Reklama

Vztah s černochem

Tafakta (Út, 1. 12. 2009 - 15:12)

Mariano, tve "argumenty" jsou typicke pro lidi tveho druhu a maji za ucel potlacit nazory, ktere se neslucuji s politickou korektnosti. Nepamatuju si zdroj, z ktereho jsem cerpal fakta o nizkem IQ cernochu a nasili v cernosskych domacnostech zrovna tak, jak si nepamatuju zdroje, z kterych jsem cerpal informace o nacistickem plynovani Zidu atd. Faktem ale je, ze americti belosi maji IQ 100, americti cernosi (kteri jsou ve skutecnossti mulati) 85 a africti cernosi 70, coz je "belosska" hranice mentalni retardace. A jestli temto faktum neveris, pak vysvetli skutecnost, ze cernosi jsou na spodku ve vsech zemich kde jsou mensinou a proc zeme, kde jsou cernosi vetsinou, jsou na spodku mezi zememi a proc Afrika je daleko nejzaostalejsi a nejchudsi svetadil ze vsech. Samozrejme uvedes rasismus americkych belochu jako duvod, ale to budes muset vysvetlit, proc jsou cernosi tak neuspesni vsude na svete a proc necernossti barevni pristehovalci do USA (krome hispancu) si vedou tak dobre.

. (Út, 1. 12. 2009 - 14:12)

Ale češi skutečně kradou a smrdí.

Mariana (Út, 1. 12. 2009 - 13:12)

to Tafakta:Mohl/a bys nám sem uvést zdroj ze kterého jsi čerpal/a fakta o nejnižším IQ a nejvíce násilí?Každopádně nemůžeme házet všechny příslušníky rasy do jednoho pytle. O češích se například ve světě říká, že kradou a smrdí...Koukám, že vy byste mě ještě před pár lety poslali do plynu, protože mam židovské předky. Zajímalo by mě, jak byste se na dannou problematiku dívali, kdybyste se narodili s černou kůží. A zajímalo by mě jestli vy, kdo tak kritizujete menšiny, znáte někoho takového osobně...

adam (Po, 30. 11. 2009 - 18:11)

bila rasa nevypovida...Myslím, že se s tím znezžíváním a koukáním po holkách mýlíš. Jsou ještě lidé, kteří ještě dnes žijí v kmenovém uspořádání a proto výše uvedené případy buď považují za normální nebo je drží v tajnosti.

Tafakta (Po, 30. 11. 2009 - 18:11)

antirasi, tva tvrzeni jsou nesmysly. Napr. v USA je 70% cernych decek nemanzelskych. Cernosi oplodnuji cernosky, ktere maji jedno decko za druhym, vetsinou kazde s jinym cernochem, kteri se o ta decka vubec nestaraji a prenechaji to poplatnikum dani. Taky je fakt, ze v cernych domacnostech je daleko nejvic nasili ze vsech ras. Cerna decka maji rovnez nejnizsi IQ ze vsech hlavnich ras a navic nemaji otce, ktery by dohlizel na jejich vychovu. Pak z nich rostou zlocinci, kteri nikdy nepracuji a tak to jde generaci po generaci. Jakmile u nas bude vetsi cernoska mensina, budeme mit stejne problemy jako zeme, ktere cernosske mensiny uz maji.

antiras (Po, 30. 11. 2009 - 17:11)

bila rasa nevypovida automaticky o lepsi kvalite partnera ani nezaruci kvalitnejsi ci spokojenejsi zivot.naopak mezi bilyma je vice psychopatu ci pedofilu zneuzivajici vlastni deti,bily otcove casto opousteji rodinu a pak koukaj po mladych holkach a podvadeji,zkratka na kazde rase neco je.dale je dulezite rozlisovat fakt ze muslimsky cwernoch bude zcela jiny nez cernoch z jizni afriky vychovany krestanskou rodinou.

adam (Ne, 29. 11. 2009 - 20:11)

Kloním se k tomu, že výraz rasizmus je již sprofanován využíváním parazitujících menšin na majoritě. Když dnes řeknete o určité minoritě, že je to samý zloděj a parazit, jste okamžitě nazván rasistou a vůbec nezáleží na tom, že máte pravdu. Co se to tady hraje za hru? Kdo má takový zájem podporovat tyto minority a proč ? Vždyť z nich není žádný užitek a nikdy nebude. Takováto podpora odporuje evolučnímu vývoji. Pamatuji si na větu: Musíme počkat až nás sovětský svaz dohoní. Myslí si někdo, že některé minority nás chtějí opravdu dohonit?

Mariana (Ne, 29. 11. 2009 - 19:11)

Alko, vyzýváš jen holky,...for Adam : Ano, je to rasizmus.Upřimně řečeno, pokud u někoho "spadnu pod ůroveň" kvůli tomu, že mám vztah s černochem, nemám sebemenší chuť s takovým omezeným človělem kdy mluvit!!!

