsem pro nej prilis a ze on tolik nepotrebuje (taky vysokoskolak). Jedna znama se o tom bavila s manzelem a ten se nechal slyset, ze chlapi nic nadprumerneho nechteji. Zajimalo by me, jestli to tak bylo vzdycky ...

(Út, 26. 6. 2012 - 17:06)

Zní to divně, ale já si myslím, že jsi až moc dokonalá. Ale nevím, možná je problém jinde...

Aleš (So, 23. 6. 2012 - 12:06)

Ahoj Aleši,neodepisují...No Pavle, to je paráda, ne? Moc Ti to přeju! Někdy se zase ozvi.

Pavel (Pá, 22. 6. 2012 - 15:06)

Já se také zaregistroval na...takže ty jsi měl účet jen pár dní? :-D Nemáš moc trpělivost co? A ni chuť se seznamovat když je ti to jedno. Máš zkoušet dál ty trubko. Já mám účty na seznamkách přes 5 let :-D a teď jsem šťastný

Martin (Čt, 21. 6. 2012 - 23:06)

Já se také zaregistroval na seznamku a během prvních dvou dnů mi hned napsali tři ženy. Bohužel všechny starší než já, takže jsem do toho nešel. Já jsem pak napsal jedné, o čtyři roky mladší, že je sympatická a rád bych ji více poznal, ale ona vůbec neodpověděla. Přitom to byla docela obyčejná holka. Tak jsem si zrušil účet a už na to seru. Myslím, že holky dnes hledají prince, nebo aspoň mladší hochy.

hmm (Čt, 21. 6. 2012 - 14:06)

A nemyslíš, že to - už...Přísavka v tom smyslu, že hledá jenom materiální zázemí a já mám být jenom taková přestupní stanice- zkrachovalá existence, chlap bez práce, bez bydlení, zadlužený...zkrátka se přisaje a oběť vysaje. Jinak, já mám své hodnoty - přímost, čestnost, poctivost a hledám i takový protějšek, vím moc dobře, co chci. Alespoň tyto 3 vlastnosti, ale to se dnes asi nenosí. Tak tady nemudruj, když do mně nevidíš a když sis obsah mého příspěvku interpretoval podle sebe.

Yarda (Čt, 21. 6. 2012 - 09:06)

No, tak já jako ženská...A nemyslíš, že to - už jen z pohledu statistiky - bude tak trochu závada na tvém přijímači? Neboli podle hesla "jakej šel, taakovýho potkal". Na mně to dělá dojem, že ti cosi v podvědomí brání kvalitní vztah navázat. Vždycky si zkrátka najdeš způsob, jak si chlapa zošklivit. Je to vidět už z té argumentace. Když netlačí, řekneš, že o tebe nestojí a nebere to vážně. Když to bere vážně, je to zase přísavka... Takže napřed poznej sama sebe a pak se do toho vrhni, takhle jen maříš čas svůj i těch chlapů.

hmm (Čt, 21. 6. 2012 - 07:06)

Tak jsme si užili zase pár...No, tak já jako ženská mám úplně stejný pocit, ale z pohledu ženy. Chlapů se ozývalo habaděj, ale nikdo to zcela evidentně nemyslel vážně, jenom si chtěli asi chvilku užít a nashle. Pokud vůbec došlo ke schůzce, skončilo to po patnácti minutách, jelikož chlap by hned šel do postele a ve skutečnosti vážný vztah nehledal. Když už by to u někoho vypadalo, že hledá něco vážnějšího, vyklubal se z takového člověka jenom lhář, nebo nějaká přísavka, či totální lempl. Už jsem smířená, že normální lidé asi nejsou a já jsem asi exot, když preferuji jiné hodnoty.

Pavel (Čt, 21. 6. 2012 - 07:06)

Tak jsme si užili zase pár...Ahoj Aleši,neodepisují protože cítí nejistotu a nízké sebevědomí, nebo považují standardní hodnoty jako lásku, rodinu, upřímnost za trapné. Je to víceméně dáno zkurvenou dobou kdy je "cool" být singl, roztahovat nohy každému blbci s prázdnou mastnou hlavou a poté nadávat jací jsou chlapi svině. Ony si to většinou dělají sami, každopádně tvůj problém netrápí jenom nás muže ale i normální fajn ženy. Hledej partnerku psychicky zralou, bohužel někdo není zralý ani v 60. Já jsem po dlouhé době opět šťastný, vrátila se ke mne bývalka která se se mnou rozešla kvůli péči o svého nemocného otce, otec je nyní v pořádku. Sama se mi ozvala že jí se mnou bylo moc dobře a že chce být opět se mnou. I když jsme spolu znovu krátkou chvíli, dříve jsme spolu byli mnohem delší dobu nemusíme si na nic hrát, jsme zasnoubení. Hodně štěstí Aleši

Aleš (Ne, 27. 5. 2012 - 15:05)

Tak jsme si užili zase pár rádoby vtipných příspěvků a je na čase vrátit se k původnímu tématu této diskuse. A já se ptám: Jaké máte zkušenosti s internetovými seznamkami? Já jsem to zkoušel tak 10 let a o vzniku vážného vztahu nemůže být ani řeč. Většina holek mi ani neodepíše. Nevím proč. Jak jste na tom vy?

KING (Pá, 18. 5. 2012 - 21:05)

Tak dobrou.Jdu spát, ale jinak než si myslíš. Čus kotě..

Reklama

Přidat komentář