Horac (Ne, 29. 11. 2009 - 09:11)

Klidně si s černochama dělejte co chcete, ale nejlepší by bylo, kdyby jste se odstehovali někam, kde to tak nevadí.Je úplně přirozené a normální, že lidé jsou rasisti, je to tak už dané přírodou.Myslela jste vůbec na děti? Nebudou ani bílé, ani černé, ve škole je budou šikanovat...a to všechno jen díky vaší xenofilii.

adam (So, 28. 11. 2009 - 21:11)

Holky máte některá zkušenost...Alko, vyzýváš jen holky, nejsem holka, ale z mých zkušeností vím, že holka která si žačala s černochem spadla u ostatních mužů pod ůroven. Nevim jestli to je rasizmus, nebo ohrožení pospolitosti druhu, ale je to tak. Ještě horší to je v případě cikána. Pokud chceš zjistit víc, vem si ho a odstěhuj se s ním do jeho domoviny. V takové Anglii jsou smíšená manželství běžná.

02.11.2009 0:27 (So, 28. 11. 2009 - 20:11)

Zamilovanost je hormonální porucha. Za pár měsíců, až to přejde zjistíš, že jsi po pás ve sračkách. Často nenávratně. Přeji ti, aby jsi prohlédla včas.

ela (So, 28. 11. 2009 - 19:11)

Holky máte některá zkušenost...ne, nepolepší se

Mariana (So, 28. 11. 2009 - 15:11)

to Helča: Přesně tak. Já mam zkušenost z první ruky, s jedním černouškem chodim. Vztah je krásnej, mám ho moc ráda, všechno úžasný.

Niektori ludia (Po, 2. 11. 2009 - 00:11)

Mam 24 a tento rok som po prvy krat zazila to co si, a to mozem povedat so 100% istotou, praje zazit kazde dievca, zena vo svojoim zivote. Zazila som lasku, aku uz nikdy v zivote nezazijem,a inu lasku ani zazit nechcem. A je prave laska s cernochom. Ten cernoch, neger alebo hocjake ine meno ake viete pouzit, sa vola William. Narodil sa v Siera Leone, no ma anglicke obcianstvo a prezil tam cely svoj zivot. Je to ten najuzastnejsi chlap akeho som kedy mohla stretnut. Kazdy jeden slovak, cech by sa mal co ucit od neho. A mozem vam povedat, ze vsetcia slovaci, cesi s tym ich strasne povrchnym, rasistickym, plnohodnotnym mazorom na ludi inej farby pleti mozu schovat niekde do pekne cierneho kuta. Samozrejem nie je cernoch ako cernoch. Tak ako beloch nie je beloch. Vsade kde sa pohnete stretavate deno denne debilov roznej farby pleti. Nikto nemusi byt cernoch na to aby bol debil, tyran alebo chlap ktory ma viac ako jednu frajerku, niekoho s kym si moze uzivat ako to niektori z nas beru. Ja som vo svojom kratkom zivote stretla tolko chlapov, ktori Willovi nebudu nikdy siahat ani len po podrazku na topanke. A moze si hocikto hovorit hocico. Ci ste v afrike alebo na slovensku, ci ste v anglicku alebo v cehcach, vzdy natrafite na niekoho kto je totalny magor, vymetenec. A Miso...na tvoj komentar nebude ani reagovat...ani netreba, zbytocne a Mimsy....deti dvoch rodicov z ktorych su jeden beloch a jeden cernoch, su tie najkrajsie deti ake som v zivote videla. A umyvat by si ich nemusela...pretoze o taku krasnu zlatu farbu by si urcite nechcela prist. Veronika

Alke (Po, 26. 10. 2009 - 15:10)

souhlasim s Michalem

Michal (Po, 26. 10. 2009 - 08:10)

Mají jinou morálku. Nikdy nebudou jako my, i když byste byly, dámy, stokrát zamilované. Stejně jako se v přírodě kříží jeden druh s jiným druhem, tak i u lidí se to občas stává. Potomstvo pak nepatří nikam.

Miso (Po, 26. 10. 2009 - 00:10)

Tam, kde uz raz bol cernoch, by som uz viac krat nevliezol.A co sa tyka polepsienia...vies, Rena, on ta miluje, s ostatnymi len sexuje, neber si to tak. To je pre muzov dost prirodzene a neznamena to, ze ta nema rad, len chce vyskusat nieco nove, chapes...

Mimsy (Po, 26. 10. 2009 - 00:10)

Náhodou, já s černými kamarády a spolužáky vycházím dobře, jenom mi jaksi nevoní a nedovedu si představit s nimi spát. A už vůbec nevím, jak bych koukala na moje černé mimino a říkala mu "ty moje zlatíčko", když by bylo černé. Asi bych ho furt umývala.V Arielu white...

kerry (Po, 26. 10. 2009 - 00:10)

To byl ale hodnej černoch...

Rena (So, 24. 10. 2009 - 21:10)

Dobrý večer, tak já Vám také řeknu jeden příběh, ve kterém jsem byla přímo zainteresována. Potkala jsem na diskotéce černocha, slovo dalo slovo a tak jsme spolu začali "chodit". PO několika měsících jsem se dozvěděla, že můj "vyvolený" tu má přítelkyni s dítětem. Bylo mi vysvětleno, že se mi to bál říci a že s ní dávno není. Po té následovalo dítě s jinou slečnoiu. To byl omyl, kdy mě jedinkrát podvedl a ta "mrcha" ho oklamala a nebrala prášky. Následovalo pár příšerných měsíců ssoužití, kdy jsem odhalovala další a další přítelkyně, fotky nahejch zadků a podobně. Skončilo to po dvou letech, kdy balamutil mě, jeho přítelkyně s dětmi a cca 7 dalších holek, o kterých pouze vím já, ale ony o nás ne... A kdo je pak pralešní hovado???

Reklama

Přidat komentář